sezeryan mı olacaksın canım?sağol canım
inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin
bu arada doğum tarihi de Allah o güne nasib ederse
37+2 olarak konuştuk
o da sanırım 2 Nisana geliyor...
bebeğe ne zararı varmı ki o kadarcık kilonun... dur bakim araştırayım bi nette..aldığın her kilo bebeğine zarar dedi..
Ayrıca 3 gündür ayaklarımda şiştiği için
karnında ki çatlaklar ayaklarında ve bacaklarında bile oluşur dedi
sonra ben naptım diye kendine kızarsın dedi...
oh bende bayadır kepek ekmeği yiyip halen hızlı kilo alan insan olarak tarihe geçcemdoktor çok kızcak yürüyüş yap diyor yapamıyom listeye uy diyo uyamıyom meyve çok yiyom maşallah
canımmm, çok saol..seninde kuzuya maşallah ya allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etisn inş.Selam kızlar nasılsınız?
Biz iyiyiz kızımla geldik doktordan
800 grm olmuş iyiydi parmağını emiyodu..
Benim çatı ağrılarım başladı çok fena, açılıyor normal dedi doktor
11 kilo alman iyi değil hemen diyete başla dedi
2 hafta sonra da şeker yüklemesi yapılacak...
Petuş doktorun içine sinmesi çok güzel maşallah diyelim bozulmasın aranız
sağol canım
37+2 olarak konuştuk
canımmm, çok saol..seninde kuzuya maşallah ya allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etisn inş.
kilo işi sıkıntı ya...pıff ya...herkes son 2 ayda çok alınyo dio yea...offf
38 hafta yani hııı...benim dr 39. hafta dedi sezeryan için... inş. kuzum kıpraşmaz o zmna kadar:)) martın 25 ine falan gelio sanırsam...bi dahaki randevuya bende tarih belirleyip gidcem inş. anlaşırız dr lada:))
sezeryan mı olacaksın canım?
bebeğe ne zararı varmı ki o kadarcık kilonun... dur bakim araştırayım bi nette..
valla şirketten bi arkadaşım hamileliğinde 35 kilo aldı dana gibi 4 buçuk kilo bebek doğurdu. şimdi 4-5 yaşlarında çok super bi çocuk anneside verdi kiloları...
neden korkutuyorlar bu kadar kii....
sağol canım
37+2 olarak konuştuk
canımmm, çok saol..seninde kuzuya maşallah ya allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etisn inş.
38 hafta yani hııı...benim dr 39. hafta dedi sezeryan için... inş. kuzum kıpraşmaz o zmna kadar:)) martın 25 ine falan gelio sanırsam...bi dahaki randevuya bende tarih belirleyip gidcem inş. anlaşırız dr lada:))
aman allahım hadi hayırlısı canım bnm yaa peki neden 38 yada 39. haftalarda deilde 37 de alınıcak canım ohh ne guzel yaa ilk nisan annesi sen olucan herhaldeinş bana da ole erken bi tarih verir
oh bende bayadır kepek ekmeği yiyip halen hızlı kilo alan insan olarak tarihe geçcemdoktor çok kızcak yürüyüş yap diyor yapamıyom listeye uy diyo uyamıyom meyve çok yiyom maşallah
sağol canım
37+2 olarak konuştuk
ya kızlar dün kendi gecekliklerimi falan yıkamıştım
çantayı hazırlamak için
şimdide ütüliyim dedim anam belim koptu
birde çamaşırlar çok kuruyor
hatta bazı yerleri kurumamştı ütüyle kuruttum sayılır
şimdi elbise askıların astım biraz da öyle havalansın
katlıyım koycam çantaya
bebeğiminkileri nasıl yapcam bilmiyorum
zaten ufak şeyleri ütülemeyi sevmem
Allah hepimize kolaylık versin
Bende izledim o programı tüylerim diken diken oldu. Cadı yöntemi mi ne o şekilde bahsattiler annenin karnını yarıp bebeği alyorlar ya. Bir sürü riski varmış. bebekte kesi olabiliyormuş. Ayrıce özel hastanelerde sezeryan doğum oranı %90mış.Yani bu bir gerçek. Kordon dolanması da öyla büyük bir sorun değilmiş. Dotorların kısa sürede fazla para almak için bahanelerinde biri sadece.
selamm hanımlarrr nasılsınız bakalımmmm bakın cicilerimize
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ribebisimize-neler-aldik-33.html#post22555233
inşallah canım
ya tarih belirlenmesi insanın içine acayip bir his koyuyor yaaa
heyecanlanıyor insan
ya kızlar dün kendi gecekliklerimi falan yıkamıştım
çantayı hazırlamak için
şimdide ütüliyim dedim anam belim koptu
birde çamaşırlar çok kuruyor
hatta bazı yerleri kurumamştı ütüyle kuruttum sayılır
şimdi elbise askıların astım biraz da öyle havalansın
katlıyım koycam çantaya
bebeğiminkileri nasıl yapcam bilmiyorum
zaten ufak şeyleri ütülemeyi sevmem
Allah hepimize kolaylık versin
hayırlısıyla inşallah canım allah hepimizin yardımcısı olsun...evet canım sezeyan olacağım inşallah....
aaaaaaa ben çok meyva yiyooommmahahah canım ben bişi keşfettim kimi bünye hamilelikte çok yemesede alıyor ben mesela sanırım belli bi kiloya ulaşınca kilo alımı durucak diye dusunuyorum internettede bole bişi okumustum kimi hamileleginde dikkat etsede beklenenin cok ustunde kılo alabilir diye bunye sanırım bid meyve cok tuketmek aşırı kılo yapıyoo onuda soliim :d
ayyyy bende heyecanlandım zeyno yaa
şurda 13 haftamız falan kaldıızaman yaklaştı eyceneeee
ama sanki en geç ben doğuracam gibi geliyo40 haftayı tamamlayacakmşım gibi:2:
kuzum kurutma makinası al süper oluyo ütülü gibi çıkıyo hem de yumuşacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?