maşallah tosunumuza :) valla bence sen istesende normal doğuramazdın.yağmur acık iri bi kızçe olcak bencedoğum tarhleri belli oldukça heyecanlanıyo insan yaaa.ilk sen doğurcan gliba canım başkası pırtlatmazsa erkenden ocak annelermine 35 te normal doğuran var yaaa şok oldummmm
maalesef kuzu önce ben dogurucamm
ya 32. haftadan sonra kızımın cigerlerini geliştirmeye yardımcı bi iğne yapacaklar
tabii 32.haftaya kadar bi sorun cıkmazsa...
sonrada durabildigi kadar duracak ve pırtlıcak..
normal dogumdan zerre korkmamama ve istemem ragmen premuture olacagı için sezeryan dedi dr.
tabiii inşallah olmaz 36. hatta 38. haftaya kadar sımsıkı sarılır anneciğine ama durum 32. haftadan sonra dogumu gosteriyo
yarın kıyafetlerimiz yıkanacak utulecek cantamız hazırlanacak..
dualarınızı eksik etmeyinnn..
ya 32. haftadan sonra kızımın cigerlerini geliştirmeye yardımcı bi iğne yapacaklar
normal dogumdan zerre korkmamama ve istemem ragmen premuture olacagı için sezeryan dedi dr.
tabiii inşallah olmaz 36. hatta 38. haftaya kadar sımsıkı sarılır anneciğine ama durum 32. haftadan sonra dogumu gosteriyo
güaydın hatunlarrrr
bugünde dün gibi çabuuuuk geçsin inşallahhhhhhhhhhh
günaydın herkese...
yine başladık mesaiye, artık çok zor geliyor sabah yataktan kalkıp gelmek, 37. haftayı bi doldursak hayırlısıyla...
bende bu sbh hep o düşünceyle geldim(( artık düz yolda bile yürüken nefes nefese kalıom..hele sarı dolmuşlara binreken ve inerken eğilmek zorunda kalyom ya sağ bacağıma baskı yapıom ya o kalça ağrısı öldüryo beniiii
bende bu sbh hep o düşünceyle geldim(( artık düz yolda bile yürüken nefes nefese kalıom..hele sarı dolmuşlara binreken ve inerken eğilmek zorunda kalyom ya sağ bacağıma baskı yapıom ya o kalça ağrısı öldüryo beniiii
kaç otobüs değiştiriyonuz ben eski evimde 3 araba yapıyodumm işe gelirken. yeni evde ikiye indim şükürr..
ilk otobüste ayakta geliyomda diğerinde oturuyom Allahtan yer buluyom..yoksa belim bacam kopardı
bide ilk zamanlar bi kaç kere yer veren oldu ama şimdi kimsede yer vermiyo banaaa
hemen kafalarını çeviriyolar...
nasıl millet olduk. ben bile bayan halimle kalkar yaşlıya hastaya hamileye yer verirdimm..insanlık ölmüşşş
günaydınlarrrrr
banada bugün biri yer verdi minibüste çok mutlu oldum
genelde kimse umursamıyor da....
günaydıınnnnnnnnnn çıtır anneler ve mimnnaakk kuzuları...
bebişlerimiz 26. haftadan sonra artık birey olarak kabul ediliyormuş... bizim kuzularda birey olmuşlar artıkkk yiriiimm onlarıı bennn..
kızlar tecrubeli annelere göre 7.ayımızda hamileliğin balayının son ayı... 8 aydan sonra yine sıkıntılar kendini yoğun hissetiriyormuş... balayınızın son zamanlarının artık tadını çıkartmak lazım... bazen sıkılıyorum off bitsin artık diyorum bebeğimi kıcağıma almak istiyorum diyorum. bazende bu iççimde hiissettiğim çırpınışları küçük küçük vuruşları özlerim diye geliyor aklıma...
hamilelikte çok güzel olağanüstü bir olay, doğumdan sonrası kimbilir nasıl mucizevi bir şeydir... rabbbim herkese yaşatsın inşallahhh...
ben sbh gelirken önce dolmuşa biniyom..onda oturuom ama şu minnak dolmuşlardan olunca eğiliom ya kalçam fena olyo.
sonra motora biniyom deniz geçiom..ondada oturyom.
sonrada otobüse binyom, ayakta bile olsam çok sorun değil 3 durak için biniom.
akşam dönüşte otobüsle geldiğim o yolu yarım saatte yürüyerek iniom.
sonra yine vapur yine dolmuş:) çok in bin olyo ama sbh 40 dk da gelyom akşamda 1 saatte eve dönyom, çok uzun değil allahdan ve hiç bekleme yapmıom trafik vs. yok yani güzergahımda..
ya bide belki verir insanlarda hani montlar geniş ya hamile gibi değşlde şişko gibi duryoz:)
ben söylemesi ayıptır benden daha iri kıyım bi arkadaşın giymediği eski montunu ödünç aldım onu giyyom, omuzlar falan aşağı doğru düşyo azcık büyük..mont olunca hamile gibi değilde bayağı şişko gibi durryom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?