2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Bence zor bir meslek ama güzel, asil... Her mesleği iyi ya da kötü kullananlar var o yüzden ben hep pozitif bakmışımdır. Bir ara pozitifliğin ötesinde istemiştim kaderde eğitimci olmak varmış...
Sen yine de uzak dur böyle düşüncelerden sen sadece polis değil anne polissin hem de çiçeği burnunda

Kız petuş alemsin yaa polis olduğunu duyunca verdiği tepkiye bak

Çok şükür 99 geldik ya 81 ne ki yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz sonra 16 kez de tekrarladık mı tamamdır

:))) sende özel bi muamele bekliosan söylücen mesleği bebem..sana da hemen yazılabilirim yani:))

evet ya çok şükür dimi...o kara deliği konuştuğumuz günler..kalbi atıomu gittiğimde duyarmıyımlar falan..allahım çok şükür yani..nedirki 99 gün:))

:)))))) ne kadar çeşit o kadar iyi ne ararsak var aşçı olan var mı acep aralarında böyle buluşmada süpriz yapıp bir şey getirse ya da diyetisyen

Çok şükür nerden nereye kaç ay geçti bugünler nedir ki geçecek hepsi hayırlısıyla daha ne güzel şeylere şahit olacağız hep beraber

evet ya insan o günleri düşününce çabuk geçiyomuş zaman dyor

nasıl bi çelişki içindesin guzum ya..hem aşçı hem diyetisyen..allh seni...:)))
evet ya insan o günleri düşününce çabuk geçiyomuş zaman dyor

evet ya...seneye bu zmznlarda seninki yürüdü, benimki oturmaya başladı onları konuşcaz....ne güzel heycanlar

evet ya...seneye bu zmznlarda seninki yürüdü, benimki oturmaya başladı onları konuşcaz....ne güzel heycanlar

evet Rabbim sağlık arattırmasın inşallahhh
herşey yoluna giriyor yerine oturuyorda..
Sağlık önemli çok

hey gidi yavrum heyyyy
hayat sana güzel...yat bakalım bööleee

eveeeet uyuduk büyüdük geldik
kuzum 2 saate yakın uyumuşum birini sana armağan edeyim bari kıskanma

yeppppppp
kesinlikle bu mantıklı..
pekü kaç tane ilimiz var hıı..ben en son ilkokuldayken bilyodum sayını o zmnda 59 yada 69 du tam kestiremiom
örtmenler bi cevap versin bakim...

cevap için geç kaldım ama alıntı yapmış bulundum bir kere..
81 canım ilk görev yaptığım il düzce...

bi polis cevap verse olma mı; 81 tatlım..

polissss mi... ne güzel her meslekten var aramızda.
benm de babam polis

slm kızlar, 2 gündür yoktum.ama geçmişi okudum.ne dedikodu,ne dedikodu sizi gidiler.bende izmire gittim hem doktora hem alışverişe.bi sürü şey aldımmmm akşam eklerim cicilerimizi.öptük sizi

çok uykum var şu anda..resmen gözlerim kapanıo.....eve nasıl gdicem bilmom..daha mesi bitimine 1 saat var..evede 1 saatte gitsem...
ama gözlerim yarıya indi...

benim babamda polis :) senle çok ortak noktamız var :)

polis çocukları örtmen olmuş bak
benmkinin memur yapma takıntısı hep vardı zaten.
benm kocam özel okulda çalışıyo
hala takılır ona devlete geç diye memur ol diye

slm kızlar, 2 gündür yoktum.ama geçmişi okudum.ne dedikodu,ne dedikodu sizi gidiler.bende izmire gittim hem doktora hem alışverişe.bi sürü şey aldımmmm akşam eklerim cicilerimizi.öptük sizi

ne güzel ya ben izmiri çoooook özledim
az kaldı yarı yıl tatiline..
aldıkların da hayırlı olsun bakalım

güle güle giysin kuzun...

yeaa bak tam sen uyanıon biz eve gidyoz..:26::26:

:))) Heraklit yöntemini uygulayam dedi tez-antitez-sentez bu da aşçı-diyetisyen-manken gadınlar

Ohh inşallah ay hızlı geçecek bu 99 gün

çok uykum var şu anda..resmen gözlerim kapanıo.....eve nasıl gdicem bilmom..daha mesi bitimine 1 saat var..evede 1 saatte gitsem...
ama gözlerim yarıya indi...

petuşcum acıyorum ya size ben 3 te çıktım ya haftaya ve daha sonra nasıl biliyomusun p.tesi 1.5 3 arası ve salı 10.50 3 arası veee sonra bomboş nazar değmesin di mi maşallah

Çok teşekkür ederim yazdıklarınız için :) NasıL ilaç gibi geLdi bu satırLar. Kendimi artık bu konudan sıyırmaya karar verdim. Zamana bırakacağım.. Kendi kendime çok düşündüm dün gece.. Sanırım çevresel faktörler de etkili bu yaşadıklarımda.. GebeLik müjdesini aLdığım gün amcamın, bir hafta sonra eniştemin; bir ay sonra ise 21 yıLLIk arkadaşımın ve yine aynı gün çok sevdiğim komşumun ölüm haberini aldım. Morg kapılarında ağLarken, beni başkaLarı düşünüyordu. Bir de hep, bu müjdeyi tadını çıkara çıkara paylaşacağım insanlardı.. Sonra, iki aiLe birbiriyLe görüşmüyor bizde. Her iki tarafı da kırmamak için didiniyoruz. EşimLe 8 yıL bekLedik, 3 yıllık da evLiyiz. AiLeLer yüzünden, birbirimize zaman ayıramadık. Benim annem, yaLnız oLduğu için bizimLe kaLIyor. İsim konusunda, kayınvalidemLer görümcem yüzünden üzüLmüştü. biz üzmeyeLim, isim fikrini aLaLIm dedik. Annemin de aLaLIm, ikisini koyaLIm dedik. Biri Ahmet dedi, biri de Hikmet. Biz de Kürşat istemiştik bir ara; düşün yani Hikmet Ahmet Kürşat Of, beLki bu şeyLer de engeLLedi bizi. Bir de dediğin gibi sürekLi işin içinde oLduğumuz için. Şimdi iki yıLdır haLk eğitimi Merkezinde de çocuk bakcılIğı kursu ve anne baba eğitimi veriyorum. SürekLi aynı cümLeLer.. GebeLikte yaşananLar, hamiLelik.. Bun Ların bir hastaLIk değiL normal bir süreç oLduğunu vurguLayıp durdum.. Buna adapte oLdum.. Bir de ayrı bir mevzu daha var ki, hayvan hakLarı savunucusuyum. PisiLerim var, sokakLarda koşturuyoruz eşimLe. Bunun için veteriner teknisyenLiği okudum. Arada doğumLara gidiyorum. Bu yoğun sevgi bana anaçLığı da yaşatıyor. KediLerim, gece üç kere uyandırıp iLgi istiyor, onLardan doLayı her yere gidemiyoruz hemen, haftasonLarı memLekete onLarı da götürüyoruz arabamıza aLıp. MamaLarı, iLaçLarı, battaniyeLeri, oyuncakLarı vs. yanımıza aLıyoruz. Yani bir bebeğin fizikseL sorumLuLuğu vız gelecek, korkutmuyor. SAnırım zaman gereiyor, artık sıradanLaştı bu durumLar, ondan.. Bir de kedicimLer, hissediyor bebeği. KimiLeri diyor, bebek geLince bunLarı bu kadar sevmezsin diyorLar. Ona da üzüLüyor, kıyamıyorum kediLere. BiLiyorum insan yavrusuyLa bir değiL. Ama işte öyLe.. Tekrar teşekkür ediyorum, tekrar tekrar okuyacağım yazdıkLarını, ışık oLacak bana..

Ben de biraz oluruna bırakmaya karar verdim. Bir de bu güzeL haberLe eş zamanLI, çeşitLi kayıp haberLeri, iki aiLe sıkıntıları derken zor günLer yaşadık.. Belki ondan doLayı da içimdeki heyecan bastırıLdı tarafımdan.. DiLerim dedğin gibi oLUr ve ayLar sonra güLeriz bunLara :) Bir de hayvanLarı çok seviyorum, pisiLerim, kuçuLarım var. OnLarı biLe yavrum gibi bağrıma basarken, bu cana haydi haydi taparım diyorum :/ Hiç oLur mu, ikisi bir tutuLur mu? diye kızmayasın sakın.. Derin duyguLar :) Çok sağoL, yardımLarın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…