2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

şimdi alanı geniş onun her türlü dönüyorlar balık gibi yüzüyorlar... bazen içimden böle bi balık geçiyoo sankim gibi hissediyorum yüzüyoo yer değiştiriyooo yafrummm benim minnakk kızımmmm...

çatlayacağın varsa ne kullanırsan kullan çatlarsın diyorlar ama biz yinede elimizden geleni yapıyoruz inşallah çatlamayız... bende mustela kullanıyorum. sürünce yumuşacık oluyorum kuş gibi hafifliyorsun sanki.... ama bi kutu yetmeyecek bana herhalde az kaldı çünkü içinde dahada 3 aydan fazla var...

günaydınlar, ewt ya bu hormon topu olayını ben de son haftaklarda hisseder oldum..başlarda bende hiç yok diyodum, sonra eşim yemeği döküyosun dikkat et dedi diye tam 1 saat ağlayınca emin oldum

çok fena çok fenaaa hamileilkten sonra geçiyordur inşallahhh yoksa çekilmez bişi olduk vallaa

maşallahh cimcimeye...

bizde daha isim bulamadık yaa ... ilk başta erkekti bizim :))))))) kerem olacaktı ismi.... şimdii yafrumuz kızmış iyiki de kız... annesini prensesiii... Zeynep olsun diyoruz ama yanına bişi daha olsun diyoruz da bulamıyoruz :)))

orası öyle aslında bide insanlar neler kullanıyoo çatlıyoo bide fazla kilo almamak lazım ama işte çok tatlı yiyorum doymuyorummmm ne yapıcam 64le başladım şimdi 69 kiloyum.şiştim bide hafta sonu alyansımı kestirdim çıkmadı parmağımdan 10 gün bekledim yerinden oynamadıı yyaa yazık olduuuu:44::44::44:

5 kiloo almışsınn çok iyi bence her aya 1 kilo işte daha ne olsunn.... ben neredeyse 10 kilo aldımmm :18::18::18::18:

petuşşş cicilerinize bayıldımmm.... güle güle giysin yağmurcukkk..

cibinliği ne kadara aldın?

5 kiloo almışsınn çok iyi bence her aya 1 kilo işte daha ne olsunn.... ben neredeyse 10 kilo aldımmm :18::18::18::18:
ama ben 64 le başladım ben zor geçirdim ilk zamanları 60a düştüm şimdi nedeyse 70 oldum işte kuzzumm az mı gidişatım kötü valla tek avantajım boyum uzun benim pek göstermiyorum o kadar ama bi tarafımda boş ver diyo tadını çıkar bu zamanların salla gitsin

petuşşş cicilerinize bayıldımmm.... güle güle giysin yağmurcukkk..

cibinliği ne kadara aldın?

çok saol cnm..canım yanlış olmasında 35 yada 39 du...40 değildi ama:)
bunun üstünde kasnak yok duvara monte etmek için içinde ip var ipi çekiosun..tavana monte edilen kısmı ben uydurcam bişi var aklımda..bi halka geçircem oraya..
bu bayağı büyük 270 e 280 di yanlış hatırlamıosam büyüklüğü...
english home da hazır cibinliklerde var düz tül, kasnaklı üstü süslü onlarda 25 liraydı..

bebişleirmiz sağlıklı olsunda varsın 3-5 kilo fazlamız olsun.. doğumdan sonra emzireceğiz uykusuz kalacağız hepsi gidecek onların merak etmeyin

sabah sabah yine kilo muhabbeti unutamıyoruz nasıl unutalım ama koca bir göbek olarak önmüzde demi :) bnmde oglusum erkenci bugun

biz kaçtık teyzoşlar bu aralar gözüm ağrıyo hemen doktora gideceğim çarşamba günü gözlüğüm vardı zaten de yıllardır kullanmıyordum bi gidelim de kullanayım bari nete çok takılıyorum bi de örgü o yüzden sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…