- 29 Haziran 2011
- 234
- 18
- 318
sonrada olur diye duydum
ilk başta veremem direk anne sütü
diye düşünüyorum artık nasıl olursaa
sabahtan kalktım bebeğimin kıyafetlerini renklerine göre ayarladım
yıkayacaktım ama şimdi biraz daha bekleyeyim mi diye
düşünüyorum sizce ne yapıyım?
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bizim enfeksiyonumuz geçmedi hala doktor artık antibiyotik veremem dedi 2 kez kullandım geçmiyo aynı artık ilaç bebeği etkiler dedi beni kaderimle başbaşa bıraktıartık allaha emanet bebişim inşallah erken gelmeye kalkmaz:26:
bende bir an önce yıkamak istiyorum ama biryandanda erken diye düşünüyorum.olmazsa yıka,doğuma yakın da ütülersin.ben daha almadım deterjan vs.ama bi an önce yıkamak ve yerleştirmek istiyorum...
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bizim enfeksiyonumuz geçmedi hala doktor artık antibiyotik veremem dedi 2 kez kullandım geçmiyo aynı artık ilaç bebeği etkiler dedi beni kaderimle başbaşa bıraktıartık allaha emanet bebişim inşallah erken gelmeye kalkmaz:26:
daha yıkamayın bence erken.tozlanır tekrar.sonrada olur diye duydum
ilk başta veremem direk anne sütü
diye düşünüyorum artık nasıl olursaa
sabahtan kalktım bebeğimin kıyafetlerini renklerine göre ayarladım
yıkayacaktım ama şimdi biraz daha bekleyeyim mi diye
düşünüyorum sizce ne yapıyım?
geçmiş olsun canım
bende de akıntı var sabahları
ne ağrı ne sızı hiçbirşey yok idrar testindede birşey yok
kültür yaptık ondada çıkmadı
dr fitil verdi kullandım bitti sanırım geçmedi
nasıl geçicek bilmiyorum da
inş. bi sorun olmayacak Allah ın izniyle
bendede erken olursa telaşı var
ama kızıma söylüyorum sakın erken gelme
biz herşeyini hazırlayalım sen bizi beklet
naz yap diyorum zaten çok nazlı
hiç yüzünüde göstermiyor bize
bende böyle kendimi sakinleştiriyorum
yok yıkandımı ütüleyip hurça koycam bende
dolaplarını havalandormak lazım hala açınca yeni gibi kokuyor
herşeyi nasıl yapmak istiyorum bi bilseniz
tüllerini asmak camını yerlerini silmek
ama hiçbirini ben yapamıcam için ssadece istemekle kalıyor
yok canım ya geçmiyo valla ne illet bişeymiş idrarımda koku kasıklarımda ağrı böbreklerimde bile ağrı oluyor bazen idrar kültürü yapıldı temiz çıktı cefaks 500 kullandım etki etmedi monurol ve piyeloseptyl kullandım geçmedi 3 litre su içiyorum bana mısın demiyor.üroloji doktoru iğne verdi kendi doktorum hayır kullanamazsın dedicanım ya benm de öyle nedir bu enfeksiyondan çektiğimiz
neredeyse ilk ayydan beri geçmedi.
ben de 2 kez antibiyotik kullandm. bu gidişimde tekrar çıktı.
bu kez bana da ilaç vrmedi yanma falan olmuyor dedm.
o zaman gelecek ay tekrar tahlil yaparz geçmezse yeniden ilaç veririz dedi.
ay ay ben de sıkıldm bu durumdan
erken doğumdan çooooooook korkuyoruuuuuum
kimyonu duydum almanyada bi akrabamıza dr önermiş yıllar önce ama nasıl verileceğini tam hatırlamıyorum.soğanı ikiye kesip sürecekmişiz.:26:
bende göğüs çatlakları için ayvanın çekirdeğini suya koyup bir gün bekletip,oluşan yoğun kıvamlı sıvıyı göğse sürmek iyi geliyor diye duydum.
sanada günaydın canımm...iyi bir pazar günü geçirmemiz dileğiyle....
bende bilmiyorum nasıl verilecegini canım ... hmm yani soganı ikiye bolup goguslere surucezde leş gibi kokmazmı yaa:S ne kadar durucak ? kalıcakmı yoksa 10-15 dk bekleyip yıkayabılırmıyız
canım ben hamile kaldıgımdan beri yogun akıntım olmasına ragmen doktorum sadece fitil verdi ama gecmıyoo ve bana dedigi şu ben sana ilaçta versem bu tekrarlıcak bosuna antibiyotik yuklemeye gerek yok o da bir risk onunda yan etkisi var sadece bol su ic cok rahaatsız oldugun zamanlarda da fitil at bunu bole idare edicez demisti ... bende kızmıstım ıcımden nıye tedavı etmıyoo ıyee cok rahtsız oluyorum cunku akıntıdan artık gunluk pedsiz gezmem ımkansız demek bıldıgı varmıs
evet canım fitil kullanıyorum 15 gün rahatım sonra yine aynı doktorda artık vermiyo bişiartık allaha emanet bebişlerimiz.akıntımı anlayamıyorum ilk geldiğinde bakıyorum normal beyaz akıntı ama çamaşırımda kuruyunca sarı leke bırakıyo:44:
anladım cnm tmmsadece sürecekmişiz cnm bekletmeye gerek yokmuş.koku konusunda ben de endişeliyim.ama sürüp biraz bekledikten sonra ıslak bezle silebilirsin dedi arkadaş.bebek emmezse falan diye sordum yok emiyo dedi.deneyip görücez artık.ya artık nisan gelsin benceee:)
aynen cnmmevet canım fitil kullanıyorum 15 gün rahatım sonra yine aynı doktorda artık vermiyo bişiartık allaha emanet bebişlerimiz.akıntımı anlayamıyorum ilk geldiğinde bakıyorum normal beyaz akıntı ama çamaşırımda kuruyunca sarı leke bırakıyo:44:
gebelikte akıntının olması normal değilmi ben mi yanlış biliyorum.beyazsa ve kokusu yoksa sorun yoktur benim bildiğim.sarıya dönebilir kuruyunca ama yeterki kokulu olmasın yani aşırı rahatsız edici bir koku.bebişimiz var,farklı bir oluşum var rahimde tabi olacak akıntı.diye biliyorum...
canım maşallah bebeğimize çok sevindim sorun olmamasına... bu arada kaç haftalıksın sen canım neden sezeryan dedi bir sebebi var mı?
Kızlar sezeryan olunca bebekler beklenen doğum tarihinden daha önce alınıyor değil mi? Mesela benim sat a göre beklenen doğum tarihi 25 nisandı ama ultrasonlarda 19 nisan görünüyor. Sezeryan olunca 19 nisandan önce doğacak herhalde
göğüs çatlakları için soğan sürmeyi de öneriyorlarlar arkadaşlar.biliyorum ilk başta insan biraz tereddütle yaklaşıyor ama denemeye değeceğini düşünüyorum.
bir de bebek gazlı olmasın diye ilk doduğunda azıcık nar suyu vermek lazımmış bebeğe.deneyenler işe yaradığını söylüyorlar.bunlar da alternatif tıp:))
hmm anladımm cnm tamam bunu bide doktoruma danısayım bakalım o ne onericek ben kesınlıkle genel ıstemıyorum.. daha once estetik cerrah ile calısıyordum bi defa amelitaya girdim genel anestezi uygulanan kişiyi gordugum icin istemıyorum gormeseydım blki bukadar korkmazdım[/QUOT
neden korktun ki bu kadar ne yapıyorlar ben genel olucam o yuzden soruyorum
hmm anladımm cnm tamam bunu bide doktoruma danısayım bakalım o ne onericek ben kesınlıkle genel ıstemıyorum.. daha once estetik cerrah ile calısıyordum bi defa amelitaya girdim genel anestezi uygulanan kişiyi gordugum icin istemıyorum gormeseydım blki bukadar korkmazdım[/QUOT
neden korktun ki bu kadar ne yapıyorlar ben genel olucam o yuzden soruyorum
valla ne gördün bende merak ettim anlaat azıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?