2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Seni çok iyi anlıyorum ben de bir asker eşi olarak.Allah bize sabır versin diye dua ediyorum.Biz de İzmir'e yeni geldik.İnşallah sizin de istediğiniz yere çıkar tayininiz bebeğiniz şans getirsin size.

haklısın canım da eşim kendi kızsa bile bi laf diyince homurdanmaya başlıyo bide açıkçası kendime zıtlaştırmak istemiyorum burdan kaçma umudum var bide inatlaşırsak istanbulu tercih etmez diye tayininde korkuyorum

ah canım öyle diyosun da ne yapsan anlamıyolar resmen belli ediyosun tık yok gelmeyin istemirum da diyemiyosun ki artık
evet malesef canım ... mesela bizimde isim ne koycanız diye herkes sorar ya eşimin kardeşi çok bilmiş begenmedi buldugumuz ismi laf ediyoodu oneriler sunuyoo bende dedimki biz begendikten sonra sana laf dusmez yani kapa ceneni biz karar verdik daha ne oneride bulunuyoon sonra bozuldu sustu.. cok bilmiş ama ben cok bozuyorum onu
gel aramızda yat istersen deseydin allahım ya sinirlerim zıp zıp
bide bana ne olduysa hormonlarmı etkılı bilmiyorum ama eşmin kardesine ilgi gostermesi bile batıyor bana surekli eşimi aramaası sıkı fıkı olmaları falan batıyor zaten butun gun aynı iş yerindeler akşamda eşimin kuyrugunda uyuz oluyorum ben yaa iyicee offf

anladım cnm o zaman az daha sabır ya en azından kurtulma sansın var benım o da yok bozma moralını

valla canım hormon mu nedir bilmem ama insan bıktırılmasa bu kadar öfkelenmez düşünüyorum bende mi bi sorun var diye ama yok yani senin de derdin kaynın sanırım kaynana gibi o ne karışıyomuş.. benimde kaynanam bana bişey diyemedi isim konusunda görümcemle söyletiyo adını kahraman koyucakmışım düşün yani eşimin dedesinin ismiymiş biz bebeğimizin adını efe said koyucaz said benim dedemin ismi ama ben dedem olduğu için bırakmıyorum eşim çok istedi onu bana diyoki görücem ' şey canım şunu düşündünüz mü kahraman said koysanıza' oldu canım dedim eşime mi düştü dede adını koymak dedim ismi belli uzatmaya gerek yok dedim gerizekalı kendisinin 2 kızı var kimse karışmadı ismine cismine Allah bizde bi sorun varsa bize göstersin Onlar da varsa da akıl fikir düşünce nasip etsin

slm kızlar biz geldik.
son 1 haftadır sabah 6'ya kadar uyuyamıyodum mide ağrısından 11-12 gibi de açlıktan uyanıyodum dün yeter artık dedim, saat 5-6 gibi uykusuzluktan gözüm döndü çok tiksinmeme rağmen gittim tuvalete boşalttım midemi, sonra 2 saat diş fırçaladım gargara yaptım bi bardak süt içtim midem sakinlesin diye 1 de elma yedim. 1 saat yemek borumdan aşağı inmelerini bekleyip yattım.
sabah kalktığımda nihayet geçmişti 1 haftadır yaşadığım ekşi-acı mide yanması

evt cnm mantıklı bencede gule gule kullansın senınde bebegin iyi gunlerde
teşekkür ederiz

maşallah yağmur'a, maşallah annesine
arkadaşlarımın misafirliğe gelmesini ben de çok seviyorum :13:

biz eskiden haftasonları eşimle arkadaş grubumuzun sürekli takıldığı mekana gider gece yarısına kadar oturu sohbet eder kimi zaman tavla ya da okey oynardık. son 2 aydır sandalye tepelerinde rahat edemiyordum. 2 hafta gitmedik ama arkadaşlarla muhabbet etmeyince insanda stres birikiyo. bi de o 2 haftada para harcamadığımızı farkettim, bebek için kemer sıkma politikamız var ve idare bende. düşündüm taşındım karar verdim; her cumartesi akşam bize gelin oturalım, çaylar beleş size mantarlı makarna ekmek pizzası gibi çok yorucu olmayan şeyler yaparım hem ev ortamında daha rahat oluruz hem de paramız bayat çaylara gitmez dedim. bu sayede her cumartesi sabahı eşimle evi toplayıp temizliyoruz. önceden miskinlik yapıp üstten yapıyoduk ev gittikçe batıyodu. 1 aydır hafta sonları toplanıyoruz ve ben yavaş yavaş yorulur oldum. gerçi gelenlere hizmet etmiyorum. gelirken evlerinden kek börek bişiler getiriyolar, eşim ilk çay servisini yapıyo, sonra çayı biten gidip dolduruyo, geçen hafta pes oynadık, bu haft acranium diye tabu benzeri bişi getirdiler onu oynadık. eğlenmesine eğleniyoruz ama ben böyle bile yorulmaya başladım. koltukta oturmak kesmiyo uzanasım geliyo o da misafirin yanında olmaz. bakalım bi 3-4 hafta daha yaparız ondan sonra ben eplenceyi bırakır bebikimi beklerim

evet canım çok zor Allah düşmanımın başına vermesin şimdi az kaldı diye avunuyorum işte 1.5 yılı geçirdik ama 10 yıl gitti ömrümden sanki
cnm Allah yardımcın olsun, benim de eşim henüz askerliğini yapmadı, tayinin çıktığı yere geliriz ev tutarız diyorum ama doğu taraflarında çocuğumla bi başıma zor olur diye üzülüyüorum. ben olmayana bu kadar dertleniyosam sen çok çok sıkılıyosundur ama inş bebiş bi gelsin zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın çok yorar seni zihnini meşgul eder

kuzum kurutma makinası al süper oluyo ütülü gibi çıkıyo hem de yumuşacık
sonuna kadar katılıyorum :13:

ben her arkadaşıma şunu tavsiye ediyorum, bir evde bulaşık makinası bile olmasa olur ama kurutucu olmadan olmaz.
düşün o derece memnunum, onsuz geçen yıllarım içinse çok üzülüyorum

inşallah canım
ya tarih belirlenmesi insanın içine acayip bir his koyuyor yaaa
heyecanlanıyor insan
evet ya...hani ben diodum ya cinsiyeti öğrenince yeni boyuta geçtim die..şimdide öyle:))
daha takvimi alıp bakmadım bilyomusun hiç 39. haftam hangi günlere gelio die:))

hee bi de sanırım bu şekilde olursa
32. hafta izine çıkıcam gibi görünüyo petuşum :))
25 Mart gibi bişey o sıralar....
yaf banada dr. 32 den sonra yatış verebilirim, kanaman olabilir dedi plesentadan ötürü...ama ben çalışmak istiom...çalışmama gerek....yani doğumdan sonra 2 aylıkken bırakmak istemiom bebemi..3. aylık bari yapim kuzumu((( inş. problem çıkmaz..inş. problem olmaz..puff öyle onu düşünyom...ama bide yani çok şükür bin şükür bugüne kadar hiç kanama lekelenme vs. olmadı...dua ediom o zmnda olmaz inş...yani bide anlamadım aylardır ilişki yasak dünki dr da dedi ilişki yasak die ama alttan muayene ederken maşallah 30 santimlik aleti hiç bakmadan salladı içeriye??????

saol cnm..yok cnm hiç bi his yaratmıo açıkcası..hani bebeği çok aşağıda falan hissediorum gibimi düşünyosun? bunun onunla hiç ilgisi yok...ben de hiç bi değişik bişi yok ondan ötürü...17. haftada söyledi bana dr...zmnla çıkar dedi ama her muayenede çıkmamış henüz diodu...bu sefer farklı bi dr a gittim oda doğruladı ve 28. haftadasın artık çıkmaz dedi...hep kanama riskinden bahsettiler şimdiye kadar ama çok şükür hiç olmadı..

ya evet bize de hala yasak
yukarı çıktı bebiş
ama hala neden yazak onu anlamış değilim

o nedenmiş kuzuuuu neresi ayıp koskaca bi bebiş taşıyosun sen bi kerem

Ne bileyim canım insan çekiniyor yine de. Ayıplamazlar da aslında yeni bir arkadaş geldi geçici olarık ondan dolyı birazda.Öğle yemeğini fazla kaçırdım yine Ama şimdi aldım yanıma elmamı çok acıkırsam yicem..

Hayırlısı canım 3.şarka geldiyseniz bayağı az kalmış ne güzel. Bizim daha ilk doğumuz. İnşallah kötü yerlere gitmeyiz. Şansımıza ne çıkarsa artık aynı yerde olalım da ben heryere razıyım

ağol canım
inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin

bu arada doğum tarihi de Allah o güne nasib ederse
37+2 olarak konuştuk
o da sanırım 2 Nisana geliyor...

Kalmış 12 hafta. Doğum tarihleri de belli olmaya başladı ne güzel. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım hepimize

Tablolara bakıyorum çok az normal var bu da can sıkıcı oluyor. Bizlerde dikkat etsek ufak tefek şeylen için sezeryana yatmasak. Bebek için dae bizim için de en sağlıklısı normal doğum .Bir aksilik olmadığı sürece.

benim iki kaynım evlendiğimiz günün sabahında çıkıp geldiler akşam da kaldılar, okulları bize yakındı zor olurmuş eve gitmeleri anaları yollamış. öğlen 11 gibi geldiler ben daha uyanmamıştım bile...

kötü düşünme cnm bence sen bu bünyeyle gidersin 32'ye kadar
ilişki yasağına gelince, içeri bi cismin girmesiyle alakalı değil sorun, olay sonrası kasılma meydana geliyo ya ona engel olmak istiyolar

yukarı çıktı bebiş

yani demi senin bide çıktı...
o uzun çıbığı salladı içeri doğru hiçbişi yok...benim herifime yassak...hıhhh

zeynoo ne zmn çıkcan alışverişe..ne zmn yıkıcan ütülücen hıı???

çok şükür canım inş. da bundan sonra olmaz en hayırlı zamanda gelir bebişin..benim ilk 4 ay kanamalarım oldu bebeğide aşağıda gibi hissediyorumda o yüzden canım..

al birini vur ötekine...

32 e kadar gidim zaten bebem...ben 37 e kadar çalışmak istiom kısmetse
evet mantıklı yani sürtünme vs. de oluo ya ondan sanırsam:44::44:

yukarı çıktı bebiş

valla en son bana da yasaktı hiç sormadım bile sonra.. iyiki de yasak hem:) ben canımın acısından başka bişey anlamıyorum doğumu nasıl yapıcam bilemiyorum tırım tırım tırsıyorum yani

çok şükür canım inş. da bundan sonra olmaz en hayırlı zamanda gelir bebişin..benim ilk 4 ay kanamalarım oldu bebeğide aşağıda gibi hissediyorumda o yüzden canım..
anladım cnm geçmiş olsun...
hiç düşünme çünkü bebeği aşağıda hissetmek bununla ilgili değil.
aşağıda olan bebeğin beslendiği o et parçası yani eş yani plesenta..normalde yanda olması gerekirken benimki rahim ağzında..
yani bebek hani doğacak zmn doğum kanalına girio ya, benimkinde doğum kanalına girme imkanı yok...
kanalın ağzını plesenta kapatıo...
dünki dr genelde kürtaj olan kadınlarda rastlanan bi durum bu dedi..benimkide tamamen şansızlıkmış....artık şansmı şanssızlıkmı bilmom:))) hayırlısı bakalım
bize yasak değil de noluyo tık yok

anammmm sendemi...
sen bizim gibi acemi bi çaylak değilsin...ne esirgion herifinden hıı

anammmm sendemi...
sen bizim gibi acemi bi çaylak değilsin...ne esirgion herifinden hıı

ilk hamıleliğimde eşimin peşinde koşuyodum
korkuyodu bişe olcak dıye, şimdide benım isteiğim yok napim gerçi oda memnun halınden garıbımın sesi çıkmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…