ay çok güldüm ya şimdi %3 geriledi mi zekam:) neyse kimse duymasın hele de kaynanalar:) (taktım kaynanama bugün)
ben gideceğini pek sanmıyorum, gitse de eşim öyle zamanlarda kedi yavrusu gibi olduğu için kıyamam hee derim
yav rakam vermişsin ya 10 günde 5-6 kez filan demişsin. canın bu kadar yanıyorken eşinn bu sıklıkta istemesi garip. sanırım o biraz anlayışlı yaklaşsa haftada bir deneseymişiniz ve onda da başlangıç süresi şöle bi yarım saate yakın sürseymiş sen bu kadar sıkıntı çekmezmişsin. ayy dr oldum da teşhis koyuyom töbe töbe
bu bilgi için çok çok teşekkür ederim. ana eşim ve ailem de dahil herkes çakal der. kolay kolay kandırılmam, yalan söyleyeni kaşının gözünün şeklindne anlarım filan fakat bu hamilelik beni bi garip yaptı. kafam hiçbişilere basmaz ooldu. çevremdekiler bile şaşırıyo bazen, ben de diyom az balık tüketiyom bebik benim kaynakları boşaltıyo. eşim de diyo sakın balık yeme o zaman kızım senden alsın da azaltsın depolarını, yalan söylemeye kalktığını anda höt diye azarlmama hoşuna gitmiyo tabi
bide bu na yaaaaaa..öğlene kadar 2 sayfa yazan gadınlar konu sekis olunca coştu..wallaha takip edemiom..
ben ne kaaa yararlı şeylerle uğraşıom oysakii
bide yeni hastanemde seminerler varmış doğumla ilgili..
ben,
Lohusalık döneminde beni neler bekliyor?
Bebeğime nasıl iyi bakarım?
seminerlerine katılacam...her şubenin farklı oluomuş..
ACIBADEM | Douma Hazrlk Kursu linki burda...dışardan katılım varmı bilmiom iş yerimde utandım arayamadım eşim aradı...eşim sormamış tel nosu 0216 5444400...ilgilenenler arayıp sorabilir hastanede kaydı olmayanlarda katılabilirmi die..bilginize...
dilsahh kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kızlar dün okuduğum bir makalede kadınların hamileyken %3 orannda beyninin küçüldüğü yazıyordu.
çok değişik demi ya. bende zaten azcık saflık vardı tam saf oldum
neyse iyi haber doğumdan sonra düzeliyomuş...
dün kayınvalidemgil bizdelerdi ilk defa stressiz atlattım misafirliklerini
normalde çok gergin olurdum
ama dün çok şefkat doluydum hepsinee
hayır olsun :))
maşallah maşallah:)
Allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş hepımızın de
canım inan pimpiriklilik değil bendeki evlndiğimde çok rahattım hiç korkum yoktu ama acıdan bayıldım ben düşün sanki tıkalı gibiydi doktorum dar olduğunu söyledi kayganlaştııcı jel ve emla krem önerdi bi süre bu şekilde idare edin dedi daha sonra normal deneyin dedi olmassa psikiyatriye yönlendircekti ama ben normal denemeye kalmadan hamile kaldım ve ilişki yasaklandı
ayy umarım böyle sürer :))
aksi halde çok zor oluyor gidip gelmek falan
Canım benim ya inşallah düzelir. Ben de ilkinde çok korkmuştum kasmıştım kendimi bayılırım diye düşündüm ama neyseki bişi olmadı. artık o kadar kendimizi şartlamışız ki bu güne kadar o düşünceyle de yapınca kasıyosun kendini. Rahatlamak lazım.
Canım benim ya inşallah düzelir. Ben de ilkinde çok korkmuştum kasmıştım kendimi bayılırım diye düşündüm ama neyseki bişi olmadı. artık o kadar kendimizi şartlamışız ki bu güne kadar o düşünceyle de yapınca kasıyosun kendini. Rahatlamak lazım.
inş. canım ya ilk düşüncme bebeğimin sağlığı sonra doğumum sonra da o mesele...
ya bıktırılmasa sorun değil onlarda anne baba gelicek tabi ama her allahın günü de çekilmiyo zorla 'gelinim soğu benden' diyo
o durumda doktor tavsiyesi canım:) ara vermeyin sıklıkla olsun dedi düzene girsin dedi:)
kızlar fotolarda ev biraz dağınık kusuruna bakmayı verin, o heyecanla üstümüzdekileri koltuğun üstüne atıp hemen arabayı kurduk
evdeki kapluş da mankenlik yaptı
Eki Görüntüle 323186
Eki Görüntüle 323187
Eki Görüntüle 323188
mamas&papas markasının urbo modeli boş şase ağırlığı 5 kg civarı tamamı hafif alaşım aluminyum. çift taraflı kullanım tamamen yatma ve kapandığında otomatik kilenme özellikleri var. puset kısmı çıkıp sadece ana kucağı takılabiliyo o halini çekmemişiz ama öyleçok daha sevimli.
e-bebek'de sadece pusetin fiyatı 1000 tl idi 350-450 arası ana kucağı satılıyodu. biz Fatih'teki Haşim İşcan alt geçidinden ikisini 1000 liraya aldık. nakit 1100 demişti pazarlıkla belki biraz daha inerdi biz çok baskı yapmadık düz olursa alırız dedik mırın kırın yaptı ama tamam dedi.
aylardır araştırıyorum bu bu modelden daha iyi olanlar 2000 liraya satılan 2-3 model onun dışında pek çok meşhur ürüne fark atan cinsten. kahverengi alma nedenim ise bu kadar para vermişken (inş. ileride yapmayı düşündüğüm diğer 2 çocuğumunda kullanabileceği kadar sağlam olmasına güvenip) ileride oğlum olursa onunda kullanabilmesini istemem.
kk'dan bu ürünü kullanan bi kaç kişi ile mesajlaştım şiddetle tavsiye ettiler tek sıkıntısı ürün içeride yalıtım şeklinde ısıyı koruması ve yaz aylarında siyah renk olanın tentesi kapatılırsa içinin sıcak olmasıymış ben de açık renk alarak bu sorunu çözdüm
kıslar bisde oğluşla odamızdaa masamızın başında azcık şekerleme yaptık uykudan açılmıyor göslerim oley işten çıkmama 1 saat 10 dk kaldı
kızlar 2 saat derse gittik geldik amma da kaynatmışınız haaa konu sekis olunca azmış bizim koca göbüşler ya noldu kuzum size durun daha doğuma 3 ay var sonra da en az 40 gün yasak yani daha 4.5 ay var biraz tutcanız artıkın kendinizi
hmm yani normal deger 180 degil direk senin degerin 180 zaten fazla cıkmıs canım 2. saatte dustugu ıcınde doktor sadece diyet yap demis bende de bole olmustu şeker derken mesela hamur işi,patates pilav makarna tatlılar ve cok asırı meyve yemekte seker depoluyor ozellıkle yalnız tuketılmemelıymıs meyve seker depolamaması ıcın baska bişi yok canım bunlara dikkat et düşer hemencicik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?