ya izmirde barış bebe var ya ben oraya gitmeyi istiyorum alışveriş için,internetten adres bakıp gitcem,sende 15tatilde mutlaka uğra.herks çok güzel şeylr var diyo.belki kemeraltında bile denk geliriz dilşah.bebeklere şeker kendimize gecelik bakarızz
evet ya inş..aslımızda neslimizde yok yani kinci bizim..aman amannnn kinci olmasında sevmediği insanı sevmesin gene neyse canımm anneciği babacığı kinci değilse oda olmaz zati..
bu esrarlı kısmını ben şuna yordum benim herifimde az konuşur öz konuşur mesela okulda bi mesele olmuştur yada nebilim başka bi durum vardır ortada ama çok açıklama yapmadan yüzeysel anlatır geçer herkese karşı öle ama çok açıklama yapmayı sevmeyen bi tip...sanırım esrarlı derken bu demek oluyoree babası gibi yani
valla gizlimiz saklımız yok bizz deliğaanlı adamızz yağmurun annesii :123:
ayrıcaaaaa evet ozan ismini bende onaylıyorumm kardeşcağzımın ismidir kendilerii çok uysal bi bebekliği vardı yawrumun halada uysal aileye çok düşkün sevdiklerine çok düşkün çok vefakar oluyolar..
kısmetse....yemek yapmam lazım...sonrasında bitik olmazsam ok dir...yemeğimizi yidik geldik ohhhh ,akşam hürrem izliyoz mu petuşşş
kızlarrrrr inanmıcaksınız çok güzel bişey oldu şuan en son buraya yazarken ayyy delirecem çok heyecanladım...
oğluşum dönüp duruyo şuan içimdee off yaa kurban olurum bildiğin kolumu bacağımı dirseğimi nesiyse okadar net hissettimki hala kıpır kıpır hiç şuana kadar böle olmamıştı ölecem heyecandan şuan
anladı annesini çok üzdüğünü sonunda... ben sabah okadar ağlayınca üzüldü sanırım verene kurban olurummmmmmmmm
nolur paşam hep böle ol nolur bebeğiimmmmmmmmm
gelcek merak etme taklalar atcak böyle kaburgaların batcak resmen hissedeceksin kemeiklerini yaaa ben dedim sabret die
hadi hayırlısı canım ii haberlkerini bekliyoruz
çok az kilo almışsın akşam akşam heç hoşumaa getmediii
maşşallaaahh minnak prenseeeee..... allah nazarlardan saklasınnn... bak üzermi hiç o minnak prens annesiniii uyumuş uyumuş, uykusunu almış bütün gücüyle gelmiş annesineee
evet ya inş..aslımızda neslimizde yok yani kinci bizim..
annem 55 yaşında hayatında hiç kimseye küsmemiş:))) hep der aman 3 günlük dünya...
o birazda erkeklikten ya , hiç heycanlı değiller yani..ne var anlat öylede olmuş böylede olmuş o bunu didi ben şunu didim die yani demi
kısmetse....yemek yapmam lazım...sonrasında bitik olmazsam ok dir...
hey gurban olduğum...duydu sonunda sesini:)))
teşekkür ederim cicim.bizimki de büyük ihtimalle koç burcu olacak 20nisan görünüo doğum ama sezeyan olursa 1-2 hafta önce alırlar.o yüzden koç burcu olacak:))
kızlarrrrr inanmıcaksınız çok güzel bişey oldu şuan en son buraya yazarken ayyy delirecem çok heyecanladım...
oğluşum dönüp duruyo şuan içimdee off yaa kurban olurum bildiğin kolumu bacağımı dirseğimi nesiyse okadar net hissettimki hala kıpır kıpır hiç şuana kadar böle olmamıştı ölecem heyecandan şuan
anladı annesini çok üzdüğünü sonunda... ben sabah okadar ağlayınca üzüldü sanırım verene kurban olurummmmmmmmm
ii ii ne güzel çünkü babasıyla biz tam tersiyiz para harcamayı ben pek severim eşim de fazla iyi niyetten alacağını bile isteyemez.oğlumuzun bu yönden bize benzememesi çok çok iyi olur.aslında eşim de koç burcu ama tam balıkla koçun geçiş günü 21mart biraz balık huyları da var onda:))heee bide eklim paraları hiç bitmez...anası olarak çok rahat edersin:)))
ben eşim için hep derim yani ay sonunda insanda hep para olurmu..bunda olur....k. validemde dioki küçükkende böyleydi bazen ekmek parası olmazdı üstümde ozan para varmı desem gider sıkıştırdığı bi yerden parayı getirirdi dio:))
benim nisan başı görünyo ama sezeryan vs. olursa balık burcunada kayabilir..
şiddetle koç burcu olmasını istiorum..ben balık olduğum için ve fazla duygusal olduğum için kızımında bu ızdırabı yaşamasını hiç istemiorum
Mutlu akşamlaaar kızlar,
Her gün geçmişi okuyayım derken baya vakit geçiyor yazmaya fırsat kalmıyor.
Ben de bi izne çıksam da kemeraltından başlasam diyorum alışverişe, İzmir'li anneler oralarda olacak galiba, kızlarağasında birer fincanda pişen kahve içelim kızlar :))
Bu ara da benim bacak ve bel ağrılarım çok arttı, thaf bi huzursuzluk hali ne oturabiliyorum, ne kalkabiliyorum daha doktoruma sormadım ama deneyimli arkadaşlar kalsiyum eksikliğinden olabilir diyorlar ki ben de süt içmiyorum hiç
Bunun dışında ayrıntılı ultrasonumuzu çeken radyolog kontrole çağırmıştı tekrar böbreklerdeki renk ve boyut normale dönmüş mü diye, görüntü yine aynıydı ama, bu sefer biraz içimizi rahatlattı, böbrekeler işlevini yerine getiriyor, doğum sonrasında tedavi edilebilir bir durumdur dedi eğeer bi bozukluk varsa.. benzer durumda olan arkadaşların da içi rahatlasın diye yazıyorum. Bir de fetal eko çekildi (forumda başka kimse çektirmedi bunu sanırım) o da normal çıktı, artık yapcak bir şey yok. Günlerdir süren uykusuzluk, huzursuzluk biraz geçti. Bu mutlulukla sarmak istiyorum hepinizi :)
bunu size anlatmam lazım, dün gece babamıza sarıldık sırtından karnım tam totosuna değiyordu, birden bi şiddetli tekme geldi, babası irkildi o neydi diye, uzun süre güldük, ilk defa bu şiddette hissettim o da babanın popoya denk geldi :) Bizim oğlan babayı kıskanmaya başladı sanırım :)
Mutlu akşamlaaar kızlar,
Ben de bi izne çıksam da kemeraltından başlasam diyorum alışverişe, İzmir'li anneler oralarda olacak galiba, kızlarağasında birer fincanda pişen kahve içelim kızlar :))
Bu ara da benim bacak ve bel ağrılarım çok arttı, thaf bi huzursuzluk hali ne oturabiliyorum, ne kalkabiliyorum daha doktoruma sormadım ama deneyimli arkadaşlar kalsiyum eksikliğinden olabilir diyorlar ki ben de süt içmiyorum hiç
Bunun dışında ayrıntılı ultrasonumuzu çeken radyolog kontrole çağırmıştı tekrar böbreklerdeki renk ve boyut normale dönmüş mü diye, görüntü yine aynıydı ama, bu sefer biraz içimizi rahatlattı, böbrekeler işlevini yerine getiriyor, doğum sonrasında tedavi edilebilir bir durumdur dedi eğeer bi bozukluk varsa.. benzer durumda olan arkadaşların da içi rahatlasın diye yazıyorum. Bir de fetal eko çekildi (forumda başka kimse çektirmedi bunu sanırım) o da normal çıktı, artık yapcak bir şey yok. Günlerdir süren uykusuzluk, huzursuzluk biraz geçti. Bu mutlulukla sarmak istiyorum hepinizi :)
bunu size anlatmam lazım, dün gece babamıza sarıldık sırtından karnım tam totosuna değiyordu, birden bi şiddetli tekme geldi, babası irkildi o neydi diye, uzun süre güldük, ilk defa bu şiddette hissettim o da babanın popoya denk geldi :) Bizim oğlan babayı kıskanmaya başladı sanırım :)
valla cnm ne guzel olurdu hep beraber kızlaragasında bol kopuklu bi kahveecok sevındım bebegin, iyi olmasına allah sifalar versin inş bir an oncee
içelim valla kahveyi.. gerçekten ben de oradayken buluşsak mı?? istanbul annelerine hava atalım
onlar daha beceremediler buluşmayı
bebeğin için de çok sevndm canım..
babanız da tekmeyi yemiş dedmek totosuna şimdieden
canım benim çok teşekkür ederim, sizin iyi dileklerinizin çok faydası olduğunu düşünüyorum. Hepimiz sağlıkla yaşayalım o güzel anı umarım.. ayy kahveee :)
vajinası ağrıyan kızlar ablamın kontrolü vardı onun yanında doktoruma gttim dedim benim şiddetli vajina ağrım var akıntı var mı dedi dedim öyle çok değil bayağa vardı fitil vermişti çünkü geçti.o da dedi ki bebek büyüdükçe çatı kemikleri açılır bazı kadınlar bunu şiddetli ağrı sızlama zonklama şeklinde hisseder dedi yani normalmişhemen söyliim dedim korkulacak bişi değilmiş yani
Mutlu akşamlaaar kızlar,
ama ya ama ya canım kahve çekti bak şimdi..
zaten çok seviyorum. gidiyom şmdi mutfağa kahve yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?