2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

var canım var
bende kıyafetlerini yıkamak istiyorum
ama daha erken mi diye düşünüyorum
bir yandan yıka gitsin diyorum
sonra biraz daha bekliyorum
öyle vakit geçiyorum

kızlar ben yıkadım bebişin kıyafetlerını bgun kurusun ütüleyip cantaya koycam hersey hazır olsun nolur nolmaz kapalı canta da kırlenecegını düşünmuyorum

var canım var
bende kıyafetlerini yıkamak istiyorum
ama daha erken mi diye düşünüyorum
bir yandan yıka gitsin diyorum
sonra biraz daha bekliyorum
öyle vakit geçiyorum

en azından hastane çıkışı ve senin giyeceklerin hazır bulunsun bence ne olur ne olmaz çünkü...

pat diye konuya dalıyorum ama içim bi tuhaf oldu yaaaa ben sezerayna olucam dr um öyle dedi tüp bebe olduğu için allahım korusun bebişlerimizi :26:

elçinnn....
allah nasip ederse benimde oğlum olcak. bende ismini yusuf koycam. adaş olcaklar bu durumda. benimde tüp bebek biliyorsundur belki

kızlar ben yıkadım bebişin kıyafetlerını bgun kurusun ütüleyip cantaya koycam hersey hazır olsun nolur nolmaz kapalı canta da kırlenecegını düşünmuyorum

bende yıkamak için hepsini çıkarttım
renklerine göre ayırdım
sonra vazgeçtim bir tek geceliklerimi yıkadım
ben bu hafta içinde kesin çantamı hazırlıcam
bagaja koycaz normal doğum olarak düşündüğümden
fazla kıyafet koymıcam 1 gece için ne gerekliyse
sezeryan olursa tekrar düzenlerim diye düşündüm
çantaya koymadan önce hurç yada bi çarşafa sar canım
daha iyi olabilir bohça gibi

guzel fıkır o aklıma gelmemişti öyle yaparım canım cok mutluluk werıcı o kıyafetlerı yıkamak onlarla oyalanmak

iyi akşamlar herkese, bizim salı günü dr randevumuz var merakla bekliyoruz
son 10 günde karnım çok şişti eski halinin 2 katı oluverdi. birden büyüyo miniklerimiz.

guzel fıkır o aklıma gelmemişti öyle yaparım canım cok mutluluk werıcı o kıyafetlerı yıkamak onlarla oyalanmak

tahmin edebiliyorum canım
aslında bende şuan kendimi oyalıyorum
kafamda sadece yıkayıp çantayı falan
hazırlamak var onlarda bitince başka
şeylere takılmıyım diye azcık daha zaman öldüreyim
diyorum

biz oda aldık aldık canım
eşimin abisinde küçük sepet varmış
onu verdi pek beğenmesekte
3-4 ay için almıcaz odamızda onu kullancazz

anladım canım maşallah valla özendim sana:) bizde tayinciyiz boş odamız var ama ne olur ne olmaz diyoruz bende hem güzel hemde yatak odama sığıcak bi beşik arıyorum

anladım canım maşallah valla özendim sana:) bizde tayinciyiz boş odamız var ama ne olur ne olmaz diyoruz bende hem güzel hemde yatak odama sığıcak bi beşik arıyorum

odasına beşik alacak arkadaşalr var forumda
ıkea da falan varmış 60*120 70*130
bi bak istersen

kızlar fotolarda ev biraz dağınık kusuruna bakmayı verin, o heyecanla üstümüzdekileri koltuğun üstüne atıp hemen arabayı kurduk
evdeki kapluş da mankenlik yaptı

mamas&papas markasının urbo modeli boş şase ağırlığı 5 kg civarı tamamı hafif alaşım aluminyum. çift taraflı kullanım tamamen yatma ve kapandığında otomatik kilenme özellikleri var. puset kısmı çıkıp sadece ana kucağı takılabiliyo o halini çekmemişiz ama öyleçok daha sevimli.

e-bebek'de sadece pusetin fiyatı 1000 tl idi 350-450 arası ana kucağı satılıyodu. biz Fatih'teki Haşim İşcan alt geçidinden ikisini 1000 liraya aldık. nakit 1100 demişti pazarlıkla belki biraz daha inerdi biz çok baskı yapmadık düz olursa alırız dedik mırın kırın yaptı ama tamam dedi.

aylardır araştırıyorum bu bu modelden daha iyi olanlar 2000 liraya satılan 2-3 model onun dışında pek çok meşhur ürüne fark atan cinsten. kahverengi alma nedenim ise bu kadar para vermişken (inş. ileride yapmayı düşündüğüm diğer 2 çocuğumunda kullanabileceği kadar sağlam olmasına güvenip) ileride oğlum olursa onunda kullanabilmesini istemem.

kk'dan bu ürünü kullanan bi kaç kişi ile mesajlaştım şiddetle tavsiye ettiler tek sıkıntısı ürün içeride yalıtım şeklinde ısıyı koruması ve yaz aylarında siyah renk olanın tentesi kapatılırsa içinin sıcak olmasıymış ben de açık renk alarak bu sorunu çözdüm

çok uygun almışsınız kesnlikle,güle güle binsin kuzucuk inşallah,tosbanızda çok tatlıymışşşş

gule gule ıyı gunlerden kullansın bebişin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…