2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yeme de yanında yat daha ne olsun ne arada yaptın ya 3 te çıkmadın mı ne ara eve geldin de yaptın bunları

yok canım ben 2de evde oluyorum. benm okul sabahçı öğleci
ben de sabahçıyım 1de çıkıyoz okuldan.. sabah 7.30da derse başlamak zor oluyo ama
gün bana kalıyo..

kızlar size bi sorum olacak bebeklerinizin karnınızdaki hareketleri ile ilgili bazen bole gaz atması gibi pıt pıt oluyoo bazende bole sag veya sol tarafına bi kutle toplanıyoo gibi oluyoor sizde de bole oluormu ?

yok canım ben 2de evde oluyorum. benm okul sabahçı öğleci
ben de sabahçıyım 1de çıkıyoz okuldan.. sabah 7.30da derse başlamak zor oluyo ama
gün bana kalıyo..

iyiymiş artık ben çok zorlanıyorum ya kızın kemikleri batıyo resmen eğilip doğrulmak ayakta durmak çok zor oluyo bana şu ikinci dönem olsa sonra 2 hafat daha geçse de yaşasın özgürlük olsa ya

evvet aynen öööleee

oh yani bende olan rahim kasılması degil ..... şu yazı tedirgin etti beni

Kasılmalarınızın olup olmadığını anlamak için avcunuzun içini karnınıza hafifçe dokundurun. Avucunuzun altında rahiminizin "toplanıyor" hissi yaratması kasılma belirtisidir. Bu esnada ağrı duyulması şart değildir. Bu kasılmaların sıklığını ve süresini ölçün. Saatte dört kez ya da daha sık ortaya çıkan kasılmalarda mutlaka doktorunuza haber verin.

Kızlar benim kalçamdan bacağıma doğru kramp tarzı bir ağrı girdi 5-6 gündür dinlendiriyorum çok yürümüyorum fakat bir türlü geçmiyor sizde böyle bir şey oldu mu, geçer mi acaba? Bütün hastalıklar hamileliğimi beklemiş gibi, kulaklarımda hamile olduktan sonra tıkanmaya başladı, bugün de parmaklarımda küçük kabarcıklar çıkmış ve kaşınıyor acaba deterjan alerji mi yaptı

Cnm o bacak ağrısı bu topikte hemen hemen herkesin var bende de oluyor

yok bende kramp hiç olmadıda iki bacagımın arası vajinaya yakın olan bolge spor yapmısım gibi agrıyoo kaslar oradaki yururken falan kasıyoor .. kulak tıkanıklıgının tansiyonla ilgisi oldugunu duymustum ki bende de cok olur o hamile degilkende oluyordu sanırım dusuk tansiyondan oluyordu yanlıs deılsem :SS:S:

iyiymiş artık ben çok zorlanıyorum ya kızın kemikleri batıyo resmen eğilip doğrulmak ayakta durmak çok zor oluyo bana şu ikinci dönem olsa sonra 2 hafat daha geçse de yaşasın özgürlük olsa ya

ah sorma canım ya çok zor oluyor artk..
derslerde halim komedi zaten. sandalye tahtanın hemen yanında duruyor
tahtaya yazacağımı yazıyom pat oturuyom
çocuklarda alıştı halime bel ağrısı mahvediyo beni de..
ayy az önce 5 dk çamaşır serdim o sırada b,ile fark ettm ki
80lik teyzeler gibi nefes alıyom

kızlar size bi sorum olacak bebeklerinizin karnınızdaki hareketleri ile ilgili bazen bole gaz atması gibi pıt pıt oluyoo bazende bole sag veya sol tarafına bi kutle toplanıyoo gibi oluyoor sizde de bole oluormu ?

karnımın en alt kısmında içeride gurultu gibi bi ititreşim oluyo bende de ama çok nadir günde bir filan...

Allahım o vurdukça deliriyorum ya bu ne güzel bişey ya bi bedende 2 kalp atıyo allahım şükürler olsun sana bu duyguyu bizlere yaşattığın için minicik ellerini ayaklarını doğunca ısırcam

karnımın en alt kısmında içeride gurultu gibi bi ititreşim oluyo bende de ama çok nadir günde bir filan...

Allahım o vurdukça deliriyorum ya bu ne güzel bişey ya bi bedende 2 kalp atıyo allahım şükürler olsun sana bu duyguyu bizlere yaşattığın için minicik ellerini ayaklarını doğunca ısırcam

allahım endişeler hiç bitmiyoo kafayı yedircek bu bebek bana :26: yani bendeki olay içinde bi kutle hissediyorsun top gibi bole yavasca bi tarafa toplanıyoo gibi bu rahim kasılmasımı acaba diye taktım simdide :26:

Bis oğluşla kaçar herkese iyi akşamlar annişler

allahım endişeler hiç bitmiyoo kafayı yedircek bu bebek bana :26: yani bendeki olay içinde bi kutle hissediyorsun top gibi bole yavasca bi tarafa toplanıyoo gibi bu rahim kasılmasımı acaba diye taktım simdide :26:

canım bende bazen sağ tarafımda bi sertlik bi toplaşma hissediyorumm
eğer bahsettiğin buysaa
bende bebeğimdir heralde diye yorumluyorum:44:

canım bende bazen sağ tarafımda bi sertlik bi toplaşma hissediyorumm
eğer bahsettiğin buysaa
bende bebeğimdir heralde diye yorumluyorum:44:

evet canım oyle bişi bendekide bi sitede rahim kasılması gibi adlandırılmış bu his:S bende bunca zaman bebegim gene toplandı bi yere diyodum

Selamlar sevgili arkadaşlarım,
bir yandan sınav hazırlıyorum çocuklara bi yandan yazdıklarınızı okuyorum sıkıldıkça. Kafam karıştı az önce sınav kağdına olmadık şeyler yazmışım, çok güldüm halime
hangi mesajı alıntı yapacağımı şaşırdım :) Siz aldıklarınızı yıkamaktan falan bahsetmişsiniz bense henüz " hiç" bir şey alamadığım için üzülüyorum, bu son aylarda eşimin işleri yolunda gitmeyince borçlarımız çok arttı, beklemediğimiz bir şeydi ama gelen para borçlara gidiyor. bi tane bebek hırkamız var henüz sadece :44: Çok şükür diyorum tabi sağlığımız yerinde her şey olur, olmasa da napalım, idare edicez. Ben çocuklara sınav hazırlıyorum ama biz eşimle daha çok sınav verdik şu son 27 hafta da, sanırım oğlum bizim şansımız olacak, o gelince her şey değişecek gibi, ya da böyle inanınca daha yaşanabilir oluyor herşey.

evet canım oyle bişi bendekide bi sitede rahim kasılması gibi adlandırılmış bu his:S bende bunca zaman bebegim gene toplandı bi yere diyodum

öyle bişimiki acaba yoksa gerçekten bebişlermi toplanıyo o tarafa
çok sık olmuyo ama takip edelim bi canımm
takma kafana stres yapma kendine rahat ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…