hehehe ofsaytı biliyor musun kadınların en çok takıldıkları konu budur? Kendimden bahsederken tüm erkek öğrencilerim hocam ofsaytı biliyorsunuz dimi ne güzel ya deyip duruyorlar
Süpersin benim Avrupada desteklediğim takımdır Barca. Adamların her biri top cambazı ya 4-5 golden aşağı atmıyorlar maç başı nerdeyse...
ben ılk hamıle kaldıgımda uye olmustum hiçbişi gelmedi bana daha
ben ılk hamıle kaldıgımda uye olmustum hiçbişi gelmedi bana daha
kız metroyla cipsle anamın ne alakası var Allah seni haticem ya
vay anasınııııı kızlar yarama basmayın kocişimin yanında olsam keşke çokkkkk özledim
bende milupaya başından beri üyeyim ama banada bişey gelmedi valla
ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde falan olmuştum tuni dün geldi..
kurye ile gelio..sen hangi adresi verdin aceba??
Yani kaynana yok kavga edecek kociş yok ondan dedim canım.Şaka bir yana kocadan ayrı da çok zor olur ya kıymeti de anlaşılıyor ama uzaması da kötü yaaBen de ocak sonu 17 gün ayrı kalcam şimdiden ona canım sıkılıyor ya 36 haftadan sonra doğru Ankaraya kocişten uzak son 1 ay off of.Allah yardımcan olsun canım ya.
yaaaaaaaaaaa bugün çok konuşunca unuttuk..
benim şafak 99 a düşmüş hoyuuuuuuuuuu
ıslatacaktık hani ya...
açimmi topik nisan anneleri geri sayım başladı die?????
yoksa 50 imi bekleyelim...
benimde düşük çıkıyo baya hemdetsh ı yuksek cıkan varmıııı ? varsa napıyorsunuz?:2:
ıslatacaktık hani ya...
aslında şöle oldu ben eşimi arıyom bana cvp vermiyo bendede ters tepti, böle gülüyom falan napıyım deliliğe vurdum....
bilyom tabi ya..herifim uygulamalı anlatıo pes oynarken..çizgiyi çekio sınav edio beni...
benimde favorim puyol....beyim soruo nereye gitmek istersin yurt dışına..diom ispanyaya gidelim puyolle tanışalım, sonra onu alıp eve gelelim, aramızda uyusunkıvırcık marulum benim...o beni bu hale getirdi işte
sanırım ptt kargoyla gönderdiler cnm..arayıp soran olmayabilirde not bırakırlar kapıya belki geldik yoktunuz die...herifin bakarak olsun...benim kaynanamda burda ama ağzı var dili yok sağolsun pek bide ben annemde kalıyom arada bir gidiyorum oraya 2 gün kalıp dönüyorum
ya kuzum evet yaa Allahım yardımcımız olsun cidden zor oluyo yazık hergün telde soruyo oğlum hareket ettimi diye onada kıyamıyorum biz doğuma kadar uzağız arad gelip gidecek işte 2 gün kalıp döncek
ama belki bende dönerim onla ocak tatilinde 15 gün kocişimle kalırım sonra o beni bırakır gene buraya..
of amaaannn karışık durumlar kuzum Allahım daha büyük ayrılıklar yaşatmasın inş..
kuzum milupanın kendi sayfasına üye oldum ve seydişehirdeki evin adresini verdim gelen gidende yok arayan soranda
yehuuuuuuuuuu
ama bence 50yi bekleyelim daha bi heyecanlı olurr
benimde düşük çıkıyo baya hemde
cuma kontorulüm var inşallah yükselmiştir
abooooo 99 gün nedirkiii göz açıp kapayıncaya geçerrrr
ıslatacaktık hani ya...
bence şehirlere gelince başlayalım, daha keyifli olur..............
yeppppppp
kesinlikle bu mantıklı..
pekü kaç tane ilimiz var hıı..ben en son ilkokuldayken bilyodum sayını o zmnda 59 yada 69 du tam kestiremiom
örtmenler bi cevap versin bakim...
bi polis cevap verse olma mı; 81 tatlım..
bi polis cevap verse olma mı; 81 tatlım..
polismiiiiiii
annem sen bugün bide bunalımda felandın..cinnet felan ayağına, aman allah korusun..şimdi nasılsın hııı, varmı bi isteğin ihtiyacın felan..
81 mi...azmış ya...ben hep daha çok hayal etmiştim...
oki oki 81 e gelince unutmazsam açarım ben bi geri sayım topiği yada benden önce gelen birine açtırrız...
o topicde memleketemin her gün güzel bir ili hakkında yorumlar yaparız..bu sayede kafamız dağılır:)) azda ufkumuz genişler:26::26:
ıslatacaktık hani ya...
polismiiiiiii
annem sen bugün bide bunalımda felandın..cinnet felan ayağına, aman allah korusun..şimdi nasılsın hııı, varmı bi isteğin ihtiyacın felan..
81 mi...azmış ya...ben hep daha çok hayal etmiştim...
oki oki 81 e gelince unutmazsam açarım ben bi geri sayım topiği yada benden önce gelen birine açtırrız...
o topicde memleketemin her gün güzel bir ili hakkında yorumlar yaparız..bu sayede kafamız dağılır:)) azda ufkumuz genişler:26::26:
bebekten dolayı sivilim, yane silahsızım tatlım ammaaaa bazen aklıma gelmiyor değil... ama bazen haberlere çıkar ya cinnet geçirdi polis diye... herkes şaşırır falanaaa diye.. ben bişi diyim mi garip olan cinnet geçirmemiz değil garip olan cinnet geçirenlerin azlığı... vallaha sabırlıyız... sabırlıyız yani başka açıklaması yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?