2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

slm kızlar bende sarımsak kürü duydum gögüslerin çatlamaması için ama kesin çatlıyo önceden önlem almamız gerek yeni doğum yapan arkadaşım beni tembihledi önceden tedbirini al sonra çok çekersin dedi

aman ya nasıl bir gündür ya..
sabahtan beri ağlıyorum hç nedensiz
doğum yaklaştkça endişeler stresler artıyor kafayı yemek üzereym..
Rabbm sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsn...

eğer akıntının kendisi beyazsa ,çok da kötü kokmuyorsa sorun yoktur bence,hamilelikte akıntı zaten artıyor ve kıvamı da su gibi oluyor,önceki o yumurta akı dediğimiz kıvamlı akıntı olmuyor zaten yumurtlama olmadığından,benim bildiğim hangi hamileye sorduysam akıntısının çok olduğu,benim de arttı,su gibi geliyo arada bir iki damla,kuruyunca sarımsı olabiliyor ama gelen akıntı sarı,yeşil ya da kokulu değilse ya da kaşıntı yapmıyorsa normal.Ayrıca tabi ki kendine has farklı bir kokusu olacaktır,hormonlarla alakalı bişey bence,çok kötü kokmadığı sürece sorun olacağını sanmıoyrum.Benim idrar tahlillerim şu ana kadar normal çıktı,o nedenle rahatlıkla yazıyorum bunları endişe etmeyin diye.

merhaba kızlar nasılsınız kimse olmaz pek dedim ama yine varsınız
keyıfler nasıl ??
selam canım iyi sayılırım kendi adıma su duygu calkantıları dısında bu aralar bunalımdayımda :S

off canım benım kokulu akıntım oluoo hamıleligimin basından beri doktorada dedim bole atlatıcaksın dedi ilac vermedi sadece fitil verdi ama gercekten ben gunluk pedsiz gezemıorum bayaa akıntım oluoo benım hep altım ıslak

kızlar geçen hafta TRT haber de Büyük Takip diye bir program izledik eşimle,her hafta bir konu işliyorlar,konu sezaryendi.doktorlar öyle bir anlattılar ki sezaryeni ;(keyfi sezaryen olanlar için konuşuyorlar tabi,zorunlu durumlar hariç) inşallah normal olur diye dua ettik resmen eşimle,çocuk doktoru dedi ki,yapılan araştırmaya göre sezaryenle doğan bebeklerde alerjik astım oranı normal doğuma göre daha yüksek oluyormuş,bebek anne karnındayken ciğerleri amniyon sıvısı ile dolu olurmuş,normal doğum esnasında kendini dışarı iterken ve kasılmalarla ciğerledeki o sıvıyı dışarı atarmış ama sezaryendeyken o sıvı ciğerlerinde kalıyormuş,bu nedenle alerjik astıma yakalanma olasılığı çok daha yüksek oluyormuş.Burda bir arkadaş yazmıştı geçenlerde ,sezaryenden sonra bebeğin ciğerlerindeki suyu hortum gibi bi şeyle boşalttıklarını gördüm diye,kimdi bilmiyorum,hatta baya ürkütücü geldi demişti,fotoğraf da vardı galiba.Bir de son 20 yılda alerjik astımlı çocuk sayısının artmasının sebebi çok fazla sezaryen doğum olması olabilir mi diye aklıma gelmedi de değil hani:44:

ayyyy bi değişik oldum bak..
ya nasıl doğurcaz biz ya..
ühüüü ühüüüü ağlamak istiyorum ya...

Bende izledim o programı tüylerim diken diken oldu. Cadı yöntemi mi ne o şekilde bahsattiler annenin karnını yarıp bebeği alyorlar ya. Bir sürü riski varmış. bebekte kesi olabiliyormuş. Ayrıce özel hastanelerde sezeryan doğum oranı %90mış.Yani bu bir gerçek. Kordon dolanması da öyla büyük bir sorun değilmiş. Dotorların kısa sürede fazla para almak için bahanelerinde biri sadece.

aman ya nasıl bir gündür ya..
sabahtan beri ağlıyorum hç nedensiz
doğum yaklaştkça endişeler stresler artıyor kafayı yemek üzereym..
Rabbm sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsn...

Benim de moralim çok bozuk. Herşeye sinirleniyorum kızıyorum.Yazık annem nasibini alıyor bende.Eşim de yok beni hep arasın ilgilensin istiyorum ama nerdee. Resmen kendimi terk edilmiş hissediyorum. Benden bıktı sevmiyor diye düşünüyorum. Off of. benim sorunum eşim yok çok özlüyorum dayanamıyorum artık. Bu hafta sonu da çok zor geçti hiç tadım yok Hep bçyle mi olacak..

Malesef aynı sorunu ben de yaşıyorum canım, hamilelikte sık rastlanan bir durummuş aslında ben de arada şiddetli kaşıntı da oluyor

akıntı geldiğinde peçeteye siliyorum bakıyorum hiç bir koku yok ama sonra vajinamda bi koku duyuyorum normal mi bilemedim kokulu akıntıda gelen akıntımı kötü kokuyo yani:44:
lollypopdoktorum bana günlük ped kullanma dedi o da enfeksiyona sebep oluyormuş onun yerine havlu peçete koyuyorum akıntı gelince hemen değiştiriyorum

canım eşin nerde ne zaman gelecek bilmiyorum ama benimde eşim yok hamileleğim süresince sadece 10 gün yanımda kaldı nasipse doğuma gelicek üstelilk çok tehlikeli bir yerde görev yapıyor geceleri uyku uyumuyorum ona bişey olursa diye ama güçlü olmaya çalışıyorum bugünlerde biteceksende bebeğin için güçlü olmaya çalış:26:

pat diye konuya dalıyorum ama içim bi tuhaf oldu yaaaa ben sezerayna olucam dr um öyle dedi tüp bebe olduğu için allahım korusun bebişlerimizi :26:

anladım cnm da peçetede o bölgede parcalanıyoo yaa :s bnm sık sık geldıgı ıcın onunla ugrasmam zor gibi cnm yaa (

Bnmkide tüp bebk ancak dr um normal olsun die istiyor tük bebek ilk üc ay dikkatli olmak gerekiyo sonrasında normal yolla kalandan farkımız olmuyomus

yok tatlım bir nedeni benim isteğe bağlı sezeryan dogum fobım var cunku cok korkuyorumm normal dogumdan :18:

canım benimde ödüm patlıyo ya sanki ölücekmişim gibi geliyo eşimde sanki kendi yaşicakmış gibi sus normal olucak diyo sezeryanden de başka türlü korkularım var hem iyileşme süreci hem de genel anestezi olursa ya uyanamazsam diye bi korku.. biliyorum saçma ama kafam karma karışık hayırlısı neyse Allah onu nasip etsin hepimize zaten erken doğum olursada durdurulamaz zaten

hiç düşünmemek gerek ama
olmuyor işte
canım seninle aynıyız ne yaptın hazırlıkların
tamam mı ben çok kararsızım yaa

hiç düşünmemek gerek ama
olmuyor işte
canım seninle aynıyız ne yaptın hazırlıkların
tamam mı ben çok kararsızım yaa

evet canım aynıyız:) yok canım daha hiçbişey almadım çok kararsızım senin gibi fiyatlardan falan çok anlayamıyorum ve kafam çok karışık birde elazığdayız biz bakılıcak yerlerde sınırlı istanbul gibi değil netten araştırıyorum devamlı eşimde internetten anlayamayız diyo ama bilmiyorum senin varmı hazırlığın az da olsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…