Kızlar bişi sorcam ben mayıs annesi olcam inşallah bebek odası aldı yada düşünüosanız hangı marka ve modeli düşünüosunuz solermısınız?
vajinası ağrıyan kızlar ablamın kontrolü vardı onun yanında doktoruma gttim dedim benim şiddetli vajina ağrım var akıntı var mı dedi dedim öyle çok değil bayağa vardı fitil vermişti çünkü geçti.o da dedi ki bebek büyüdükçe çatı kemikleri açılır bazı kadınlar bunu şiddetli ağrı sızlama zonklama şeklinde hisseder dedi yani normalmişhemen söyliim dedim korkulacak bişi değilmiş yani
ben de bu ağrı var uzun zamandır yürüyünce artıyor. yataktan inerken dolmuşa binerken zorlanıyorum. pubik kemiği ağrıyormuş. bu da herşey gibi normal ama fazla ağrı varsa doktora söylemek gerekiyor. ben yarın gideceğim doktora bunu da söylicem size abartlı gelebilir ama bazen yatakta eşim çeviriyor sağdan sola beni. ayrıca ellerinde yüzünde şişme olan var mı.
valla cnm ne guzel olurdu hep beraber kızlaragasında bol kopuklu bi kahveecok sevındım bebegin, iyi olmasına allah sifalar versin inş bir an oncee
içelim valla kahveyi.. gerçekten ben de oradayken buluşsak mı?? istanbul annelerine hava atalım
onlar daha beceremediler buluşmayı
bebeğin için de çok sevndm canım..
babanız da tekmeyi yemiş dedmek totosuna şimdieden
valla kızlar bana uyar siz zaman tarih diyin ben gelirim o gun kemeraltında işim olmasadaD cnm her zaman dualrım tum bebek bekleyen annelerle allah hpımızın bebklerıne saglık uzun mutlu bir omur versin herkese hayırlı sorunsuz problemsız sıkıntısız dogumlar nasip etsin
maşallah annesi çok sevindim....benim bebeğimde babası elini karnıma koyunca kıpır kıpır olan kızım hemen duruyor.. sanki anlıyor ya çok ilginç. babası da küstü ona. tam harekete başlıyor hadi gel elini koy diyorum o koyunca hareket etmiyor. oyun oynuyor bizimle minnoş kızım....
ben de bu ağrı var uzun zamandır yürüyünce artıyor. yataktan inerken dolmuşa binerken zorlanıyorum. pubik kemiği ağrıyormuş. bu da herşey gibi normal ama fazla ağrı varsa doktora söylemek gerekiyor. ben yarın gideceğim doktora bunu da söylicem size abartlı gelebilir ama bazen yatakta eşim çeviriyor sağdan sola beni. ayrıca ellerinde yüzünde şişme olan var mı.
ellerimde yüzümde değilde canım bacaklarım çok şişiyor akşamları benimödemden korkuyorum tuzlu yemiyordum hiç ama doktora gidnce sölicem bakalım bi..
Aynen öyle oldu canım, babamız çok yoğun çalıştığı için, oğlum yabancı sandı sanırım babayı, henüz alışamadı
Amiiiiiin canım inşaallah! bi kaç hamile kadın kemeraltının kalabalığında çok eğlenceli bi görüntü olur :) hem hep beraber pazarlık yaparız indirimde alırız :)
Sağol varol teyzesi :) senin kıız babaya naz yapıyoooor, büyük aşklar böyle başlar zaten canım :) o bi sağlıkla gelsin, ayrılmayacaklar hiç :)
ya sorma beni de bugün korkuttular. yüzün çok şiş (ben farketmiyorum tabi ama ellerim şiş onu farkettim.) bu haftalarda olması iyi değil preaklamsi gebelik zehirlenmesi olabilir dediler. bir de müdür yard. 30 haftalık doğum yapmış preaklamsi yüzünden. bana da hemen doktora git dedi. bende belirtilerine baktım. 2 gündür sağ tarfımda ağrı vardı. hemen randevu aldım sabah 08.30 doktora gitcem. tansiyonum yüksek değil ama korkuyorum.
du bende işgilendim şimdi doktoruma sorayım benımde ellerimde oluyoo ama ben seye baglıyorum regl olmuyooz yaa cunku ben hamıle kalmadan oncede regl olmaya yakın tarıhlerde bayaa bi odemım olurdu tartıda 2 kılo farkederdım
ya sorma beni de bugün korkuttular. yüzün çok şiş (ben farketmiyorum tabi ama ellerim şiş onu farkettim.) bu haftalarda olması iyi değil preaklamsi gebelik zehirlenmesi olabilir dediler. bir de müdür yard. 30 haftalık doğum yapmış preaklamsi yüzünden. bana da hemen doktora git dedi. bende belirtilerine baktım. 2 gündür sağ tarfımda ağrı vardı. hemen randevu aldım sabah 08.30 doktora gitcem. tansiyonum yüksek değil ama korkuyorum.
ne bileyim belki de herşey normal. ben çok kuruyorum. ilk bebeğimi 17 haftalık kaybettim. ondan belki de abartıyorum. şimdi de deli gibi erken doğum yapan anneler topiğini okuyorum. neyse pozitif pozitif pozitif.....her şey güzel olacak.
gebelik zehirlenmesinden şüphelenen arkadaşıma yazıyorum alıntı yapmayı unuttumda:)
22. Haftamda yüksek tansiyon belirtisiyle hastaneye yattım.yapılan tahlillerde idrarda protein çıktı yani gebelik zehirlenmesi yaşıyormuşum.fakat çok erken teşhis konabildiği için erken tedaviyle kızımda bende çok iyiyiz şuan.en önemli belirti tansiyon canım.tuz diyeti yapıyorum şuan iyiyz şükür..kaç tansiyonun
gebelik zehirlenmesinden şüphelenen arkadaşıma yazıyorum alıntı yapmayı unuttumda:)
22. Haftamda yüksek tansiyon belirtisiyle hastaneye yattım.yapılan tahlillerde idrarda protein çıktı yani gebelik zehirlenmesi yaşıyormuşum.fakat çok erken teşhis konabildiği için erken tedaviyle kızımda bende çok iyiyiz şuan.en önemli belirti tansiyon canım.tuz diyeti yapıyorum şuan iyiyz şükür..kaç tansiyonun
beni çok rahatlattın canım. tansiyonum 11/6 falan ama şişlik çok var ve tuzlu da yemem çok fazla. bir de arada kasılmalar oluyor. benim ki şimdilik bir şüphe, yarın doktora gidince yine haber vericem size....kızızna da sana da maşşalah canım. allah onları bize bağışlasın. sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah.
beni çok rahatlattın canım. tansiyonum 11/6 falan ama şişlik çok var ve tuzlu da yemem çok fazla. bir de arada kasılmalar oluyor. benim ki şimdilik bir şüphe, yarın doktora gidince yine haber vericem size....kızızna da sana da maşşalah canım. allah onları bize bağışlasın. sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah.
duruhatice sakin ol seninkinin zehirlenme olduğunu sanmıyoryum.22.haftamda gıda zehirlenmesi ile hastaneye yattım gebelik zehirlenmesinden şüphelendiler ilk yaptıkları şey ateşimle tansiyonumu ölçmek gebelik zehirlenmesinin kesin tanılarından biri yüksek tansiyon.sonra kanda bildiğin gıda zehirlenmesi çıktı enfeksiyon doktoruna dedim gebelik zehirlenmesinden şüphelendiler diye o çok kötü bir tablo sen gayet iyi görünyosun ayaktasın bişeyin yok dedi için rahat olsun kuzum ama çok taktıysan git acile idrar örneği ver şüphelendim gebwlik zehirlenmesinden de hemen çıkar sonucun yarım saat içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?