2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım hastanenin verdiği çizelgede öyle yazıyordu.1.saat değeri < 180 şeklinde
normalde şeker kullanmıyorum.yanlız şu 2 haftadır hamur işi biraz yüklendim belkide ondandır diyorum.bakalım bu ara bir dikkat edeyim[/QUOTE]

hmm yani normal deger 180 degil direk senin degerin 180 zaten fazla cıkmıs canım 2. saatte dustugu ıcınde doktor sadece diyet yap demis bende de bole olmustu şeker derken mesela hamur işi,patates pilav makarna tatlılar ve cok asırı meyve yemekte seker depoluyor ozellıkle yalnız tuketılmemelıymıs meyve seker depolamaması ıcın baska bişi yok canım bunlara dikkat et düşer hemencicik

haklısın ölüm geldiyse hertürlü gelir dimi tübe tübe:) neyse ben eşimden gizli doktoruma diyim de bana da gün versin:)

canım hiç kasma kendini neyse gonlunden gecen rahat olcagını dusundugun onu yap doguracak olan sensin doktorunda onayladık sonra tamamdır D

canım inan pimpiriklilik değil bendeki evlndiğimde çok rahattım hiç korkum yoktu ama acıdan bayıldım ben düşün sanki tıkalı gibiydi doktorum dar olduğunu söyledi kayganlaştııcı jel ve emla krem önerdi bi süre bu şekilde idare edin dedi daha sonra normal deneyin dedi olmassa psikiyatriye yönlendircekti ama ben normal denemeye kalmadan hamile kaldım ve ilişki yasaklandı

hmm yani normal deger 180 degil direk senin degerin 180 zaten fazla cıkmıs canım 2. saatte dustugu ıcınde doktor sadece diyet yap demis bende de bole olmustu şeker derken mesela hamur işi,patates pilav makarna tatlılar ve cok asırı meyve yemekte seker depoluyor ozellıkle yalnız tuketılmemelıymıs meyve seker depolamaması ıcın baska bişi yok canım bunlara dikkat et düşer hemencicik[/QUOTE]

canım senin açlık , 1. ve 2.saat tokluk değerlerin neydi???

benim gecekliklerim ütülü asılı duruyo gardropta hiç dokunulmamış vaziyette 7 aylık evliyim 6 aylık hamileyim:)

Yazık bize canım yaa ben de nisanda evlendim bebiş nisanda geliyor. Ben de geceliklerimi gördükçe ahh çekiyorum

Gün gelir devran döner canım hiç canını sıkma.

Öyle canım eski tip gelinlere benzetirlerse yandık o zaman.Ben en baştan mesafemi koydum yoksa ezildikçe ezilirsin..

kızlar dün okuduğum bir makalede kadınların hamileyken %3 orannda beyninin küçüldüğü yazıyordu.
çok değişik demi ya. bende zaten azcık saflık vardı tam saf oldum
neyse iyi haber doğumdan sonra düzeliyomuş...

aaaa sizin geceliğe ihtiyacınız oluyo mu ki ????

evet ya demi yani.....oysa bendeki şu istekkkkk

evet canım haklısın ama benimkiler nasıl alıştırırsak öyle gider deyip benim iyilik gafletimden yararlanıp benden önce uyanık davrandılar ve mesafe nedir anlamıyolar bide gelmeleri de külfetli yemeli içmeli yani eşimde şikayetçi değil kendimi dışkapının dış mandalı gibi hissettiğimde olmuyor değil yani bi gitme umudum var yazın netleşicek gitmessem çekicem resti çekilmez yoksa böyle

bizim tıklar giderse doğumdan sonrada onlar koşar peşimizden
ben gideceğini pek sanmıyorum, gitse de eşim öyle zamanlarda kedi yavrusu gibi olduğu için kıyamam hee derim

yav rakam vermişsin ya 10 günde 5-6 kez filan demişsin. canın bu kadar yanıyorken eşinn bu sıklıkta istemesi garip. sanırım o biraz anlayışlı yaklaşsa haftada bir deneseymişiniz ve onda da başlangıç süresi şöle bi yarım saate yakın sürseymiş sen bu kadar sıkıntı çekmezmişsin. ayy dr oldum da teşhis koyuyom töbe töbe

bu bilgi için çok çok teşekkür ederim. ana eşim ve ailem de dahil herkes çakal der. kolay kolay kandırılmam, yalan söyleyeni kaşının gözünün şeklindne anlarım filan fakat bu hamilelik beni bi garip yaptı. kafam hiçbişilere basmaz ooldu. çevremdekiler bile şaşırıyo bazen, ben de diyom az balık tüketiyom bebik benim kaynakları boşaltıyo. eşim de diyo sakın balık yeme o zaman kızım senden alsın da azaltsın depolarını, yalan söylemeye kalktığını anda höt diye azarlmama hoşuna gitmiyo tabi

bide bu na yaaaaaa..öğlene kadar 2 sayfa yazan gadınlar konu sekis olunca coştu..wallaha takip edemiom..
ben ne kaaa yararlı şeylerle uğraşıom oysakii
bide yeni hastanemde seminerler varmış doğumla ilgili..
ben,
Lohusalık döneminde beni neler bekliyor?
Bebeğime nasıl iyi bakarım?
seminerlerine katılacam...her şubenin farklı oluomuş..
ACIBADEM | Douma Hazrlk Kursu linki burda...dışardan katılım varmı bilmiom iş yerimde utandım arayamadım eşim aradı...eşim sormamış tel nosu 0216 5444400...ilgilenenler arayıp sorabilir hastanede kaydı olmayanlarda katılabilirmi die..bilginize...

ay çok güldüm ya şimdi %3 geriledi mi zekam:) neyse kimse duymasın hele de kaynanalar:) (taktım kaynanama bugün)

İnsan kötü hissediyor değil mi. İyiki tavrını koymuşsun canım. Ben öyle sesini çıkarmayan gelinlere çok üzülüyorum. .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…