yeme de yanında yat daha ne olsun ne arada yaptın ya 3 te çıkmadın mı ne ara eve geldin de yaptın bunları
tamamen bağırsak çalıştırıcı ama 10 günden fazla kullanılmıyo sonra bağımlılık ve ilacın kendisi kabız yapıyomuş
kabızlık için.içeriğinde az magnezyum varmış ama dışkı yumuşatmak amaçlı.çok iyi bir ilaç.müsil ilaçları gibi karın ağrısı ,ishal yapmıyor.
yok canım ben 2de evde oluyorum. benm okul sabahçı öğleci
ben de sabahçıyım 1de çıkıyoz okuldan.. sabah 7.30da derse başlamak zor oluyo ama
gün bana kalıyo..
kızlar size bi sorum olacak bebeklerinizin karnınızdaki hareketleri ile ilgili bazen bole gaz atması gibi pıt pıt oluyoo bazende bole sag veya sol tarafına bi kutle toplanıyoo gibi oluyoor sizde de bole oluormu ?
evvet aynen öööleee
Kızlar benim kalçamdan bacağıma doğru kramp tarzı bir ağrı girdi 5-6 gündür dinlendiriyorum çok yürümüyorum fakat bir türlü geçmiyor sizde böyle bir şey oldu mu, geçer mi acaba? Bütün hastalıklar hamileliğimi beklemiş gibi, kulaklarımda hamile olduktan sonra tıkanmaya başladı, bugün de parmaklarımda küçük kabarcıklar çıkmış ve kaşınıyor acaba deterjan alerji mi yaptı
Kızlar benim kalçamdan bacağıma doğru kramp tarzı bir ağrı girdi 5-6 gündür dinlendiriyorum çok yürümüyorum fakat bir türlü geçmiyor sizde böyle bir şey oldu mu, geçer mi acaba? Bütün hastalıklar hamileliğimi beklemiş gibi, kulaklarımda hamile olduktan sonra tıkanmaya başladı, bugün de parmaklarımda küçük kabarcıklar çıkmış ve kaşınıyor acaba deterjan alerji mi yaptı
iyiymiş artık ben çok zorlanıyorum ya kızın kemikleri batıyo resmen eğilip doğrulmak ayakta durmak çok zor oluyo bana şu ikinci dönem olsa sonra 2 hafat daha geçse de yaşasın özgürlük olsa ya
kızlar size bi sorum olacak bebeklerinizin karnınızdaki hareketleri ile ilgili bazen bole gaz atması gibi pıt pıt oluyoo bazende bole sag veya sol tarafına bi kutle toplanıyoo gibi oluyoor sizde de bole oluormu ?
karnımın en alt kısmında içeride gurultu gibi bi ititreşim oluyo bende de ama çok nadir günde bir filan...
Allahım o vurdukça deliriyorum ya bu ne güzel bişey ya bi bedende 2 kalp atıyo allahım şükürler olsun sana bu duyguyu bizlere yaşattığın içinminicik ellerini ayaklarını doğunca ısırcam
Bis oğluşla kaçar herkese iyi akşamlar annişler
allahım endişeler hiç bitmiyoo kafayı yedircek bu bebek bana :26: yani bendeki olay içinde bi kutle hissediyorsun top gibi bole yavasca bi tarafa toplanıyoo gibi bu rahim kasılmasımı acaba diye taktım simdide :26:
canım bende bazen sağ tarafımda bi sertlik bi toplaşma hissediyorumm
eğer bahsettiğin buysaa
bende bebeğimdir heralde diye yorumluyorum:44:
evet canım oyle bişi bendekide bi sitede rahim kasılması gibi adlandırılmış bu his:S bende bunca zaman bebegim gene toplandı bi yere diyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?