Bende de aynısı oluyor hatta bende çok mu gaz oluyor acaba diye düşünüyordum.Son zamanlarda da o toplanma olayı çok oluyor.Otururken birden karnımın sağında ya da solunda bir toplanma hissediyorum hatta gözle bile görülüyor karnımın iki yanındaki fark.Ben şunu fark ettim gaz problemi olduğunda oluyor bu tür değişimler daha çok.Sanırım bebekler de rahatsız oluyor çok bu gazlı durumumuzdan çocuk sıkışıyor ne yapsın yeri dar:)
Biz de doktordan geldik. Kuzucuğumuz gayet sağlıklı Allah'a şükür. Yan pozisyonda duruyordu ve yine hareketliydi.
32 cm ve 700-800 gr civarlarında. Doktorumuz demir hapı verdi artık Elevitle birlikte onu da içecekmişim. Şeker yüklemesine de gerek duymuyor şeker yüklemesini anormal durumlarda yapıyoruz dedi. Çocuğun kilosunun fazla olması ya da annenin aniden çok kilo alması gibi durumlarda gerek duyuyormuş. Ama sen yine de hamur işi ve tatlıdan uzak durmaya çalış dedi. Onun dışında ağrılarımı sordum. Hamilelikte rahim yan yatarmış ve genellikle sağa doğru yatarmış ve o tarafta baskı oluşturduğu için ağrıların olması çok normalmiş. Günde en az 8 bardak su içmemin ağrılarımı azaltacağını söyledi ben de sanırım o kadar içiyorum hergün. Buaralar baya iyi ama geçen haftaki ağrılarım kalmadı. Kuzumun burnu büyük olacak gibi duruyor ultrasonda , neyseki erkek
Biz de doktordan geldik. Kuzucuğumuz gayet sağlıklı Allah'a şükür. Yan pozisyonda duruyordu ve yine hareketliydi.
32 cm ve 700-800 gr civarlarında. Doktorumuz demir hapı verdi artık Elevitle birlikte onu da içecekmişim. Şeker yüklemesine de gerek duymuyor şeker yüklemesini anormal durumlarda yapıyoruz dedi. Çocuğun kilosunun fazla olması ya da annenin aniden çok kilo alması gibi durumlarda gerek duyuyormuş. Ama sen yine de hamur işi ve tatlıdan uzak durmaya çalış dedi. Onun dışında ağrılarımı sordum. Hamilelikte rahim yan yatarmış ve genellikle sağa doğru yatarmış ve o tarafta baskı oluşturduğu için ağrıların olması çok normalmiş. Günde en az 8 bardak su içmemin ağrılarımı azaltacağını söyledi ben de sanırım o kadar içiyorum hergün. Buaralar baya iyi ama geçen haftaki ağrılarım kalmadı. Kuzumun burnu büyük olacak gibi duruyor ultrasonda , neyseki erkek
oy canım herşeyin yolunda olmasına cok sevindim darısı başımıza
Amin canım sizin randevu ne zaman ?
bu cumartesi canım ama henuz arayıp randevu almadım her ayın 14 unde gidiyoruz cunku yarın arayıp randevu alıcam
sağlıklı uzun ömürlü mutlu bi hayatı olsun inş renkli çekmedimi canım
Az kalmış bebişle hasret gidermeye
Yok canım bizim doktorun ultrasonu renkli değil. 3 boyutluya da gittim o da renkli değildi. Biz siyah beyazlarla idare ediyoruz :)
canım senin atıgın linkyekileri okurken şununla karsılastım hatta gecenlerde beebegın oynamasını tarıf edıyordum burada kullandıgım cumle aynen suydu bende sankı bole bebek karnımın bi tarafına toplanıyoo gibi hissediyorum bi arkadasta bu yazdıgımın uzerinede kasılmalarınmı oluyoo demıstı ısmını hatırlamıyorum bende yok dediö bebek bi taarafa toplanıyoo ama sımdı sunu okuduktan sonra korktum valla :S:SS:
(((Kasılmalarınızın olup olmadığını anlamak için avcunuzun içini karnınıza hafifçe dokundurun. Avucunuzun altında rahiminizin "toplanıyor" hissi yaratması kasılma belirtisidir. Bu esnada ağrı duyulması şart değildir. Bu kasılmaların sıklığını ve süresini ölçün. Saatte dört kez ya da daha sık ortaya çıkan kasılmalarda mutlaka doktorunuza haber verin. )))))
benimde göbüş büyüdükçe herif kaçmaya başladı benden
korkuyom artık diyo
canım hemen endişelenme,için rahat etsin istiyorsan doktoruna danış hatta seni NST ye bağlasın,kasılma mı değil mi anlaşılır.Benim arkadaşta bir gece çok ağrı olmuş,ertesi gün doktoruna gitmiş.doktor NST ye bağlamış,kasılma değilmiş,rahmi darmış ondan ağrı yapıyormuş ,sen de bu toplanma hissi kasılma mı diye sorabiliirsin doktora,bence beebğin yer değiştirmesinden kaynaklanıyor,boşuna takma kafana
göğüslerim çooook kaşınıyo ya...
deli gibi kaşımak istiyorum..
elim sürekli orda..
selam kizlar.kimse yok ya nerdesiniz.bende bugn cok fenayim.asiri bir halsizlik var ustumde.
benm gogusun birindende sut gelmeye baslamis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?