2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım maşallah bebeğimize çok sevindim sorun olmamasına... bu arada kaç haftalıksın sen canım neden sezeryan dedi bir sebebi var mı?

Kızlar sezeryan olunca bebekler beklenen doğum tarihinden daha önce alınıyor değil mi? Mesela benim sat a göre beklenen doğum tarihi 25 nisandı ama ultrasonlarda 19 nisan görünüyor. Sezeryan olunca 19 nisandan önce doğacak herhalde

Sezeryanda 37 38 de alınıyomus ama bnm dr hala bir gn vermedi bu sefeerkinde sadece normal dogum olacksa olsun dedi

bnm dr catı muayenesi yaparız dedi son ayda cocugun durusu fln onlara göre karar veriliyo simdiden bilemeyz dedi neye gore sezeryan dedi simdi daha önce bi dogum yapıldıysa yada ame ona gore bastan belli oluyo

bnm dr catı muayenesi yaparız dedi son ayda cocugun durusu fln onlara göre karar veriliyo simdiden bilemeyz dedi neye gore sezeryan dedi simdi daha önce bi dogum yapıldıysa yada ame ona gore bastan belli oluyo

anladım da insan hemen öğrenmek istiyo normal doğumdan da sezeryandan da çok korkularım var çatım dar diye biliyorum ben çok ağrı çekicekmişim gibi geliyo bide bu aralar belimin ağrısı çok şiddetli geceleri uyutmuyo erken doğum olur mu diye de bi korkum var kafam karmakarışık

canım o bel ağrısı beni öldürecek.helede yoruldugum zaman sanki ölüyorum:Ssen çatının dar oldugunu nerden biliyorsun?birde kaç haftalıksın?

canım o bel ağrısı beni öldürecek.helede yoruldugum zaman sanki ölüyorum:Ssen çatının dar oldugunu nerden biliyorsun?birde kaç haftalıksın?

evlendiğim zaman öğrendim canım ilişki zorluğundan o yüzden de normal doğumdan herkese göre daha bi korkuyorum... karnımın alt kısmı bel ağrıları bazen adet sancısı gibi uyutmuyo beni sana da öyle oluyo mu? 26 hafta 4 günlük olduk ya sen canım?

sezencim bendede sirt agrisi cok oluyo.belimin yukarilari yani.dedigin gibi eger yorulursam ayakta cok kalrsam aksamlari mahvoluyorm agridan.esim masaj yapinca biraz iyi geliyo

Kızlar civil-de bugün chicco çantalı bakım set indirimde. Biz başka siteden siphariş etmiştik aynı seti 59 tl-ye civilde bu günden itibaren 39 tl. Haberiniz olsun.

Kızlar civil-de bugün chicco çantalı bakım set indirimde. Biz başka siteden siphariş etmiştik aynı seti 59 tl-ye civilde bu günden itibaren 39 tl. Haberiniz olsun.

yaaaa ben nivea dan almıştım tüh pişman oldum yaaa....bundanda istiyorum(((

kızlar emzirme dönemi için gogus ucu kremi ne kullanacaksınız yoksa simdiden surmek gerekirmi?

kızlar sizlerden bebek arabasıyla ilgili fikir istiyorum
pierre cardin 705 enigma travel set(600 lira)
baby2go elvis puset(400 lira)
karar veremedim ben bi türlü(

kızlar sizlerden bebek arabasıyla ilgili fikir istiyorum
pierre cardin 705 enigma travel set(600 lira)
baby2go elvis puset(400 lira)
karar veremedim ben bi türlü(

cnm valla baby2go guzelmıs bence ama ozellıklerı nasıl bılmıoom cift yonlu falanmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…