2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

günaydın canım,, herşeyin olmasına sevindim maşşalahh sana ve kuzucuğuna o kadar tempoya ayak uydurmuşsunuz..
attan muayeneyi nasıl yapıyor, biraz anlatsana...
sezaryandan yanaydı zaten senin gönlün bak istediğin gibi yine
tansiyen son kontrollerimizde 12 8 di bizimde yükseklebilir dikkat et dedi dr. benim dr da pek bi pimpirikli nırmal tansiyon bu ayolll...
ama benim tansiyonum genelde düşütür 10 6 falandır hamilelik öncesinde, arada ölçtürüyorum şirketteki hemşireye 12 8 çıkıyor hep.. daha dikkat etmek lazım ama tuzsuzda yenmiyor heç birşey....
yağmurada maşşallaahh nee kaa büyümüş

hadi bakalım hayırlısı olsun maşallah bebıgınede

maşallah tosunumuza :) valla bence sen istesende normal doğuramazdın.yağmur acık iri bi kızçe olcak bence doğum tarhleri belli oldukça heyecanlanıyo insan yaaa.ilk sen doğurcan gliba canım başkası pırtlatmazsa erkenden ocak annelermine 35 te normal doğuran var yaaa şok oldummmm

Günaydın herkese... Bugün Ankara bembeyaz ve 4 gün boyunca kar yağışı devam edecekmiş. Bugün de doktor randevumuz vardı ama sanırım haftaya ertelemek zorunda kalacağız hava şartlarından dolayı

eve valla sabah korka korka geldim işe. yavaş yavaş minik adımlarla yürüdüm.. düşmeden kaymadan bi atlataydık şu kışı. çok korkuyom kayıp düşecem diye:18:halada yağıyo kar. ilk defa kar yağsın istemiyorumm

Son düzenleme:
çok saolun kızlar...artık minnoşlar büyyolar hızlıca
ya ben alttan muayeneyi 3. oluşum...bi kere simir testi yaptırmıştım..
2. de bebişim 4+2 de ilk muayenede alttan bakmıştı..
şimdide karnımdan baktı sonra dedi plesenta aşağıda ama doğuma engelmi alttan bi bakmak gerek dedi..çatala oturdum..ama çok alçaktı çatal, dr hiç bakmadan dokunmadan uzunca bi çubuğu yolladı içeri doğru...çok ustacaydı, nasıl öyle bakmadan 12 den vurdu bilemedim yani:))) 2 dk dürtükledi, ekrandanda bana anlattı o kadar...bana zor gelmedi hiç, normal bi alttan muayeneydi..

külotlu çorap vardı muayene için çıkarttım sonra giyerken acayip sıkıntılı giydim..
kalça kemiğim ağrıo...o giyinilen alan daracık...yani eğilmek çorap pantolon giymek evde bile çok zor gelio bana...sıkıntı yaptım...
tansiyonu onun arkasına ölçtü ya sanırım ondan yüksek çıktı, 13 9 du.. dr a dedim sıkıntı yaptım ondan sanırım..yinede ölçtür dedi..

maşallah yağmura

Kış kendini yavaş yavaş göstermeye başladı.. buralarda daha kar yağışı yok ama sabahları çok fena kırağı var, kar yağmış gibi oluyor yerler.... valla bende en çok ondan korkuyorum. Doğuma son 1 ay kalana kadar çalışırım dyorum ama eğer hava şartları kötü olursa gelmem vallla ne gerek var, yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişken hamileliğin.. servisle gidip geliyorum ama yolum uzun 1 saat.. allah korusun araba bozulur sabah servise giderken yada akşam dönerken kayar düşerim allah korusun... bi atlatsak allahın izniyle..

geçmiş olsun kuzuu bu arada duaların kabul oldu ve plasenta çıkmadı yukarıya sezeryanı da kesinleştirdin kız başka bişey isteseymişsin keşke hafta sonu ben az bişey yürüdüm die şu anda bacaklarımın ağrısından duramıyorm yaa öyle bi sızlama ki anlatamam yani çapraz bağlar dahi ağrıyo

doğururdum ya çatır çatır...
hep normal istiom heppppp
hiç korkmuodum...ama kısmet işte..plesenta aşağıda olmasaydı ben normal doğurmazmıydım heççççç

cnm ya benim kuzu en büyüklerden gün olarak ondan öyle gelio size..dr çocuğun gelişim eğrisini gösterdi, tam ortada ne aza ve çoğa yakın..tam ortada normal dedi:))
dr şimdi 39. hafta dedi ya benide bi panik sardı ya erken gelirse vs. die..düşünmemeye çalışyom...:26::26:

burayada prş gelio diolarda gelmesin ltf ya....yürüdüğüm yollar çok yokuş...
kışlık çizmem yok..deri çizmemem topuklu onun dışında çizmem yok(
spor ayakkabı giyyom rahat rahat o kayar ama karda:18::18:

kayar tabisi petuş dikkat et.. ayakkabımın altı iyi olduğu halde kora korka yürüyom hala. spor daha fena kayar Allah korusun.

YOOOO yoooo o ben değildim.....ben hep normal istiodumda işte kısmet değilmiş

süper anlatmışsın arkadaşım baravo:)))güldürdün beni

Canım kurs için gitmişti 20 günlüğüne. Ama ileride ben de senin gibi eşimin yanında olmayabilirim Tehlikeli bir yere giderse. Allah onları korusun senin işin daha zor tabi. Allah sabır versin. Neredeydi Hakkari filan mı.

Sen hangi semtteydin canım? Biz Eryamandayız doktorumuzda Gaziosmanpaşa'da yani yaklaşık 40 km var aramızda şehirde çok kar yokmuş sanırım öylemiki acaba. Eryamanda baya hızlandı kar.

Günaydın herkese... Bugün Ankara bembeyaz ve 4 gün boyunca kar yağışı devam edecekmiş. Bugün de doktor randevumuz vardı ama sanırım haftaya ertelemek zorunda kalacağız hava şartlarından dolayı

Ankara ne güzel olmuştur şimdi.İlk yağdığında güzel de sonra don olunca kötü oluyor ya.

Ankara ne güzel olmuştur şimdi.İlk yağdığında güzel de sonra don olunca kötü oluyor ya.

Evet şimdi manzara çok güzel. Biz 15. katta oturuyoruz salonun bir duvarı boydan boya cam ve karşıda yakın mesafede bina falan yok. Kanepeyi cam kenarına koyduk orada kedi gibi uzanıp dışarıyı seyrediyorum. Ama bunun sonrasında dediğin gibi don olacak. Cuma gününe kadar kar yağacakmış Cuma günü de hava sıcaklığı -8 e kadar düşecekmiş. Bu hafta eve kapandık yani...

Sen hangi semtteydin canım? Biz Eryamandayız doktorumuzda Gaziosmanpaşa'da yani yaklaşık 40 km var aramızda şehirde çok kar yokmuş sanırım öylemiki acaba. Eryamanda baya hızlandı kar.

canım eskişehir yolundayım bende..mesafeniz baya uzakmış doktorla sizinde..
şuan buradada sabaha göre dahada hızlandı kar.. bide bunun akşama eve gitmesi varr (
geçen yıl bi kar yağmıştı hatırlarsan..baya yollar falan tıkanmıştı
gece 11e doğru eve gitmiştim o gün rezillikti ya.. bu sene öyle bişeyle karşılaşmayız inşallah

Ya şimdiden çok acıktım . Çabuk mu acıkıyorum ne 12ye kadar nasıl dayanırım bilemiyorum yani..

Ne güzel manzaradır insana huzur verir.. ev de güzelmiş ya çok hoşuma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…