selamm kızlar biz geldik şimdi doktordan. 840 gr 33 cm olmuş benim balımmm sağlıklı cok sukur sorun yok. sezeryan olucam ben 4 nisana gün verdi doktorumuz az kaldı kavuşmamıza :)
doktor mutlaka muzık dınletın dedı dogduktan sonra aynı muzıgı dınletırsek sakınlesırlermıs onunda ıkı kızı var ıkısınınde ayrı sarkısı varmıs bebekken :)
selam kizlar ben geldim.disardaydim cook yoruldum.nasilsinz bakalim
bnm dr catı muayenesi yaparız dedi son ayda cocugun durusu fln onlara göre karar veriliyo simdiden bilemeyz dedi neye gore sezeryan dedi simdi daha önce bi dogum yapıldıysa yada ame ona gore bastan belli oluyo
kızlar bu bebeğin kaç haftalık oldugunu gösteren çizelgeyi nasıl yapıyonrsunuz?
anladım da insan hemen öğrenmek istiyo normal doğumdan da sezeryandan da çok korkularım var çatım dar diye biliyorum ben çok ağrı çekicekmişim gibi geliyo bide bu aralar belimin ağrısı çok şiddetli geceleri uyutmuyo erken doğum olur mu diye de bi korkum var kafam karmakarışık
kızlar bu bebeğin kaç haftalık oldugunu gösteren çizelgeyi nasıl yapıyonrsunuz?
canım o bel ağrısı beni öldürecek.helede yoruldugum zaman sanki ölüyorum:Ssen çatının dar oldugunu nerden biliyorsun?birde kaç haftalıksın?
canım o bel ağrısı beni öldürecek.helede yoruldugum zaman sanki ölüyorum:Ssen çatının dar oldugunu nerden biliyorsun?birde kaç haftalıksın?
Kızlar civil-de bugün chicco çantalı bakım set indirimde. Biz başka siteden siphariş etmiştik aynı seti 59 tl-ye civilde bu günden itibaren 39 tl. Haberiniz olsun.
genelde lansinosh öneriyorlar cnm ben de onu alıcamkızlar emzirme dönemi için gogus ucu kremi ne kullanacaksınız yoksa simdiden surmek gerekirmi?
genelde lansinosh öneriyorlar cnm ben de onu alıcam
kızlar sizlerden bebek arabasıyla ilgili fikir istiyorum
pierre cardin 705 enigma travel set(600 lira)
baby2go elvis puset(400 lira)
karar veremedim ben bi türlü(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?