İçimizdeki hislerin dışa vurumu. Yani güldürdün beni burda.Millet deli sancak yani.. iki konu tutuyor bu forumda biri bu biri kaynana muhabbeti
öncelikle selamlar canım bebegine de maşallah allah nazarlardan korusun
şeker yuklemene gelincede nasıl normal deger 181 onu anlamıs degilim :S benim bildigim sınır 140 ve senin degerin yuksek ilk bir saat yuksek 2. saatte dusmus o yuzden dıyet demis doktorun şeker kesiceksin direk meyve cok tuketmıceksin 1 porsiyon gunde yanında ceviz fındık tavsiye ederim hamur işi cok yeme bunlara dikkat etsen yeterli olur bende de cıkmsıtı seker suan normal seyrinde
:):)cok aceleci çıkmışız biz
4 haziran evlendiğim gün ilk ciddi ilişki tarihim 4 temmuz.. 5 temmuzda hastalandım 11 inde temizlendim 19 una kadar ne yaptıysak o işte 5 6 kez anca kalmışım hemen:)
haklısın ölüm geldiyse hertürlü gelir dimi tübe tübe:) neyse ben eşimden gizli doktoruma diyim de bana da gün versin:)
cnm yorumlarına bakıyorum da piraz pimpirikli gibi geldin bana. herkesin biraz acısı olur demişsin ama stres yapmadığın canım acır mı die kafana takmadığın sürece acı filan olmuyo. zaten keyif almak için yapılan bişeyde canın acıması tamamen stres kaynaklıdır. ben eskiden beri ne ilişki sırasında canım acır ne de doğururken bişi olur korkusuna sahip değildim. evlendiğimde acı filan olmadı, çle kan gövdeyi de götürmedi. şimdi de doğumda en fazlane kadr canım acıyabilir ki diyorum. başa gelen çekilecekse önden dertlenmeye gerek yok. sen daha önce çatım küçük ağrılı ilişki yaşıyorum demiştin. bu konuyla ilgili dr ne dedi? normal miyniş bu ağrı. stres diyorum ama fiziksel de olabilir tabi çatı kısalığı darlığı bi sorun teşkil ediyorsa.
canım hastanenin verdiği çizelgede öyle yazıyordu.1.saat değeri < 180 şeklinde
normalde şeker kullanmıyorum.yanlız şu 2 haftadır hamur işi biraz yüklendim belkide ondandır diyorum.bakalım bu ara bir dikkat edeyim
benım de son adet tarıhım 5 temmuz :)
benim gecekliklerim ütülü asılı duruyo gardropta hiç dokunulmamış vaziyette 7 aylık evliyim 6 aylık hamileyim:)
ben de dün akşam aynı konuya taktım kafayı, 2 haftada bire düştü oran. ben de banyo yaptım cici cici giyindim (elimden geldiğince) ortalıkta dolandım tabi tık yok, sonra yattık ben normalde hamile yastığımın içinde yatıyorum kocamın yanına geçtim sırnadım o eli karnımda b"kızım şöle, kızım böle" konuşuyo. ben" huu burda ben varım yeter acık da beni sev" dedim. 2 dk anca sarıldı sevdi ben tam işler yoluna girdi derken " zilliye bak sen" dedi. ben dumur 4 yıldır evliyim ağzından zilli lafını duymuşluğum yok, üstüme alınsam mı bilemedim "efendim?" dedim. cevaba bakın size anlattığım 3 aylık bebeği olan arkadaşım var ya, o bebek gelmiş aklına. tepem attı, yeter be dedim, bebekle bozmuşun kafayı, beni gördğün yok . kalktım yastığımın içine girdim yattım, hiçbişi demedi yattı uyudu
ben bu tek taraflı tıklarımla yakında tıklatırım kafayı
heh heeey yavrum ben 4 yıl öncesini anlatıyorum. ilk geldikleri gün gece ağlamıştım eşimi de kendimi de haksızlığa uğramış gibi hissetmiştim. sonra bi baktım eşim durumdan hiç şikaetçi değil ertesi gün de yollamamaya çalışıyo çocukları, ne oldu benim tepemin tası şööle bi semaya yükseldi ben ortalığın tozunu kaldırdım. zaman içinde aile boyu bu şekil lüzumsuzlukları sürünce toz kaldırmakla kalmadım o tozda boğdum herbirini.
baktılar ben alışık oldukları gelin tipi değilim, geri adım attılar. şimdi benden pek bi çekinirler.
aaaa sizin geceliğe ihtiyacınız oluyo mu ki ????
ben de dün akşam aynı konuya taktım kafayı, 2 haftada bire düştü oran. ben de banyo yaptım cici cici giyindim (elimden geldiğince) ortalıkta dolandım tabi tık yok, sonra yattık ben normalde hamile yastığımın içinde yatıyorum kocamın yanına geçtim sırnadım o eli karnımda b"kızım şöle, kızım böle" konuşuyo. ben" huu burda ben varım yeter acık da beni sev" dedim. 2 dk anca sarıldı sevdi ben tam işler yoluna girdi derken " zilliye bak sen" dedi. ben dumur 4 yıldır evliyim ağzından zilli lafını duymuşluğum yok, üstüme alınsam mı bilemedim "efendim?" dedim. cevaba bakın size anlattığım 3 aylık bebeği olan arkadaşım var ya, o bebek gelmiş aklına. tepem attı, yeter be dedim, bebekle bozmuşun kafayı, beni gördğün yok . kalktım yastığımın içine girdim yattım, hiçbişi demedi yattı uyudu
ben bu tek taraflı tıklarımla yakında tıklatırım kafayı
ah petu ne talihsiz kadınsın.
normal doğurmak ister dualar edersin plasentan aşağıda kamp kurar. kiloyla fındık kırmak istersin, hain dr izin vermez
heh heeey yavrum ben 4 yıl öncesini anlatıyorum. ilk geldikleri gün gece ağlamıştım eşimi de kendimi de haksızlığa uğramış gibi hissetmiştim. sonra bi baktım eşim durumdan hiç şikaetçi değil ertesi gün de yollamamaya çalışıyo çocukları, ne oldu benim tepemin tası şööle bi semaya yükseldi ben ortalığın tozunu kaldırdım. zaman içinde aile boyu bu şekil lüzumsuzlukları sürünce toz kaldırmakla kalmadım o tozda boğdum herbirini.
baktılar ben alışık oldukları gelin tipi değilim, geri adım attılar. şimdi benden pek bi çekinirler.
aynı demekki bebişlerimiz senin kız mı erkek mi?
Yazık bize canım yaa ben de nisanda evlendim bebiş nisanda geliyor. Ben de geceliklerimi gördükçe ahh çekiyorum
Gün gelir devran döner canım hiç canını sıkma.
Öyle canım eski tip gelinlere benzetirlerse yandık o zaman.Ben en baştan mesafemi koydum yoksa ezildikçe ezilirsin..
erkek tosuncugumuz olcak inş senin hangısı?
aylardır nasıl birikmiş içimizdee
ben gideceğini pek sanmıyorum, gitse de eşim öyle zamanlarda kedi yavrusu gibi olduğu için kıyamam hee derim
bizim tıklar giderse doğumdan sonrada onlar koşar peşimizden
yav rakam vermişsin ya 10 günde 5-6 kez filan demişsin. canın bu kadar yanıyorken eşinn bu sıklıkta istemesi garip. sanırım o biraz anlayışlı yaklaşsa haftada bir deneseymişiniz ve onda da başlangıç süresi şöle bi yarım saate yakın sürseymiş sen bu kadar sıkıntı çekmezmişsin. ayy dr oldum da teşhis koyuyom töbe töbecanım inan pimpiriklilik değil bendeki evlndiğimde çok rahattım hiç korkum yoktu ama acıdan bayıldım ben düşün sanki tıkalı gibiydi doktorum dar olduğunu söyledi kayganlaştııcı jel ve emla krem önerdi bi süre bu şekilde idare edin dedi daha sonra normal deneyin dedi olmassa psikiyatriye yönlendircekti ama ben normal denemeye kalmadan hamile kaldım ve ilişki yasaklandı
bu bilgi için çok çok teşekkür ederim. ana eşim ve ailem de dahil herkes çakal der. kolay kolay kandırılmam, yalan söyleyeni kaşının gözünün şeklindne anlarım filan fakat bu hamilelik beni bi garip yaptı. kafam hiçbişilere basmaz ooldu. çevremdekiler bile şaşırıyo bazen, ben de diyom az balık tüketiyom bebik benim kaynakları boşaltıyo. eşim de diyo sakın balık yeme o zaman kızım senden alsın da azaltsın depolarını, yalan söylemeye kalktığını anda höt diye azarlmama hoşuna gitmiyo tabikızlar dün okuduğum bir makalede kadınların hamileyken %3 orannda beyninin küçüldüğü yazıyordu.
çok değişik demi ya. bende zaten azcık saflık vardı tam saf oldum
neyse iyi haber doğumdan sonra düzeliyomuş...
kızlar dün okuduğum bir makalede kadınların hamileyken %3 orannda beyninin küçüldüğü yazıyordu.
çok değişik demi ya. bende zaten azcık saflık vardı tam saf oldum
neyse iyi haber doğumdan sonra düzeliyomuş...
evet canım haklısın ama benimkiler nasıl alıştırırsak öyle gider deyip benim iyilik gafletimden yararlanıp benden önce uyanık davrandılar ve mesafe nedir anlamıyolar bide gelmeleri de külfetli yemeli içmeli yani eşimde şikayetçi değil kendimi dışkapının dış mandalı gibi hissettiğimde olmuyor değil yani bi gitme umudum var yazın netleşicek gitmessem çekicem resti çekilmez yoksa böyle
bizimde oğluşumuz olucak teyzesi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?