2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Kızlar bişi sorcam ben mayıs annesi olcam inşallah bebek odası aldı yada düşünüosanız hangı marka ve modeli düşünüosunuz solermısınız?

ben de bu ağrı var uzun zamandır yürüyünce artıyor. yataktan inerken dolmuşa binerken zorlanıyorum. pubik kemiği ağrıyormuş. bu da herşey gibi normal ama fazla ağrı varsa doktora söylemek gerekiyor. ben yarın gideceğim doktora bunu da söylicem size abartlı gelebilir ama bazen yatakta eşim çeviriyor sağdan sola beni. ayrıca ellerinde yüzünde şişme olan var mı.

ellerimde yüzümde değilde canım bacaklarım çok şişiyor akşamları benim ödemden korkuyorum tuzlu yemiyordum hiç ama doktora gidnce sölicem bakalım bi..

valla cnm ne guzel olurdu hep beraber kızlaragasında bol kopuklu bi kahvee cok sevındım bebegin, iyi olmasına allah sifalar versin inş bir an oncee

Aynen öyle oldu canım, babamız çok yoğun çalıştığı için, oğlum yabancı sandı sanırım babayı, henüz alışamadı

Amiiiiiin canım inşaallah! bi kaç hamile kadın kemeraltının kalabalığında çok eğlenceli bi görüntü olur :) hem hep beraber pazarlık yaparız indirimde alırız :)

Sağol varol teyzesi :) senin kıız babaya naz yapıyoooor, büyük aşklar böyle başlar zaten canım :) o bi sağlıkla gelsin, ayrılmayacaklar hiç :)

canım bende şişme yok ama bol su iç tuzlu yeme.her şişlik korkulacak bişi değil kuzenimin eşinin 6.ayda eller ayaklar davul gibi şişiyordu şimdi doğum yaptı gayette sağlıklı oğluşu var.internetten bende bakıyorum sonra kafamda kurup kurup bunalıma giriyorum.doktoruna sorarsın ama gebelik zehirlenmesinin en önemli belirtisi yüksek tansiyonmuş bilgin olsun

ellerimde yüzümde değilde canım bacaklarım çok şişiyor akşamları benim ödemden korkuyorum tuzlu yemiyordum hiç ama doktora gidnce sölicem bakalım bi..

ya sorma beni de bugün korkuttular. yüzün çok şiş (ben farketmiyorum tabi ama ellerim şiş onu farkettim.) bu haftalarda olması iyi değil preaklamsi gebelik zehirlenmesi olabilir dediler. bir de müdür yard. 30 haftalık doğum yapmış preaklamsi yüzünden. bana da hemen doktora git dedi. bende belirtilerine baktım. 2 gündür sağ tarfımda ağrı vardı. hemen randevu aldım sabah 08.30 doktora gitcem. tansiyonum yüksek değil ama korkuyorum.

vallaaa superr olurrr yaa cidden kızlar zor bişi degil tarih gun saat belirleyebilirsek onumuzdeki gunlerde en azından bi kahve icerdik yawww D:

du bende işgilendim şimdi doktoruma sorayım benımde ellerimde oluyoo ama ben seye baglıyorum regl olmuyooz yaa cunku ben hamıle kalmadan oncede regl olmaya yakın tarıhlerde bayaa bi odemım olurdu tartıda 2 kılo farkederdım

ne bileyim belki de herşey normal. ben çok kuruyorum. ilk bebeğimi 17 haftalık kaybettim. ondan belki de abartıyorum. şimdi de deli gibi erken doğum yapan anneler topiğini okuyorum. neyse pozitif pozitif pozitif.....her şey güzel olacak.

hımmm doktora bi git bakalım canım ya için rahatlar hem Allah korusun kötüsünü düşünme inşallah bişe yoktur.. zehirlenme fln olsa çok rahatsızlık verir sanki ne biliim :26: Allah korusun kuzucuklarımızı

ayyy bunu bilmiyordumm haklısın ozaman cnm yaa cok uzuldum allah kımseye yasatmasın ıns sagsalim alıcaz bebeiklerimizi kucagımıza evham yapmayalım yaaa

gebelik zehirlenmesinden şüphelenen arkadaşıma yazıyorum alıntı yapmayı unuttumda:)
22. Haftamda yüksek tansiyon belirtisiyle hastaneye yattım.yapılan tahlillerde idrarda protein çıktı yani gebelik zehirlenmesi yaşıyormuşum.fakat çok erken teşhis konabildiği için erken tedaviyle kızımda bende çok iyiyiz şuan.en önemli belirti tansiyon canım.tuz diyeti yapıyorum şuan iyiyz şükür..kaç tansiyonun

beni çok rahatlattın canım. tansiyonum 11/6 falan ama şişlik çok var ve tuzlu da yemem çok fazla. bir de arada kasılmalar oluyor. benim ki şimdilik bir şüphe, yarın doktora gidince yine haber vericem size....kızızna da sana da maşşalah canım. allah onları bize bağışlasın. sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah.

cnm cok gecmıs olsun yaa

cnm odem olması bana normal gelıoo yaa tansiyonunda iyiseee sonucta regl olmuooz kaç aydır inş da bişi yoktur

duruhatice sakin ol seninkinin zehirlenme olduğunu sanmıyoryum.22.haftamda gıda zehirlenmesi ile hastaneye yattım gebelik zehirlenmesinden şüphelendiler ilk yaptıkları şey ateşimle tansiyonumu ölçmek gebelik zehirlenmesinin kesin tanılarından biri yüksek tansiyon.sonra kanda bildiğin gıda zehirlenmesi çıktı enfeksiyon doktoruna dedim gebelik zehirlenmesinden şüphelendiler diye o çok kötü bir tablo sen gayet iyi görünyosun ayaktasın bişeyin yok dedi için rahat olsun kuzum ama çok taktıysan git acile idrar örneği ver şüphelendim gebwlik zehirlenmesinden de hemen çıkar sonucun yarım saat içinde

cnm yarın bnde saglık ocagına gidip idrar tahlılı yaptırım yaaa off uyuzlandım

ayrıca benim idrarımda protein çıktı öldüm dirildim gebelik zehirlenmesi diye idrar yolu enfeksiyonundada idrarda protein çıkabilirmiş doktorum dedi baktı bebekle ilgisi yok bebek gelişio dedi gebelik zehirlenmesinde bebeğin kilo alımı dururmuş tansiyon yükselirmiş 16-17 lerden bahsediyorum evham yapmayın tansiyonunuz normalse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…