2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
slm kızlar biz geldik. çok üşüdük ve ıslandık bugün
Petuuuş ve zeynep hayırlıı olsun bakalaım bebiklere de maşallah..

girmişsiniz yine malum konulara
siziiii siziiiii
ah ah ben de eşim yokken istiyo gibi oluyom acaba bugün yapsam mı bi güzellik diyom
ama sonra zor geliyoo.. bizim de şu anda ayda bir falan yani..
ah ah neymiş eski günler
bir sürü de gecelik aldık evlenrken hepsi kaderine terk edildi

valla en son bana da yasaktı hiç sormadım bile sonra.. iyiki de yasak hem:) ben canımın acısından başka bişey anlamıyorum doğumu nasıl yapıcam bilemiyorum tırım tırım tırsıyorum yani

evet çatı ağrımı düşününce iyi oluyo acaba diyorum

orasıda öyle canım...kadınlar her zmn daha çok didikler ve kurara..malesef yaradılışımız böyle
evet ya lohusa sendorumu diolar ya...bebeği çok sahiplenip eşini kenara itme..
ama ben dikkat ediyorum ben hiç benim kızım demiyorum bizim kızımız diorum...eşimde öyle dio hatta gelip öpüp öpüp "biz yaptık biz yaptık" die şımarıo..
bu çok küçük bişi belki ama bana büyük şeyler ifade edio..bu olayın anne-bebek yada baba-bbeek arasında değil 3 kişi arasında yaşanacağını gösterio...
inş. öyle bencil düşüncelere kapılmayız-kapılmazlar...
eşimede sürekli bıyık burkuom oda bana....şafak sayyoz:))) inş. kolay atlatırız o döenmi..zira kendisini pek bi severim

selam
doktordan yeni geldim.şeker yüklemem vardı.
bebişim 850 gr. ve 35 cm. gelişimi iyiymiş.
ben çok aşağılarda hissediyordum onu ultrasondada öyle çıkdı,fıstığım ayakları aşağı mesaneye doğru bastırmış duruyor.doğum kanalı kapalı old. için sorun yokmuş.,

* sağlık ocaklarında verilen d vitamini kullanmana gerek yok.senin vitamininde hepsi var zaten dedi doktor.

* bu 3 ilaca devam
elevit + feramat +magnesiee calcine(kabızlıkta)

şeker yüklemem = normal değer - benim sonucum
--------------- ----------- --------------
açlık şekeri 70-110 92
1 saat sonra <180 181
2 saat sonra <155 128

aslında sonuçlarım normal ama doktor yüksek buldu.diyetisyene git dedi.bişey anlamdım.
kendim yediklerime müdahale etmeyi düşünüyorum

şekeri yüksek çıkan arkadaşlar diyet olarak neleri kestiniz??

Son düzenleme:

ben hepsini kullanmıştım geceliklerin iç çamaşırlarımı
doğumdan sonrada zaten giyemezdim sanırım.bebek uyandı uyanacak ağlayacak acıkacak derken giymeye fırsat kalmazdı

Sen normal doğummu yapmıştın canım 2.ci çocuktu değil mi. Artık herşeyin pratiğine hızlısına adepte olacağız. Gülü seven dikenine katlanır değil mi ama. Bunlara da alışca. Biraz da yapı meselesi. Hamile kalınca isteksizlik oluyormuş diye duymuştum ama bu kişiden kişiye değişiyor bunda da öyle birşe olur belki

hoşgeldin dilşahcım
valla ben o gecelıkleri 7 yıl gıydım çıtır çıtır tadını çıkardık neler neler ehem ehem
ama evlilikte olmazsa olma zbı konudur bu hamılelıkte anlayış çok öenmlıdır lhusalık dönemınıde atlattığımzda hiç bi problem kalmaz
eskisi gibi devam...

duyumlarıma göre yani normal bi insanın bile ağrısı oluyo demek ilişkide ben napıcam peki artık gelsin emlalar gitsin emlalar bütçem ve bedenim sarsılcak epeyce anladım

N biliyim sanki heyecan bastı sanki yarın giricem doğuma

hadi az kalmış cnm...yıkamayı bende mart başında falan yapim diom..daha erken gibime gelio...
tarih belli olunca az bi rahatlıom aya ya erken gelirse die düşünüp arada ateş basıo:))
bak o çok mantıklı bende kaynanayı ayarlıım ıkısınıde koynuna alsın kafayı yer sabaha kadar
yani walla ben yaparım...öyle yok yogaya git yok bilmemeneye git demesi değil...böyle zmnlardada görelim babanneliğini:))
hoşgeldin, çok saol cnm..

hadi gözün aydın cnm..kuzu sağlıklıymış ne güzel...şeker içinde geçmiş olsun cnm..

canım şeker yüklemesi yaptırmadım daha ama
bugün doktor 11 kilo aldığımı duyunca hemen diyet dedi bana
ekmek mekerne pilav ve tatlııııııı yokkkkk

yoğun bir iş gününden merhaba arkadaşlar
tekmeelmesinden yazamıyorum ya
ne fena bu içimde kiiiiii
cumartesi doktora gittim çok yogunmuş çarşamba asıl randevum ama
çok özledim bebişimi
özellikle kilo aldı mı merak ediyorum ya
siz neler yaptınız hafta sonu geçmişi pek okuyamadım
bakamadım da
havuçlu kek yaptım dün harika oldu
tek sorun fazla kabardı pişmedi ortası canım sıkıldı

ben hepsini kullanmıştım geceliklerin iç çamaşırlarımı
doğumdan sonrada zaten giyemezdim sanırım.bebek uyandı uyanacak ağlayacak acıkacak derken giymeye fırsat kalmazdı

pek fenayız valla eşim şunları görse nasıl kızar
ben de 2 yıl bol bol giydim canım hevesimi aldm ben
ama eşim alamamış olacak ki onları çekmecede gördü mü derin bir ahhhhh ahhhhh çekiyo

yok canım ben mecburi sezeryan olmuştum malesefff
biz uzun yıllar çocuk beklediğimiz için çocuktan sonra zor adapte olduk ilişkimize yanı herşey çocuk oldu bırbırımıze bırden tahammulumuz azaldı felan bu bı 6 ay surdu, yatakları ayırmıştık kızımı odasına ayrı yatıramadık ben kızımla yattım oda oturma odasında bu dahada zor yapıyo durumu aman yatakları ayırmayın kızlar, tamam yavrularımız bizim herşeyımız ama eşimizde öle umarım kolay ve rahat geçiririz o dönemleri...
biz çocuk hasretıyle gık dmeesın dıye çok uğraştık gereksızmiş bu yuzden fazla yıprandım fazla yoruldum
bunda rahatım herşey rayına oturdu tecrubelıyım artık...

pek fenayız valla eşim şunları görse nasıl kızar
ben de 2 yıl bol bol giydim canım hevesimi aldm ben
ama eşim alamamış olacak ki onları çekmecede gördü mü derin bir ahhhhh ahhhhh çekiyo

hatunlar coştuk bugün

zeynepmeynep, pnr34, zynpmr, janlpam, prnss, paristebirgece+, gosenay, eyval, saremiss, CANIMKAYRAM, tusem34, sevvvvv, tsma, logopeia, kadis, mavilef+, teodora1623, asena_60, tly_ask, dilsahh+, PetunyaPet+, Lolllypop, BenSibel, sbilyana+, nefrazen, Gunka, htcydmr, missaltin, hugh, bahardan

şişşşşt pişttt susun çok kalabalığız:26::26::26:

benim gecekliklerim ütülü asılı duruyo gardropta hiç dokunulmamış vaziyette 7 aylık evliyim 6 aylık hamileyim:)

bize yasak değil de noluyo tık yok
aynn canım bizde en son hamile kaldıgımı ogrenmeden once yapmısızdır bide 3 aydan sonra doktor izin vermişti 4. ayda sanırım deneyelim dedim olmadı benim orası yandı cok fena yapamadık o gun bugundur yapmıyooz zaten :)))
benimde göbüş büyüdükçe herif kaçmaya başladı benden
korkuyom artık diyo
ahahahaahah
valla en son bana da yasaktı hiç sormadım bile sonra.. iyiki de yasak hem:) ben canımın acısından başka bişey anlamıyorum doğumu nasıl yapıcam bilemiyorum tırım tırım tırsıyorum yani
sen normal dogummu dusunuyorsun canım sezeryan mı ?
bende tık varda eşim korkmasa bırakmıycam yakasını
öldürdünüz beni yaaa
bende doğumdan sonraya saklıyom garii enerjimi
:ÇDD:
katılıyorum canım sana sonuna kadar....
bakalım hle doguralım sorunlar ozaman baslıcak gibi geliyoo her kafadan bi ses cıkcak kendı ailemde dahil buna sonunda kovmazsak hepsini iyidir dellenip :26:
bizde bu ay sonu alısverise cıkıcaz zeynepcim forumda zaten hiç bişi almayan bi sen bi ben bi arkadas daha vardı sanırım :d biz garanticiyiz hee D:

öncelikle selamlar canım bebegine de maşallah allah nazarlardan korusun
şeker yuklemene gelincede nasıl normal deger 181 onu anlamıs degilim :S benim bildigim sınır 140 ve senin degerin yuksek ilk bir saat yuksek 2. saatte dusmus o yuzden dıyet demis doktorun şeker kesiceksin direk meyve cok tuketmıceksin 1 porsiyon gunde yanında ceviz fındık tavsiye ederim hamur işi cok yeme bunlara dikkat etsen yeterli olur bende de cıkmsıtı seker suan normal seyrinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…