canım eskişehir yolundayım bende..mesafeniz baya uzakmış doktorla sizinde..
şuan buradada sabaha göre dahada hızlandı kar.. bide bunun akşama eve gitmesi varr(
geçen yıl bi kar yağmıştı hatırlarsan..baya yollar falan tıkanmıştı
gece 11e doğru eve gitmiştim o gün rezillikti ya.. bu sene öyle bişeyle karşılaşmayız inşallah
Evet şimdi manzara çok güzel. Biz 15. katta oturuyoruz salonun bir duvarı boydan boya cam ve karşıda yakın mesafede bina falan yok. Kanepeyi cam kenarına koyduk orada kedi gibi uzanıp dışarıyı seyrediyorum. Ama bunun sonrasında dediğin gibi don olacak. Cuma gününe kadar kar yağacakmış Cuma günü de hava sıcaklığı -8 e kadar düşecekmiş. Bu hafta eve kapandık yani...
Ya şimdiden çok acıktım . Çabuk mu acıkıyorum ne12ye kadar nasıl dayanırım bilemiyorum yani..
Evet Eryaman'da oturunca malesef herşeye uzağız. Doktorumuzda saat 16da geliyor muayenehanesine bizimde randevumuz 16da. Ama sanırım o saate kadar baya kötü olur heryer. Arabamızın kar lastikleri olmadığı için çıkmaya çekiniyoruz.
Geçen seneyi hatırlıyorum ben de çalışıyordum o zaman ama şanslıydım. Sincan organize sanayideydim eryamana servisle zamanında gelebilmiştim ama şehirde oturan arkadaşlar senin gibi gece 11 gibi eve varabilmişlerdi. Bu hafta da aynı şey yaşanabilir gibi bence imkanın varsa çok kar olduğunda işe gitme rapor falan al.
Canım kurs için gitmişti 20 günlüğüne. Ama ileride ben de senin gibi eşimin yanında olmayabilirimTehlikeli bir yere giderse. Allah onları korusun senin işin daha zor tabi. Allah sabır versin. Neredeydi Hakkari filan mı.
cnm imkanın var ise bi kase yogurt falan ye bastırır en azından
canım eşim şırnakta ama merkezde değil ücra bi köşesinde yani umarım eşinle gidebilceğin biyere çıkar tayininiz çok zor çünkü şükür bizim 6 ayımız kaldı 1.5 yılı bitirdik
Canım benim ya Allah yardımcın olsun. Zor olur tabi ayrılık bir yandan birşey olacak diye korkmak bir yandan. İnşallah sağ salim kavuşursunz.Az kalmış canım. Biz de bu yıl geldik doğu görevi için Iğdıra.
YOOOO yoooo o ben değildim.....ben hep normal istiodumda işte kısmet değilmiş
evet canım çok zor Allah düşmanımın başına vermesin şimdi az kaldı diye avunuyorum işte 1.5 yılı geçirdik ama 10 yıl gitti ömrümden sanki
evet canım çok zor Allah düşmanımın başına vermesin şimdi az kaldı diye avunuyorum işte 1.5 yılı geçirdik ama 10 yıl gitti ömrümden sanki
Malesef canım burda birşey alıp yiyebileceğim biryer yok. Sabah 8 de çeyrek ekmekden az ekmek arası birşeyler yemiştim. Bide süt.2 saat olunca acıkıyor insan. Sizdede mi böyle oluyor mu yoksa ben mi çok acıkıyorum.
Evet şimdi manzara çok güzel. Biz 15. katta oturuyoruz salonun bir duvarı boydan boya cam ve karşıda yakın mesafede bina falan yok. Kanepeyi cam kenarına koyduk orada kedi gibi uzanıp dışarıyı seyrediyorum. Ama bunun sonrasında dediğin gibi don olacak. Cuma gününe kadar kar yağacakmış Cuma günü de hava sıcaklığı -8 e kadar düşecekmiş. Bu hafta eve kapandık yani...
canım eşim tehlikeli biyerde olduğu için güvenlik sebebiyle yasak olduğu için bilgi veremiyorum ama kötü biyer daha bitmesine 6 ay varkuzum daha önce de sormuştum asker demiştin ama nerde ne iş yapıyo ya iç güvenlik bölgesi fln mı napıyo ben de yaşadım bilirim yaşananları
Olmaz mı ben 1 hafta oldu sinirlerim alt üst oldu iyice. Benim de en korktuğum şey gitmesi zor ücra köşeye eşimin tayinin çıkması.Geçen sene öylece düşündük ne olacak neresi çıkcak diye...
Malesef canım burda birşey alıp yiyebileceğim biryer yok. Sabah 8 de çeyrek ekmekden az ekmek arası birşeyler yemiştim. Bide süt.2 saat olunca acıkıyor insan. Sizdede mi böyle oluyor mu yoksa ben mi çok acıkıyorum.
canım eşim tehlikeli biyerde olduğu için güvenlik sebebiyle yasak olduğu için bilgi veremiyorum ama kötü biyer daha bitmesine 6 ay var
biz hep benim gidebilceğim yer olur diye şartladık kendimizi burası çıkınca dünya başıma yıkıldı sandım eşim gidince dünya durdu sanki her izne gelip gittiğinde ilk gün gibi yıkılıyorum toparlanmam 1 ayı buluyoallah kimseyi sevdiğinden ayırmasın
canım eşim tehlikeli biyerde olduğu için güvenlik sebebiyle yasak olduğu için bilgi veremiyorum ama kötü biyer daha bitmesine 6 ay var
biz hep benim gidebilceğim yer olur diye şartladık kendimizi burası çıkınca dünya başıma yıkıldı sandım eşim gidince dünya durdu sanki her izne gelip gittiğinde ilk gün gibi yıkılıyorum toparlanmam 1 ayı buluyoallah kimseyi sevdiğinden ayırmasın
canım cok az yedigin icin acıkmısın normal ama az ye sık ye daha iyi... ve bence cantanda meyveli yogurt bulundursan aslında bu geçişlerde acıkınca hem ara ogun gibi olur metabolizmanı canlı tutar hemde senin içini bastırır.. bazen bendede oluyor ama her zaman degil nedense bazen iştahım pek olmuyoor bazen deli gibi herseyı yemek istiyorum
sağol canım inşallah atlatıcazallah bi an önce kavuştursun canım okuyunca yazdıklarını içim gitti neler hissettiğini anlamamak mumkun degil
Amin canım .Bizde tam tersi ya ayrı kalırsak diye çok korkuyorduk neyseki çıkmadı ama illaki öyle kötü yerler göreceğiz malesefNe deyim Allah tez zamanda kavuştursun birdaha ayırmasın. Bir de şöyle düşün kötü yeri atlatıyoruz kurtulduk diye nasıl olsa öyle yerler görecekler. Allah acısını göstermesin. Malesef bu görevde böyle :18::18: Hep ayrı kalma korkusu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?