2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

maalesef kuzu önce ben dogurucamm
ya 32. haftadan sonra kızımın cigerlerini geliştirmeye yardımcı bi iğne yapacaklar
tabii 32.haftaya kadar bi sorun cıkmazsa...
sonrada durabildigi kadar duracak ve pırtlıcak..
normal dogumdan zerre korkmamama ve istemem ragmen premuture olacagı için sezeryan dedi dr.
tabiii inşallah olmaz 36. hatta 38. haftaya kadar sımsıkı sarılır anneciğine ama durum 32. haftadan sonra dogumu gosteriyo
yarın kıyafetlerimiz yıkanacak utulecek cantamız hazırlanacak..
dualarınızı eksik etmeyinnn..

İYİ GECELER KIZLARR
çoğunuz yavaş yavaş uyumaya başlamışsınızdır..
ben anca gelebildim, o kadar çok şey yazmışınız ki okuyamadım
geçen hafta konyadan izmire gitmek istediğimi yazmıştım, sizlerin de cesaretiyle salı günü izmire gittik, cmt akşam dödük, yoruldum ama güsel geçti çok şükür, biz oğluşumla iyiyiz çok şükür, babamız biraz üşüttü ilaç kullanıo o da şimdi iyi sayılır. Dedemize kemeraltından bebekarabası, banyo ürünleri, ıvır ,zıvır aldırdık. biz kapı süsümüzü, bebek şekerlerimizi yaptırdık, uşaktan geçerken 2 güsel battaniye aldık, afyon özdilekten bornoz setini benim lohusa pijamalarını aldık. özdilekte güsel indirimler ve çoook güsel bebek kıyafetleri var ama biz bu ay artık başka bişey alamayız, yakınınızda özdilek varsa bi bakın derim :) şimdi diğer topiğe yüklemeye çalışçam. Allah hepimize bereketli paralar versin, bebişlerimizin ihtiyaçlarını alalım, sağlıklı doğumlar, bebekler nasip etsin,güsel güsel kullanalım inşallah :)

Sağlıcakla gelsin bebişin canım. Umarım sımsıkı tutunur anneciğine de acele etmez.

anaaaaa,kuzum inşallah akıllı akıllı 36. haftayı bekler kızçen.yirimmm onu.rabbim yardımcın olsun canımmm.arada haberdar et biziii

günaydın kızlarrrrrr

bugün müfettiş teftişim var dua edin adamın dili tutulsun bana evrak sormasıınnnn

çalışanlara kolay gelsin,evde olanlarda yan gelsin yatsın ohhhh :)

günaydınlarrrrr
çok uykusuz bir geceden sonra inş. çabucak geçer bugün..
bütün gece kabuslar gördüm...32. haftada çalışabilir raporu almayı unutyodum, bi yerde kapalı kalyodum, dr la tartışıodum vs. vs. bi türlü alamıodum((

uyyyy beklesin kızımız yaaa..ayaklarını dik yat cnm..kıpraşma..öpüyore

günaydın herkese...
yine başladık mesaiye, artık çok zor geliyor sabah yataktan kalkıp gelmek, 37. haftayı bi doldursak hayırlısıyla...

günaydın herkese...
yine başladık mesaiye, artık çok zor geliyor sabah yataktan kalkıp gelmek, 37. haftayı bi doldursak hayırlısıyla...

bende bu sbh hep o düşünceyle geldim(( artık düz yolda bile yürüken nefes nefese kalıom..hele sarı dolmuşlara binreken ve inerken eğilmek zorunda kalyom ya sağ bacağıma baskı yapıom ya o kalça ağrısı öldüryo beniiii

kaç otobüs değiştiriyonuz ben eski evimde 3 araba yapıyodumm işe gelirken. yeni evde ikiye indim şükürr..
ilk otobüste ayakta geliyomda diğerinde oturuyom Allahtan yer buluyom..yoksa belim bacam kopardı

bide ilk zamanlar bi kaç kere yer veren oldu ama şimdi kimsede yer vermiyo banaaa
hemen kafalarını çeviriyolar...
nasıl millet olduk. ben bile bayan halimle kalkar yaşlıya hastaya hamileye yer verirdimm..insanlık ölmüşşş

Ne olacak bizim bu halimiz bende akşamın karanlığında uzun ve dik bir yokuştan inerken ödüm kopuyor ayağım kayacak korkusu oluyor bide çizmeyle inmek de zor oluyor

günaydıınnnnnnnnnn çıtır anneler ve mimnnaakk kuzuları...

bebişlerimiz 26. haftadan sonra artık birey olarak kabul ediliyormuş... bizim kuzularda birey olmuşlar artıkkk yiriiimm onlarıı bennn..

kızlar tecrubeli annelere göre 7.ayımızda hamileliğin balayının son ayı... 8 aydan sonra yine sıkıntılar kendini yoğun hissetiriyormuş... balayınızın son zamanlarının artık tadını çıkartmak lazım... bazen sıkılıyorum off bitsin artık diyorum bebeğimi kıcağıma almak istiyorum diyorum. bazende bu iççimde hiissettiğim çırpınışları küçük küçük vuruşları özlerim diye geliyor aklıma...
hamilelikte çok güzel olağanüstü bir olay, doğumdan sonrası kimbilir nasıl mucizevi bir şeydir... rabbbim herkese yaşatsın inşallahhh...

ben sbh gelirken önce dolmuşa biniyom..onda oturuom ama şu minnak dolmuşlardan olunca eğiliom ya kalçam fena olyo.
sonra motora biniyom deniz geçiom..ondada oturyom.
sonrada otobüse binyom, ayakta bile olsam çok sorun değil 3 durak için biniom.
akşam dönüşte otobüsle geldiğim o yolu yarım saatte yürüyerek iniom.
sonra yine vapur yine dolmuş:) çok in bin olyo ama sbh 40 dk da gelyom akşamda 1 saatte eve dönyom, çok uzun değil allahdan ve hiç bekleme yapmıom trafik vs. yok yani güzergahımda..
günaydınlarrrrr

banada bugün biri yer verdi minibüste çok mutlu oldum
genelde kimse umursamıyor da....

ya bide belki verir insanlarda hani montlar geniş ya hamile gibi değşlde şişko gibi duryoz:)
ben söylemesi ayıptır benden daha iri kıyım bi arkadaşın giymediği eski montunu ödünç aldım onu giyyom, omuzlar falan aşağı doğru düşyo azcık büyük..mont olunca hamile gibi değilde bayağı şişko gibi durryom

balayımı

Aynen cnm benim kabanda büyük dün sabah teyzenin bi tanesi dediki hamile misin dedi tecrübeli insanlar dahi anlayamıyor ama erkekler hemen anlayıp yer veriyor enterasan geldi bana genelde baktım bu zamana kadar hep erkekler yer verdi bana,genç genç kızlar oturuyor abla gel otur demiyorlar :2:

balayında eşi aşağıda dedi dr..bi sürü yasak geldi.
aradan 3 hafta geçti kalpte kalsiyum birikmesi var dedi...
kukuyu enfeksiyon yaptık...
22. haftada ben hala öğüryodum, mide ilacına başladım.
kalça ağrısından bildiğin bi ayağımı kolumun altına alıp gezdiğim günler oldu.
17. haftadan buyana 3 saat deliksiz uyuyunca diorum çok şükür uyudum bugün:))
şu anda dudaklarımı yara dan hissetmiom..kurumaktan çatlamaktan yara oldular ve 3 tane uçuk var
balayı heee balayıııııı

ama tabi yinede çok şükür dioruz...bugünleride gördük ya hepsini unuttuk geçti bitti gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…