kızlar fotolarda ev biraz dağınık kusuruna bakmayı verin, o heyecanla üstümüzdekileri koltuğun üstüne atıp hemen arabayı kurduk
evdeki kapluş da mankenlik yaptı
Eki Görüntüle 323186
Eki Görüntüle 323187
Eki Görüntüle 323188
mamas&papas markasının urbo modeli boş şase ağırlığı 5 kg civarı tamamı hafif alaşım aluminyum. çift taraflı kullanım tamamen yatma ve kapandığında otomatik kilenme özellikleri var. puset kısmı çıkıp sadece ana kucağı takılabiliyo o halini çekmemişiz ama öyleçok daha sevimli.
e-bebek'de sadece pusetin fiyatı 1000 tl idi 350-450 arası ana kucağı satılıyodu. biz Fatih'teki Haşim İşcan alt geçidinden ikisini 1000 liraya aldık. nakit 1100 demişti pazarlıkla belki biraz daha inerdi biz çok baskı yapmadık düz olursa alırız dedik mırın kırın yaptı ama tamam dedi.
aylardır araştırıyorum bu bu modelden daha iyi olanlar 2000 liraya satılan 2-3 model onun dışında pek çok meşhur ürüne fark atan cinsten. kahverengi alma nedenim ise bu kadar para vermişken (inş. ileride yapmayı düşündüğüm diğer 2 çocuğumunda kullanabileceği kadar sağlam olmasına güvenip) ileride oğlum olursa onunda kullanabilmesini istemem.
kk'dan bu ürünü kullanan bi kaç kişi ile mesajlaştım şiddetle tavsiye ettiler tek sıkıntısı ürün içeride yalıtım şeklinde ısıyı koruması ve yaz aylarında siyah renk olanın tentesi kapatılırsa içinin sıcak olmasıymış ben de açık renk alarak bu sorunu çözdüm
canım bende düşündüm de sağlıksız mı acaba diyorum çok uygun ya bize de ne olsa yaranılmıyo gerçi ama:)
ablam ıkı cocugunu o yatakta buyuttu cnm biz yatagını ozel yaptırcaz ama neden saglıksız olsunkı ne anlamda dedın cnmm ole bişi varsa bende almam :S
ya ne bilim baktığımız yerdeki satıcı öyle dedi mobilyalar daha iyi gibi ama kafanı karıştırmiim ablan kullanmış nasılsa o daha iyi bilir
teşekkür ederim cnm, şimdiden sabırsızlandım gezdirmek için. bi de şu pusete takılan oyuncaklardan alcam inş çok cici olur o zamançok uygun almışsınız kesnlikle,güle güle binsin kuzucuk inşallah,tosbanızda çok tatlıymışşşş
teşekkür ederizgule gule ıyı gunlerden kullansın bebişin canım
teşekkür ederizhayırlı uğurlu olsun bebeğinizi güle güle gezdirin inş.
benim de yakın arkadaşlarım park yatak kullandı ben yatak odamda balkon kapısı olduğundan çocuk yere yakın olursa ceryanda kalır diye korktuğum için yüksek ahşap beşiklerden almak istiyodum annem saçmalama bu gayet güzel iş görür dedi. öle abartı özellikleri olan bişi almadım. joker'den 100 liraya yatağı 60 liraya da döşeğini aldım. içine de 90 liraya uyku seti alacağım. toplamda 250 ediyo ahşap beşik alsaydım onun çıplak fiyatı 250 idi.ablam ıkı cocugunu o yatakta buyuttu cnm biz yatagını ozel yaptırcaz ama neden saglıksız olsunkı ne anlamda dedın cnmm ole bişi varsa bende almam :S
teşekkür ederim cnm, şimdiden sabırsızlandım gezdirmek için. bi de şu pusete takılan oyuncaklardan alcam inş çok cici olur o zaman
Kapluş bana liseden sınıf arkadaşlarımın nişan hediyesi. altın yüzük alacaklardı ben Kapluş'u istemiştim, zaman içinde iki tane de yavrusu oldu
teşekkür ederiz
teşekkür ederiz
benim de yakın arkadaşlarım park yatak kullandı ben yatak odamda balkon kapısı olduğundan çocuk yere yakın olursa ceryanda kalır diye korktuğum için yüksek ahşap beşiklerden almak istiyodum annem saçmalama bu gayet güzel iş görür dedi. öle abartı özellikleri olan bişi almadım. joker'den 100 liraya yatağı 60 liraya da döşeğini aldım. içine de 90 liraya uyku seti alacağım. toplamda 250 ediyo ahşap beşik alsaydım onun çıplak fiyatı 250 idi.
Günaydın kızlar, iyi haftalar diliyorum.
Ben cuma günü kafa izni yaptım accık :)
Hafta sonu da gezdim güsel :) Doktor teyzemize gittik, şeker testi yaptık herşey iyi maşallah.
Oğluşumda iyi maşallah. 860 gr olmuş :)
Sizler neler yaptınız bakalım?
günaydınnn herkesee iyi haftalar....
ctesi bi sürü bi sürü misafirlerimiz vardı bizimde ama pazar günü dana gibim yattım evde vaallaaa ooohhh misssss..
kocamla evde sinema zevki yaptık, son demlerimiz artık meleğimiz gelince evde sinema falan olmaz herhalde.. olsun bebeğimmm gelsinde :)
kızlar beşik aldınız mı yada belli bi fikriniz var mı?
günaydınnngünaydın kızlarrraçlıktan uyuyamadım,resmen karnımda karate yapıyo oğlum.kahvaltı yapcam şimdi.
VEE GÜNAYDIN....
veee biz geldik
bi sorun bi sıkıntı yok gibi görünyo, genel bi bakış attım...dr a gidenler var, yefrusuna kavuşanlar var ne mutlu, allahım sağlık sıhhat versin..
çoook yoğun bi 3 gün geçirdim...sürekli mutfaktaydım ve ne kadar çok yürüdüm gezdim ve ne kadar geç saatlere kadar oturdum...anoooommmm ne kaaa zor artık yef...ve bunun bedelini bugün sadece üst dudağımda yorgunluktan çıkan 3 eşşek kadar uçukla ödüyorum:)))
cmt. dr ada gittik bu arada..ben hastanemi ve dr umu değiştirdim bu dr a ilk kez gittim..
ve kendi soğuk dr umdan sonra bu çok ilgili alakalı güleryüzlü vs. geldi..10 puan verdim..
plesentamız hala aşağıdaymış, çıkmaz gari dedi..
alttan da muayene etti plesenta ne kadar aşağıda die baktı..
vee doğum şeklim sezeryan olarak kayıtlarda yer etti:))
1 ay sonraki gidişimde gün verecek sezeryan için ama şimdilik 39. haftada dedi..
tansiyonum azcık yüksekti dedi haftada 3-4 kez ölç yada ölçtür, 13 ün üstünde çıkarsa dr a hbr vercem..
32. haftadan sonra yatış verebilirim , plesenta kanama riski yaratabilir dedi...
gözlerim pörtledi ben çalışcam 37. haftaya kadar...bakalım kısmet inş..ama çalışmam şarttt
akıllı uslu durmaya devam..
vee teyzeleri teyzeleri, benim minnak kızım çok datluydu, elleri heep yüzündeydi...
lokumum 1170 gr olmuş, dr çok ortalama dedi..
yurttan ve dünyadan şimdilik bu kaaa
gunaydın geçmiş olsun maşallah ıkınıze de alttan muayene nasıl oluyo zor mu?VEE GÜNAYDIN....
veee biz geldik
bi sorun bi sıkıntı yok gibi görünyo, genel bi bakış attım...dr a gidenler var, yefrusuna kavuşanlar var ne mutlu, allahım sağlık sıhhat versin..
çoook yoğun bi 3 gün geçirdim...sürekli mutfaktaydım ve ne kadar çok yürüdüm gezdim ve ne kadar geç saatlere kadar oturdum...anoooommmm ne kaaa zor artık yef...ve bunun bedelini bugün sadece üst dudağımda yorgunluktan çıkan 3 eşşek kadar uçukla ödüyorum:)))
cmt. dr ada gittik bu arada..ben hastanemi ve dr umu değiştirdim bu dr a ilk kez gittim..
ve kendi soğuk dr umdan sonra bu çok ilgili alakalı güleryüzlü vs. geldi..10 puan verdim..
1 ay sonraki gidişimde gün verecek sezeryan için ama şimdilik 39. haftada dedi..
tansiyonum azcık yüksekti dedi haftada 3-4 kez ölç yada ölçtür, 13 ün üstünde çıkarsa dr a hbr vercem..
32. haftadan sonra yatış verebilirim , plesenta kanama riski yaratabilir dedi...
gözlerim pörtledi ben çalışcam 37. haftaya kadar...bakalım kısmet inş..ama çalışmam şarttt
vee teyzeleri teyzeleri, benim minnak kızım çok datluydu, elleri heep yüzündeydi...
VEE GÜNAYDIN....
veee biz geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?