2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
selam kızlar.bende gecen sene bu zamanlar sızın gıbı dogum heyecanı yasıyordum.bende nısan annesıyım.13 nısanda dogdu kızım.çok heyecanlı cok guzel bır duygu hamıleleık ve dogum.ınanın bızde burda hergun neler yazardık dıger hamıle arkadaslarla.hepımızı sımdı bebeklerımızın mamalarıyla beslenmelerıyle dişlerıyle emeklemelerıyle falan konusuyoruz artık.sızınde hepınızı rabbım yavrularınıza :16: sag salım kavustursun ınsallah.

:53::53::53::53:
canım ya bizimkide o sinyalleri verdi geçen...
kahvaltıya gittiğimiz mekanda 6 aylık bebek vardı..en az 20 kere söyledi böyle yere çocukmu getirilir die.
dedim yani bende gelecek tabi, çalışan anne-babanın çocuğu bu kadar olur...anne babanın da dışarı çıkmaya ihtiyacı var..bebekte gelecek yani...
söyledim yani pat die bende....
işimle evin arası 1 saat ama 3 kere in bin yapmak gerekio..dioki ben getirrim gün içinde emzirirsin..
neaaaaaaaaaaaa:53::53: dedim...ben getirrim ne varki dio.
dedeim sen getirirsinde 3 aylık bebek ist. gibi bi yerde 3 gidiş 3 dönüş 6 kere otobüs minübüs in bin yaptırılırmı.....:52::52::52:

:53::53:
kafayı mı yemiş kayınvaliden,o nasıl bir şeymiş yaa...
kahvaltıya götürmeyelim ama yollarda heder oldun yawruceğiz:19:

aman yeaaa..
anadolu gadınna kurban olim ya..
böyle öğreniolar face i interneti...sonra stresi bunalımıda öğreniolar beraberinde..
annem yani evet bi bebeğe gözü gibi bakamaz çünkü pimpirikli değil
4 aylık olunca verir bebeğin eline yarım domatesi annem ya bulmaca çözer ya meksika dizisi izler o arada..
6 aylık olunca aşure yedirir...
oturmaya başlayınca önüne serer bezi döker makarnayı üstüne, çocuk çataldan bıçaktan bi haber yetişir
amma bilmez stres ne demek, bunalıma girmek ne demek...kapris naz ne demek..
anam anammm garibbbbb anamm...

valla ölee yaa sakınan göze çöp batar çok sakınmıcaksın dikkat etceksin ama stres yapıp abartmıcaksın yani bazı şeyleri..
anam ilk bebek olduğumdan bende çok sakınmış aman kucağınıza almayın aman öpmeyin aman emeklerken şunu ağzına almasın bunla oynamasın noldum 2 yaşımda astım illetine yakalandım ahanda halen çekiyorum..annem hep söler sende çok sakındıydım diye..
ama kardeşim doğdu senin dediğin hesap annemde no panic no stres gene dikkat ediyo tabi ama abartıılı değil bebekkenden yemekleri blendırden geçirip geçirip yedirdi çocuk mikropla büyürse cidden daha sağlıklı oluyo ona bağışıklık kazanması lazım yani..şimdi Allahım düşürmesin kardeşim 20 yaşında daha hala hastaneye gitmiş değil..

selam kızlar.bende gecen sene bu zamanlar sızın gıbı dogum heyecanı yasıyordum.bende nısan annesıyım.13 nısanda dogdu kızım.çok heyecanlı cok guzel bır duygu hamıleleık ve dogum.ınanın bızde burda hergun neler yazardık dıger hamıle arkadaslarla.hepımızı sımdı bebeklerımızın mamalarıyla beslenmelerıyle dişlerıyle emeklemelerıyle falan konusuyoruz artık.sızınde hepınızı rabbım yavrularınıza :16: sag salım kavustursun ınsallah.

amiiinnn inşallaahhhh :21::21::21::21: doğum normal mi sezeryanmıydı ???

kızlaaaaar kızıma markafoniden aldığım ciciler geldi.
çooook güzeller.. penyesi falan da çok güzel hepsi tek tek askıda geldi.
çok memnun kaldım yani tavsiye ederim..

bu arada dün ben de kocamla kavga ettm ağlaya ağlaya uyudum hatta.
ya düşünsenize yılbaşı gecesi 9a kadar öğrencileriyle maç yapacakmış..
kaldım öyle ya ne diyeceğimi şaşırdm..
kızdm baya sonra da gttm ağladım:50:ü

ne yaparsınız bu adama ??

ayyyy
süper yaaaa
inşallah biz de o günleri görürüz sağlıcakla...
:109::109::109::109::109:

ayy ben bi ara dün sizin topiğe girdim..allam ne gülcemi bidim ne ağlıcamı...
herkes çocuğunu şikayet edio..yemio, yemek yemio die:))) çok saol cnm ii dileklerin için...
:53::53:
kafayı mı yemiş kayınvaliden,o nasıl bir şeymiş yaa...
kahvaltıya götürmeyelim ama yollarda heder oldun yawruceğiz:19:
evet canım bizde eşimle düşündükki bu kıskançlıktan napcanı şaşırdı...ona hal ve gidişattan bu dönem için eksi verdik, gönderdik evine, kendini toplaması içinde süre tanıdık yağmur doğana kadar:)))
valla ölee yaa sakınan göze çöp batar çok sakınmıcaksın dikkat etceksin ama stres yapıp abartmıcaksın yani bazı şeyleri..
anam ilk bebek olduğumdan bende çok sakınmış aman kucağınıza almayın aman öpmeyin aman emeklerken şunu ağzına almasın bunla oynamasın noldum 2 yaşımda astım illetine yakalandım ahanda halen çekiyorum..annem hep söler sende çok sakındıydım diye..
ama kardeşim doğdu senin dediğin hesap annemde no panic no stres gene dikkat ediyo tabi ama abartıılı değil bebekkenden yemekleri blendırden geçirip geçirip yedirdi çocuk mikropla büyürse cidden daha sağlıklı oluyo ona bağışıklık kazanması lazım yani..şimdi Allahım düşürmesin kardeşim 20 yaşında daha hala hastaneye gitmiş değil..

bencede ya rahat olmakta fayda var...inş. bizde azcık yapabiliriz...
benim annem çok rahattır yani hiç sakınmaz....diorum biz olmamşımıyız, olmuşuz işte:))) inş. banada bi parça bulaşmıştır annemden..

haklısın canım tabi ona en ufacık bişi olsa ilk benım ıcım yanar.. oww arkadasının duurumu cok farklı benımkı boyle deıl benım olayım kısaca su annemin cok asırı ve gereksız ılgı gostermesı herseye burnunu sokması ve herkesın hayatını kendısı kontrol etmek ıstemesı ve hic bi zaman dogruya dogru dememesi egriye dogru demesi kısaca sebepler bunlar

Bak çok şükür canım sen bu anlattıklarımın hiçbirini yaşamıyorsun. İlk torunu mu olacak? Hevesleniyor belki de . Benim annem de on kez tembih ediyor, yanlış anlayabiliyor bazen bir de kırınca insan daha çok üzülüyor keşke dememek için napalım idare etmemiz lazım yeri geliyor kayınvalideyi idare ediyoruz bir canım anamızı mı idare edemeyeceğiz. Tez canlı kadıncağız demek ki :( O yüzden allah başımızdan eksik etmesin arkadaşım...

neyse en azından huyunu bilyoz bebem:)))
ahh ahhh seninkidemi face kullanan cinsten....ben anlatayımda gülün...
ben face kullanmayı bilmem...yani hamile oldum kadınlar klubundeki kızlar face de grup kurdu..sırf onun için giryom.
bu beni face den arkadaş eklemişti..onayladım..
aradan 1 ay geçti beni kızım olarak bi daha ekledi...bende zaten ekli anne göryom die bişi! yapmadım...
yani ben onu kendi sayfamdan göryom, yazdıklarını falan takip ediom.
geçen bi gün eşimi aramış, tüketmiş yefrumu, beni engelledi face de die..
eşim diomuş o engellemek ne demek onu bile bilmezki yani..
geldi baktık baktık..sonradan çözdük olayı....
ama yani düşünsene neler kurmuş kafada...bide diomuş beni artık sevmio:)) bu cimleden aldaıkki bu kıskanıo yağmuru:))

hahahah :))))

Şimdi biz eşimle faceden kızım olacak tarzı bir şey yazdık iletilere benim de bir sürü öğrencim, arkadaşım falan olunca 200 yakın tebrik geldi şimdi kayınvalidem de bizde. Bu kadar yoğun gelince 1 saat içinde dedim ki ne güzel herkes mutluluğumuzu paylaşmak istemiş baktı şöyle bir sonra ben kutlamam o zaman dedi niye anne dedik oo baksana bir sürü kişi kutlamış dedi ben de dedim ki anne sen ona göre hareket edersen hiç bir şey paylaşamazsın benim sayfamda çünkü benim listemde 900 e yakın kişi var muhakkak senden önce yorum yapan olacaktır dedim :9: :9: eşimle baktık birbirimize güldük. Allahım sıradan facebook yani burada bile gösterecek kendisini :))) Birkaç tane balayı resmimizi koymuştuk ilk evlendiğimizde hepsine tek tek yorum yapmış yorumlardan birisi de bana şu maşallah her şeyinde tadına bakmışsın nasıldı diye? Güleyim mi ağlayayım mı Güzel Türkçe'm zaten malum dedim ne yazıyor böyle şeylerr tadına bakmışsın nasıldı iyi miydi arkadaşlarım 1 ay takılmıştı bana Allahım ya sen büyüksün. Bir de msnde çevrimdışı olup oradan canı istediğinde yazıyor bana bir şeyler :9: :9: :9:

Kıskanıyor desene Yağmur'u şimdiden dur bakalım doğunca neler olcekkk :)

kahvaltıya gittiğimiz mekanda 6 aylık bebek vardı..en az 20 kere söyledi böyle yere çocukmu getirilir die.
dedim yani bende gelecek tabi, çalışan anne-babanın çocuğu bu kadar olur...anne babanın da dışarı çıkmaya ihtiyacı var..bebekte gelecek yani...
işimle evin arası 1 saat ama 3 kere in bin yapmak gerekio..dioki ben getirrim gün içinde emzirirsin..
dedeim sen getirirsinde 3 aylık bebek ist. gibi bi yerde 3 gidiş 3 dönüş 6 kere otobüs minübüs in bin yaptırılırmı.....:52::52::52:

aman yeaaa..
böyle öğreniolar face i interneti...sonra stresi bunalımıda öğreniolar beraberinde..
4 aylık olunca verir bebeğin eline yarım domatesi annem ya bulmaca çözer ya meksika dizisi izler o arada..
oturmaya başlayınca önüne serer bezi döker makarnayı üstüne, çocuk çataldan bıçaktan bi haber yetişir

ben dayanamadım ruffles yiyorum kızlarrrrr:18::18::18:
dün kimdi bahseden çok canımı çektirmişti bugün gittim hususi aldım küçük boy ve şuan yiyorum biyerlerim şişecekti yoksa:52::52::52::52:

bakkk yaa bak yaaa,qızım yediinizi içtinizi anlatmayın şurda:63:

inşallah canım,hayat ne hızlı akıp gidiyor diğmii:31::31:

neyse en azından huyunu bilyoz bebem:)))
ahh ahhh seninkidemi face kullanan cinsten....ben anlatayımda gülün...
ben face kullanmayı bilmem...yani hamile oldum kadınlar klubundeki kızlar face de grup kurdu..sırf onun için giryom.
bu beni face den arkadaş eklemişti..onayladım..
aradan 1 ay geçti beni kızım olarak bi daha ekledi...bende zaten ekli anne göryom die bişi! yapmadım...
yani ben onu kendi sayfamdan göryom, yazdıklarını falan takip ediom.
geçen bi gün eşimi aramış, tüketmiş yefrumu, beni engelledi face de die..
eşim diomuş o engellemek ne demek onu bile bilmezki yani..
geldi baktık baktık..sonradan çözdük olayı....
ama yani düşünsene neler kurmuş kafada...bide diomuş beni artık sevmio:)) bu cimleden aldaıkki bu kıskanıo yağmuru:))

Şimdi biz eşimle faceden kızım olacak tarzı bir şey yazdık iletilere benim de bir sürü öğrencim, arkadaşım falan olunca 200 yakın tebrik geldi şimdi kayınvalidem de bizde. Bu kadar yoğun gelince 1 saat içinde dedim ki ne güzel herkes mutluluğumuzu paylaşmak istemiş baktı şöyle bir sonra ben kutlamam o zaman dedi niye anne dedik oo baksana bir sürü kişi kutlamış dedi ben de dedim ki anne sen ona göre hareket edersen hiç bir şey paylaşamazsın benim sayfamda çünkü benim listemde 900 e yakın kişi var muhakkak senden önce yorum yapan olacaktır dedim eşimle baktık birbirimize güldük. Allahım sıradan facebook yani burada bile gösterecek kendisini :))) Birkaç tane balayı resmimizi koymuştuk ilk evlendiğimizde hepsine tek tek yorum yapmış yorumlardan birisi de bana şu maşallah her şeyinde tadına bakmışsın nasıldı diye? Güleyim mi ağlayayım mı Güzel Türkçe'm zaten malum dedim ne yazıyor böyle şeylerr tadına bakmışsın nasıldı iyi miydi arkadaşlarım 1 ay takılmıştı bana Allahım ya sen büyüksün. Bir de msnde çevrimdışı olup oradan canı istediğinde yazıyor bana bir şeyler

kuzum güle güle kullansın bebiş cicişlerini maşalah :nazar:
yaww başka maç yapcak zamanmı bulamamış alaşkına..diğer günler çuvalamı girmiş..neyse kuzum sende 9a kadar ailen yanındaysa onlarla beraber geçir 9dan sonra eşin gelince onla beraber geçirirsin..yeni yıla küs girmeyinn..böle durumlarda saolsunlar çok fazla düşünemiyolar bazı şeyleri malesef..

ayy ben bi ara dün sizin topiğe girdim..allam ne gülcemi bidim ne ağlıcamı...
herkes çocuğunu şikayet edio..yemio, yemek yemio die:))) çok saol cnm ii dileklerin için...

evet canım bizde eşimle düşündükki bu kıskançlıktan napcanı şaşırdı...ona hal ve gidişattan bu dönem için eksi verdik, gönderdik evine, kendini toplaması içinde süre tanıdık yağmur doğana kadar:)))

bencede ya rahat olmakta fayda var...inş. bizde azcık yapabiliriz...
benim annem çok rahattır yani hiç sakınmaz....diorum biz olmamşımıyız, olmuşuz işte:))) inş. banada bi parça bulaşmıştır annemden..

ya aynen bende diyorum inş annem gibi olabilirim ama garantide veremiyom kendime pek güvenemiyorum..o zamanki ruh durumumuz çok farklı olacak çünkü eminim :1:

canım güle güle güzel günlerde kullanırsın inş. aldıklarını öncelikle..
maç içinde yorumsuz..
çünkü ben eşime maç için artık hiç bişi demiom..ağladım zırladım öle böyle o hertürlü haftada bi iki kere halı saha maçına gidio..
diorum son günlerin nede olsa..yağmur doğuncada görim nasıl nasıl gidcen..
o nedenle üzme kendini..ben eve misafir çağırıpta kocamın halı saha maçına gittiğini biliyorum(günler öncesinde planlamamıza rağmen), bak hala evliyiz..yani sonuç kendini üzdüğünle kalıosun...

Şimdi biz eşimle faceden kızım olacak tarzı bir şey yazdık iletilere benim de bir sürü öğrencim, arkadaşım falan olunca 200 yakın tebrik geldi şimdi kayınvalidem de bizde. Bu kadar yoğun gelince 1 saat içinde dedim ki ne güzel herkes mutluluğumuzu paylaşmak istemiş baktı şöyle bir sonra ben kutlamam o zaman dedi niye anne dedik oo baksana bir sürü kişi kutlamış dedi ben de dedim ki anne sen ona göre hareket edersen hiç bir şey paylaşamazsın benim sayfamda çünkü benim listemde 900 e yakın kişi var muhakkak senden önce yorum yapan olacaktır dedim eşimle baktık birbirimize güldük. Allahım sıradan facebook yani burada bile gösterecek kendisini :))) Birkaç tane balayı resmimizi koymuştuk ilk evlendiğimizde hepsine tek tek yorum yapmış yorumlardan birisi de bana şu maşallah her şeyinde tadına bakmışsın nasıldı diye? Güleyim mi ağlayayım mı Güzel Türkçe'm zaten malum dedim ne yazıyor böyle şeylerr tadına bakmışsın nasıldı iyi miydi arkadaşlarım 1 ay takılmıştı bana Allahım ya sen büyüksün. Bir de msnde çevrimdışı olup oradan canı istediğinde yazıyor bana bir şeyler

walla bekloz heycanla bakalım:)))

Bak çok şükür canım sen bu anlattıklarımın hiçbirini yaşamıyorsun. İlk torunu mu olacak? Hevesleniyor belki de . Benim annem de on kez tembih ediyor, yanlış anlayabiliyor bazen bir de kırınca insan daha çok üzülüyor keşke dememek için napalım idare etmemiz lazım yeri geliyor kayınvalideyi idare ediyoruz bir canım anamızı mı idare edemeyeceğiz. Tez canlı kadıncağız demek ki :( O yüzden allah başımızdan eksik etmesin arkadaşım...

yok cnm anne tarafımın ılk torun olmucak abllaöın ıkı cocugu var .. kocamın tarafının ılk torunları olcak bu bebek

bakkk yaa bak yaaa,qızım yediinizi içtinizi anlatmayın şurda:63:

Bu gadınlarr adamı baştan çıkarır.

lafı bile var yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlatt :)

Canı çeken var, yememesi gereken var var da varrr hiç ancak şunu yidim bunu yidimmm

yiyecemmm gelsin şu yağlı sopaa :9: :9:

walla o gidiyosa bende gider başka arkadaşımla fln takılırım..hiç bişey yapamazsam vurur kafayı yatarım..eğer beni yalnız bırakıyosa yılbaşı günü ben yine tek başıma kutlarım ama o eve geldiğinde hiç yokmuş ve eyleniyomuş gibi de yapabilirim..ama uzun bi süre avcunu yalar:63::63:

:1:
k.validen abartmasın fazla,benim eşim 21 yaşında baba oldu..şimdi 26 yaşında maşallahı war yani..sorumluluk sahibi oldu en azından,laylaylom laylaylom nereye kadar:19:

kuzum güle güle kullansın bebiş cicişlerini maşalah :nazar:
yaww başka maç yapcak zamanmı bulamamış alaşkına..diğer günler çuvalamı girmiş..neyse kuzum sende 9a kadar ailen yanındaysa onlarla beraber geçir 9dan sonra eşin gelince onla beraber geçirirsin..yeni yıla küs girmeyinn..böle durumlarda saolsunlar çok fazla düşünemiyolar bazı şeyleri malesef..

ya aynen bende diyorum inş annem gibi olabilirim ama garantide veremiyom kendime pek güvenemiyorum..o zamanki ruh durumumuz çok farklı olacak çünkü eminim :1:

ah ah tunicim ben zonguldaktaym ailem izmrde.
o günü birlikte geçirebileceğim tek kişi eşim yani.
amaaaa tüm cadılığımı yapıp göndermeyeceğim..

canım güle güle güzel günlerde kullanırsın inş. aldıklarını öncelikle..
maç içinde yorumsuz..
çünkü ben eşime maç için artık hiç bişi demiom..ağladım zırladım öle böyle o hertürlü haftada bi iki kere halı saha maçına gidio..
diorum son günlerin nede olsa..yağmur doğuncada görim nasıl nasıl gidcen..
o nedenle üzme kendini..ben eve misafir çağırıpta kocamın halı saha maçına gittiğini biliyorum(günler öncesinde planlamamıza rağmen), bak hala evliyiz..yani sonuç kendini üzdüğünle kalıosun...

walla bekloz heycanla bakalım:)))

ah o maçlar beni de deli ediyor.
haftada 2 defa maç yapıyor benmki de.
bir şey dedim mi de stres atıyorum ben diyor.
dün ben de dedim. izne ayrılınca ben çaatlarım evde bu kadar maç yapma diye.
ama kime diyooon...

Son düzenleme:
aman yeaaa..
:46::46::46::46:

ah o maçlar beni de deli ediyor.
haftada 2 defa maç yapıyor benmki de.
bir şey dedim mi de stres atıyorum ben diyor.
dün ben de dedim. izne ayrılınca ben çaatlarım evde bu kadar maç yapma diye.
ama kime diyooon...

hahaha bide hepsinde bu var sebebe bak stres atıyorum :52::52:
aynısını diyo benimkide..maç yapmazsam kilo alır başını gider diyo bide :1::1:

Back
X