2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ahha yürü beee...
bizdede aynen öyle oldu canım..ben attım önüne kendimi ben sana aşık oldum die..
kızlar çookk şiddetli kasık ağrısı olan war mı?yuruyemıorum kasıklarımın agrısından otururken bacagımı kımıldatınca inanılmaz bi ağrı oluyo
cnm kemik ağrısı değilde kasık ağrısı ise batma tarzında yürüyemiosan vs. dr una danış çünkü idrara yolu enfeksiyonu olmuş olabilirisn..
hayırr yani bugünde kocişim gelcekti böle bişey olmayaydı çok iyiydi yanii
ahhhaaa züepr olmuş:)))vuslata 5 kala başa gelene bak hele...
anam bana öğretmen ol ilerde rahat edersin dediydi iyi ki dinlemişim.aynı şeyleri anlatmaya da alışıyo insan be petuşş .ben 3 yıldır ''what is your name '' öğretiyom.

evet cnm çok ii etmişsin bencede..
yani onu diom sanki ben her gün farklı bişimi yapıom..sbh gel akşam git..fişe bak, kayda bak...

enfeksıyon war fitil werdi dr biraz kullandım azalmştı ağrı bi kaç gün ara werdim tekrar başladı şimdi

sanırım nisana kadar kader bizim her açıdan uzak olmamızdan yana

kızlar günaydıın,
2 gündür giremiyom işler çok berbat..kaçırdım gibi sanki muhabbetleri,nasılsınız herkes iyi di mi? bi kaç sıkıntısı olan arkadaş vardı umarım gelişmeler vardır ve iyidir..

arkadaşlar ben daha hiç bişey almadım ama kafayı yiyccem devamlı mağaza bakıyorum, gördünüz mü bilmem mothercare de bayaa bi indirim başlamış..ana kucağına ve park yatağa karar verdim gibi ama bebek arabası işine töbe karar vermiyorum kafayı yiycem alanlar karar verenler var mı biraz konuşsak ya..

kurban olsun anası onaaaa aramıza giren tek erkek o olsun

ya dün bi konu oldu eşimle yemekte konuşuyoduk
artık kızım birinci planda ondan sonra sensin dedi
ama hiç bozulmadım kızmadım aksine çok ama çok sevindim
evet dedim öyle olması gerekiyor artık kızımız herşeyimiz herşeyden önce o gelir didim

Canım bebek arabası Chicco Trio Living'e karar verdik. Kullanan 2 arkadaşımın kesinlikle tavsiye etmesiyle ve internette de kullanan herkesin memnun kalmasıyla buna karar verdik ama Chicco yeni bir ürün çıkardı I-Move diye ben onu da çok beğendim belki onu da alabilirim. Bak videosu var burada;

Chicco I-Move - YouTube

kesinlikleee benim eşimde diyo aynı şeyi pabucun dama atıldı diye dalga geçiyo hatta bende hiç kzımıyorum aksine dediğin gibi bnde çok mutlu oluyorum çünkü bizim içinde ilk planda bebişimiz gelecek sonra kocişler

cnm buna bende çok baktım...bi kere karar verdiğin modeli mutlaka git yerinde bi gör incele, bi tut aç kapat...sonra karar ver..
ben de uzun araştırmalar sonucu bebeconfort un loola puseti+creatis oto koltuğuna karar verdim..birbiriyle uyumlu..
önce bütçeni belirle...
sonra nasıl bir model istediğine karar ver(travel set die düşündüm ben yani oto koltuğu pusete monte edilebilir olmalı die)
o bütçedeki o modellere baktım..
ağırlığı, tek elle açılır kapanır olması, kapandığında çok yer kaplamaması,kılıfının çıkarılıp yıkanabilir olması, bebeğin güvenliği, çift yönlü kullanılır olması, 3-4 farklı yatış pozisyonu vs. vs.. bütün bu özellikleri karşılaştırarak bu modele karar verdik biz...

bende hiç kıskanmıyorum, eşimin yağmuru çok sevmesi daha da çok hoşuma gidio hatta....
ne kadar aile babası bi kocam var diorum..yaşı küçük ama duyguları ne kadar büyük kalbi ne kadar büyük diorum

kızlar günaydınnnn
acillll yardım çok kaşıntım var aşağı tarafımda napmalıyım yaa delirecem dün akşamdan beri
enfeksiyon geçmedimiki acaba ondan kaynaklanıyo olabilirmi?
canım bendede kaşıntı başladı doktorum dün travazol verdi bilgin olsun
kızlar çookk şiddetli kasık ağrısı olan war mı?yuruyemıorum kasıklarımın agrısından otururken bacagımı kımıldatınca inanılmaz bi ağrı oluyo

canım valla 4 gündür kasık ağrısı çekiyorum gece uyuyamaz duruma gelince idrar tahlilini tekrarladı doktorum ve idrar yolu enf.çıktı dikkat et tahlil yaptır ben 500 mglık antibiyotik alıyorum şuan

bana ilk etapta antıbıyotık wermek istemedı bol su iç o şekılde temızlemeye calıs dedı fıtıl de kullanıyorm ama henuz gecmedı yarn gtcem tekrar dr.a

evet kesinliklee bende ona diyorum şimdiden pabucun dama atılcak diye

evettttt birer maşallah heriflere
kızlarıyla büsbüyük bi aşk yaşasınlarrr. hatta bazen diyo kızımla şöyle yaparız böyle yaparız alışveriş merkezine gideriz seni götürmeyiz diyo bende saf saf gülüyom o bile hoşuma gidiyo

aynen ya...o alışveriş merkezine gidicekmiş kızıyla ben evde ütü yapcakmışım..
minyatür saha var orda top oynucaklarmış, balık tutcaklarmış ben evde temizlik yapcakmışım

aynen ya...o alışveriş merkezine gidicekmiş kızıyla ben evde ütü yapcakmışım..
minyatür saha var orda top oynucaklarmış, balık tutcaklarmış ben evde temizlik yapcakmışım

evet evet aynı bu erkekler hep bizi çalıştırıyolar kendileri kızlarıyla geziyolar..
bende iş yapacakmışım
onlara güzel yemekler yapacakmışım
. onlar gezecekmiş baba-kız bak heleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…