2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
biraz önce dediğim kursa katılım ücretmişsiz kızlar bu arada...yakınında acıbadem hastanesi olanlar ve katılmak isteyenler bakabilirse baksın..eşlerde katılabilyomuş..

HEEEE walla...o kaaa dedim dedim yine sözünden çıkamadım hurşikin:))

evet ya ne zmn 4 oldu ya...daha çok işim var ya...pofffff

sabahtan bu yana ekran açık fırsat buldukça okuyorum ama yazmaya bi türlü fırsat bulamadım....bende çok fena basur oldu, oturamıyorum nerdeyse, aranızda bu problemi yaşayan varmı..

kuzum bende de vardı da bir aydır fln bekunis kullanıyom bağırsaklar hızlı çalışıyo hr sabah deli gibi boşaltıyosun sonra kalmıyo geriye bişiy bitkisel ve bağımlılık yapmıyomuşş

noldu kuzuuu konu sekis olunca coştun coştun yetiştiremedin işleri di miii

canım senin açlık , 1. ve 2.saat tokluk değerlerin neydi???

canım hatırladıgım kadarıyla benim aclık sekerim 87 cıktı ıyıdı ama 1 saat tokluk yanı seker yuklenmis halim 175 cıktı ıkıncı saatte 150 lere dusmustu[/QUOTE]

YENi TANI KRİTERLERİNE GÖRE GEBE BİR KADINDA:1. Açlık kan şekeri 92 mg/dl üzerinde ise şeker hastalığı riski vardır.
2. Açlık Kan şekeri gebe bir kadında 92 mg/dl ile 126 mg/dl arasında ise gestasyonel diyabet yani gebeklik şeker hastalığı vardır.
3. Açlık kan şekeri 126 mg/dl den fazlaysa bu gebede şeker hastalığı vardır.
4. Açlık kan şekeri 92 mg/dl den az olan gebelerde gebeliğin 24-28. haftasında mutlaka 2 saatlik şeker yükleme testi (OGTT 75 gramla) yapılmalıdır.
5. 75 gram glukozla yapılan 2 saatlik OGTT de değerlerden biri verilen değerlerden (rakamlardan) yüksekse gestasyonel (gebelik) diyabeti (şeker hastalığı) vardır. Bu gererler yani rakamlar aşağıda verilmiştir:
açlık kan şekeri: 92 mg/dl
Birinci saat kan şekeri : 180 mg/dl
İkinci saat kan şekeri: 153 mg/dl
KAN ŞEKERİ YÜKSEK GEBEDE TAKİP VE TEDAVİ

Gebe kalan ve kilosu biraz fazla olan tüm hamileler gebeliğin ilk ayından kan şekeri ölçümlerini mutlaka yaptırmalıdır. Bu sırada TSH ölçümü de mutlaka yapılmalıdır.
açlık şekeri 95 mg/dl’nin altı, 1. saat tokluk şekeri 140 mg/dl’nin altı, 2. saat şeker değeri 120 mg/dl’nin altı olmalıdır
. Gestasyonel diyabette gebe kadınlar günlük kendi kendine kan şekeri takibi yapmasını öğenmeli ve yapmalıdırlar.

bu yazıya göre ilk aylar yapılan şeker testinde 1.saat sınırı 140
24-28.haftalar arası yapılan şeker testinde 1.saat sınırı 180

benimkide 181.
of ya doktor kafam karıştı

İçimizdeki hislerin dışa vurumu. Yani güldürdün beni burda.Millet deli sancak yani.. iki konu tutuyor bu forumda biri bu biri kaynana muhabbeti

ahahahahaaha aynen dedikodu iiyidir ya insanı zinde tutar ee cinsellikte ole iki onemli konu olunca hahahaah

Evvvveeeet yemeğimi de yaptım.. eeeee nerede kalmştık
kaynana muhabbetini kaçrdm bak tüh .))
ben de yarı yıl tatilinde bol bol yazarm artk. bana şunu dedi bunu dedi diye

sabahtan bu yana ekran açık fırsat buldukça okuyorum ama yazmaya bi türlü fırsat bulamadım....bende çok fena basur oldu, oturamıyorum nerdeyse, aranızda bu problemi yaşayan varmı..

canım benimkullandığım toz ilaç magnesiee calcine kabızlık için süper.ishal yapmıyo ama yumuşak ve rahat çıkabiliyon wc ye.
bende 2-3 gün yapmıyım hemen basur oluyorprogrolog merhem bolca sürüp pamuk koyuyorum,ertesi güne basurlar ufalıp yumuşuyo

kıslaaar duyduk duymadık demeyin anadolu yakasındaki kartalda bi outlet avm var ya kadıköy-kartal arası ordaki batikte bi reyon var herşey 2.90 ve çok güzeller ya elbise fln bilen var 7 parça aldım ama çok güzeller yaaa kaçırmayın sakın fırsatı baktım diğer avmlerdeki batiklerde yok böyle hediyelik fln da süper olur ya

canım magnesiee sadece kabızlık icinmi ? yoksa ek takviye vitaminde ama bagırsaklaradamı iyi geliyor bide her gunmu ıcıyorsun ?

onu uzun süre kullanamıyosun ama kuzuu bana 10 gün fln kullandorttı doktor sonra bıraktırdı artık kullanırsan ilacın kendisi kabız yapar dedi ama bekunis bitkisel onun gibi değil

kızlar buna kalabalık boyle.yazdıklarınıza yetısemıyorum.güzel anneler bugun ciciler aldım.kızlar wlc .indirim varmıs ya pantolondan sorun yasıyordum hıc beyenmıyordum hamıle pantolonlarını ama bugun buldum süper kahvesı varmıs bır ben cok beyendım ihtıyacı olan varsa haberı olsun.

canım magnesiee sadece kabızlık icinmi ? yoksa ek takviye vitaminde ama bagırsaklaradamı iyi geliyor bide her gunmu ıcıyorsun ?

tamamen bağırsak çalıştırıcı ama 10 günden fazla kullanılmıyo sonra bağımlılık ve ilacın kendisi kabız yapıyomuş

kuzum bende de vardı da bir aydır fln bekunis kullanıyom bağırsaklar hızlı çalışıyo hr sabah deli gibi boşaltıyosun sonra kalmıyo geriye bişiy bitkisel ve bağımlılık yapmıyomuşş

canım ya son günlerde tuvalet problemim azaldı sanki ama yinede geçmedi, yinede bi deneyim olmazsa ilacı....

kabızlık için.içeriğinde az magnezyum varmış ama dışkı yumuşatmak amaçlı.çok iyi bir ilaç.müsil ilaçları gibi karın ağrısı ,ishal yapmıyor.

saol canım ya artık ne duyarsam deniycem zaten çarşamda kontrolüm var doktorada sorarım, çok fena ya akşam ağladım resmen....

canım hatırladıgım kadarıyla benim aclık sekerim 87 cıktı ıyıdı ama 1 saat tokluk yanı seker yuklenmis halim 175 cıktı ıkıncı saatte 150 lere dusmustu

YENi TANI KRİTERLERİNE GÖRE GEBE BİR KADINDA:1. Açlık kan şekeri 92 mg/dl üzerinde ise şeker hastalığı riski vardır.
2. Açlık Kan şekeri gebe bir kadında 92 mg/dl ile 126 mg/dl arasında ise gestasyonel diyabet yani gebeklik şeker hastalığı vardır.
3. Açlık kan şekeri 126 mg/dl den fazlaysa bu gebede şeker hastalığı vardır.
4. Açlık kan şekeri 92 mg/dl den az olan gebelerde gebeliğin 24-28. haftasında mutlaka 2 saatlik şeker yükleme testi (OGTT 75 gramla) yapılmalıdır.
5. 75 gram glukozla yapılan 2 saatlik OGTT de değerlerden biri verilen değerlerden (rakamlardan) yüksekse gestasyonel (gebelik) diyabeti (şeker hastalığı) vardır. Bu gererler yani rakamlar aşağıda verilmiştir:
açlık kan şekeri: 92 mg/dl
Birinci saat kan şekeri : 180 mg/dl
İkinci saat kan şekeri: 153 mg/dl
KAN ŞEKERİ YÜKSEK GEBEDE TAKİP VE TEDAVİ

Gebe kalan ve kilosu biraz fazla olan tüm hamileler gebeliğin ilk ayından kan şekeri ölçümlerini mutlaka yaptırmalıdır. Bu sırada TSH ölçümü de mutlaka yapılmalıdır.
açlık şekeri 95 mg/dl’nin altı, 1. saat tokluk şekeri 140 mg/dl’nin altı, 2. saat şeker değeri 120 mg/dl’nin altı olmalıdır
. Gestasyonel diyabette gebe kadınlar günlük kendi kendine kan şekeri takibi yapmasını öğenmeli ve yapmalıdırlar.

bu yazıya göre ilk aylar yapılan şeker testinde 1.saat sınırı 140
24-28.haftalar arası yapılan şeker testinde 1.saat sınırı 180

benimkide 181.
of ya doktor kafam karıştı[/QUOTE]

yok kuzu ben de yaptırdım 24 te 141 çıktı sınırdaydı yani 180 çok yüksek sen diyete fln başla doktor ne diyosa yapp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…