balayında eşi aşağıda dedi dr..bi sürü yasak geldi.
aradan 3 hafta geçti kalpte kalsiyum birikmesi var dedi...
kukuyu enfeksiyon yaptık...
22. haftada ben hala öğüryodum, mide ilacına başladım.
kalça ağrısından bildiğin bi ayağımı kolumun altına alıp gezdiğim günler oldu.
17. haftadan buyana 3 saat deliksiz uyuyunca diorum çok şükür uyudum bugün:))
şu anda dudaklarımı yara dan hissetmiom..kurumaktan çatlamaktan yara oldular ve 3 tane uçuk var
balayı heee balayıııııı
ama tabi yinede çok şükür dioruz...bugünleride gördük ya hepsini unuttuk geçti bitti gitti
günaydıınnnnnnnnnn çıtır anneler ve mimnnaakk kuzuları...
bebişlerimiz 26. haftadan sonra artık birey olarak kabul ediliyormuş... bizim kuzularda birey olmuşlar artıkkk yiriiimm onlarıı bennn..
kızlar tecrubeli annelere göre 7.ayımızda hamileliğin balayının son ayı... 8 aydan sonra yine sıkıntılar kendini yoğun hissetiriyormuş... balayınızın son zamanlarının artık tadını çıkartmak lazım... bazen sıkılıyorum off bitsin artık diyorum bebeğimi kıcağıma almak istiyorum diyorum. bazende bu iççimde hiissettiğim çırpınışları küçük küçük vuruşları özlerim diye geliyor aklıma...
hamilelikte çok güzel olağanüstü bir olay, doğumdan sonrası kimbilir nasıl mucizevi bir şeydir... rabbbim herkese yaşatsın inşallahhh...
ben sbh gelirken önce dolmuşa biniyom..onda oturuom ama şu minnak dolmuşlardan olunca eğiliom ya kalçam fena olyo.
sonra motora biniyom deniz geçiom..ondada oturyom.
sonrada otobüse binyom, ayakta bile olsam çok sorun değil 3 durak için biniom.
akşam dönüşte otobüsle geldiğim o yolu yarım saatte yürüyerek iniom.
sonra yine vapur yine dolmuş:) çok in bin olyo ama sbh 40 dk da gelyom akşamda 1 saatte eve dönyom, çok uzun değil allahdan ve hiç bekleme yapmıom trafik vs. yok yani güzergahımda..
ya bide belki verir insanlarda hani montlar geniş ya hamile gibi değşlde şişko gibi duryoz:)
ben söylemesi ayıptır benden daha iri kıyım bi arkadaşın giymediği eski montunu ödünç aldım onu giyyom, omuzlar falan aşağı doğru düşyo azcık büyük..mont olunca hamile gibi değilde bayağı şişko gibi durryom
şu anda dudaklarımı yara dan hissetmiom..kurumaktan çatlamaktan yara oldular ve 3 tane uçuk var
balayı heee balayıııııı
ama tabi yinede çok şükür dioruz...bugünleride gördük ya hepsini unuttuk geçti bitti gitti
Sm kızlarr prima dünyası die bi sayfa vrdı facede ilk hediyem die bi kampanyaları vrmıs bayagıda bişiler vr içinde arkadasım soyledi buraya yollamazlr die pek olasım gelmemştı neyse dedim bu sabah aradılar yolluyolarmıs sasrdm :)
günaydıınnnnnnnnnn çıtır anneler ve mimnnaakk kuzuları...
bebişlerimiz 26. haftadan sonra artık birey olarak kabul ediliyormuş... bizim kuzularda birey olmuşlar artıkkk yiriiimm onlarıı bennn..
kızlar tecrubeli annelere göre 7.ayımızda hamileliğin balayının son ayı... 8 aydan sonra yine sıkıntılar kendini yoğun hissetiriyormuş... balayınızın son zamanlarının artık tadını çıkartmak lazım... bazen sıkılıyorum off bitsin artık diyorum bebeğimi kıcağıma almak istiyorum diyorum. bazende bu iççimde hiissettiğim çırpınışları küçük küçük vuruşları özlerim diye geliyor aklıma...
hamilelikte çok güzel olağanüstü bir olay, doğumdan sonrası kimbilir nasıl mucizevi bir şeydir... rabbbim herkese yaşatsın inşallahhh...
dertlenmiom cnm çok şükür diom yinede...yani bugünlere gelmek zaten en büyük mutluluk...neler yaşandı bu topikte yani çok şükür halimize...dur be petuş bu kadar da dertlenme yaa ultrasonda bile görünce insan ne kadar mutlu oluyo bana öyle geliyo ki bu günleri çok arıycaz en azından şimdi canımız istediğinde yatıp uyuyyoz ya geçen istanbuldan geldik kociş de hastaydı yattık 9 da yatarken dedim oh ne güzel biz yatıyoz çocuk olsaydı uyuturmuydu bu saaatte
işteeeee burdaaaabalayı mı ?
Hani hani nerde ?
bunada çok şükür canım ya...ben evi taşımadan önce sadece gelişim 2,5 saati bulyodu düşünsene günde 4 saat falan yoldayım...offf...çok şükür bin şükür....anammmm sizinkini duyunca şükrettim şimdi , çünkü evimin önünden servise biniyom 10 dak. sonra işteyim, akşamda aynı şekilde...sizin gibi in bin yürü yok.....
canım dudak çatlaması bendede çok vardı rosense diye bi dudak kremi aldım böle gül kokulu güllü bişey bitkiselmiş, tavsiye ederim çok memnun kaldım ben,bu arada benim midem çok kötü yaaa su içsem yanıyo, böle sızlıyo gibi(((((
balayı heee balayıııııı
canım dudak çatlaması bendede çok vardı rosense diye bi dudak kremi aldım böle gül kokulu güllü bişey bitkiselmiş, tavsiye ederim çok memnun kaldım ben,bu arada benim midem çok kötü yaaa su içsem yanıyo, böle sızlıyo gibi(((((
Ben yerim bu bireyleri :)
Aynen canım bende istiyorum kucağımda artık :)
O kadar güzel ki sabırsızlanıyor insan.
Yakın arkadaşlarım doğum yaptı, bebeklerini görmeye gidiyorum, o kadar güzeller ki koca göbeğimle bırakmıyorum kucağımdan :)
Allah hayırlısı ile nasip etsin bize.
2 arkadaşımda 30, haftalarında erken doğum riski ile kontrol altındalar.
İnsan bu halinde çok daha derinden hissediyor böyle durumları.
Dualarımızı tüm bebek bekleyenlere edelim arkadaşlar.
Bir birimizin dualarına ihtiyacımız var.
elma muz ve hurma yiyeceksin bol bol rahatlar baya
dediğin gibi önce çok şükür demek lazım... bu dönemlerini yatarak geçirenlerde var, sen sabahları kalktın işe geldin, yemeğini yatptın, temizlğini yaptın, sosyal yaşantına devam ettin, vs.. bi taraftan normal yaşantına devam ettin yanii...
bu tarz sıkıntılar hepimizide oldu ve hepimiz ayrı ayrı dr larımıza sorduk normaldir cevabını aldık oturduk yerimize... tecrubeli anneler 4. ve 7. ay aralarını balayı olarak görüyorlarsa vardır bir bildikleri diyorum ve gelen 8. ve 9. aydan korkuyorum...
hayır hayır hurma yemeyin henuz... hurma erken doğuma sebeb oluyormuş... 38. haftadan sonra doğumunuzun kolay olması için yenmesi tavsiye ediliyor. hatta yine ocak annelerinde mi neydi doğum yapanlarda okumuştume . 32. haftadan sonra yemeye başlamış ve erken doğum yapmasına neden olmuş bir annenin...
hatta doğum çantasına koymayı düşünüyorum ben. doğumdan sonra hem süt yapıyormuş hemde enerji verip anneyi dinç tutuyormuş. çok tavsiye etmişler...
anen cnm...hep diorum çok şükür..
o her kalçamdan ötürü ayağımın üstüne basamayınca diorum allahım 8 de 9 da sen yardım et...
az kaldı inş. ya..sağlıkla kucağımıza alalım hepsi geçio
insan neleri unutmuyoki:26::26:
bende üye oldum ama daha aramadılar
güle güle kullanın canım :)
dayanıo wallabunada çok şükür canım ya...ben evi taşımadan önce sadece gelişim 2,5 saati bulyodu düşünsene günde 4 saat falan yoldayım...offf...çok şükür bin şükür....
petuş günlük 6 vasıtaya para mı dayanır beee
yürürken kızımın kemikleri batıyo hemen tıkanıyorum ya sende de oluyo mu kuzuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?