[/B]
oooo ben bayilirim filtre kahveye.ama onun kokusu insani cagiriyo resmen kendine.alisveris merkezlerinde filan.ben bide cappucinoyu coook seviyorm.ustunun kopugunu yemesini.bak simdi canm cekti sabah sabah
kızlar ya rubella ıgg tetsini(kızamıkçık) yaptıran ve sonucunu hatırlayan varmı?
ben yaptırmıştım ama sonucunu almamıştım, dr bi problem yok demişti...
şimdi bi arkadaşım hamile rubella ıgg testimin sonucu 353 poztif çıktı çok korkuyorum nedir bu die maıl atmış..yardımcı olamk istedim ama test sonuçlarımı ben hiç dr dan almadığım için bilemedim..yorumu olan varmı??
valla resmen gel gel yapıyo koku
cappucino dün içecektiniz sankim öyle hatırlıyom
ya ama ama öyle demeeeeeeeeebir gün önce kızımı rüyamda gördüm çok güzeldi sarılıp öpüşüyoduk salyalı salyalı birbirimizi o damaklarıyla öpmeye çalışıyodu beni harika bi rüyaydı
dün yine gördüm kızımı kızım bana anne demiyodu benden kaçıyoduu onu bırakıp işe geldiğim için annanesine anne diyodu. kucağıma falan gelmiyodu. Allahım nasıl içim acıdı nasıı.sabah bi kalktım canım acaip sıkkın bu rüyaya sıkılmışım demekki.. biz nassı bırakcaz yaaaa. bana anne demiyoduu tavır yapıyodu banaa
o ilk başta bi kan tahlilleri yapılmıştı ya cnm..onun içinde yapılmıştır muhtemelen..öle bi test mi varmış? haberim bile yok
günaydın kızlar..
bacağıımı kasığımmı olduğun tam bilemediğim bir yerim ağrıyo..iki gündür zor yürüyorum.biraz yürüyüp açılınca geçiyo ama oturupda ayağa kalkınca resmen ayağımı sürüyorum yürürken.
kızlar ya rubella ıgg tetsini(kızamıkçık) yaptıran ve sonucunu hatırlayan varmı?
ben yaptırmıştım ama sonucunu almamıştım, dr bi problem yok demişti...
şimdi bi arkadaşım hamile rubella ıgg testimin sonucu 353 poztif çıktı çok korkuyorum nedir bu die maıl atmış..yardımcı olamk istedim ama test sonuçlarımı ben hiç dr dan almadığım için bilemedim..yorumu olan varmı??
ya ama ama öyle demeeeeeeeee
bu arada şimdi bir sitede okudum gebelikte şiddetli pubik ağrısı tehlike belirtisiymiş...napsak ya...ben haftaya gitcem doktora böyle devam ederse söylicem
yaaaa bendeki enfeksiyon hala geçmemiş((( bakalım dr. ilacı bıraktırcakmı......
aynen hatırladığın gibiymiş cnm..netten baktımda bende ordada öyle yazıo..saolasınben şöyle hatırlıyorum ıgg pozitifse sorun yok daha önce hastalığı geçirmiş ve bağışıklığın var demek ama igm pozitifse şu anda hastalığı geçiriyorsun demek işte bu tehlikeli.benim de igg pozitif çıkmıştı.sorun yok yani hatta iyi bişey hamileyken hasta olmazsın zaten bağışıklığın var.ama petunya şimdi konu hassas ya kendime güvenemedim inşallah doğru hatırlıyorumdur.
ok dir zeynom,çözdük olayı..saolasın cnmbenimde test sonuçlarım evde canım
akşam bakayım bende
:44::44:
sanki nolurduuuuuuuuya ama çok kötüydü çokkkkk
off ya memur olaydık 2 yıl bebelerimizin yanında duraydık nolurdu sanki nolurduuuuuuuuuuuuuuu
bende de geçmedi sanırım yaa
yine gidebilirim doktora(
Benim randevuma daha çok var ama artarsa ağrı mutlaka sorarım ben de. Bakalım sana ne diycek.
Kızlaaar aranızda başka bu ağrıyı yaşayan var mı? Pubik kemiği ağrısı diye geçiyor vajinanın üst kısmındaki kemik çok ağrıyor bacağımızı ayıramıyoruz.
aynen hatırladığın gibiymiş cnm..netten baktımda bende ordada öyle yazıo..saolasın
ok dir zeynom,çözdük olayı..saolasın cnm
sanki nolurduuuuuuuu
anam örtmen ol die yalvardıydıda her gün aynı şeyleri anlatamama sıkılırım didiydim..
sanki şimdi her gün muhasebe fişlerini kontrol etmimom..her gün müşteri emirlerine bakmıom..
hergünüm birbirinden renkli geçiooo
benimki geçti sanırsam pzr testleride yaptırdım, problem yok dedi dr..şikayette kalmadı bende..
Benim randevuma daha çok var ama artarsa ağrı mutlaka sorarım ben de. Bakalım sana ne diycek.
Kızlaaar aranızda başka bu ağrıyı yaşayan var mı? Pubik kemiği ağrısı diye geçiyor vajinanın üst kısmındaki kemik çok ağrıyor bacağımızı ayıramıyoruz.
Kızlar şuan bebeğimin ilk hediyesini aldım patronumun arkadaşı şimdiden almış bana göndermiş mothercare den zıbın tulum takımı falan almış sarı sarı oğluşuma giydiririm inş. ayy sabah sabah duygulandımannesi olarak ben bişey almadım daha Allah tamamına erdirir inş.
benim randevuma daha çok var ama eğer geçmezse ben cmt doktora gitmeyi olmaddı arayıp sormayı düşünüyorum.çok zorluyo beni..
canım bendede var, özellikle yatarken sağa sola dönerken ve kalkarken çok oluyo, bende dr.a söylicem ama randevum daha 11 ocakta(((
kızlar günaydınnnn
acillll yardım çok kaşıntım var aşağı tarafımda napmalıyım yaa delirecem dün akşamdan beri
enfeksiyon geçmedimiki acaba ondan kaynaklanıyo olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?