eşimde yok , bende hiç istek yok acayıp bişey kötü aslında neyse doğumdan sonra düzene gıreriz inşallah :26::26:
ilk hamıleliğimde eşimin peşinde koşuyodum
korkuyodu bişe olcak dıye, şimdide benım isteiğim yok napim gerçi oda memnun halınden garıbımın sesi çıkmıyo
bizde de durumlar aynı bişey olacak diye korkuyor benimki şurda doğuma az kaldı diyor manak
ilk hamıleliğimde eşimin peşinde koşuyodum
korkuyodu bişe olcak dıye, şimdide benım isteiğim yok napim gerçi oda memnun halınden garıbımın sesi çıkmıyo
benim iki kaynım evlendiğimiz günün sabahında çıkıp geldiler akşam da kaldılar, okulları bize yakındı zor olurmuş eve gitmeleri anaları yollamış. öğlen 11 gibi geldiler ben daha uyanmamıştım bile...
kötü düşünme cnm bence sen bu bünyeyle gidersin 32'ye kadar
ilişki yasağına gelince, içeri bi cismin girmesiyle alakalı değil sorun, olay sonrası kasılma meydana geliyo ya ona engel olmak istiyolar
yani demi senin bide çıktı...
o uzun çıbığı salladı içeri doğru hiçbişi yok...benim herifime yassak...hıhhh
zeynoo ne zmn çıkcan alışverişe..ne zmn yıkıcan ütülücen hıı???
paristebirgece kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
benimde göbüş büyüdükçe herif kaçmaya başladı benden
korkuyom artık diyo
bende tık varda eşim korkmasa bırakmıycam yakasını
bende doğumdan sonraya saklıyom garii enerjimi
bende tık varda eşim korkmasa bırakmıycam yakasını
bende doğumdan sonraya saklıyom garii enerjimi
valla canım hormon mu nedir bilmem ama insan bıktırılmasa bu kadar öfkelenmez düşünüyorum bende mi bi sorun var diye ama yok yani senin de derdin kaynın sanırım kaynana gibi o ne karışıyomuş.. benimde kaynanam bana bişey diyemedi isim konusunda görümcemle söyletiyo adını kahraman koyucakmışımdüşün yani eşimin dedesinin ismiymiş biz bebeğimizin adını efe said koyucaz said benim dedemin ismi ama ben dedem olduğu için bırakmıyorum eşim çok istedi onu bana diyoki görücem ' şey canım şunu düşündünüz mü kahraman said koysanıza' oldu canım dedim eşime mi düştü dede adını koymak dedim ismi belli uzatmaya gerek yok dedim gerizekalı kendisinin 2 kızı var kimse karışmadı ismine cismine Allah bizde bi sorun varsa bize göstersin Onlar da varsa da akıl fikir düşünce nasip etsin
paris senle bizim durumlar aynı hee
Doğumdan sonra esikisi gibi olurmu acep bilen var mı kızlarr :18::18: Bende de tık vardı hep yani canım acısaydı bende soğurdum herhalde.
Sizde de ii sabır varmış ben hemen tepkimi gösteriyorum eşimin canını sıkıyorum ama ne yapayım. Benim de kaynım üniversite tercihlerinde burayı yazmış biryer yokmuş gibi sanki çok sinirlerim bozuldu. ilk 15-20 gün kaldı sinir filan kalmadı hani bana iş çıkarmaz yardımcı olur ama evinde rahat olmak ister insan uzanmak ister degil mi. Hafta sonları rahat edebiliyoruz eşimle tabi nöbetçi olmazsa. Koydum tepkiyi çok sık gelmiyor artık şükür.
Yani petuş sanki yasak olmasa dünden razıydın haBaştan beri soğuktun sen ama
Benim herif gitti gitmeden önce eskisi gibi devamdı. Ama artık olmas diyor kendisi ben de bakalım o zaman ne gösterir diyorum. artık yavaş yavaş geçiyor kızlar bizden sanki hı...
evet cnm benım eşimin 1 kardesi v ar erkek o da kaynana gibi herseye karısıyor bazen bende bozuyorum da bosuna geriyoorlar iste insanı ahaha kaynanalarda cok fena bak nasıl cozum bulmus yaa karısmıyoo gibi gozuksede karsıdan comak sokuyoo ya bebekler bizim doguran biz sıkıntıyı ceken biz isimide koyacak olan biz ve eşlerimiz digerlerine laf dusmez valla benım cocugumun ismini ben koyamıcaksam ne anlamı var yaa
eskisi gibi tabi o lursunda ılk zamanlar lohusa dönemi uykusuz dönemın ozman istemıyo insan
ama sonra bi gösterişli açılışta beklemeyın bebek her an ağlayabılır her an meme isteyebılır çabık çabık bişe anlayabılen olursa tabi
sonra düzene gırıyosun ılk aylar sıkıntı oluyo
ayyy bebek uyancak önce ben banyo yapim dıye dıye psikolojık kafa bebekte oluyo yanı
evet cnm benım eşimin 1 kardesi v ar erkek o da kaynana gibi herseye karısıyor bazen bende bozuyorum da bosuna geriyoorlar iste insanı ahaha kaynanalarda cok fena bak nasıl cozum bulmus yaa karısmıyoo gibi gozuksede karsıdan comak sokuyoo ya bebekler bizim doguran biz sıkıntıyı ceken biz isimide koyacak olan biz ve eşlerimiz digerlerine laf dusmez valla benım cocugumun ismini ben koyamıcaksam ne anlamı var yaa
amenyyyy
benim herifdemi böyle sıkıntıda aceba..
benimde erkek kardeşim ist. u kazandı ünv. de okuo..
geldi 1 ay kadar bizde kaldı, sonra yurda yerleşti...her cuma akşamı gelir pzr akşamı döner..anahtarı var..hafta sonu passo pes oynarlar herifle..
herifime sürekli soryom sıkılmıon dimi bi kusuru olmuo dimi die..
aksine işime gelio dio..çok seviom dio...ama bak şincik kuşkulandım
evet yaa demi nolcak benim bu halim...doğumdan sonra eski günlerimize döneriz die umuddd edioz eşimle inş...yoksa gerçekten hiççççç mi hiç canım istemio...ben bu hallere düşecek gadınmıydım oyyy oyyyy:26::26:
yani demi senin bide çıktı...
o uzun çıbığı salladı içeri doğru hiçbişi yok...benim herifime yassak...hıhhh
zeynoo ne zmn çıkcan alışverişe..ne zmn yıkıcan ütülücen hıı???
he he heee
akşamdan sağarım sütünü...koyarım biberona...
annemsede k. validemsede yanımda olan...bu gece siz koyun koyuna yatın bakem torunla derim..verrim kucağına:))
çıtınız çıkmasın, halvet var bu gece dirim
amenyyyy
benim herifdemi böyle sıkıntıda aceba..
benimde erkek kardeşim ist. u kazandı ünv. de okuo..
geldi 1 ay kadar bizde kaldı, sonra yurda yerleşti...her cuma akşamı gelir pzr akşamı döner..anahtarı var..hafta sonu passo pes oynarlar herifle..
herifime sürekli soryom sıkılmıon dimi bi kusuru olmuo dimi die..
aksine işime gelio dio..çok seviom dio...ama bak şincik kuşkulandım
evet yaa demi nolcak benim bu halim...doğumdan sonra eski günlerimize döneriz die umuddd edioz eşimle inş...yoksa gerçekten hiççççç mi hiç canım istemio...ben bu hallere düşecek gadınmıydım oyyy oyyyy:26::26:
bak o çok mantıklı bende kaynanayı ayarlıım ıkısınıde koynuna alsın kafayı yer sabaha kadar
evt banada devlet hastanesinde doktor elini bileğine kadar sokmuştu
Allah izin verirse bu ay sonu çıkıyoruz canım artık ne olur olmaz bu ay halletmemiz gerek..
Yıkamayıda izne çıkınca yaparız diyorum
5 hafta sürem olacak o ara hallederim inşallah...
Ama ben panik oldum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?