2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

sevindim canım kızçeni görmene ve iyi olmasına... bu plasentanın aşağıda olması durumu sende de bi his yaratıyo mu? kendimde şüphelendiğim şeyler var da... ve normal ultrasonda anlaşılabiliyo mu? bende 29 haftalıkken gidicem doktora alttan muayene eder mi acaba bende ğrenmek istiyorum artık sezeryan mi normal mi diye... çok soru sordum sanki çenem düştü:)

ben de yer yok sürekli taşınıyos dioydum ama bi baktım ben kurutma aslığını yerine kaldıramıyorum sürekli çamaşır var hele ki bebekten sonra daha da çoğalacak kurutma makinası onun yarısını bile kaplamıyor ben bu yıl aldım ve eskiden almadığıma çok ama çok pişmanım

tünaydın kızlar... biraz geçmişi okudum da ne güzel herkes eşiyle sinema keyfi başbaşa oturmalar yatmalar kalkmalar benimde dün kaynım geldi sabahın 11'inde evinden su çıkmış sanki ve akşam 20:30 a kadar bizdeydi sinirimden ağlicaktım hadi çocuğun belki aklı ermiyo belki düşünemiyo.. ana babası ne düşüncesizler bu kadar eziyet mi olur ya valla delircem artık bıktırdılar soğuttular beni ayrı mı yaşıyorum beraber mi? off off kurtulsam şu şehirden bir hayırlısıyla

canım senin atıgın linkyekileri okurken şununla karsılastım hatta gecenlerde beebegın oynamasını tarıf edıyordum burada kullandıgım cumle aynen suydu bende sankı bole bebek karnımın bi tarafına toplanıyoo gibi hissediyorum bi arkadasta bu yazdıgımın uzerinede kasılmalarınmı oluyoo demıstı ısmını hatırlamıyorum bende yok dediö bebek bi taarafa toplanıyoo ama sımdı sunu okuduktan sonra korktum valla :S:SS:

(((Kasılmalarınızın olup olmadığını anlamak için avcunuzun içini karnınıza hafifçe dokundurun. Avucunuzun altında rahiminizin "toplanıyor" hissi yaratması kasılma belirtisidir. Bu esnada ağrı duyulması şart değildir. Bu kasılmaların sıklığını ve süresini ölçün. Saatte dört kez ya da daha sık ortaya çıkan kasılmalarda mutlaka doktorunuza haber verin. )))))

doktorum ve siyetisyen arkadasım ole soledi cnm ve meyveleri tek yeme dedi yerken yanında ceviz yada fındfık veya yogurtla

canım aynı seyi bende yasıyorum tmm seviyorum esimin kardesini ama cok sık sık geldiginde de sıkıyoo ınsanı hele bu son 1 aydır iyice yer etti...bizde gelir yer bizde gelir banyo yapar eşimi arıoo bide ne yemek var diye zaten hamillegin verdigi hormonlardan sınırlerım tepemde gezıorum hep onun bu yaptıklarıda gozume cok batmaya basladı belki baska zaman olsa bukadar batmazdı ama suan ne yapsa batıyoo bende yemek yapmıyorum artık :SS:S:S: uyuz oldm anlıcagınız dun sabahda ole arıyoo eşimi kahvaltı yaptınızmı bide tam kahvaltıdayız oda yapıooz dedi geldi hemen yedi icti aksama kadar bizdeydi sonra aksam banyosunu yaptı gitti evine bu nee yaa S:S:s bakalım sonumuz hayır ola

Allah sabır versin kuzum sen de o gelince oyalan biraz sonra kocişe söyle yemek yapamıycam yorgunum dışardan ısmarla diye olsun bitsin bi daha gelmez ne uyuzlar ya

ya canım ben 7 aylık evliyim daha istanbuldan geldim buraya ilk zamanlar psikolojim bozuk ailemi özlüyorum işim gücüm yok hiç anlayış göstermediler ya yemin ediyorum ilk haftamızda bile geldiler düşün hergün ya biz gittik ya onlar geldi sesimi çıkarmadık klasik gelin kaynana olayı olmasın eşim alınmasın dedim neyse ramazanda anneme gittik kanamalarım başladı 3 ay annemde kıpırdamadan yattım ve yatmamda lazım geldim hala da durmadan geliyolar yani çıldırıyorum delirtiyolar insanı sinirrimden ağlıyorum durmadan sn yat biz yaparız ederiz diyolar ama istemiyorum ne gelin ne de işimi yapın karı koca yeni evli gibi evde yalnız kalıyo oğulları bizde sanki 7 aylık değilde 20 yıllık evli modundayız

Allah sabır versin kuzum sen de o gelince oyalan biraz sonra kocişe söyle yemek yapamıycam yorgunum dışardan ısmarla diye olsun bitsin bi daha gelmez ne uyuzlar ya

ah canım öyle diyosun da ne yapsan anlamıyolar resmen belli ediyosun tık yok gelmeyin istemirum da diyemiyosun ki artık

evet ya canım ben artık yemek yapmıyorum zaten eşimde anlıyoo bide cimriki sorma elini cebine atmaz patlıcam ya dur bakalım ne zaman bide dun dıoo bebek olsa valla ben burdan cıkmam :SS:S: bende bişi demedim zaten gitigi yoktu simdi bebeginde herseyıne karısmak ısterse bozusuruz valla

gel aramızda yat istersen deseydin allahım ya sinirlerim zıp zıp

çok çok haklısın eş,nle konuşsan tersmi teper acaba :26: yada ne biliyim tepki koydugunu anlamalarını sagla ne bilim ters davran :S ben acıkcası artık ole yapıyorum ama anlıyana 1 aydır anlamadı sonunda eşime direk dicem bu ne yaa diye ben hamileyim bole zort pırt olmaz ki bide sen yenş evlisin kıyamam yaa evet insan istemiyor evinde daima geezen eşi dısında yabancı ne anlayıssız insanlar ya aslında direk yuzune yuzune dicen o olcak ama işte insan eşini uzmek ıstemedıgı ıcın bişi diyemiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…