ay alem çift süpersiniz valla
bu sefer yatak odasıda yok banyoya girer oturursun de sende ozaman paşa paşa gider
canım bide geçenki ev büyüktü...bu sefer evde küçük..58 metrekare yani:))
başka odada otururum diyo ama sizin yanınızda oturmasından bi farkı yok baksana bütün dedikoduları dinliyo
evde küçük diyosun bu sefer daha çok şeyden haberi olcek dua et ekrem dediği olsun
aynen öyle ya..
ekreme rüşvet vercem bi yere gitme, kocamı eğlendir die walla el altından:)))
hayır hafta sonları normalde ne maçı biter ne turnuvası biter ne zmn gün sırası bana gelsin hep bi pazarlık hep bi pazarlık....
kıslar ya şu maç olayına çok takılmayın.nasıl biz arkadaşlarla gün, toplantı ..yapıp stres atıyoruz erkeklerde maçla stres atıyor.
benim eşim çocukluğundan beri futbol hastası. 2.ligde..oynamış.evliliğimiz boyuncada haftada enaz 1 kez maça giderdi,bende üzülürdüm beni yanlız bırakıyor diye..bigün halısaha maçında ayağındaki aşil tendonu koptu,ameliyat oldu.1 aya yakın hastanede kaldık ben refakatçi,kızımda daha ufak onuda mecbur halasına bıraktık.
ay allah o günleri bidaha yaşatmasın ,çok zordu.üstünede nerdeyse 1 yıla yakın yok enfeksiyon,yok ağrı,sıkıntı çekti.ve futbol hayatı bitti.2 yıl geçmesine rağmen şuan çok sert hareket filan yaptığında ağrıyor bacağı.
bırakın haftada 1-2 saat kendilerine ayırsınlar,futbolsuz çok mutsuz oluyorlar
onu dicektim biliyomusun ekremi sen bi ikna et olmadı bi paranın ucunu göster 1 günlüğüne al kocamkı benden de
işe yarar bence ha
hep öle olurya zaten en olmıcak zamanda evde duracakları tutar başka zaman olsa eve sokamayız maçı arkadaş toplantısı olduğunda
canım çokkkk geçmiş olsun çok üzüldüm..
benim eşimde çocukluğundan beri oynar futbola acaip bi düşkünlüğü var hatta evde ntv spor izlemekten gına gelir bazen
ama benimki haftada sadece pazartesi günleri gidiyo maça..ha arada bi çağıran oluyo gel adam eksik diye onada gidiyo bişey demiyorum artık..
benm çok uykum geldi yine kızlaar...,
hadi bana iyi uykular..
ntv spor böööööö
aynen yaa banada gına geldi işten gelir gelmez açtığı ilk kanal akşam yatana kadar bıraksan izlerr.
o kanalı silecem ama tekrar yükler işe yaramaz
kıslar ya şu maç olayına çok takılmayın.nasıl biz arkadaşlarla gün, toplantı ..yapıp stres atıyoruz erkeklerde maçla stres atıyor.
benim eşim çocukluğundan beri futbol hastası. 2.ligde..oynamış.evliliğimiz boyuncada haftada enaz 1 kez maça giderdi,bende üzülürdüm beni yanlız bırakıyor diye..bigün halısaha maçında ayağındaki aşil tendonu koptu,ameliyat oldu.1 aya yakın hastanede kaldık ben refakatçi,kızımda daha ufak onuda mecbur halasına bıraktık.
ay allah o günleri bidaha yaşatmasın ,çok zordu.üstünede nerdeyse 1 yıla yakın yok enfeksiyon,yok ağrı,sıkıntı çekti.ve futbol hayatı bitti.2 yıl geçmesine rağmen şuan çok sert hareket filan yaptığında ağrıyor bacağı.
bırakın haftada 1-2 saat kendilerine ayırsınlar,futbolsuz çok mutsuz oluyorlar
böle kafasına esince çekip gidebilen insanlara öyle özeniyorum ki... kuyruğu kıstırmış kedi gibiyim... öfff yaaa.... bari vurup kafayı uyuyabilsem....
geçmiş olsun canım..
walla ben uğraşmıom canım..tecrübeyle sabit...
aynen nihanın dediği gibi her perşembe maçı var..onun dışında da el eden herkese gider maça:))
saolsun benide bu konuda ii terbiye etmişdir beyim, gıkımı çıkarmam....
canım ya senin hala kafan dağılmadımı, üzme kendini ya karnında bi bebek var senin onu düşün.....
canım o kaşıkla verme işi bana az biraz hikaye gibi gelio ya bilemedim yinede aldım ben..kızlar biz biberonu ne için alıyoruz, emzircez ya emziremediğimiz zamanda kaşıkla vercez, ilk 5-6 ay biberonu ne için kullancaz....
evet ya saremiss ile gösenayı eğlendircem die ailede kirli çamaşırını dökmediğim kimse kalmadı...kızlar bugun cok dedıkodu yapdık valla :ÇD
petuşşşş senin beyin perşembe akşamları kurtlar vadisini izlemiyomu yoksa
aaa bak olmadı şimdi
perşembe akşamı adımını atmaz benimki biyere bu dizi yüzünden
zaten bebeğim aklıma gelince tekrar başlıyorum ağlamaya... çok mu acele ettim seni dünyaya getirmek için diye...valla öyle bi doldum ki... dokunsalar ağlayacak noktadayım. çok kırgın ve yorgun hissediyorum...bağıra çağıra ağlamak istiyorum sadece. gitmek istiyorum. aksi gibi yoğunuz bugün de... gidecem desem cıngar çıkar.... eve gitmek istemiyorum... huzursuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?