valla en son bana da yasaktı hiç sormadım bile sonra.. iyiki de yasak hem:) ben canımın acısından başka bişey anlamıyorum doğumu nasıl yapıcam bilemiyorum tırım tırım tırsıyorum yani
erkekler böyle dertlere düşmez canım merak etme biz kadınlar düşünür ama erkekler düşünmez.Birde iyi geçiniyorlarsa daha ne. Ben biraz bencilim kocişimin sadece benimle ilgilenmesini istiyorum. Evde bir ben bir o bayka kimse olmasın.
Bu arada cinsellikle ilgili.doğumdan sonra pek istekli olmuyormuş bazıları. tamamen bebeğe odaklanıyorsun. Birde acı filan hissedersek hepten uzak kalırız. O zaman eşlerimize de yazık yani
slm kızlar biz geldik. çok üşüdük ve ıslandık bugün
Petuuuş ve zeynep hayırlıı olsun bakalaım bebiklere de maşallah..
girmişsiniz yine malum konulara
siziiii siziiiii
ah ah ben de eşim yokken istiyo gibi oluyom acaba bugün yapsam mı bi güzellik diyom
ama sonra zor geliyoo.. bizim de şu anda ayda bir falan yani..
ah ah neymiş eski günler
bir sürü de gecelik aldık evlenrken hepsi kaderine terk edildi
eskisi gibi tabi o lursunda ılk zamanlar lohusa dönemi uykusuz dönemın ozman istemıyo insan
ama sonra bi gösterişli açılışta beklemeyın bebek her an ağlayabılır her an meme isteyebılır çabık çabık bişe anlayabılen olursa tabi
sonra düzene gırıyosun ılk aylar sıkıntı oluyo
ayyy bebek uyancak önce ben banyo yapim dıye dıye psikolojık kafa bebekte oluyo yanı
Doğumdan sonra esikisi gibi olurmu acep bilen var mı kızlarr :18::18: Bende de tık vardı hep yani canım acısaydı bende soğurdum herhalde.
slm kızlar biz geldik. çok üşüdük ve ıslandık bugün
siziiii siziiiii
ah ah ben de eşim yokken istiyo gibi oluyom acaba bugün yapsam mı bi güzellik diyom
ah ah neymiş eski günler
nıye oluyon olma panik
sezeryan gunu bellı oldugu için daha rahat oluyo insan ıyı düşün ıyı olsun ve zmanında gelsinler
yıkamak için bencede erken 36. haftada yaparız tertemiz hazırda beklerler hem çantayıda ozman hazırlarız birşey olmaz inşallah açıkta kalmaz bebişlerimiz
hadi az kalmış cnm...yıkamayı bende mart başında falan yapim diom..daha erken gibime gelio...evt banada devlet hastanesinde doktor elini bileğine kadar sokmuştu
Allah izin verirse bu ay sonu çıkıyoruz canım artık ne olur olmaz bu ay halletmemiz gerek..
Yıkamayıda izne çıkınca yaparız diyorum
5 hafta sürem olacak o ara hallederim inşallah...
Ama ben panik oldum yaaa
yani walla ben yaparım...öyle yok yogaya git yok bilmemeneye git demesi değil...böyle zmnlardada görelim babanneliğini:))bak o çok mantıklı bende kaynanayı ayarlıım ıkısınıde koynuna alsın kafayı yer sabaha kadar
hoşgeldin, çok saol cnm..slm kızlar biz geldik. çok üşüdük ve ıslandık bugün
siziiii siziiiii
ah ah neymiş eski günler
selam
doktordan yeni geldim.şeker yüklemem vardı.
bebişim 850 gr. ve 35 cm. gelişimi iyiymiş.
ben çok aşağılarda hissediyordum onu ultrasondada öyle çıkdı,fıstığım ayakları aşağı mesaneye doğru bastırmış duruyor.doğum kanalı kapalı old. için sorun yokmuş.,
* sağlık ocaklarında verilen d vitamini kullanmana gerek yok.senin vitamininde hepsi var zaten dedi doktor.
* bu 3 ilaca devam
elevit + feramat +magnesiee calcine(kabızlıkta)
şeker yüklemem = normal değer - benim sonucum
--------------- ----------- --------------
açlık şekeri 70-110 92
1 saat sonra <180 181
2 saat sonra <155 128
aslında sonuçlarım normal ama doktor yüksek buldu.diyetisyene git dedi.bişey anlamdım.
kendim yediklerime müdahale etmeyi düşünüyorum
şekeri yüksek çıkan arkadaşlar diyet olarak neleri kestiniz??
selam
ben çok aşağılarda hissediyordum onu ultrasondada öyle çıkdı,fıstığım ayakları aşağı mesaneye doğru bastırmış duruyor.doğum kanalı kapalı old. için sorun yokmuş.,
* sağlık ocaklarında verilen d vitamini kullanmana gerek yok.senin vitamininde hepsi var zaten dedi doktor.
* bu 3 ilaca devam
açlık şekeri 70-110 92
1 saat sonra <180 181
2 saat sonra <155 128
aslında sonuçlarım normal ama doktor yüksek buldu.diyetisyene git dedi.bişey anlamdım.
hoşgeldin dilşahcım
valla ben o gecelıkleri 7 yıl gıydım çıtır çıtır tadını çıkardık neler neler ehem ehem
ama evlilikte olmazsa olma zbı konudur bu hamılelıkte anlayış çok öenmlıdır lhusalık dönemınıde atlattığımzda hiç bi problem kalmaz
eskisi gibi devam...
ben hepsini kullanmıştım geceliklerin iç çamaşırlarımı
doğumdan sonrada zaten giyemezdim sanırım.bebek uyandı uyanacak ağlayacak acıkacak derken giymeye fırsat kalmazdı
Sen normal doğummu yapmıştın canım 2.ci çocuktu değil mi. Artık herşeyin pratiğine hızlısına adepte olacağız. Gülü seven dikenine katlanır değil mi ama. Bunlara da alışca. Biraz da yapı meselesi. Hamile kalınca isteksizlik oluyormuş diye duymuştum ama bu kişiden kişiye değişiyor bunda da öyle birşe olur belki
pek fenayız valla eşim şunları görse nasıl kızar
ben de 2 yıl bol bol giydim canım hevesimi aldm ben
ama eşim alamamış olacak ki onları çekmecede gördü mü derin bir ahhhhh ahhhhh çekiyo
aynn canım bizde en son hamile kaldıgımı ogrenmeden once yapmısızdır bide 3 aydan sonra doktor izin vermişti 4. ayda sanırım deneyelim dedim olmadı benim orası yandı cok fena yapamadık o gun bugundur yapmıyooz zaten :)))bize yasak değil de noluyo tık yok
ahahahaahahbenimde göbüş büyüdükçe herif kaçmaya başladı benden
korkuyom artık diyo
sen normal dogummu dusunuyorsun canım sezeryan mı ?valla en son bana da yasaktı hiç sormadım bile sonra.. iyiki de yasak hem:) ben canımın acısından başka bişey anlamıyorum doğumu nasıl yapıcam bilemiyorum tırım tırım tırsıyorum yani
:ÇDbende tık varda eşim korkmasa bırakmıycam yakasını
öldürdünüz beni yaaa
bende doğumdan sonraya saklıyom garii enerjimi
katılıyorum canım sana sonuna kadar....Dış kapının dış mandalı oluyorlar. Ben de kimseye karıştırmam anneme bile yani. Daha bulamadık ama bulsak ii olcak başkalarının sesi çıkmadan..İsim koyma hakkı en başta anneye verilmiş. En güzeli anne baba birlikte karar vermeli.
bakalım hle doguralım sorunlar ozaman baslıcak gibi geliyoo her kafadan bi ses cıkcak kendı ailemde dahil buna sonunda kovmazsak hepsini iyidir dellenip :26:yani o bebeğin her sııkıntısını sen çek gelsin ismini herhangi biri koysun, bak görürsün doğunca da başka türlü laf sokarlar, bana diyo kundak yapıcan tamam mı dedim yapmicam doğmamış bebeğe bez biçmek bu olsa gerek... cehalet başka bi sorun canım ya allah akıl fikir nasip eylesin bizlere de sabır
bizde bu ay sonu alısverise cıkıcaz zeynepcim forumda zaten hiç bişi almayan bi sen bi ben bi arkadas daha vardı sanırım :d biz garanticiyiz heeevt banada devlet hastanesinde doktor elini bileğine kadar sokmuştu
Allah izin verirse bu ay sonu çıkıyoruz canım artık ne olur olmaz bu ay halletmemiz gerek..
Yıkamayıda izne çıkınca yaparız diyorum
5 hafta sürem olacak o ara hallederim inşallah...
Ama ben panik oldum yaaa
selam
* bu 3 ilaca devam
açlık şekeri 70-110 92
1 saat sonra <180 181
2 saat sonra <155 128
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?