kızlar emzirme dönemi için gogus ucu kremi ne kullanacaksınız yoksa simdiden surmek gerekirmi?
simdiden kullanmak gerekli degil ama emzirirken mutlaka sart ben bir cok krem denedim hicbiri ise yaramadi isim olarak hatrimda kalan yok herhalde ise yaramadiklarindan :) ama en son olarak eczaciya soyledik o bize ozel bi karisim yapti biraz hafifletmisti acilarimi... cok can yakici bi durum bebegim emerken ben zipliyodum tepiniyodumacidan gogus ucumda hep kaniyodu umarim karnimdaki kuzum emerken acitmaz annesini
genel olucam tatlım dr benı muayene ederken telefon geldı bı hastasından suyu gelmıs kızcagızın esı ıle konustu onun kızın bogazında enfeksıyon varmıs ve kesınlıkle genel yapamayız enfeksıyon cıgerlerıne dagılır epudral ıcın hazırlanın dedı. ben de merak edıp sordum bende epudral dusunuyorum dıye fantazıye gerek yok dedı banaaa hahhaaaa :)
yanı rısklı durumlarda yapıyorum ben epudral dedı cunku anne ıcın cok da saglıklı degılmıs rısklerı varmıs bende artık mecburen hmmm haklısınız hocam genel olsun dedım :):)
amanın okadarmı acıtıyoo yaaaa herkesın bolemı oluyoo yoksa senın gogus ucları cok hassas oldugu ıcınmı
fantaziyle ne alakasi var anlayamadim bence genel daha riskli ben ilk dogumumu genel yaptim allah bir daha o durumda birakmasin cook zordu ikinci dogumumda spinal anastezi (epidural cesitlerinden oluyomus ) ile oldum cok daha rahattim bilincim acikti sikintilarimi rahatlikla dile getirdim en guzeli bebegim dunyaya geldiginde onu gorebildim... sana niye oyle demis doktorun tam olarak bilemicem ama bence spinal anastezi cok daha iyi tekrar konusup rica et bence
cnm bide şu hoşuma gitti benim bunada bi bak istersen
Eki Görüntüle 322874
Hauck malibu travel sistem
herkesin boyle olmayabilir canim ama genelleme yaparsak sonuc benimki gibi oluyodur.... bebegim bu yuzden sag gogsumu emmeyi birakti tiksindi sanirim cunku kanla beraber sut iciyodu gogus ucum kucuktu o yuzden de olabilir demisti hemsire ama resmen ikiye ayriliyo yariliyodu uc kisim ama ben pes etmedim tek gogsumden emzirmeye devam ettim taki karnimdakini ogrenene dek :)... canim simdiden seninde gozunu korkutmak istemem sanirim senin ilk bebegin :) sonuc olarak kalici bi durum degil en fazla 3 3,5 ay suruyo hatta daha da az surebilir... kuzucuklarimiz icin deger hersey
baby2go çift yönlü canım..çok hoş duruyo fakat pierre cardin klasik olmasına rağmen kaliteli duruyo.karar veremedim işte.hauck malibuyu 2 ay boyunca araştırdm alman bi marka çokta güzel ama ana kucağını kullanma zamanın geçtiktenn sonra puseti çift yönlü kullanamıyosun malesef 1 yaşından sonra bebek hep dışarı bakmak zorıunda malesef
baby2go çift yönlü canım..çok hoş duruyo fakat pierre cardin klasik olmasına rağmen kaliteli duruyo.karar veremedim işte.hauck malibuyu 2 ay boyunca araştırdm alman bi marka çokta güzel ama ana kucağını kullanma zamanın geçtiktenn sonra puseti çift yönlü kullanamıyosun malesef 1 yaşından sonra bebek hep dışarı bakmak zorıunda malesef
spinal ile epidural arasında ne fark var cnm
kızlar bişi sorcam ben arada bebegı hanı vajinadaki ust kısımda cıkan kıllar varya tam orada hissediyorum :S hala orada ne işi var diyorum cogu zaman karnımda hissediyorum ama msela suan tam o bolgede pırpır yapıoo bişi :S o mu baska bisimi bılmıoom
anladım cnmm basa gelen cekılır artık napalım evt ılk bebegım olucak .. emzırırkenmi ikinciye haAmile kaldın :26: genelde süt korur derler ama :s
aslinda bende aralarinda fark oldugunu bilmiyodum ikinci dogumumda doktorumdan ogrendim.... o kisa esnada fazla soramadim ama epidural anaztezi normal dogum yapanlarda bazi durumlarda kullanilan bi yontem cesidiymis ......spinal ise bana uygulanan ve doktorumun demesine gore genel anasteziye gore riski daha azmis belinden oturur pozisyonda bir igne yapiliyo ve gogus hizandan assagisini uyusturuyo bu igne...
epidural cesidi diye hatirliyorum yinede spinal anasteziyi sen bi arastir mutlaka alirsin istedigin cevabi canim...
spinal ile epidural arasında ne fark var cnm
canım bebek sürekli yer değiştiriyor.ayakları aşağı geldiği zaman tam kasık bölgesine tekme atıyor.bugün doktora gittim ayakları aşağıdaydı oda uyardı beni ağrı olursa kasıklarda yada vajinal bölgede merak etme dedi...bu arada bebişim 960 gr olmuş biraz iri gibi.ama iri olmasına rağmen çok sert hissetmiyorum dedim.yağ tabakasındandır dedi:))))ama ben çok yağlı değilimmmmmm
bnm baby2go hosuma gitti cnm valla
canım epiduralde sadece his kaybı oluyor,ama spinalde tamamen his,duyu,tamamen uyuşuyor.spinali yapmak anestezistlere göre daha kolay,ancak baş ağrısı çok yapıyormuş,ancak epudural biraz daha zor uygulanıyormuş ve anestezistler zora gelemedikleri için işin kolayına kaçıp spinal yapıyorlarmış.o yüzden epidural daha iyi sonrası içinde.kolay tparlanabilme açısından,birde baş ağrısı yapmama açısından...
bende onu beğendim görüntü olarak aslında canım ama o markanın kalitesiyle ilgili bi fikrim yok hiç.bu arada internette pahalı 500 civarı ama civil mağazasında bugn 399 nakit fiyatıydı.belki bakarsn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?