aynn canım bizde en son hamile kaldıgımı ogrenmeden once yapmısızdır bide 3 aydan sonra doktor izin vermişti 4. ayda sanırım deneyelim dedim olmadı benim orası yandı cok fena yapamadık o gun bugundur yapmıyooz zaten :)))
ahahahaahah
sen normal dogummu dusunuyorsun canım sezeryan mı ?
:ÇDD :
katılıyorum canım sana sonuna kadar....
bakalım hle doguralım sorunlar ozaman baslıcak gibi geliyoo her kafadan bi ses cıkcak kendı ailemde dahil buna sonunda kovmazsak hepsini iyidir dellenip :26:
bizde bu ay sonu alısverise cıkıcaz zeynepcim forumda zaten hiç bişi almayan bi sen bi ben bi arkadas daha vardı sanırım :d biz garanticiyiz heeD :
öncelikle selamlar canım bebegine de maşallah allah nazarlardan korusun
şeker yuklemene gelincede nasıl normal deger 181 onu anlamıs degilim :S benim bildigim sınır 140 ve senin degerin yuksek ilk bir saat yuksek 2. saatte dusmus o yuzden dıyet demis doktorun şeker kesiceksin direk meyve cok tuketmıceksin 1 porsiyon gunde yanında ceviz fındık tavsiye ederim hamur işi cok yeme bunlara dikkat etsen yeterli olur bende de cıkmsıtı seker suan normal seyrinde
ben de dün akşam aynı konuya taktım kafayı, 2 haftada bire düştü oran. ben de banyo yaptım cici cici giyindim (elimden geldiğince) ortalıkta dolandım tabi tık yok, sonra yattık ben normalde hamile yastığımın içinde yatıyorum kocamın yanına geçtim sırnadım o eli karnımda b"kızım şöle, kızım böle" konuşuyo. ben" huu burda ben varım yeter acık da beni sev" dedim. 2 dk anca sarıldı sevdi ben tam işler yoluna girdi derken " zilliye bak sen" dedi. ben dumur 4 yıldır evliyim ağzından zilli lafını duymuşluğum yok, üstüme alınsam mı bilemedim "efendim?" dedim. cevaba bakın size anlattığım 3 aylık bebeği olan arkadaşım var ya, o bebek gelmiş aklına. tepem attı, yeter be dedim, bebekle bozmuşun kafayı, beni gördğün yok . kalktım yastığımın içine girdim yattım, hiçbişi demedi yattı uyudubende tık varda eşim korkmasa bırakmıycam yakasınıbende doğumdan sonraya saklıyom garii enerjimi
ah petu ne talihsiz kadınsın.aynen bizdede öyle...
17 temmuzdu en son fındık kırdığımız, o zmndan buyana tık yok:))
bi kere acebamı dedik, ben gülmeye başlayınca dağıldık...anlaştık canımız isteyene kadar kendimizi zorlayamayalım die eşimle
sonrada zaten yassak geldi..ayy dedim şükür adı kondu en azında...biz çok istekliyizde yasak yani
heh heeey yavrum ben 4 yıl öncesini anlatıyorum. ilk geldikleri gün gece ağlamıştım eşimi de kendimi de haksızlığa uğramış gibi hissetmiştim. sonra bi baktım eşim durumdan hiç şikaetçi değil ertesi gün de yollamamaya çalışıyo çocukları, ne oldu benim tepemin tası şööle bi semaya yükseldi ben ortalığın tozunu kaldırdım. zaman içinde aile boyu bu şekil lüzumsuzlukları sürünce toz kaldırmakla kalmadım o tozda boğdum herbirini.Sizde de ii sabır varmış ben hemen tepkimi gösteriyorum eşimin canını sıkıyorum ama ne yapayım. Benim de kaynım üniversite tercihlerinde burayı yazmış biryer yokmuş gibi sanki çok sinirlerim bozuldu. ilk 15-20 gün kaldı sinir filan kalmadı hani bana iş çıkarmaz yardımcı olur ama evinde rahat olmak ister insan uzanmak ister degil mi. Hafta sonları rahat edebiliyoruz eşimle tabi nöbetçi olmazsa. Koydum tepkiyi çok sık gelmiyor artık şükür.
aaaa sizin geceliğe ihtiyacınız oluyo mu ki ????
orasıda öyle canım...kadınlar her zmn daha çok didikler ve kurara..malesef yaradılışımız böyle
evet ya lohusa sendorumu diolar ya...bebeği çok sahiplenip eşini kenara itme..
ama ben dikkat ediyorum ben hiç benim kızım demiyorum bizim kızımız diorum...eşimde öyle dio hatta gelip öpüp öpüp "biz yaptık biz yaptık" die şımarıo..
bu çok küçük bişi belki ama bana büyük şeyler ifade edio..bu olayın anne-bebek yada baba-bbeek arasında değil 3 kişi arasında yaşanacağını gösterio...
inş. öyle bencil düşüncelere kapılmayız-kapılmazlar...
eşimede sürekli bıyık burkuom oda bana....şafak sayyoz:))) inş. kolay atlatırız o döenmi..zira kendisini pek bi severim
yok canım ben mecburi sezeryan olmuştum malesefff
biz uzun yıllar çocuk beklediğimiz için çocuktan sonra zor adapte olduk ilişkimize yanı herşey çocuk oldu bırbırımıze bırden tahammulumuz azaldı felan bu bı 6 ay surdu, yatakları ayırmıştık kızımı odasına ayrı yatıramadık ben kızımla yattım oda oturma odasında bu dahada zor yapıyo durumu aman yatakları ayırmayın kızlar, tamam yavrularımız bizim herşeyımız ama eşimizde öle umarım kolay ve rahat geçiririz o dönemleri...
biz çocuk hasretıyle gık dmeesın dıye çok uğraştık gereksızmiş bu yuzden fazla yıprandım fazla yoruldum
benim gecekliklerim ütülü asılı duruyo gardropta hiç dokunulmamış vaziyette 7 aylık evliyim 6 aylık hamileyim:)
aynn canım bizde en son hamile kaldıgımı ogrenmeden once yapmısızdır bide 3 aydan sonra doktor izin vermişti 4. ayda sanırım deneyelim dedim olmadı benim orası yandı cok fena yapamadık o gun bugundur yapmıyooz zaten :)))
ahahahaahah
sen normal dogummu dusunuyorsun canım sezeryan mı ?
:ÇDD :
katılıyorum canım sana sonuna kadar....
bakalım hle doguralım sorunlar ozaman baslıcak gibi geliyoo her kafadan bi ses cıkcak kendı ailemde dahil buna sonunda kovmazsak hepsini iyidir dellenip :26:
bizde bu ay sonu alısverise cıkıcaz zeynepcim forumda zaten hiç bişi almayan bi sen bi ben bi arkadas daha vardı sanırım :d biz garanticiyiz heeD :
öncelikle selamlar canım bebegine de maşallah allah nazarlardan korusun
şeker yuklemene gelincede nasıl normal deger 181 onu anlamıs degilim :S benim bildigim sınır 140 ve senin degerin yuksek ilk bir saat yuksek 2. saatte dusmus o yuzden dıyet demis doktorun şeker kesiceksin direk meyve cok tuketmıceksin 1 porsiyon gunde yanında ceviz fındık tavsiye ederim hamur işi cok yeme bunlara dikkat etsen yeterli olur bende de cıkmsıtı seker suan normal seyrinde
hakkatten öyle..
sabırlıyız heralde bir nevi para ayarlamaya çalışıyoruz da denebilir
olur canım yaaa
hatta daha bir alie bilinciyle karı koca bilinciyle olur
valla canım normalden ödüm patlıyo sezeryanden de korkuyorum ama içten içe de sezeryan denilen arkadaşlara özendiğimi farkettim:)
wooow zeynep direk olaya tüm cıplaklıgıyla daldı valla D: ahahahah supersin
sen de benim gibisin yani 8 aylık ewlıyım yarın da hamileliğimin 7.ayına gircem :)
ben de dün akşam aynı konuya taktım kafayı, 2 haftada bire düştü oran. ben de banyo yaptım cici cici giyindim (elimden geldiğince) ortalıkta dolandım tabi tık yok, sonra yattık ben normalde hamile yastığımın içinde yatıyorum kocamın yanına geçtim sırnadım o eli karnımda b"kızım şöle, kızım böle" konuşuyo. ben" huu burda ben varım yeter acık da beni sev" dedim. 2 dk anca sarıldı sevdi ben tam işler yoluna girdi derken " zilliye bak sen" dedi. ben dumur 4 yıldır evliyim ağzından zilli lafını duymuşluğum yok, üstüme alınsam mı bilemedim "efendim?" dedim. cevaba bakın size anlattığım 3 aylık bebeği olan arkadaşım var ya, o bebek gelmiş aklına. tepem attı, yeter be dedim, bebekle bozmuşun kafayı, beni gördğün yok . kalktım yastığımın içine girdim yattım, hiçbişi demedi yattı uyudu
ben bu tek taraflı tıklarımla yakında tıklatırım kafayı
zeynepmeynep, pnr34, zynpmr, janlpam, prnss, paristebirgece+, gosenay, eyval, saremiss, CANIMKAYRAM, tusem34, sevvvvv, tsma, logopeia, kadis, mavilef+, teodora1623, asena_60, tly_ask, dilsahh+, PetunyaPet+, Lolllypop, BenSibel, sbilyana+, nefrazen, Gunka, htcydmr, missaltin, hugh, bahardan
şişşşşt pişttt susun çok kalabalığız:26::26::26:
valla canım normalden ödüm patlıyo sezeryanden de korkuyorum ama içten içe de sezeryan denilen arkadaşlara özendiğimi farkettim:)
daha uygun bir simge bulamadım yaaaa
oleyy sonunda bi arakadaş çıktı bana:)
iyidir iyidir sezeryan bişi olmazD : herşeyin yan etkisi var bazı ilaçlarda bile nadiren olumle sonuclanabilir yazıoo yan etkisinde... hayatta risksiz hiçbişi yok o yuzden normal yada sezeryan hepsinin bi riski var bana gore allah hayırlısını nasip etsin D benim gonlum sezeryandan yana :d
konu cinsellik olunca forum çoştu birden vay azgınlar DDişedim gulmekten burda valla
duyumlarıma göre yani normal bi insanın bile ağrısı oluyo demek ilişkide ben napıcam peki artık gelsin emlalar gitsin emlalar bütçem ve bedenim sarsılcak epeyce anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?