2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bende bir an önce yıkamak istiyorum ama biryandanda erken diye düşünüyorum.olmazsa yıka,doğuma yakın da ütülersin.ben daha almadım deterjan vs.ama bi an önce yıkamak ve yerleştirmek istiyorum...

geçmiş olsun canım
bende de akıntı var sabahları
ne ağrı ne sızı hiçbirşey yok idrar testindede birşey yok
kültür yaptık ondada çıkmadı
dr fitil verdi kullandım bitti sanırım geçmedi
nasıl geçicek bilmiyorum da
inş. bi sorun olmayacak Allah ın izniyle
bendede erken olursa telaşı var
ama kızıma söylüyorum sakın erken gelme
biz herşeyini hazırlayalım sen bizi beklet
naz yap diyorum zaten çok nazlı
hiç yüzünüde göstermiyor bize
bende böyle kendimi sakinleştiriyorum
bende bir an önce yıkamak istiyorum ama biryandanda erken diye düşünüyorum.olmazsa yıka,doğuma yakın da ütülersin.ben daha almadım deterjan vs.ama bi an önce yıkamak ve yerleştirmek istiyorum...

yok yıkandımı ütüleyip hurça koycam bende
dolaplarını havalandormak lazım hala açınca yeni gibi kokuyor
herşeyi nasıl yapmak istiyorum bi bilseniz
tüllerini asmak camını yerlerini silmek
ama hiçbirini ben yapamıcam için ssadece istemekle kalıyor

canım ya benm de öyle nedir bu enfeksiyondan çektiğimiz
neredeyse ilk ayydan beri geçmedi.
ben de 2 kez antibiyotik kullandm. bu gidişimde tekrar çıktı.
bu kez bana da ilaç vrmedi yanma falan olmuyor dedm.
o zaman gelecek ay tekrar tahlil yaparz geçmezse yeniden ilaç veririz dedi.
ay ay ben de sıkıldm bu durumdan
erken doğumdan çooooooook korkuyoruuuuuum

daha yıkamayın bence erken.tozlanır tekrar.

yok canım ya geçmiyo valla ne illet bişeymiş idrarımda koku kasıklarımda ağrı böbreklerimde bile ağrı oluyor bazen idrar kültürü yapıldı temiz çıktı cefaks 500 kullandım etki etmedi monurol ve piyeloseptyl kullandım geçmedi 3 litre su içiyorum bana mısın demiyor.üroloji doktoru iğne verdi kendi doktorum hayır kullanamazsın dedisıcak koy yatarak geçir gerekirse artık ilaç yok dedi çünkü tekrarlıyo.vajinal fitilde kullandım o da kısa süreli çözüm 15 gün akıntım olmadı şimdi yine sarı akıntım var.yarın 27+0 olcaz nasipse sürekli erken doğum yazılarını okuyorum doğarsa yaşayabiir mi filan diye psikolojim bozuldu artık

kimyonu duydum almanyada bi akrabamıza dr önermiş yıllar önce ama nasıl verileceğini tam hatırlamıyorum.soğanı ikiye kesip sürecekmişiz.:26:

bende bilmiyorum nasıl verilecegini canım ... hmm yani soganı ikiye bolup goguslere surucezde leş gibi kokmazmı yaa:S ne kadar durucak ? kalıcakmı yoksa 10-15 dk bekleyip yıkayabılırmıyız

canım ben hamile kaldıgımdan beri yogun akıntım olmasına ragmen doktorum sadece fitil verdi ama gecmıyoo ve bana dedigi şu ben sana ilaçta versem bu tekrarlıcak bosuna antibiyotik yuklemeye gerek yok o da bir risk onunda yan etkisi var sadece bol su ic cok rahaatsız oldugun zamanlarda da fitil at bunu bole idare edicez demisti ... bende kızmıstım ıcımden nıye tedavı etmıyoo ıyee cok rahtsız oluyorum cunku akıntıdan artık gunluk pedsiz gezmem ımkansız demek bıldıgı varmıs

bende bilmiyorum nasıl verilecegini canım ... hmm yani soganı ikiye bolup goguslere surucezde leş gibi kokmazmı yaa:S ne kadar durucak ? kalıcakmı yoksa 10-15 dk bekleyip yıkayabılırmıyız

sadece sürecekmişiz cnm bekletmeye gerek yokmuş.koku konusunda ben de endişeliyim.ama sürüp biraz bekledikten sonra ıslak bezle silebilirsin dedi arkadaş.bebek emmezse falan diye sordum yok emiyo dedi.deneyip görücez artık.ya artık nisan gelsin benceee:)

evet canım fitil kullanıyorum 15 gün rahatım sonra yine aynı doktorda artık vermiyo bişi artık allaha emanet bebişlerimiz.akıntımı anlayamıyorum ilk geldiğinde bakıyorum normal beyaz akıntı ama çamaşırımda kuruyunca sarı leke bırakıyo:44:

gebelikte akıntının olması normal değilmi ben mi yanlış biliyorum.beyazsa ve kokusu yoksa sorun yoktur benim bildiğim.sarıya dönebilir kuruyunca ama yeterki kokulu olmasın yani aşırı rahatsız edici bir koku.bebişimiz var,farklı bir oluşum var rahimde tabi olacak akıntı.diye biliyorum...

anladım cnm tmm
aynen cnmm

yaa benımkı kokulu ama doktor hic antibiyotik falan vermedi

canım benim sat a göre 16 nisan doktorum 4 nisan için gün verdi. 2 hafta 10 gün gibi erken alıyorlar risk almamak için herhalde

merhaba kızlar nasılsınız kimse olmaz pek dedim ama yine varsınız
keyıfler nasıl ??

Bunu ben de duymuştum.İlk gelen süt göğüste çatlak yapıyormuş bu yüzden süt gelmeden önce yani doğum yapmadan önce göğüs uçlarına soğan sürmek bu çatlak etkisini azaltıyormuş.Aklınızda bulunsun ben de denemeyi düşünüyorum.Süt gelince de temizler bebişlerimizi öyle emziririz.

selam kızlar...
erken doğumu düşünmeyin hiç..allaha emanet bebişlerimiz...heleki bide ben oğlumu erken doğurdum yine de düşünmüyorum valla...35 haftalık doğdu kuzey paşam...şimdi canavar gibi..sadece sarılıktan çok çektik...rabbim ne yazdıysa onu görüyoruz...şimdi kızıma diyorum nolur annecim sen erken gelme :))inşallah hepimiz sağlıkla doğururuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…