2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ebet ebet canım aynen benımde oleee belkide dedigin gibi gazdan da olabilir ben zaten cok gazlı bi hamilelik geciriyorum masallah D:

Biz de doktordan geldik. Kuzucuğumuz gayet sağlıklı Allah'a şükür. Yan pozisyonda duruyordu ve yine hareketliydi.
32 cm ve 700-800 gr civarlarında. Doktorumuz demir hapı verdi artık Elevitle birlikte onu da içecekmişim. Şeker yüklemesine de gerek duymuyor şeker yüklemesini anormal durumlarda yapıyoruz dedi. Çocuğun kilosunun fazla olması ya da annenin aniden çok kilo alması gibi durumlarda gerek duyuyormuş. Ama sen yine de hamur işi ve tatlıdan uzak durmaya çalış dedi. Onun dışında ağrılarımı sordum. Hamilelikte rahim yan yatarmış ve genellikle sağa doğru yatarmış ve o tarafta baskı oluşturduğu için ağrıların olması çok normalmiş. Günde en az 8 bardak su içmemin ağrılarımı azaltacağını söyledi ben de sanırım o kadar içiyorum hergün. Buaralar baya iyi ama geçen haftaki ağrılarım kalmadı. Kuzumun burnu büyük olacak gibi duruyor ultrasonda , neyseki erkek

oy canım herşeyin yolunda olmasına cok sevindim darısı başımıza

Gozun aydin canim masallah ogluna hani ama fotografini bizimle paylas da gorelim yakisikli oglunu annesi

canım hemen endişelenme,için rahat etsin istiyorsan doktoruna danış hatta seni NST ye bağlasın,kasılma mı değil mi anlaşılır.Benim arkadaşta bir gece çok ağrı olmuş,ertesi gün doktoruna gitmiş.doktor NST ye bağlamış,kasılma değilmiş,rahmi darmış ondan ağrı yapıyormuş ,sen de bu toplanma hissi kasılma mı diye sorabiliirsin doktora,bence beebğin yer değiştirmesinden kaynaklanıyor,boşuna takma kafana

benimde göbüş büyüdükçe herif kaçmaya başladı benden
korkuyom artık diyo

gerçi ben muhabbete yetişemedim ama okurken çok güldüm.Benim eşim de karnımı öyle kocaman görünce direk şefkat moduna geçiyomuş,beni sevesi geliyomuş son denememizde gülmekten pek bişi yapamadık zaten.Bir de yanlışlıkla karnına vururum ya da ters bi hareket yaparım ,bebeğe bişi olur korkusu var eşimde,biz de kankiyiz bu aralar yani

sagol cnm bnm bu hafta randevum var sorucam canım herhalde detaylıda bakar

göğüslerim çooook kaşınıyo ya...
deli gibi kaşımak istiyorum..
elim sürekli orda..

selam kizlar.kimse yok ya nerdesiniz.bende bugn cok fenayim.asiri bir halsizlik var ustumde.
benm gogusun birindende sut gelmeye baslamis.

selam kizlar.kimse yok ya nerdesiniz.bende bugn cok fenayim.asiri bir halsizlik var ustumde.
benm gogusun birindende sut gelmeye baslamis.

canım gecmıs olsun noldu grip falanmı olcan .... nasıl geldi yani canım sıkıncamı durduk yeremi

Fotoğraf çok net değil ama ekliyorum. Oğluşumuzun bugün çekilen yüz fotoğrafı

Eki Görüntüle 323560

Allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin.. seninle beraber hepimize inşallahh..
Bende kızıma pembişleri aldım kendi pijamamıda pembişle degiştirttim..
Sanki daha mutluyum.. kızım olmasını istiyodum erkek deyince bi şok olmustum hiç erkek hissetmiyodum
sonra da kız dediler o zmanda erkeğe alışmıştım dr.a sinirlendimm
ama su an durumumuzdan mutluyuz babası adına sarkılar yazıyoo pembişler içimi coşturuyoo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…