2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ay çok güldüm ya şimdi %3 geriledi mi zekam:) neyse kimse duymasın hele de kaynanalar:) (taktım kaynanama bugün)

dün kayınvalidemgil bizdelerdi ilk defa stressiz atlattım misafirliklerini
normalde çok gergin olurdum
ama dün çok şefkat doluydum hepsinee
hayır olsun :))

o durumda doktor tavsiyesi canım:) ara vermeyin sıklıkla olsun dedi düzene girsin dedi:)

Kaynananın sözünü dinliyoruz yani:) Neyse yararlı güzel şeyler bunlar keşke fırsatım olsa da bende katılsam

Bak ona inanırım ben bazen kendimi gerizekalı gibi hissediyorum :18::18: Töbe yarabbim sen koru geriye kalan zekamı

Canım benim ya inşallah düzelir. Ben de ilkinde çok korkmuştum kasmıştım kendimi bayılırım diye düşündüm ama neyseki bişi olmadı. artık o kadar kendimizi şartlamışız ki bu güne kadar o düşünceyle de yapınca kasıyosun kendini. Rahatlamak lazım.

inş. canım ya ilk düşüncme bebeğimin sağlığı sonra doğumum sonra da o mesele...

Muhabbete daldık iş filan yapmadım hiç. Yıl sonu birde .ama napıyım konular ii sardı bugün beni

inş. canım ya ilk düşüncme bebeğimin sağlığı sonra doğumum sonra da o mesele...

kıslar bisde oğluşla odamızda masamızın başında azcık şekerleme yaptık uykudan açılmıyor göslerim oley işten çıkmama 1 saat 10 dk kaldı

ya bıktırılmasa sorun değil onlarda anne baba gelicek tabi ama her allahın günü de çekilmiyo zorla 'gelinim soğu benden' diyo

Ben o konuda çok şanlıyım o zaman bulunduğum yen her iki tarafa da uzak. En güzeli vallahi. Önemli olan bizim bir aile olarak mutlu olmamız aile olmayı becerebilmemiz.Tabi onlar da anne baba evlatlarını özlerler ama ikide bir gelmek de olmas her Allahın günü.

o durumda doktor tavsiyesi canım:) ara vermeyin sıklıkla olsun dedi düzene girsin dedi:)

boşuna yarım dr candan, yarım hoca imandan eder dememişler. ben bu teşhis olayından vazgeçiyorum

kızlar b u arada dün gece bebek arabamız ile ilgili detayları paylaştım gözden kaççıranlar için link veriyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nneleri-paylasim-alani-2465.html#post22549012

bu da alıntısı:

kıslar bisde oğluşla odamızdaa masamızın başında azcık şekerleme yaptık uykudan açılmıyor göslerim oley işten çıkmama 1 saat 10 dk kaldı

aaaaaaaaaaaaa saat 4 olmuşşş
ay bugün zaman çabuk geçti ne güzel

akşamada misafirliğe davetliyim
herifim nöbetçiyken bende kendimi gezmelere veriyorum
uzun zamandır görmediğim eşle dostla arkadaşlarla toplanıyorum fırsattan istifade

kızlar 2 saat derse gittik geldik amma da kaynatmışınız haaa konu sekis olunca azmış bizim koca göbüşler ya noldu kuzum size durun daha doğuma 3 ay var sonra da en az 40 gün yasak yani daha 4.5 ay var biraz tutcanız artıkın kendinizi

Kaçırdın kuzum muhabbeti. Bak konu kapandı sayfalar yavaş ilerliyor. Halbuki ne çok kişi varmışş şu anda forumda :)

sabahtan bu yana ekran açık fırsat buldukça okuyorum ama yazmaya bi türlü fırsat bulamadım....bende çok fena basur oldu, oturamıyorum nerdeyse, aranızda bu problemi yaşayan varmı..

canım senin açlık , 1. ve 2.saat tokluk değerlerin neydi???[/QUOTE]

canım hatırladıgım kadarıyla benim aclık sekerim 87 cıktı ıyıdı ama 1 saat tokluk yanı seker yuklenmis halim 175 cıktı ıkıncı saatte 150 lere dusmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…