biz şu anda edirne/ipsala iç güvenlikten sonra burası bay kötü oldu bize ama kısmet neyse artık 3. bölgeyi bitirdik en azından yani vermeyiz gibi konuşuyolar ama belli olmaz bi de bunun 3. şarkı var 3.şarkta tabur komutanıyken de bunlaı yaşayanlar var ama ne diyelim hakkımızda hayırlısı kuzum hiçkimse bunları düşünmüyo herkes asker eşi orduevi lojman sadece bunları düşünüyo günler fln feşmekan işin bu tarafından bakan yok işte
çok çok haklısın eş,nle konuşsan tersmi teper acaba :26: yada ne biliyim tepki koydugunu anlamalarını sagla ne bilim ters davran :S ben acıkcası artık ole yapıyorum ama anlıyana 1 aydır anlamadı sonunda eşime direk dicem bu ne yaa diye ben hamileyim bole zort pırt olmaz ki bide sen yenş evlisin kıyamam yaa evet insan istemiyor evinde daima geezen eşi dısında yabancı ne anlayıssız insanlar ya aslında direk yuzune yuzune dicen o olcak ama işte insan eşini uzmek ıstemedıgı ıcın bişi diyemiyoo
evet malesef canım ... mesela bizimde isim ne koycanız diye herkes sorar ya eşimin kardeşi çok bilmiş begenmedi buldugumuz ismi laf ediyoodu oneriler sunuyoo bende dedimki biz begendikten sonra sana laf dusmez yani kapa ceneni biz karar verdik daha ne oneride bulunuyoon sonra bozuldu sustu.. cok bilmiş ama ben cok bozuyorum onuah canım öyle diyosun da ne yapsan anlamıyolar resmen belli ediyosun tık yok gelmeyin istemirum da diyemiyosun ki artık
bide bana ne olduysa hormonlarmı etkılı bilmiyorum ama eşmin kardesine ilgi gostermesi bile batıyor bana surekli eşimi aramaası sıkı fıkı olmaları falan batıyor zaten butun gun aynı iş yerindeler akşamda eşimin kuyrugunda uyuz oluyorum ben yaa iyicee offfgel aramızda yat istersen deseydin allahım ya sinirlerim zıp zıp
haklısın canım da eşim kendi kızsa bile bi laf diyince homurdanmaya başlıyo bide açıkçası kendime zıtlaştırmak istemiyorum burdan kaçma umudum var bide inatlaşırsak istanbulu tercih etmez diye tayininde korkuyorum
evet malesef canım ... mesela bizimde isim ne koycanız diye herkes sorar ya eşimin kardeşi çok bilmiş begenmedi buldugumuz ismi laf ediyoodu oneriler sunuyoo bende dedimki biz begendikten sonra sana laf dusmez yani kapa ceneni biz karar verdik daha ne oneride bulunuyoon sonra bozuldu sustu.. cok bilmiş ama ben cok bozuyorum onu
bide bana ne olduysa hormonlarmı etkılı bilmiyorum ama eşmin kardesine ilgi gostermesi bile batıyor bana surekli eşimi aramaası sıkı fıkı olmaları falan batıyor zaten butun gun aynı iş yerindeler akşamda eşimin kuyrugunda uyuz oluyorum ben yaa iyicee offf
teşekkür ederizevt cnm mantıklı bencede gule gule kullansın senınde bebegin iyi gunlerde
maşallah yağmur'a, maşallah annesineVEE GÜNAYDIN.... veee biz geldikbi sorun bi sıkıntı yok gibi görünyo, genel bi bakış attım...dr a gidenler var, yefrusuna kavuşanlar var ne mutlu, allahım sağlık sıhhat versin.. çoook yoğun bi 3 gün geçirdim...sürekli mutfaktaydım ve ne kadar çok yürüdüm gezdim ve ne kadar geç saatlere kadar oturdum...anoooommmm ne kaaa zor artık yef...ve bunun bedelini bugün sadece üst dudağımda yorgunluktan çıkan 3 eşşek kadar uçukla ödüyorum:))) cmt. dr ada gittik bu arada..ben hastanemi ve dr umu değiştirdim bu dr a ilk kez gittim.. ve kendi soğuk dr umdan sonra bu çok ilgili alakalı güleryüzlü vs. geldi..10 puan verdim.. plesentamız hala aşağıdaymış, çıkmaz gari dedi.. alttan da muayene etti plesenta ne kadar aşağıda die baktı.. vee doğum şeklim sezeryan olarak kayıtlarda yer etti:)) 1 ay sonraki gidişimde gün verecek sezeryan için ama şimdilik 39. haftada dedi.. tansiyonum azcık yüksekti dedi haftada 3-4 kez ölç yada ölçtür, 13 ün üstünde çıkarsa dr a hbr vercem.. 32. haftadan sonra yatış verebilirim , plesenta kanama riski yaratabilir dedi... gözlerim pörtledi ben çalışcam 37. haftaya kadar...bakalım kısmet inş..ama çalışmam şarttt akıllı uslu durmaya devam.. vee teyzeleri teyzeleri, benim minnak kızım çok datluydu, elleri heep yüzündeydi... lokumum 1170 gr olmuş, dr çok ortalama dedi.. yurttan ve dünyadan şimdilik bu kaaa
cnm Allah yardımcın olsun, benim de eşim henüz askerliğini yapmadı, tayinin çıktığı yere geliriz ev tutarız diyorum ama doğu taraflarında çocuğumla bi başıma zor olur diye üzülüyüorum. ben olmayana bu kadar dertleniyosam sen çok çok sıkılıyosundur ama inş bebiş bi gelsin zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın çok yorar seni zihnini meşgul ederevet canım çok zor Allah düşmanımın başına vermesin şimdi az kaldı diye avunuyorum işte 1.5 yılı geçirdik ama 10 yıl gitti ömrümden sanki
petuşcum kilo alma konusunda son ay ik ay farketmiyomuş ya hiç takma kafana hem biz artık 29.haftaya giriyos bebek hızlı büyümeye başladı artık onun için gerekli enerji tartıda artıyo görünsek de artık bebişler alır diye düşünüyorm biz almayıs yani inşallah diyerek avutuyorum kendimi bakalım yani öyle
sonuna kadar katılıyorum :13:kuzum kurutma makinası al süper oluyo ütülü gibi çıkıyo hem de yumuşacık
ben her arkadaşıma şunu tavsiye ediyorum, bir evde bulaşık makinası bile olmasa olur ama kurutucu olmadan olmaz.kurutma mak koyacak yerim yok canım çamaşır mak üstünde dolap var onuda gözden çıkartamıyorum bi ara eşim ufak wc yi iptal edelim oraya 2sini koyalım dedi ama bilmiyorum artık hiç bakmadım bile araştırmadım nasıl kullanılır iyimidir kötü müdür teşekkürle tavsiyen için
evet ya...hani ben diodum ya cinsiyeti öğrenince yeni boyuta geçtim die..şimdide öyle:))inşallah canım
ya tarih belirlenmesi insanın içine acayip bir his koyuyor yaaa
heyecanlanıyor insan
yaf banada dr. 32 den sonra yatış verebilirim, kanaman olabilir dedi plesentadan ötürü...ama ben çalışmak istiom...çalışmama gerek....yani doğumdan sonra 2 aylıkken bırakmak istemiom bebemi..3. aylık bari yapim kuzumuhee bi de sanırım bu şekilde olursa
32. hafta izine çıkıcam gibi görünüyo petuşum :))
25 Mart gibi bişey o sıralar....
sevindim canım kızçeni görmene ve iyi olmasına... bu plasentanın aşağıda olması durumu sende de bi his yaratıyo mu? kendimde şüphelendiğim şeyler var da... ve normal ultrasonda anlaşılabiliyo mu? bende 29 haftalıkken gidicem doktora alttan muayene eder mi acaba bende ğrenmek istiyorum artık sezeryan mi normal mi diye... çok soru sordum sanki çenem düştü:)
evet ya...hani ben diodum ya cinsiyeti öğrenince yeni boyuta geçtim die..şimdide öyle:))
daha takvimi alıp bakmadım bilyomusun hiç 39. haftam hangi günlere gelio die:))
yaf banada dr. 32 den sonra yatış verebilirim, kanaman olabilir dedi plesentadan ötürü...ama ben çalışmak istiom...çalışmama gerek....yani doğumdan sonra 2 aylıkken bırakmak istemiom bebemi..3. aylık bari yapim kuzumu((( inş. problem çıkmaz..inş. problem olmaz..puff öyle onu düşünyom...ama bide yani çok şükür bin şükür bugüne kadar hiç kanama lekelenme vs. olmadı...dua ediom o zmnda olmaz inş...yani bide anlamadım aylardır ilişki yasak dünki dr da dedi ilişki yasak die ama alttan muayene ederken maşallah 30 santimlik aleti hiç bakmadan salladı içeriye??????
saol cnm..yok cnm hiç bi his yaratmıo açıkcası..hani bebeği çok aşağıda falan hissediorum gibimi düşünyosun? bunun onunla hiç ilgisi yok...ben de hiç bi değişik bişi yok ondan ötürü...17. haftada söyledi bana dr...zmnla çıkar dedi ama her muayenede çıkmamış henüz diodu...bu sefer farklı bi dr a gittim oda doğruladı ve 28. haftadasın artık çıkmaz dedi...hep kanama riskinden bahsettiler şimdiye kadar ama çok şükür hiç olmadı..
o nedenmiş kuzuuuu neresi ayıp koskaca bi bebiş taşıyosun sen bi kerem
biz şu anda edirne/ipsala iç güvenlikten sonra burası bay kötü oldu bize ama kısmet neyse artık 3. bölgeyi bitirdik en azından yani vermeyiz gibi konuşuyolar ama belli olmaz bi de bunun 3. şarkı var 3.şarkta tabur komutanıyken de bunlaı yaşayanlar var ama ne diyelim hakkımızda hayırlısı kuzum hiçkimse bunları düşünmüyo herkes asker eşi orduevi lojman sadece bunları düşünüyo günler fln feşmekan işin bu tarafından bakan yok işte
ağol canım
inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin
bu arada doğum tarihi de Allah o güne nasib ederse
37+2 olarak konuştuk
o da sanırım 2 Nisana geliyor...
evet canım haklısın,genelde doktorların hastayı sezaryene ikna etmek için en çok kullandıkalrı bahaneymiş kordon dolanması.Ben de nette biraz araştırdım,hem de burdaki arkadaşlara da faydalı olsun diye ekliyorum buraya linki,yazıyı kopyalayamıyorum ne yazık ki,bir göz atın kızlar:
benim iki kaynım evlendiğimiz günün sabahında çıkıp geldiler akşam da kaldılar, okulları bize yakındı zor olurmuş eve gitmeleri anaları yollamış. öğlen 11 gibi geldiler ben daha uyanmamıştım bile...ya canım ben 7 aylık evliyim daha istanbuldan geldim buraya ilk zamanlar psikolojim bozuk ailemi özlüyorum işim gücüm yok hiç anlayış göstermediler ya yemin ediyorum ilk haftamızda bile geldiler düşün hergün ya biz gittik ya onlar geldi sesimi çıkarmadık klasik gelin kaynana olayı olmasın eşim alınmasın dedim neyse ramazanda anneme gittik kanamalarım başladı 3 ay annemde kıpırdamadan yattım ve yatmamda lazım geldim hala da durmadan geliyolar yani çıldırıyorum delirtiyolar insanı sinirrimden ağlıyorum durmadan sn yat biz yaparız ederiz diyolar ama istemiyorum ne gelin ne de işimi yapın karı koca yeni evli gibi evde yalnız kalıyo oğulları bizde sanki 7 aylık değilde 20 yıllık evli modundayız
evet ya...hani ben diodum ya cinsiyeti öğrenince yeni boyuta geçtim die..şimdide öyle:))
yaf banada dr. 32 den sonra yatış verebilirim, kanaman olabilir dedi plesentadan ötürü...ama ben çalışmak istiom...çalışmama gerek....yani doğumdan sonra 2 aylıkken bırakmak istemiom bebemi..3. aylık bari yapim kuzumu((( inş. problem çıkmaz..inş. problem olmaz..puff öyle onu düşünyom...ama bide yani çok şükür bin şükür bugüne kadar hiç kanama lekelenme vs. olmadı...dua ediom o zmnda olmaz inş...yani bide anlamadım aylardır ilişki yasak dünki dr da dedi ilişki yasak die ama alttan muayene ederken maşallah 30 santimlik aleti hiç bakmadan salladı içeriye??????
ya evet bize de hala yasak
yukarı çıktı bebiş
ama hala neden yazak onu anlamış değilim
saol cnm..yok cnm hiç bi his yaratmıo açıkcası..hani bebeği çok aşağıda falan hissediorum gibimi düşünyosun? bunun onunla hiç ilgisi yok...ben de hiç bi değişik bişi yok ondan ötürü...17. haftada söyledi bana dr...zmnla çıkar dedi ama her muayenede çıkmamış henüz diodu...bu sefer farklı bi dr a gittim oda doğruladı ve 28. haftadasın artık çıkmaz dedi...hep kanama riskinden bahsettiler şimdiye kadar ama çok şükür hiç olmadı..
yukarı çıktı bebiş
benim iki kaynım evlendiğimiz günün sabahında çıkıp geldiler akşam da kaldılar, okulları bize yakındı zor olurmuş eve gitmeleri anaları yollamış. öğlen 11 gibi geldiler ben daha uyanmamıştım bile...
kötü düşünme cnm bence sen bu bünyeyle gidersin 32'ye kadar
ilişki yasağına gelince, içeri bi cismin girmesiyle alakalı değil sorun, olay sonrası kasılma meydana geliyo ya ona engel olmak istiyolar
benim iki kaynım evlendiğimiz günün sabahında çıkıp geldiler akşam da kaldılar, okulları bize yakındı zor olurmuş eve gitmeleri anaları yollamış. öğlen 11 gibi geldiler ben daha uyanmamıştım bile...
kötü düşünme cnm bence sen bu bünyeyle gidersin 32'ye kadar
ilişki yasağına gelince, içeri bi cismin girmesiyle alakalı değil sorun, olay sonrası kasılma meydana geliyo ya ona engel olmak istiyolar
bize yasak değil de noluyo tık yok
yukarı çıktı bebiş
benimde göbüş büyüdükçe herif kaçmaya başladı benden
korkuyom artık diyo
anladım cnm geçmiş olsun...çok şükür canım inş. da bundan sonra olmaz en hayırlı zamanda gelir bebişin..benim ilk 4 ay kanamalarım oldu bebeğide aşağıda gibi hissediyorumda o yüzden canım..
bize yasak değil de noluyo tık yok
anammmm sendemi...
sen bizim gibi acemi bi çaylak değilsin...ne esirgion herifinden hıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?