2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

kuzum bizim de bi önceki iç güvenlik bölgesiydi ama bitti şükür yine geldi şark sırası ama eş götürülen yere çıkar inş ya yoksaa paşa paşa anacığımın evine

Yani seni görünce bir suçluluk hissettim canım ya 20 gün için sızlanıp durduğum için. Değil mi sağlığı yerinde olsun yeter. 6 ay sonra rahat bir yere çıkar inşallah. Siz ne kadarlık evlisiniz.

annaaaam bi de kayınpederin yanına mı taşındın kzu ya inş çok güzel bi yer çıkar bu defa mayıs ayında sizinki de belli oluyodur sanırsam mayısta hayırlı hbrlerini bekliyos kuzu o zaman dersin artık istanbul ankara izmir fln

kuzum bizim de bi önceki iç güvenlik bölgesiydi ama bitti şükür yine geldi şark sırası ama eş götürülen yere çıkar inş ya yoksaa paşa paşa anacığımın evine

Siz şimdi neredesiniz canım. Kötü yeri bitirdiyseniz tekrar öyle yere göndermezler herhalde.

walla inşallah çıkmaz canım ya ama çıkarsada sana tavsiyem kendine ayrı bir ev tutman yoksa çok zor olur ben 1 aya kadar hep yalnız kalıyordum geçenlerde 1 gece zehirlenince bidaha evimde kalmıyorum doğuma kadar kayınvalidemlerdeyim

Selam kızlar nasılsınız?

Biz iyiyiz kızımla geldik doktordan
800 grm olmuş iyiydi parmağını emiyodu..

Benim çatı ağrılarım başladı çok fena, açılıyor normal dedi doktor
11 kilo alman iyi değil hemen diyete başla dedi
2 hafta sonra da şeker yüklemesi yapılacak...

Petuş doktorun içine sinmesi çok güzel maşallah diyelim bozulmasın aranız

Pek fark etmez herhalde yan yana olsunlar da hayırlısı ile.

Yani seni görünce bir suçluluk hissettim canım ya 20 gün için sızlanıp durduğum için. Değil mi sağlığı yerinde olsun yeter. 6 ay sonra rahat bir yere çıkar inşallah. Siz ne kadarlık evlisiniz.
canım beterin beteri var şükret haline üzülme sen

yok canım biz memleketten ev aldık kendi ailemde eşimin aileside buralı ben yalnız yaşıyordum şimdiye kadar bikaçgündür kayınvalidemlere geldim işte artık doğuma kadar burda kalıcam çünkü geçen gece zehirlendim hastaneye zor yetiştik o yüzden korkuyorum artık yalnız kalmaya

selam zeynepim hoşgeldin canım ben kendi adıma iyim maşallah bebişine demek senin doktor beni tartsaydı ne dicekti merak ediyırum du bakalım benimde bu carsamba kontrolum var cok heycanlıyım bebegimide cok ozledim umarım iyidir.. sendede hersey yolunda olmasına cok sevindim

ah canııım baya zor günler atlatmışsınız ya mayısta hayırlı haberleini bekliyos bakalım nereleri tercih ettiniz artık güsel bi yer gelir hava atarsın o zaman bize

ah canııım baya zor günler atlatmışsınız ya mayısta hayırlı haberleini bekliyos bakalım nereleri tercih ettiniz artık güsel bi yer gelir hava atarsın o zaman bize

Bugün menüde ne var krep yuuk herhalde istanbul turun nasıl geçti bakem

sağol canım ya inşallah güzel biyere giderizde bebişimiz ben kociş bol bol gezeriz artık.2 buçuk yıllık evliyim bu arada biri sormuştu.bu tayinlerde çok geç açıklanıyo ya hele mayıs ayı hiç geçmiyo pf

Siz şimdi neredesiniz canım. Kötü yeri bitirdiyseniz tekrar öyle yere göndermezler herhalde.

biz şu anda edirne/ipsala iç güvenlikten sonra burası bay kötü oldu bize ama kısmet neyse artık 3. bölgeyi bitirdik en azından yani vermeyiz gibi konuşuyolar ama belli olmaz bi de bunun 3. şarkı var 3.şarkta tabur komutanıyken de bunlaı yaşayanlar var ama ne diyelim hakkımızda hayırlısı kuzum hiçkimse bunları düşünmüyo herkes asker eşi orduevi lojman sadece bunları düşünüyo günler fln feşmekan işin bu tarafından bakan yok işte

Bugün menüde ne var krep yuuk herhalde istanbul turun nasıl geçti bakem

yok kuzum bugün diyet beslendik hep kepek ekmeği peynir fln istanbul da güsel geçti ama iki adım atıyrm kızın kemikleri batıyo tıkanıyorm bacaklarım fln o kadar ağrıdı ki pek gezemedik o yüsden hala da sızlıyo hayatımda ilk defa bu kadar az gezip bu kdr çok ağrı çektim bu çocuklar şimdiden bizi bizden aldılar ya

oohh maşallah kuzucuğaaaa...

eyvahh bu kilo işleri çok sakata gidiyor.. nasıl yapcaz rejim yahuuu:26::26:

sağol canım
inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin

bu arada doğum tarihi de Allah o güne nasib ederse
37+2 olarak konuştuk
o da sanırım 2 Nisana geliyor...

oohh maşallah kuzucuğaaaa...

eyvahh bu kilo işleri çok sakata gidiyor.. nasıl yapcaz rejim yahuuu:26::26:

aldığın her kilo bebeğine zarar dedi..
Ayrıca 3 gündür ayaklarımda şiştiği için
karnında ki çatlaklar ayaklarında ve bacaklarında bile oluşur dedi
sonra ben naptım diye kendine kızarsın dedi...

oh bende bayadır kepek ekmeği yiyip halen hızlı kilo alan insan olarak tarihe geçcem doktor çok kızcak yürüyüş yap diyor yapamıyom listeye uy diyo uyamıyom meyve çok yiyom maşallah

kuzum kilo alımı hesaplayıcısına göre 7-10 almak gerekiyomuş bu hafatda çok da üstünde değilsin aslında ama neden bu kadar abarttı bu doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…