HEEEE walla...o kaaa dedim dedim yine sözünden çıkamadım hurşikin:))Kaynananın sözünü dinliyoruz yani:) Neyse yararlı güzel şeyler bunlar keşke fırsatım olsa da bende katılsam
Bak ona inanırım ben bazen kendimi gerizekalı gibi hissediyorum :18::18: Töbe yarabbim sen koru geriye kalan zekamı
aaaaaaaaaaaaa saat 4 olmuşşş
ay bugün zaman çabuk geçti ne güzel
akşamada misafirliğe davetliyim
herifim nöbetçiyken bende kendimi gezmelere veriyorum
uzun zamandır görmediğim eşle dostla arkadaşlarla toplanıyorum fırsattan istifade
sabahtan bu yana ekran açık fırsat buldukça okuyorum ama yazmaya bi türlü fırsat bulamadım....bende çok fena basur oldu, oturamıyorum nerdeyse, aranızda bu problemi yaşayan varmı..
biraz önce dediğim kursa katılım ücretmişsiz kızlar bu arada...yakınında acıbadem hastanesi olanlar ve katılmak isteyenler bakabilirse baksın..eşlerde katılabilyomuş..
HEEEE walla...o kaaa dedim dedim yine sözünden çıkamadım hurşikin:))
evet ya ne zmn 4 oldu ya...daha çok işim var ya...pofffff
canım senin açlık , 1. ve 2.saat tokluk değerlerin neydi???
noldu kuzuuu konu sekis olunca coştun coştun yetiştiremedin işleri di miii
İçimizdeki hislerin dışa vurumu. Yani güldürdün beni burda.Millet deli sancak yani.. iki konu tutuyor bu forumda biri bu biri kaynana muhabbeti
sabahtan bu yana ekran açık fırsat buldukça okuyorum ama yazmaya bi türlü fırsat bulamadım....bende çok fena basur oldu, oturamıyorum nerdeyse, aranızda bu problemi yaşayan varmı..
canım benimkullandığım toz ilaç magnesiee calcine kabızlık için süper.ishal yapmıyo ama yumuşak ve rahat çıkabiliyon wc ye.
bende 2-3 gün yapmıyım hemen basur oluyorprogrolog merhem bolca sürüp pamuk koyuyorum,ertesi güne basurlar ufalıp yumuşuyo
canım benimkullandığım toz ilaç magnesiee calcine kabızlık için süper.ishal yapmıyo ama yumuşak ve rahat çıkabiliyon wc ye.
bende 2-3 gün yapmıyım hemen basur oluyorprogrolog merhem bolca sürüp pamuk koyuyorum,ertesi güne basurlar ufalıp yumuşuyo
canım magnesiee sadece kabızlık icinmi ? yoksa ek takviye vitaminde ama bagırsaklaradamı iyi geliyor bide her gunmu ıcıyorsun ?
Evvvveeeet yemeğimi de yaptım.. eeeee nerede kalmştık
kaynana muhabbetini kaçrdm bak tüh .))
ben de yarı yıl tatilinde bol bol yazarm artk. bana şunu dedi bunu dedi diye
kuzum bende de vardı da bir aydır fln bekunis kullanıyom bağırsaklar hızlı çalışıyo hr sabah deli gibi boşaltıyosun sonra kalmıyo geriye bişiy bitkisel ve bağımlılık yapmıyomuşş
kabızlık için.içeriğinde az magnezyum varmış ama dışkı yumuşatmak amaçlı.çok iyi bir ilaç.müsil ilaçları gibi karın ağrısı ,ishal yapmıyor.canım magnesiee sadece kabızlık icinmi ? yoksa ek takviye vitaminde ama bagırsaklaradamı iyi geliyor bide her gunmu ıcıyorsun ?
canım hatırladıgım kadarıyla benim aclık sekerim 87 cıktı ıyıdı ama 1 saat tokluk yanı seker yuklenmis halim 175 cıktı ıkıncı saatte 150 lere dusmustu
ne yaptın peki biz de çalalım
barbunya yaptım canım kuru olandan havuçlu falan :))
yanına da pilav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?