2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ilk hamıleliğimde eşimin peşinde koşuyodum
korkuyodu bişe olcak dıye, şimdide benım isteiğim yok napim gerçi oda memnun halınden garıbımın sesi çıkmıyo

aynen bizdede öyle...
17 temmuzdu en son fındık kırdığımız, o zmndan buyana tık yok:))
bi kere acebamı dedik, ben gülmeye başlayınca dağıldık...anlaştık canımız isteyene kadar kendimizi zorlayamayalım die eşimle
sonrada zaten yassak geldi..ayy dedim şükür adı kondu en azında...biz çok istekliyizde yasak yani

Sizde de ii sabır varmış ben hemen tepkimi gösteriyorum eşimin canını sıkıyorum ama ne yapayım. Benim de kaynım üniversite tercihlerinde burayı yazmış biryer yokmuş gibi sanki çok sinirlerim bozuldu. ilk 15-20 gün kaldı sinir filan kalmadı hani bana iş çıkarmaz yardımcı olur ama evinde rahat olmak ister insan uzanmak ister degil mi. Hafta sonları rahat edebiliyoruz eşimle tabi nöbetçi olmazsa. Koydum tepkiyi çok sık gelmiyor artık şükür.

Yani petuş sanki yasak olmasa dünden razıydın ha Baştan beri soğuktun sen ama

paristebirgece kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
benimde göbüş büyüdükçe herif kaçmaya başladı benden
korkuyom artık diyo

Benim herif gitti gitmeden önce eskisi gibi devamdı. Ama artık olmas diyor kendisi ben de bakalım o zaman ne gösterir diyorum. artık yavaş yavaş geçiyor kızlar bizden sanki hı...

bende tık varda eşim korkmasa bırakmıycam yakasını

bende doğumdan sonraya saklıyom garii enerjimi

Doğumdan sonra esikisi gibi olurmu acep bilen var mı kızlarr :18::18: Bende de tık vardı hep yani canım acısaydı bende soğurdum herhalde.

evet cnm benım eşimin 1 kardesi v ar erkek o da kaynana gibi herseye karısıyor bazen bende bozuyorum da bosuna geriyoorlar iste insanı ahaha kaynanalarda cok fena bak nasıl cozum bulmus yaa karısmıyoo gibi gozuksede karsıdan comak sokuyoo ya bebekler bizim doguran biz sıkıntıyı ceken biz isimide koyacak olan biz ve eşlerimiz digerlerine laf dusmez valla benım cocugumun ismini ben koyamıcaksam ne anlamı var yaa

paris senle bizim durumlar aynı hee

ya ilk 3 ay vahimdi durumum sarılmak öpmek ne kelime yanımda oturmasını istemiyodum bulantılardan ötürü..
ama 3 aydan sonra bana olan oldu tavan yaptı hormonlar
2-3 hafta öncesine kadar normal ilerliyoduk ama artık yanaşmıyo yanıma herifcimm korkuyomuş
bende kaderime razı oluyom
doğumdan sonra görcen sen diyomgülüyo hınzırrr

Doğumdan sonra esikisi gibi olurmu acep bilen var mı kızlarr :18::18: Bende de tık vardı hep yani canım acısaydı bende soğurdum herhalde.

eskisi gibi tabi o lursunda ılk zamanlar lohusa dönemi uykusuz dönemın ozman istemıyo insan
ama sonra bi gösterişli açılışta beklemeyın bebek her an ağlayabılır her an meme isteyebılır çabık çabık bişe anlayabılen olursa tabi
sonra düzene gırıyosun ılk aylar sıkıntı oluyo
ayyy bebek uyancak önce ben banyo yapim dıye dıye psikolojık kafa bebekte oluyo yanı

amenyyyy
benim herifdemi böyle sıkıntıda aceba..
benimde erkek kardeşim ist. u kazandı ünv. de okuo..
geldi 1 ay kadar bizde kaldı, sonra yurda yerleşti...her cuma akşamı gelir pzr akşamı döner..anahtarı var..hafta sonu passo pes oynarlar herifle..
herifime sürekli soryom sıkılmıon dimi bi kusuru olmuo dimi die..
aksine işime gelio dio..çok seviom dio...ama bak şincik kuşkulandım

evet yaa demi nolcak benim bu halim...doğumdan sonra eski günlerimize döneriz die umuddd edioz eşimle inş...yoksa gerçekten hiççççç mi hiç canım istemio...ben bu hallere düşecek gadınmıydım oyyy oyyyy:26::26:

Dış kapının dış mandalı oluyorlar. Ben de kimseye karıştırmam anneme bile yani. Daha bulamadık ama bulsak ii olcak başkalarının sesi çıkmadan..İsim koyma hakkı en başta anneye verilmiş. En güzeli anne baba birlikte karar vermeli.

he he heee
akşamdan sağarım sütünü...koyarım biberona...
annemsede k. validemsede yanımda olan...bu gece siz koyun koyuna yatın bakem torunla derim..verrim kucağına:))
çıtınız çıkmasın, halvet var bu gece dirim

yani o bebeğin her sııkıntısını sen çek gelsin ismini herhangi biri koysun, bak görürsün doğunca da başka türlü laf sokarlar, bana diyo kundak yapıcan tamam mı dedim yapmicam doğmamış bebeğe bez biçmek bu olsa gerek... cehalet başka bi sorun canım ya allah akıl fikir nasip eylesin bizlere de sabır

erkekler böyle dertlere düşmez canım merak etme biz kadınlar düşünür ama erkekler düşünmez.Birde iyi geçiniyorlarsa daha ne. Ben biraz bencilim kocişimin sadece benimle ilgilenmesini istiyorum. Evde bir ben bir o bayka kimse olmasın.

Bu arada cinsellikle ilgili.doğumdan sonra pek istekli olmuyormuş bazıları. tamamen bebeğe odaklanıyorsun. Birde acı filan hissedersek hepten uzak kalırız. O zaman eşlerimize de yazık yani

evt banada devlet hastanesinde doktor elini bileğine kadar sokmuştu
Allah izin verirse bu ay sonu çıkıyoruz canım artık ne olur olmaz bu ay halletmemiz gerek..

Yıkamayıda izne çıkınca yaparız diyorum
5 hafta sürem olacak o ara hallederim inşallah...

Ama ben panik oldum yaaa

bak o çok mantıklı bende kaynanayı ayarlıım ıkısınıde koynuna alsın kafayı yer sabaha kadar

canım kadınla erkeğin durumu farklı kaynımın yanında rahat olamam o kadar ama kardeşimi sallamam o kadar bişey de diceksem rahatça söylerim kaynıma diyemem ki eşin sıkışlsa belli eder merak etme

nıye oluyon olma panik
sezeryan gunu bellı oldugu için daha rahat oluyo insan ıyı düşün ıyı olsun ve zmanında gelsinler
yıkamak için bencede erken 36. haftada yaparız tertemiz hazırda beklerler hem çantayıda ozman hazırlarız birşey olmaz inşallah açıkta kalmaz bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…