2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bilyom tabi ya..herifim uygulamalı anlatıo pes oynarken..çizgiyi çekio sınav edio beni...
benimde favorim puyol....beyim soruo nereye gitmek istersin yurt dışına..diom ispanyaya gidelim puyolle tanışalım, sonra onu alıp eve gelelim, aramızda uyusun kıvırcık marulum benim...o beni bu hale getirdi işte

kız metroyla cipsle anamın ne alakası var Allah seni haticem ya
vay anasınııııı kızlar yarama basmayın kocişimin yanında olsam keşke çokkkkk özledim

Yani kaynana yok kavga edecek kociş yok ondan dedim canım.Şaka bir yana kocadan ayrı da çok zor olur ya kıymeti de anlaşılıyor ama uzaması da kötü yaa Ben de ocak sonu 17 gün ayrı kalcam şimdiden ona canım sıkılıyor ya 36 haftadan sonra doğru Ankaraya kocişten uzak son 1 ay off of.Allah yardımcan olsun canım ya.

yaaaaaaaaaaa bugün çok konuşunca unuttuk..
benim şafak 99 a düşmüş hoyuuuuuuuuuu
ıslatacaktık hani ya...
açimmi topik nisan anneleri geri sayım başladı die?????
yoksa 50 imi bekleyelim...

benim kaynanamda burda ama ağzı var dili yok sağolsun pek bide ben annemde kalıyom arada bir gidiyorum oraya 2 gün kalıp dönüyorum
ya kuzum evet yaa Allahım yardımcımız olsun cidden zor oluyo yazık hergün telde soruyo oğlum hareket ettimi diye onada kıyamıyorum biz doğuma kadar uzağız arad gelip gidecek işte 2 gün kalıp döncek
ama belki bende dönerim onla ocak tatilinde 15 gün kocişimle kalırım sonra o beni bırakır gene buraya..
of amaaannn karışık durumlar kuzum Allahım daha büyük ayrılıklar yaşatmasın inş..

ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde falan olmuştum tuni dün geldi..
kurye ile gelio..sen hangi adresi verdin aceba??

kuzum milupanın kendi sayfasına üye oldum ve seydişehirdeki evin adresini verdim gelen gidende yok arayan soranda

ıslatacaktık hani ya...

yehuuuuuuuuuu
ama bence 50yi bekleyelim daha bi heyecanlı olurr

tsh ı yuksek cıkan varmıııı ? varsa napıyorsunuz?:2:
benimde düşük çıkıyo baya hemde
cuma kontorulüm var inşallah yükselmiştir

ıslatacaktık hani ya...

abooooo 99 gün nedirkiii göz açıp kapayıncaya geçerrrr

ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde falan olmuştum tuni dün geldi..
kurye ile gelio..sen hangi adresi verdin aceba??

bende vakti zamanında üye olmuştum sanırım ama orada yanlış bişi işaretlemiştim sonra bi daha olim dedim onuda beceremiştim sanırım. bugün tekrar üye olacaktım. yazdım çizdim herşeyimi tammmmm derkenn net gitti:26:
sanırım gısmetimizde yok

aslında şöle oldu ben eşimi arıyom bana cvp vermiyo bendede ters tepti, böle gülüyom falan napıyım deliliğe vurdum....

En güzelini yapıyorsun ya nasıl olsa barışacaksınız geçen bir gurbetçi arkadaş var bizim ik da çalışıyor konusu geçti işte 2.5 senedir evli o da. Tartışınca falan eşiyle çabuk barışıyormuş diyormuş ki eşine de napiiim kocamsın barışıcam çok hoşuma gitti güldüm senin için de o geçerli napacaksınız barışacaksınız eşsiniz her şeyden önce hayatı paylaşıyorsunuz daha ötesi var mı?

Petuş sana grandes, felicidades diyorum ben de hala Deco hayranıyım her ne kadar eski parlak günlerinde olmasa da ossun

sanırım ptt kargoyla gönderdiler cnm..arayıp soran olmayabilirde not bırakırlar kapıya belki geldik yoktunuz die...herifin bakarak olsun...
ok bencede 50 i bekleyelim...
benimde düşük çıkıyo baya hemde
cuma kontorulüm var inşallah yükselmiştir

abooooo 99 gün nedirkiii göz açıp kapayıncaya geçerrrr

evet ya demii....99 güncük resmen:)))

bi polis cevap verse olma mı; 81 tatlım..

polismiiiiiii
annem sen bugün bide bunalımda felandın..cinnet felan ayağına, aman allah korusun..şimdi nasılsın hııı, varmı bi isteğin ihtiyacın felan..

81 mi...azmış ya...ben hep daha çok hayal etmiştim...
oki oki 81 e gelince unutmazsam açarım ben bi geri sayım topiği yada benden önce gelen birine açtırrız...
o topicde memleketemin her gün güzel bir ili hakkında yorumlar yaparız..bu sayede kafamız dağılır:)) azda ufkumuz genişler:26::26:

bi polis cevap verse olma mı; 81 tatlım..

tamamdır 81 Düzce ile başlıyoruz........bi günü daha bitirdik, çarşamba hafta ortası, perşembe cumaya 1 gün var,cuma haftanın son günü gelsin cumartesiiiiiiiiiiiiiiiiii.................kocayla küsmek bana yaramadı :))) hadi ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar............

bebekten dolayı sivilim, yane silahsızım tatlım ammaaaa bazen aklıma gelmiyor değil... ama bazen haberlere çıkar ya cinnet geçirdi polis diye... herkes şaşırır falanaaa diye.. ben bişi diyim mi garip olan cinnet geçirmemiz değil garip olan cinnet geçirenlerin azlığı... vallaha sabırlıyız... sabırlıyız yani başka açıklaması yok

ıslatacaktık hani ya...

Kız petuş alemsin yaa polis olduğunu duyunca verdiği tepkiye bak

Çok şükür 99 geldik ya 81 ne ki yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz sonra 16 kez de tekrarladık mı tamamdır

şşşşşşşşşşşş
bebek duyyo annesi.....
o cinnet anı, kendini sabırla frenlemeye çalışma durumu her meslekte varda canım sizin elinizin altında kısa yoldan bi çözüm var....
allah korusun..allah gerçekten kimseyi çaresiz bırakmasın...
81 e konsantreyiz şu anda:))))81-81

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…