sabah sabah yine kilo muhabbeti unutamıyoruz nasıl unutalım ama koca bir göbek olarak önmüzde demi :) bnmde oglusum erkenci bugun
sanada günaydın canım.bu arada ne severdim şeker kız candyi ayyy bayılırdım çocukken..
canım harikaymış allah güle güle kullanmak nasip etsin..
bişey sorucam avent pompayı çantalı setten mi aldın bana biraz pahalı gelmişti de o, bi de kaça aldın söyler misim?
canım göbeği zaten çıksın diye gün sayıyoruz ama beraberindeki kalın bir bel şişko bacaklar ve koca popo biraz insanın canı sıkılıyooo
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ribebisimize-neler-aldik-27.html#post22340215
ekledim cicişlerimizi sonunda:))
çok saol canım..amin inş.
o çantalılara netten bakmıştım 450 civarında dimi..
ben tek pompa eletrikli aldım...içinde biberon var 125 lik aparatları vs. var.
kredi kartına 195 nakit 175 di...195 e aldım ben karttan..
adam bişi bişi haftası promosyon yaptık dedi...çok bakmıştım netten ama orda anımsayamadım baktığım fiyatları. aldım yinede..
eve geldim baktım 250-260 civarı nette...çok mutlu oldum onu ucuza alınca:)) eminönündeki havzuluhandan aldım
çok saol canım..amin inş.
o çantalılara netten bakmıştım 450 civarında dimi..
ben tek pompa eletrikli aldım...içinde biberon var 125 lik aparatları vs. var.
kredi kartına 195 nakit 175 di...195 e aldım ben karttan..
adam bişi bişi haftası promosyon yaptık dedi...çok bakmıştım netten ama orda anımsayamadım baktığım fiyatları. aldım yinede..
eve geldim baktım 250-260 civarı nette...çok mutlu oldum onu ucuza alınca:)) eminönündeki havzuluhandan aldım
canım göbeği zaten çıksın diye gün sayıyoruz ama beraberindeki kalın bir bel şişko bacaklar ve koca popo biraz insanın canı sıkılıyooo
ay bi de süt müt derken unuttum, biz ankaradayız bana sanki hep kazıklanıyomuşuz gibi geliyo siz istanbuldaki şanslılara devamlı fiyat sorasım geliyo, burda pazarlıkta elimiz kuvvetlensin diye:44:
ay bi de süt müt derken unuttum, biz ankaradayız bana sanki hep kazıklanıyomuşuz gibi geliyo siz istanbuldaki şanslılara devamlı fiyat sorasım geliyo, burda pazarlıkta elimiz kuvvetlensin diye:44:
çok saol zeynebim..
güle güle kullanın inşallahhhhh
evet cnm bende orda farketmedimde eve gelince merak edip netten baktım..ii bi zamana denk gelmişim gerçekten.gerçektenn süper denk getirmişsin..ben de bakayım buna..ooh gani gani sütümüz olsun da pompalar yetişmesin inşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ribebisimize-neler-aldik-27.html#post22340215
ekledim cicişlerimizi sonunda:))
petuşum
ctsi günü mü gittiniz?
bende kayısı kara olan gün kurusu diyorlar ona üstünede süt içiyorum ama daha 3 gün oldu bakalım biraz rahatım sanki ama insallah iyi gelir bu arada kayısıyı yedim sütü içiyordum şimdiikızlar benim demir hapı kullandıktan sonra kabızlık sorunum olmustu burada bir arkadas kara kuru kayısı ve arkasından ılık su içmemi onermıstı ac karnına sabah allah razı olsun cok ıyı geldi arkadasın ısmını unuttum kım demısmı ama :S:S demır ılacıma devam edıyorum ve de kara kuru kayısı sbah ac karnına arkasından da ılık su super oldu cok tsr
edıyorum
canım ankaradan nerden yapıyosun veya yaptın alışverişi bende ankaradayım
kızlar benim demir hapı kullandıktan sonra kabızlık sorunum olmustu burada bir arkadas kara kuru kayısı ve arkasından ılık su içmemi onermıstı ac karnına sabah allah razı olsun cok ıyı geldi arkadasın ısmını unuttum kım demısmı ama :S:S demır ılacıma devam edıyorum ve de kara kuru kayısı sbah ac karnına arkasından da ılık su super oldu cok tsr edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?