Geçmiş olsun limonlu ıhlamur iyi geliyor gerçekten bol bol mandalina, portakal...
yaa o kadar meyve yiyorumki zaten her akşam c vitamini ağırlıklı özellikle zaten ilaç kullanamıyoz dedim böyle korunayım ama kaptık bi yerden şifayı :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun limonlu ıhlamur iyi geliyor gerçekten bol bol mandalina, portakal...
ben yaptırdım tok karna da olur fark etmez dediler sadece ilacı içtikten sonra bir saat kan verene kadar bişey yemiyosun
ama doktorum özellikle aç gel dediiiaçlık şekerine de bakıyo galiba .
üfff yaa nası ikna etcem ben bu hemşireyi canım
kendi kafasına göremi belirledi aşı zamanlarımı.. eğer lisede yaptırdıysam bile mezun olalı 7 yıl olmuşki ben hatırlamıyorum bileee yaptırdımmı
ne diyim ben bu hemşireye canım yaa.. doktorum bi sonrakini 6 ay sonra yaptırmamı istedimii diyim![]()
Canım şeker yüklemesini, kan ve idrar tahlilllerini sağlık ocağında yaptırabilirsin ücretsiz. Ben öyle yaptım, her yerde aynıdır sanırım, sonuçları doktoruna gösterirsin sonra..
iyimiş heray 200 lira ortalama testti muayeneydi gidiyoo...cnm ben şeker yüklemesi+idrar testi+idrar kültürü+tam kan sayımı özelde 100 liraya yaptırdım..
özellikle regli dönemlerinde öyle oluyorum ben... regli olamıyoruz ama psikolojisini yaşıyoruz galiba yinekızlarrrr ben bu ara çok gerginim,eşime bile sinir oluyom rahat rahat uyudukça ben gece ağrıdan dönerken.sizde öylemisinizuzun zamandır sigara içmiyom onun etkisi olabilir mi?
İsteği halinde kadın işçiye, onaltı haftalık sürenin tamamlanmasından veya çoğul gebelik halinde onsekiz haftalık süreden sonra altı aya kadar ücretsiz izin verilir. Bu süre, yıllık ücretli izin hakkının hesabında dikkate alınmaz.
Kadın işçilere bir yaşından küçük çocuklarını emzirmeleri için günde toplam birbuçuk saat süt izni verilir. Bu sürenin hangi saatler arasında ve kaça bölünerek kulllanılacağını işçi kendisi belirler. Bu süre günlük çalışma süresinden sayılır.
cnm iş kanununa baktımda direk...6 ay dışında bi istinadan bahsedilmemiş..
kızlarrrr ben bu ara çok gerginim,eşime bile sinir oluyom rahat rahat uyudukça ben gece ağrıdan dönerken.sizde öylemisinizuzun zamandır sigara içmiyom onun etkisi olabilir mi?
üfff yaa nası ikna etcem ben bu hemşireyi canım
kendi kafasına göremi belirledi aşı zamanlarımı.. eğer lisede yaptırdıysam bile mezun olalı 7 yıl olmuşki ben hatırlamıyorum bileee yaptırdımmı
ne diyim ben bu hemşireye canım yaa.. doktorum bi sonrakini 6 ay sonra yaptırmamı istedimii diyim![]()
kartal eğitim ve araştırma hastanesine gidilir
iki tane iki taraflı fıtık olduğu tanısı konulur
ilaçlara karşı alerjisi olduğundan ilaç verilemez
doktor çok açık der ki....
çok gençsin hemen ameliyat etmek istemem
sana bir hafta rapır veriyim tuvalet ve yeme ihtiyacı dışında yat dinlen hep kalkma hiç
belini sıcak tut
bir ihtimal fıtıkların su kaybettiklerinden dolayı geri çekilme ihtimalleri var
o yüzden bu ihtimali kullanalım
ameliyat süresini ne kadar uzatırsak o kara iyidir der ve HEYET RAPORUYLA 10 GÜN İŞ GÖRMEZLİK RAPORU VERİLİR
işe gelinir durum böyle böyle denilir
patronun verdiği cevap paha biçilemez
AKŞAMLARI EVDE DİNLENİRSİN EŞİM SANA HİZMET ETTİRMESİN
İŞİNE GELMES İSE KAPI ORDA denir
ve burası beni 4 ay zor bekler
6 ay hiç beklemez çıkışımı verir
bende merak ediyorum bu durumda işsizlim maaşı için başvurablir miyim?
15-49 yaş doğurganlık çağındaki veya gebe kadınlara yönelik tetanoz aşı takvimi
Td1 Gebeliğin 4. ayında-ilk karşılaşmada (Koruma süresi yok)
Td2 Td1'den en az 4 hafta sonra (1-3 yıl korur)
Td3 Td2'den en az 6 ay sonra (5 yıl korur)
Td4 Td3'den en az 1 yıl sonra veya bir sonraki gebelikte (10 yıl korur)
Td5 Td4'den en az bir yıl sonra veya bir sonraki gebelikte (Doğurganlık çağı boyunca koruru)
a_1 takvimi bu sitede bulabilirsin.bence bul resmi bir takvim yada netten çıktı al git hemşireye,ben lisedeki aşımı ilk doz olarak kabul etmenizi istemiyorum.doktorum bana sıfırdab başla dedi ve bu aşı takvimine göre git dedi de bence.yada başka bir hemşireye de sor bakalım ne diyecek.internetten bakarsan da bu böyledir yani eminim...
google ye tetanoz aşı takvimi de ordan çıkar canım.6 ay sonra da mutlaka yaptır derim ben ....
işsizlik falan geç bebem sen...doooru bakırköy ruh ve sinir hastalıklarına:))
tamam canım yaptırayım bencede
doktorum hepsini yaptırmamı istedi diyim
çok çok sağol bilgilerin içindee
sana bir hafta rapır veriyim tuvalet ve yeme ihtiyacı dışında yat dinlen hep kalkma hiç
belini sıcak tut
ameliyat süresini ne kadar uzatırsak o kara iyidir der ve HEYET RAPORUYLA 10 GÜN İŞ GÖRMEZLİK RAPORU VERİLİR
rica ederim ne demek...önemli olan doğru bilgi...haydi herkese iyi akşamlar.ben çıkıyorum iş yerindeyimde.bebişlerinizle sağlıcakla kalın.
belini sıcak tut
yazdıklarından tam anladığım kadarıyla işten çıkarılmışsın demi? eğer ssk'ya işten çıkış sebebinde işveren tarafından çıkarıldığın belirtildiyse ve o işyerinde en az 6 ay çalıştıysan işsizlik maaşı için başvuru yapabilirsin cnm.
son 3 yıl içinde 600 gün prim ödemiş isen işsizlik sigortası almaya hak kazanırsın. lakiin işveren seni hamile olduğun için işten çıkaramaz çıkarırsa bile bunun büyük yükümlülükleri vardır. hemen işe iade davası açarsın 20 gün içinde davan olumlu sonuçlanır ve işine geri dönersin. olmadı maddi manevi tazminat davası açarsın çatır çatır da tazminatını alırsın. bu hiçbir işverenin işine gelmez sanırım senin patronunun işçi haklarından haberi yok. seni işinle tehdit edemez asla, üstelik hamilesin. sakın canını sıkma tatlım benim başımada benzer bi olay geldi hamile olduğumu öğrendiğinde beni istifaya zorladı bende inat ettim istifa etmedim tabii mobingle karşı karşıya geldim ama yine de istifa etmedim hatta tehdit ettim dava ederim sizi diye sustular 5 aydır ses yok hatta eskisinden çok da iyi davranıyorlar :)
google ye tetanoz aşı takvimi de ordan çıkar canım.6 ay sonra da mutlaka yaptır derim ben ....