- 12 Mayıs 2009
- 1.190
- 177
- 173
- 43
şu sağa yatma işini bende soracktım.doktor sola yatsan iyi olur dedi.eşim bebeğin kafasınıda sağ tarafta gördü yaaa beni sağa yatırmıyoo zannediyoki ben sağa yatınca bebek kafa üstü yatıyoo ama benimde hep aynı tarafta belim ağrıyoo.:44::44:
bide su kakoo yağı varya meşhur palmers kakoo yağı.ünlü birkaç doktorun hamilelere önerdiği. benim bir arkadasım amerikan hastanesine gidiyordu orda doktoru önermişti ondada hiç çatlak olmadı birde ertesi gün bile yumuşacık falan oluyoo lierac ve badem yağında aynı şeyi görmedim falan demişti bana.gene bir akrabam daha kullandı ondada hiç çatlak olmadı seninki ondan mı bu 36 küsür lira sanırsam ben biraz araştırdım..

şimdi alanı geniş onun her türlü dönüyorlar balık gibi yüzüyorlar... bazen içimden böle bi balık geçiyoo sankim gibi hissediyorum yüzüyoo yer değiştiriyooo yafrummm benim minnakk kızımmmm...
çatlayacağın varsa ne kullanırsan kullan çatlarsın diyorlar ama biz yinede elimizden geleni yapıyoruz inşallah çatlamayız... bende mustela kullanıyorum. sürünce yumuşacık oluyorum kuş gibi hafifliyorsun sanki.... ama bi kutu yetmeyecek bana herhalde az kaldı çünkü içinde dahada 3 aydan fazla var...