2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
aynen şu anki maılleşmemiz...

ben:aşkım 8 ocak pzr günü yapcaz günü bende olurmu..kızlar 11 gibi erken gelcek...
beyim: Ekrem burda olur yaa biz ekremle takılırız…olmazsa ben içerde otururum.:))
ben:yüreğimi ağzıma getirme benimmmmmmmmmmmmmm
eşim:Ne var evde olsam bi oda da otururum sesim çıkmaz..:)
ben:ya korkutuon beni bak ya..geçen seferde böyle başlamıştı ve gerçekten evde oturmuştun yani...

canım bide geçenki ev büyüktü...bu sefer evde küçük..58 metrekare yani:))

başka odada otururum diyo ama sizin yanınızda oturmasından bi farkı yok baksana bütün dedikoduları dinliyo :52::52:
evde küçük diyosun bu sefer daha çok şeyden haberi olcek dua et ekrem dediği olsun :52::52:

başka odada otururum diyo ama sizin yanınızda oturmasından bi farkı yok baksana bütün dedikoduları dinliyo :52::52:
evde küçük diyosun bu sefer daha çok şeyden haberi olcek dua et ekrem dediği olsun :52::52:

aynen öyle ya..
ekreme rüşvet vercem bi yere gitme, kocamı eğlendir die walla el altından:)))
hayır hafta sonları normalde ne maçı biter ne turnuvası biter ne zmn gün sırası bana gelsin hep bi pazarlık hep bi pazarlık....

kıslar ya şu maç olayına çok takılmayın.nasıl biz arkadaşlarla gün, toplantı ..yapıp stres atıyoruz erkeklerde maçla stres atıyor.
benim eşim çocukluğundan beri futbol hastası. 2.ligde..oynamış.evliliğimiz boyuncada haftada enaz 1 kez maça giderdi,bende üzülürdüm beni yanlız bırakıyor diye..bigün halısaha maçında ayağındaki aşil tendonu koptu,ameliyat oldu.1 aya yakın hastanede kaldık ben refakatçi,kızımda daha ufak onuda mecbur halasına bıraktık.
ay allah o günleri bidaha yaşatmasın ,çok zordu.üstünede nerdeyse 1 yıla yakın yok enfeksiyon,yok ağrı,sıkıntı çekti.ve futbol hayatı bitti.2 yıl geçmesine rağmen şuan çok sert hareket filan yaptığında ağrıyor bacağı.:43::43::43::43::43::43:

bırakın haftada 1-2 saat kendilerine ayırsınlar,futbolsuz çok mutsuz oluyorlar

aynen öyle ya..
ekreme rüşvet vercem bi yere gitme, kocamı eğlendir die walla el altından:)))
hayır hafta sonları normalde ne maçı biter ne turnuvası biter ne zmn gün sırası bana gelsin hep bi pazarlık hep bi pazarlık....

onu dicektim biliyomusun ekremi sen bi ikna et olmadı bi paranın ucunu göster 1 günlüğüne al kocamkı benden de :52:
işe yarar bence ha :1:
hep öle olurya zaten en olmıcak zamanda evde duracakları tutar başka zaman olsa eve sokamayız maçı arkadaş toplantısı olduğunda :1:

kıslar ya şu maç olayına çok takılmayın.nasıl biz arkadaşlarla gün, toplantı ..yapıp stres atıyoruz erkeklerde maçla stres atıyor.
benim eşim çocukluğundan beri futbol hastası. 2.ligde..oynamış.evliliğimiz boyuncada haftada enaz 1 kez maça giderdi,bende üzülürdüm beni yanlız bırakıyor diye..bigün halısaha maçında ayağındaki aşil tendonu koptu,ameliyat oldu.1 aya yakın hastanede kaldık ben refakatçi,kızımda daha ufak onuda mecbur halasına bıraktık.
ay allah o günleri bidaha yaşatmasın ,çok zordu.üstünede nerdeyse 1 yıla yakın yok enfeksiyon,yok ağrı,sıkıntı çekti.ve futbol hayatı bitti.2 yıl geçmesine rağmen şuan çok sert hareket filan yaptığında ağrıyor bacağı.:43::43::43::43::43::43:

canım çokkkk geçmiş olsun çok üzüldüm..
benim eşimde çocukluğundan beri oynar futbola acaip bi düşkünlüğü var hatta evde ntv spor izlemekten gına gelir bazen :1:
ama benimki haftada sadece pazartesi günleri gidiyo maça..ha arada bi çağıran oluyo gel adam eksik diye onada gidiyo bişey demiyorum artık..

onu dicektim biliyomusun ekremi sen bi ikna et olmadı bi paranın ucunu göster 1 günlüğüne al kocamkı benden de :52:
işe yarar bence ha :1:
hep öle olurya zaten en olmıcak zamanda evde duracakları tutar başka zaman olsa eve sokamayız maçı arkadaş toplantısı olduğunda :1:

canım çokkkk geçmiş olsun çok üzüldüm..
benim eşimde çocukluğundan beri oynar futbola acaip bi düşkünlüğü var hatta evde ntv spor izlemekten gına gelir bazen :1:
ama benimki haftada sadece pazartesi günleri gidiyo maça..ha arada bi çağıran oluyo gel adam eksik diye onada gidiyo bişey demiyorum artık..

ntv spor böööööö
aynen yaa banada gına geldi işten gelir gelmez açtığı ilk kanal akşam yatana kadar bıraksan izlerr.
o kanalı silecem ama tekrar yükler işe yaramaz:27:

kızlar biz biberonu ne için alıyoruz, emzircez ya emziremediğimiz zamanda kaşıkla vercez, ilk 5-6 ay biberonu ne için kullancaz....

ntv spor böööööö
aynen yaa banada gına geldi işten gelir gelmez açtığı ilk kanal akşam yatana kadar bıraksan izlerr.
o kanalı silecem ama tekrar yükler işe yaramaz:27:

adamlar konuşuyo habire ayyyy fenalık basıyo sanki kurtlar vadisi izler gibide bi odaklanıyoki sorma..yeter artık kapat şunu diyorum yaa değiştiriyo 2 dk sonra gene aynı :1::1: bütün dünya kupası maçlarınıda izleriz biz kocamla saolsun :1:
neyse şimdi ben yokum rahat rahat izlesin :1:

böle kafasına esince çekip gidebilen insanlara öyle özeniyorum ki... kuyruğu kıstırmış kedi gibiyim... öfff yaaa.... bari vurup kafayı uyuyabilsem....

geçmiş olsun canım..
walla ben uğraşmıom canım..tecrübeyle sabit...
aynen nihanın dediği gibi her perşembe maçı var..onun dışında da el eden herkese gider maça:))
saolsun benide bu konuda ii terbiye etmişdir beyim, gıkımı çıkarmam....
:17::17::17::17:

geçmiş olsun canım..
walla ben uğraşmıom canım..tecrübeyle sabit...
aynen nihanın dediği gibi her perşembe maçı var..onun dışında da el eden herkese gider maça:))
saolsun benide bu konuda ii terbiye etmişdir beyim, gıkımı çıkarmam....
:17::17::17::17:

petuşşşş senin beyin perşembe akşamları kurtlar vadisini izlemiyomu yoksa:1::1:
aaa bak olmadı şimdi :52:
perşembe akşamı adımını atmaz benimki biyere bu dizi yüzünden :1:

canım ya senin hala kafan dağılmadımı, üzme kendini ya karnında bi bebek var senin onu düşün.....

zaten bebeğim aklıma gelince tekrar başlıyorum ağlamaya... çok mu acele ettim seni dünyaya getirmek için diye...valla öyle bi doldum ki... dokunsalar ağlayacak noktadayım. çok kırgın ve yorgun hissediyorum...bağıra çağıra ağlamak istiyorum sadece. gitmek istiyorum. aksi gibi yoğunuz bugün de... gidecem desem cıngar çıkar.... eve gitmek istemiyorum... huzursuzum...

Eki Görüntüle 316199 Eki Görüntüle 316200 Eki Görüntüle 316201 Eki Görüntüle 316202 Eki Görüntüle 316203 Eki Görüntüle 316204 Eki Görüntüle 316205
kızlar geçenlerde gene yzmıştım istanbuldaki arkadaslar için doğum fotoğrafcısı isteyen varsa bana mesaj atabilir.anadolu yakası sezeryan düşününler avrupa yakası normal+sezeryan olabiliyor.arkadasımın ricası üzerine yazıyorum.detayları veriyorum
fotoğraf çekimi
albüm+interaktif albüm (müzikli slayt gösterisi çekilen fotolardan)
20 tane 10x15 baskı
2 tane 15x21 baskı
1 tane kapı posteri
fotoğrafların hepsi foto shoplu istenirse siyah beyaz
toplam 250 lira
isteyen arkadaslara telefonunu verebilirim arkadasımla görüşebilirler
renkli cicililer kapı posteri.70-110 boyutunda hastane kapısı daha sonrada evinizde bebeğin olduğu kapıya aslılacak. bebeğin çekilen ilk fotosu yada sectiğiniz bir foto yapılabilir zemin değiştirilebilir.detayları sebnemle görüşürsünüz.arayıp pazarlıkta yapabilirsiniz isterseniz teşekürler......

Son düzenleme:
kızlar biz biberonu ne için alıyoruz, emzircez ya emziremediğimiz zamanda kaşıkla vercez, ilk 5-6 ay biberonu ne için kullancaz....
canım o kaşıkla verme işi bana az biraz hikaye gibi gelio ya bilemedim yinede aldım ben..
avent için diolar anne gögsü ile avent in ucu aynıymış..anne gögsünü bırakmıomuş bebek..hayırlısı:)
kızlar bugun cok dedıkodu yapdık valla :ÇD:D:D:D:D
evet ya saremiss ile gösenayı eğlendircem die ailede kirli çamaşırını dökmediğim kimse kalmadı...
tık yok...
petuşşşş senin beyin perşembe akşamları kurtlar vadisini izlemiyomu yoksa:1::1:
aaa bak olmadı şimdi :52:
perşembe akşamı adımını atmaz benimki biyere bu dizi yüzünden :1:

yok canım ...allahdan onu bellememiş zamanında.....silah tabanca onlara düşkünlüğü yok..,
varımız yogumuz top bizim...:34::34:

zaten bebeğim aklıma gelince tekrar başlıyorum ağlamaya... çok mu acele ettim seni dünyaya getirmek için diye...valla öyle bi doldum ki... dokunsalar ağlayacak noktadayım. çok kırgın ve yorgun hissediyorum...bağıra çağıra ağlamak istiyorum sadece. gitmek istiyorum. aksi gibi yoğunuz bugün de... gidecem desem cıngar çıkar.... eve gitmek istemiyorum... huzursuzum...

ailen duruyomu hala ?

Back
X