2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
zaten bebeğim aklıma gelince tekrar başlıyorum ağlamaya... çok mu acele ettim seni dünyaya getirmek için diye...valla öyle bi doldum ki... dokunsalar ağlayacak noktadayım. çok kırgın ve yorgun hissediyorum...bağıra çağıra ağlamak istiyorum sadece. gitmek istiyorum. aksi gibi yoğunuz bugün de... gidecem desem cıngar çıkar.... eve gitmek istemiyorum... huzursuzum...

Canım ya öyle düşünme.Aslında tartıştığımız zaman bazen benim de aklıma geliyor hayat kötü insanlar kötü he hakkım var bu kötü dünyaya getirmeye diye :( Ama işte sonrada pişman oluyorum. Herşeye rağmen o benim bir parçam kimse olmasa bile o var diyorum. Hayatımız olmuş düşünsene inşallah bebişlerimiz hayatımıza renk verecek herşey daha güzel olacak inşallah.Allahım vermiş bize ama bebek sahibi olmak isteyip de olamayan o kadar insan var ki onları düşün.

zaten bebeğim aklıma gelince tekrar başlıyorum ağlamaya... çok mu acele ettim seni dünyaya getirmek için diye...valla öyle bi doldum ki... dokunsalar ağlayacak noktadayım. çok kırgın ve yorgun hissediyorum...bağıra çağıra ağlamak istiyorum sadece. gitmek istiyorum. aksi gibi yoğunuz bugün de... gidecem desem cıngar çıkar.... eve gitmek istemiyorum... huzursuzum...

cnm kafandan kurup kendini doldurma unut gitsin.belki eşinde zor bir dönem geçiriyordur...hem kendini hem bebeğini hem eşini üzme...siz bir ailesiniz ve her ailede sorun olur mutlaka...üzme kendini ne olur...en güzel günlerimizi yaşadığımız şu dönemde birbirinizi kırmayın.

adamlar konuşuyo habire ayyyy fenalık basıyo sanki kurtlar vadisi izler gibide bi odaklanıyoki sorma..yeter artık kapat şunu diyorum yaa değiştiriyo 2 dk sonra gene aynı :1::1: bütün dünya kupası maçlarınıda izleriz biz kocamla saolsun :1:
neyse şimdi ben yokum rahat rahat izlesin :1:

zaten maç izlerken bi 10 dk sonra falan hipnoz oluyon sende kaptırıyon kendini gol falan kaçınca yaaa tühhhhhhhhhhh dediğimi hatırlıyom en son:9::9::9:

petuşşşş senin beyin perşembe akşamları kurtlar vadisini izlemiyomu yoksa:1::1:
aaa bak olmadı şimdi :52:
perşembe akşamı adımını atmaz benimki biyere bu dizi yüzünden :1:

kurtlar vadisimi ayyy şanslıyım o zaman benim herüf izlemez:nazar:

bu arada benim koci hiç maça gitmiyo garibim ya
maça giden arkadaşı yok
ben diyom kendine arkadaş edin maça git diye zorluyom onu tamam gidicem gitsem iyi olur diyo ama kalıyo öyle:26:
şimdi ben gitmesi için teşvik edimmi etmimmi bilemedim:1:

onu dicektim biliyomusun ekremi sen bi ikna et olmadı bi paranın ucunu göster 1 günlüğüne al kocamkı benden de :52:
işe yarar bence ha :1:
hep öle olurya zaten en olmıcak zamanda evde duracakları tutar başka zaman olsa eve sokamayız maçı arkadaş toplantısı olduğunda :1:

canım çokkkk geçmiş olsun çok üzüldüm..
benim eşimde çocukluğundan beri oynar futbola acaip bi düşkünlüğü var hatta evde ntv spor izlemekten gına gelir bazen :1:
ama benimki haftada sadece pazartesi günleri gidiyo maça..ha arada bi çağıran oluyo gel adam eksik diye onada gidiyo bişey demiyorum artık..

Biz eşimle beraber tüm futbol programlarını izliyoruz. Hatta o maça gittiğinde falan gidip ben de izliyorum gerçi ikimizde futbol hakemliği yaptık ondan da olabilir. Hatta iddia oynuyoruz arada tutturduğumuz bile oluyor :))))))

canım o kaşıkla verme işi bana az biraz hikaye gibi gelio ya bilemedim yinede aldım ben..
avent için diolar anne gögsü ile avent in ucu aynıymış..anne gögsünü bırakmıomuş bebek..hayırlısı:)

evet ya saremiss ile gösenayı eğlendircem die ailede kirli çamaşırını dökmediğim kimse kalmadı...
tık yok...

saol canım yaaa...bazen insan sadece kendisi sıkıntı yaşıyo zannediyo ama böle konuşup başka hikayeler de dinleyince sadece ben değilmişim diye rahatlıyo, şükretmeyi öğreniyo evet biraz kafam dağıldı ....

canım o kaşıkla verme işi bana az biraz hikaye gibi gelio ya bilemedim yinede aldım ben..
avent için diolar anne gögsü ile avent in ucu aynıymış..anne gögsünü bırakmıomuş bebek..hayırlısı:)

evet ya saremiss ile gösenayı eğlendircem die ailede kirli çamaşırını dökmediğim kimse kalmadı...
tık yok...

yok canım ...allahdan onu bellememiş zamanında.....silah tabanca onlara düşkünlüğü yok..,
varımız yogumuz top bizim...:34::34:

iyi barim ordan yırtmışın :52:

zaten maç izlerken bi 10 dk sonra falan hipnoz oluyon sende kaptırıyon kendini gol falan kaçınca yaaa tühhhhhhhhhhh dediğimi hatırlıyom en son:9::9::9:

kurtlar vadisimi ayyy şanslıyım o zaman benim herüf izlemez:nazar:

bu arada benim koci hiç maça gitmiyo garibim ya
maça giden arkadaşı yok
ben diyom kendine arkadaş edin maça git diye zorluyom onu tamam gidicem gitsem iyi olur diyo ama kalıyo öyle:26:
şimdi ben gitmesi için teşvik edimmi etmimmi bilemedim:1:

Yani benim kocişin maçla hiç alakası yok şükür :21::21: Ne izler ne gider .Ben bile daha çok ilgileniyorumdur maçla o derece yani. Şanlıyım bu konuda.:21:

bu arada atlamışım, herkes hararetli bi şekilde kayınvalidesinden şikayet ediyor kocasından şikayet ediyor tunihanda cips yediğini metro yediğini anlatıyor, çok güldüm yaa................

Biz eşimle beraber tüm futbol programlarını izliyoruz. Hatta o maça gittiğinde falan gidip ben de izliyorum gerçi ikimizde futbol hakemliği yaptık ondan da olabilir. Hatta iddia oynuyoruz arada tutturduğumuz bile oluyor :))))))

hıhhhhh bende o pes oynarken dinlemekten....barcelonanın ilk 11 ini sayyom taammı....:46::46::46:

bu arada atlamışım, herkes hararetli bi şekilde kayınvalidesinden şikayet ediyor kocasından şikayet ediyor tunihanda cips yediğini metro yediğini anlatıyor, çok güldüm yaa................

Annecisinin yanında ekmek elden su gölden ohh o yemesinde kim yesin .:46:

o kaynana kociş muhabbetlerden sonra şunu yazmıştım ama kimse farketmedi sanırım sonra çikollata muhabbeti açıldı :1::1:
yazdığım şöleki ;

kızlar kızlar gelemmi yanagızdan öpemmiiiii
yawww kuzular bugünn çok duygusal bu forum hamileliğin hassas dönemleri bizi baya bi aldı içine sanırsam...kocişler kayınvaldelerden baya bi dertliyizz sallayın gitsin yaaaa vız gelsin tırıs geçsin herşey bebişlerimize bakalım biz canımızı sıkmayalım hiçbişeye..
eşiyle bozuşan kızlarda akşama beyleri gelince yanağına bi öpücük kondurup sıkıca sarılıp kokularını içine çekip arayı düzeltsinler bırakın büyükler biz hamişlerde kalsın..onlara bi öpücük yeter bizler gibi değiller uzatmazlar
bide benim gibi kocişinden uzak olanlar napsın

:52::52:

o kaynana kociş muhabbetlerden sonra şunu yazmıştım ama kimse farketmedi sanırım sonra çikollata muhabbeti açıldı :1::1:
yazdığım şöleki ;

kızlar kızlar gelemmi yanagızdan öpemmiiiii
yawww kuzular bugünn çok duygusal bu forum hamileliğin hassas dönemleri bizi baya bi aldı içine sanırsam...kocişler kayınvaldelerden baya bi dertliyizz sallayın gitsin yaaaa vız gelsin tırıs geçsin herşey bebişlerimize bakalım biz canımızı sıkmayalım hiçbişeye..
eşiyle bozuşan kızlarda akşama beyleri gelince yanağına bi öpücük kondurup sıkıca sarılıp kokularını içine çekip arayı düzeltsinler bırakın büyükler biz hamişlerde kalsın..onlara bi öpücük yeter bizler gibi değiller uzatmazlar
bide benim gibi kocişinden uzak olanlar napsın

:52::52:

ama sen çikolata muhabbetini açtığında hala herkes derdini anlatıyodu, komikti işte komikti ben güldüm............

ntv spor böööööö
aynen yaa banada gına geldi işten gelir gelmez açtığı ilk kanal akşam yatana kadar bıraksan izlerr.
o kanalı silecem ama tekrar yükler işe yaramaz:27:

hıhhhhh bende o pes oynarken dinlemekten....barcelonanın ilk 11 ini sayyom taammı....:46::46::46:

hehehe ofsaytı biliyor musun kadınların en çok takıldıkları konu budur? Kendimden bahsederken tüm erkek öğrencilerim hocam ofsaytı biliyorsunuz dimi ne güzel ya deyip duruyorlar :9: :9:

Süpersin benim Avrupada desteklediğim takımdır Barca. Adamların her biri top cambazı ya 4-5 golden aşağı atmıyorlar maç başı nerdeyse...

hahahaha gosenay toparlamış kendini ben size söyleyeyim sıkkınlığı geçmiş :9: ataklara başladı :9: :9:

Merhabalar arkadaşlar bende milupaya üye oldum bakalım.Başka nerelere üye oldunuz? Gerçekten hediye falan gönderiyolar mı bunlar yaa... sizlerden heveslendim. Denemekten ne çıkar demi...:52:

Back
X