VEE GÜNAYDIN....
veee biz geldik
bi sorun bi sıkıntı yok gibi görünyo, genel bi bakış attım...dr a gidenler var, yefrusuna kavuşanlar var ne mutlu, allahım sağlık sıhhat versin..
çoook yoğun bi 3 gün geçirdim...sürekli mutfaktaydım ve ne kadar çok yürüdüm gezdim ve ne kadar geç saatlere kadar oturdum...anoooommmm ne kaaa zor artık yef...ve bunun bedelini bugün sadece üst dudağımda yorgunluktan çıkan 3 eşşek kadar uçukla ödüyorum:)))
cmt. dr ada gittik bu arada..ben hastanemi ve dr umu değiştirdim bu dr a ilk kez gittim..
ve kendi soğuk dr umdan sonra bu çok ilgili alakalı güleryüzlü vs. geldi..10 puan verdim..
plesentamız hala aşağıdaymış, çıkmaz gari dedi..
alttan da muayene etti plesenta ne kadar aşağıda die baktı..
vee doğum şeklim sezeryan olarak kayıtlarda yer etti:))
1 ay sonraki gidişimde gün verecek sezeryan için ama şimdilik 39. haftada dedi..
tansiyonum azcık yüksekti dedi haftada 3-4 kez ölç yada ölçtür, 13 ün üstünde çıkarsa dr a hbr vercem..
32. haftadan sonra yatış verebilirim , plesenta kanama riski yaratabilir dedi...
gözlerim pörtledi ben çalışcam 37. haftaya kadar...bakalım kısmet inş..ama çalışmam şarttt
akıllı uslu durmaya devam..
vee teyzeleri teyzeleri, benim minnak kızım çok datluydu, elleri heep yüzündeydi...
lokumum 1170 gr olmuş, dr çok ortalama dedi..
yurttan ve dünyadan şimdilik bu kaaa
VEE GÜNAYDIN....
veee biz geldik
bi sorun bi sıkıntı yok gibi görünyo, genel bi bakış attım...dr a gidenler var, yefrusuna kavuşanlar var ne mutlu, allahım sağlık sıhhat versin..
çoook yoğun bi 3 gün geçirdim...sürekli mutfaktaydım ve ne kadar çok yürüdüm gezdim ve ne kadar geç saatlere kadar oturdum...anoooommmm ne kaaa zor artık yef...ve bunun bedelini bugün sadece üst dudağımda yorgunluktan çıkan 3 eşşek kadar uçukla ödüyorum:)))
cmt. dr ada gittik bu arada..ben hastanemi ve dr umu değiştirdim bu dr a ilk kez gittim..
ve kendi soğuk dr umdan sonra bu çok ilgili alakalı güleryüzlü vs. geldi..10 puan verdim..
1 ay sonraki gidişimde gün verecek sezeryan için ama şimdilik 39. haftada dedi..
tansiyonum azcık yüksekti dedi haftada 3-4 kez ölç yada ölçtür, 13 ün üstünde çıkarsa dr a hbr vercem..
32. haftadan sonra yatış verebilirim , plesenta kanama riski yaratabilir dedi...
gözlerim pörtledi ben çalışcam 37. haftaya kadar...bakalım kısmet inş..ama çalışmam şarttt
vee teyzeleri teyzeleri, benim minnak kızım çok datluydu, elleri heep yüzündeydi...
maşallah tosunumuza :) valla bence sen istesende normal doğuramazdın.yağmur acık iri bi kızçe olcak benceVEE GÜNAYDIN....
veee biz geldik
Günaydın herkese... Bugün Ankara bembeyaz ve 4 gün boyunca kar yağışı devam edecekmiş. Bugün de doktor randevumuz vardı ama sanırım haftaya ertelemek zorunda kalacağız hava şartlarından dolayı
VEE GÜNAYDIN....
veee biz geldik
eve valla sabah korka korka geldim işe. yavaş yavaş minik adımlarla yürüdüm.. düşmeden kaymadan bi atlataydık şu kışı. çok korkuyom kayıp düşecem diye:18:halada yağıyo kar. ilk defa kar yağsın istemiyorumm
çok saolun kızlar...artık minnoşlar büyyolar hızlıca
ya ben alttan muayeneyi 3. oluşum...bi kere simir testi yaptırmıştım..
2. de bebişim 4+2 de ilk muayenede alttan bakmıştı..
şimdide karnımdan baktı sonra dedi plesenta aşağıda ama doğuma engelmi alttan bi bakmak gerek dedi..çatala oturdum..ama çok alçaktı çatal, dr hiç bakmadan dokunmadan uzunca bi çubuğu yolladı içeri doğru...çok ustacaydı, nasıl öyle bakmadan 12 den vurdu bilemedim yani:))) 2 dk dürtükledi, ekrandanda bana anlattı o kadar...bana zor gelmedi hiç, normal bi alttan muayeneydi..
külotlu çorap vardı muayene için çıkarttım sonra giyerken acayip sıkıntılı giydim..
kalça kemiğim ağrıo...o giyinilen alan daracık...yani eğilmek çorap pantolon giymek evde bile çok zor gelio bana...sıkıntı yaptım...
tansiyonu onun arkasına ölçtü ya sanırım ondan yüksek çıktı, 13 9 du.. dr a dedim sıkıntı yaptım ondan sanırım..yinede ölçtür dedi..
doğururdum ya çatır çatır...maşallah tosunumuza :) valla bence sen istesende normal doğuramazdın.yağmur acık iri bi kızçe olcak bencedoğum tarhleri belli oldukça heyecanlanıyo insan yaaa.ilk sen doğurcan gliba canım başkası pırtlatmazsa erkenden ocak annelermine 35 te normal doğuran var yaaa şok oldummmm
eve valla sabah korka korka geldim işe. yavaş yavaş minik adımlarla yürüdüm.. düşmeden kaymadan bi atlataydık şu kışı. çok korkuyom kayıp düşecem diye:18:halada yağıyo kar. ilk defa kar yağsın istemiyorumm
doğururdum ya çatır çatır...
hep normal istiom heppppp
hiç korkmuodum...ama kısmet işte..plesenta aşağıda olmasaydı ben normal doğurmazmıydım heççççç
cnm ya benim kuzu en büyüklerden gün olarak ondan öyle gelio size..dr çocuğun gelişim eğrisini gösterdi, tam ortada ne aza ve çoğa yakın..tam ortada normal dedi:))
dr şimdi 39. hafta dedi ya benide bi panik sardı ya erken gelirse vs. die..düşünmemeye çalışyom...:26::26:
burayada prş gelio diolarda gelmesin ltf ya....yürüdüğüm yollar çok yokuş...
kışlık çizmem yok..deri çizmemem topuklu onun dışında çizmem yok(
spor ayakkabı giyyom rahat rahat o kayar ama karda:18::18:
geçmiş olsun kuzuu bu arada duaların kabul oldu ve plasenta çıkmadı yukarıya sezeryanı da kesinleştirdin kız başka bişey isteseymişsin keşke hafta sonu ben az bişey yürüdüm die şu anda bacaklarımın ağrısından duramıyorm yaa öyle bi sızlama ki anlatamam yani çapraz bağlar dahi ağrıyo
çok saolun kızlar...artık minnoşlar büyyolar hızlıca
ya ben alttan muayeneyi 3. oluşum...bi kere simir testi yaptırmıştım..
2. de bebişim 4+2 de ilk muayenede alttan bakmıştı..
şimdide karnımdan baktı sonra dedi plesenta aşağıda ama doğuma engelmi alttan bi bakmak gerek dedi..çatala oturdum..ama çok alçaktı çatal, dr hiç bakmadan dokunmadan uzunca bi çubuğu yolladı içeri doğru...çok ustacaydı, nasıl öyle bakmadan 12 den vurdu bilemedim yani:))) 2 dk dürtükledi, ekrandanda bana anlattı o kadar...bana zor gelmedi hiç, normal bi alttan muayeneydi..
külotlu çorap vardı muayene için çıkarttım sonra giyerken acayip sıkıntılı giydim..
kalça kemiğim ağrıo...o giyinilen alan daracık...yani eğilmek çorap pantolon giymek evde bile çok zor gelio bana...sıkıntı yaptım...
tansiyonu onun arkasına ölçtü ya sanırım ondan yüksek çıktı, 13 9 du.. dr a dedim sıkıntı yaptım ondan sanırım..yinede ölçtür dedi..
canım eşin nerde ne zaman gelecek bilmiyorum ama benimde eşim yok hamileleğim süresince sadece 10 gün yanımda kaldı nasipse doğuma gelicek üstelilk çok tehlikeli bir yerde görev yapıyor geceleri uyku uyumuyorum ona bişey olursa diye ama güçlü olmaya çalışıyorum bugünlerde biteceksende bebeğin için güçlü olmaya çalış:26:
Sen hangi semtteydin canım? Biz Eryamandayız doktorumuzda Gaziosmanpaşa'da yani yaklaşık 40 km var aramızda şehirde çok kar yokmuş sanırım öylemiki acaba. Eryamanda baya hızlandı kar.eve valla sabah korka korka geldim işe. yavaş yavaş minik adımlarla yürüdüm.. düşmeden kaymadan bi atlataydık şu kışı. çok korkuyom kayıp düşecem diye:18:halada yağıyo kar. ilk defa kar yağsın istemiyorumm
Günaydın herkese... Bugün Ankara bembeyaz ve 4 gün boyunca kar yağışı devam edecekmiş. Bugün de doktor randevumuz vardı ama sanırım haftaya ertelemek zorunda kalacağız hava şartlarından dolayı
Ankara ne güzel olmuştur şimdi.İlk yağdığında güzel de sonra don olunca kötü oluyor ya.
Sen hangi semtteydin canım? Biz Eryamandayız doktorumuzda Gaziosmanpaşa'da yani yaklaşık 40 km var aramızda şehirde çok kar yokmuş sanırım öylemiki acaba. Eryamanda baya hızlandı kar.
Evet şimdi manzara çok güzel. Biz 15. katta oturuyoruz salonun bir duvarı boydan boya cam ve karşıda yakın mesafede bina falan yok. Kanepeyi cam kenarına koyduk orada kedi gibi uzanıp dışarıyı seyrediyorum. Ama bunun sonrasında dediğin gibi don olacak. Cuma gününe kadar kar yağacakmış Cuma günü de hava sıcaklığı -8 e kadar düşecekmiş. Bu hafta eve kapandık yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?