2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bende her gidişimde değişik pozisyonda duruyor.geçen başaşağıydı bu sefer yukarıdaydı.sende merak etme.şimdi küçükler yer değiştirebilirlar rahatlıkla ,ama bi büyüsün bak kaldığı yerde kalır:)))
tabi doktor ne diyorsa doğrudurda pimpirik oluyor işte insan.suyu iyi dedi 10.24 cm civarı AFI boyu.bilmem artık.

tmm cnm cok tskr ederim bende sezeryan istiyorumda o yuzdn merak eettım genel ıstemıyorum kesınlıkle epidural diyodum spinal olsn benımkıde ozmaan doktoruma sorucam

ne demek onemli degil canim.... hadi benden herkese iyi gecelerrr kuzum da tekmelemeye basladi onun hareketleri esliginde uykuya gecicem

evet boyle bir yan etkisi var ama neyseki bende olmadi... bas agrisinin olmamasi icin dogumdan sonra basimizin yukarda olmasi agriyi onluyormus....bir ilaci daha var oda kahve cok tuketmek iyi degil ama cok siddetli bas agrisi yasarsaniz dogumdan sonra mutlaka tavsiye ederim

dogru evet cnm haklısın bende hep erken dogucak diye bi endise oldu nedense her hamıle kadın gibi sanırım AFI boyu ne dmek oluyoo yanı suyuylamı ılgılı

sagol cnm bilgiler icin sonucta senden ogrenıceklerımız var ıkıncı gebelıgın sen anlat biz hep dinleriz senı cevremdede bole konusmayım yenı dguran biriyle şişiriyorum sorularımla solemı oldu bolemı oldu bilmemne

dogru evet cnm haklısın bende hep erken dogucak diye bi endise oldu nedense her hamıle kadın gibi sanırım AFI boyu ne dmek oluyoo yanı suyuylamı ılgılı

evet bebek ile plesenta arsındaki suyu ölçüyor sanırım.biraz araştırdım ama fazla bilgi yok.kötü düşünmemek lazım.bundan sonra su miktarı falan ölçülecekmiş.önemli olan oymuş bundan sonra.kordondaki kan akımın falan baktı.
ben doktorumu değiştirdimde.bu 3.doktorum.her doktor çok farklı bakıyor.bugün ilk kontrolümdü bu doktorumda.baya açıklayıcıydı işte.2 şey sağlıklı olduğunu belli eder dedi: bebeğin suyu ve kordondan kan akımı geçişi dedi.

anladım cnm bnm allaha emanet bebeklerımız yaa off allah kımseyi bebegiyle sınamasın diyorum

anladım cnm bnm allaha emanet bebeklerımız yaa off allah kımseyi bebegiyle sınamasın diyorum

aminnnnnnnnnnnn bende hep böyle dua ediyorum.neler duyuyoruz neler...pozitif düşünmekte yarar var...biz ne düşünürsek düşünelim olacağı varsa olacaktır.dua etmekten başka yapacak bir yol yok...dediğin gibi allahıma emanet bebişlerimiz inşallah...

kesinlikle cnm bnm

göğüs çatlakları için soğan sürmeyi de öneriyorlarlar arkadaşlar.biliyorum ilk başta insan biraz tereddütle yaklaşıyor ama denemeye değeceğini düşünüyorum.
bir de bebek gazlı olmasın diye ilk doduğunda azıcık nar suyu vermek lazımmış bebeğe.deneyenler işe yaradığını söylüyorlar.bunlar da alternatif tıp:))

nar suyunu bende duydum ayıklayıp buzluğa atmayı düşünüyorum
doğar doğmaz veremem ama baktım çok gazı oluyor
ilerleyen zamanda damlatabilirim diye düşünüyorum

nar suyunu bende duydum ayıklayıp buzluğa atmayı düşünüyorum
doğar doğmaz veremem ama baktım çok gazı oluyor
ilerleyen zamanda damlatabilirim diye düşünüyorum

ama ilk onu vermek gerekiyormuş cnm.hastaneye götürmemiz lazım

aa hic duymamıstım cnmm soganı nasıl yapcaz kaynatcazmı ?

bende bebek gazlı olmasın diye kimyon biliyorum ama

aa hic duymamıstım cnmm soganı nasıl yapcaz kaynatcazmı ?

bende bebek gazlı olmasın diye kimyon biliyorum ama
kimyonu duydum almanyada bi akrabamıza dr önermiş yıllar önce ama nasıl verileceğini tam hatırlamıyorum.soğanı ikiye kesip sürecekmişiz.:26:

bende göğüs çatlakları için ayvanın çekirdeğini suya koyup bir gün bekletip,oluşan yoğun kıvamlı sıvıyı göğse sürmek iyi geliyor diye duydum.

ama ilk onu vermek gerekiyormuş cnm.hastaneye götürmemiz lazım

sonrada olur diye duydum
ilk başta veremem direk anne sütü
diye düşünüyorum artık nasıl olursaa
sabahtan kalktım bebeğimin kıyafetlerini renklerine göre ayarladım
yıkayacaktım ama şimdi biraz daha bekleyeyim mi diye
düşünüyorum sizce ne yapıyım?

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bizim enfeksiyonumuz geçmedi hala doktor artık antibiyotik veremem dedi 2 kez kullandım geçmiyo aynı artık ilaç bebeği etkiler dedi beni kaderimle başbaşa bıraktıartık allaha emanet bebişim inşallah erken gelmeye kalkmaz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…