canım eşim tehlikeli biyerde olduğu için güvenlik sebebiyle yasak olduğu için bilgi veremiyorum ama kötü biyer daha bitmesine 6 ay var
biz hep benim gidebilceğim yer olur diye şartladık kendimizi burası çıkınca dünya başıma yıkıldı sandım eşim gidince dünya durdu sanki her izne gelip gittiğinde ilk gün gibi yıkılıyorum toparlanmam 1 ayı buluyoallah kimseyi sevdiğinden ayırmasın
sağol canım inşallah atlatıcaz
evet canım bu mesleğin kötü tarafı buAllah acısını göstermesin canım iyi olsunda ben beklerim yeterki kılına zarar gelmeden dönsün:26:hamileleğim zor geçti eşim yokken daha çok hissettim yokluğunu sağolsun kayınpederim her işimi görüyo çok destek oluyolar yoksa herşey daha zor olurdu benim için
sağol canım inşallah atlatıcaz
evet canım bu mesleğin kötü tarafı buAllah acısını göstermesin canım iyi olsunda ben beklerim yeterki kılına zarar gelmeden dönsün:26:hamileleğim zor geçti eşim yokken daha çok hissettim yokluğunu sağolsun kayınpederim her işimi görüyo çok destek oluyolar yoksa herşey daha zor olurdu benim için
kuzum bizim de bi önceki iç güvenlik bölgesiydi ama bitti şükür yine geldi şark sırası ama eş götürülen yere çıkar inş ya yoksaa paşa paşa anacığımın evine
kuzum bizim de bi önceki iç güvenlik bölgesiydi ama bitti şükür yine geldi şark sırası ama eş götürülen yere çıkar inş ya yoksaa paşa paşa anacığımın evine
annaaaam bi de kayınpederin yanına mı taşındın kzu ya inş çok güzel bi yer çıkar bu defa mayıs ayında sizinki de belli oluyodur sanırsam mayısta hayırlı hbrlerini bekliyos kuzu o zaman dersin artık istanbul ankara izmir fln
Aslında yesem daha iyi sonra daha çok acıkıyor yedikçe yiyor. Aslında meyve filan getiriyordum. ama çekiniyor insan bazen başkaları varken yemeye
canım beterin beteri var şükret haline üzülme senYani seni görünce bir suçluluk hissettim canım ya 20 gün için sızlanıp durduğum için. Değil mi sağlığı yerinde olsun yeter. 6 ay sonra rahat bir yere çıkar inşallah. Siz ne kadarlık evlisiniz.
annaaaam bi de kayınpederin yanına mı taşındın kzu ya inş çok güzel bi yer çıkar bu defa mayıs ayında sizinki de belli oluyodur sanırsam mayısta hayırlı hbrlerini bekliyos kuzu o zaman dersin artık istanbul ankara izmir fln
Selam kızlar nasılsınız?
Biz iyiyiz kızımla geldik doktordan
800 grm olmuş iyiydi parmağını emiyodu..
Benim çatı ağrılarım başladı çok fena, açılıyor normal dedi doktor
11 kilo alman iyi değil hemen diyete başla dedi
2 hafta sonra da şeker yüklemesi yapılacak...
Petuş doktorun içine sinmesi çok güzel maşallah diyelim bozulmasın aranız
canım beterin beteri var şükret haline üzülme sen
yok canım biz memleketten ev aldık kendi ailemde eşimin aileside buralı ben yalnız yaşıyordum şimdiye kadar bikaçgündür kayınvalidemlere geldim işte artık doğuma kadar burda kalıcam çünkü geçen gece zehirlendim hastaneye zor yetiştik o yüzden korkuyorum artık yalnız kalmaya
ah canııım baya zor günler atlatmışsınız ya mayısta hayırlı haberleini bekliyos bakalım nereleri tercih ettiniz artık güsel bi yer gelir hava atarsın o zaman bize
ah canııım baya zor günler atlatmışsınız ya mayısta hayırlı haberleini bekliyos bakalım nereleri tercih ettiniz artık güsel bi yer gelir hava atarsın o zaman bize
Siz şimdi neredesiniz canım. Kötü yeri bitirdiyseniz tekrar öyle yere göndermezler herhalde.
Bugün menüde ne var krep yuuk herhaldeistanbul turun nasıl geçti bakem
Selam kızlar nasılsınız?
Biz iyiyiz kızımla geldik doktordan
800 grm olmuş iyiydi parmağını emiyodu..
Benim çatı ağrılarım başladı çok fena, açılıyor normal dedi doktor
11 kilo alman iyi değil hemen diyete başla dedi
2 hafta sonra da şeker yüklemesi yapılacak...
Petuş doktorun içine sinmesi çok güzel maşallah diyelim bozulmasın aranız
selam zeynepim hoşgeldin canım ben kendi adıma iyim maşallah bebişinedemek senin doktor beni tartsaydı ne dicekti merak ediyırum du bakalım benimde bu carsamba kontrolum var cok heycanlıyım bebegimide cok ozledim umarım iyidir.. sendede hersey yolunda olmasına cok sevindim
oohh maşallah kuzucuğaaaa...
eyvahh bu kilo işleri çok sakata gidiyor.. nasıl yapcaz rejim yahuuu:26::26:
yok kuzum bugün diyet beslendik hep kepek ekmeği peynir fln istanbul da güsel geçti ama iki adım atıyrm kızın kemikleri batıyo tıkanıyorm bacaklarım fln o kadar ağrıdı ki pek gezemedik o yüsden hala da sızlıyo hayatımda ilk defa bu kadar az gezip bu kdr çok ağrı çektim bu çocuklar şimdiden bizi bizden aldılar ya
aldığın her kilo bebeğine zarar dedi..
Ayrıca 3 gündür ayaklarımda şiştiği için
karnında ki çatlaklar ayaklarında ve bacaklarında bile oluşur dedi
sonra ben naptım diye kendine kızarsın dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?