2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

hakkatten öyle..
sabırlıyız heralde bir nevi para ayarlamaya çalışıyoruz da denebilir

bende tık varda eşim korkmasa bırakmıycam yakasını bende doğumdan sonraya saklıyom garii enerjimi
ben de dün akşam aynı konuya taktım kafayı, 2 haftada bire düştü oran. ben de banyo yaptım cici cici giyindim (elimden geldiğince) ortalıkta dolandım tabi tık yok, sonra yattık ben normalde hamile yastığımın içinde yatıyorum kocamın yanına geçtim sırnadım o eli karnımda b"kızım şöle, kızım böle" konuşuyo. ben" huu burda ben varım yeter acık da beni sev" dedim. 2 dk anca sarıldı sevdi ben tam işler yoluna girdi derken " zilliye bak sen" dedi. ben dumur 4 yıldır evliyim ağzından zilli lafını duymuşluğum yok, üstüme alınsam mı bilemedim "efendim?" dedim. cevaba bakın size anlattığım 3 aylık bebeği olan arkadaşım var ya, o bebek gelmiş aklına. tepem attı, yeter be dedim, bebekle bozmuşun kafayı, beni gördğün yok . kalktım yastığımın içine girdim yattım, hiçbişi demedi yattı uyudu
ben bu tek taraflı tıklarımla yakında tıklatırım kafayı

ah petu ne talihsiz kadınsın.
normal doğurmak ister dualar edersin plasentan aşağıda kamp kurar. kiloyla fındık kırmak istersin, hain dr izin vermez

heh heeey yavrum ben 4 yıl öncesini anlatıyorum. ilk geldikleri gün gece ağlamıştım eşimi de kendimi de haksızlığa uğramış gibi hissetmiştim. sonra bi baktım eşim durumdan hiç şikaetçi değil ertesi gün de yollamamaya çalışıyo çocukları, ne oldu benim tepemin tası şööle bi semaya yükseldi ben ortalığın tozunu kaldırdım. zaman içinde aile boyu bu şekil lüzumsuzlukları sürünce toz kaldırmakla kalmadım o tozda boğdum herbirini.
baktılar ben alışık oldukları gelin tipi değilim, geri adım attılar. şimdi benden pek bi çekinirler.

öyle olmalı tabi canım. İkimizin de canından.Sizin de dediğiniz gibi biz yaptık yanii ama bazen şakalaşıyoruz benim bebeğim benim bebeğim diye.

Sonra nasıl düzeldi peki canım.Evet yatakları ayırmak daha kötü insanın zoruna da gider. İnşallah hepimiz bu dönemi kolay atlatırız..

valla canım normalden ödüm patlıyo sezeryanden de korkuyorum ama içten içe de sezeryan denilen arkadaşlara özendiğimi farkettim:)

öncelikle selamlar canım bebegine de maşallah allah nazarlardan korusun
şeker yuklemene gelincede nasıl normal deger 181 onu anlamıs degilim :S benim bildigim sınır 140 ve senin degerin yuksek ilk bir saat yuksek 2. saatte dusmus o yuzden dıyet demis doktorun şeker kesiceksin direk meyve cok tuketmıceksin 1 porsiyon gunde yanında ceviz fındık tavsiye ederim hamur işi cok yeme bunlara dikkat etsen yeterli olur bende de cıkmsıtı seker suan normal seyrinde[/QUOTE]

canım hastanenin verdiği çizelgede öyle yazıyordu.1.saat değeri < 180 şeklinde
normalde şeker kullanmıyorum.yanlız şu 2 haftadır hamur işi biraz yüklendim belkide ondandır diyorum.bakalım bu ara bir dikkat edeyim

olur canım yaaa
hatta daha bir alie bilinciyle karı koca bilinciyle olur

İyi o zaman. Gerçi herşeyden önce bebeğimiz ve sağlığı gelir de. Evliliğin bir parçası bu da eşlerimizi memnun ve mutlu etmeliyiz ki evliliğimz güzell devam etsin..

valla canım normalden ödüm patlıyo sezeryanden de korkuyorum ama içten içe de sezeryan denilen arkadaşlara özendiğimi farkettim:)

iyidir iyidir sezeryan bişi olmaz D: herşeyin yan etkisi var bazı ilaçlarda bile nadiren olumle sonuclanabilir yazıoo yan etkisinde... hayatta risksiz hiçbişi yok o yuzden normal yada sezeryan hepsinin bi riski var bana gore allah hayırlısını nasip etsin D benim gonlum sezeryandan yana :d

bizim tıklar giderse doğumdan sonrada onlar koşar peşimizden

konu cinsellik olunca forum çoştu birden vay azgınlar DD işedim gulmekten burda valla

Sezeryan yok canım sağlık sorunu olmadığı müddetçe. Bence sezeryanı aklınıza bile getirmeyin kendinizi öyle adapte edin.. Annelerimiz bizi nasıl dünyaya getirmişler acaba...

haklısın ölüm geldiyse hertürlü gelir dimi tübe tübe:) neyse ben eşimden gizli doktoruma diyim de bana da gün versin:)

konu cinsellik olunca forum çoştu birden vay azgınlar DD işedim gulmekten burda valla

İçimizdeki hislerin dışa vurumu. Yani güldürdün beni burda.Millet deli sancak yani.. iki konu tutuyor bu forumda biri bu biri kaynana muhabbeti

duyumlarıma göre yani normal bi insanın bile ağrısı oluyo demek ilişkide ben napıcam peki artık gelsin emlalar gitsin emlalar bütçem ve bedenim sarsılcak epeyce anladım

cnm yorumlarına bakıyorum da piraz pimpirikli gibi geldin bana. herkesin biraz acısı olur demişsin ama stres yapmadığın canım acır mı die kafana takmadığın sürece acı filan olmuyo. zaten keyif almak için yapılan bişeyde canın acıması tamamen stres kaynaklıdır. ben eskiden beri ne ilişki sırasında canım acır ne de doğururken bişi olur korkusuna sahip değildim. evlendiğimde acı filan olmadı, çle kan gövdeyi de götürmedi. şimdi de doğumda en fazlane kadr canım acıyabilir ki diyorum. başa gelen çekilecekse önden dertlenmeye gerek yok. sen daha önce çatım küçük ağrılı ilişki yaşıyorum demiştin. bu konuyla ilgili dr ne dedi? normal miyniş bu ağrı. stres diyorum ama fiziksel de olabilir tabi çatı kısalığı darlığı bi sorun teşkil ediyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…