2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Bu bahsettiğiniz hurma hac hurması değil di mi meyve olan hurma. Buara heryerde çok faydalı deniliyor geçen 1 tane yiyeyim dedim ama hiç sevmedim tadını çok tatlı geldi bana.

az kaldıı artık 90 kusur gün dediğin nedir kii allah yardımcımız olacak inşallah.....

Bu bahsettiğiniz hurma hac hurması değil di mi meyve olan hurma. Buara heryerde çok faydalı deniliyor geçen 1 tane yiyeyim dedim ama hiç sevmedim tadını çok tatlı geldi bana.

ben çok seviyorum ama kalorisi beni korkutuyo biraz tatlı geliyosa o zaman tam olmamışlardan ye biraz ağzını burar ama dayanacaksın

günaydınlar güzel anneler rüyamda bebeğim olmuş onu emzirdim bütün gece rüyası bile çok güzeldi

günaydım kıazlaaaaaar..
dersim boşken bakayım dedim neler kaynatıyorsunuz..

ben çoook hasta oldum yaaa.
bütün gece öksürük ve boğaz ağrısından uyuyamadım..
of of nasıl geçecek şu enfeksiyonlar yüzünden antibiyotik manyağı oldum zaten
bir de grip olunca ilaç kullanmak istemiyorum

Kızlar üzülüp ağladığımda sanki bebeğim karnımın bi tarafına toplanıyor kasılıyorum sizde de böle olan var mı ? İster istemez illa ki bi sebepten ötürü oluyor eşime uyusss oldum gıcık hıh arkasından böle söleyimde akşam keyfim yerine gelsin

petuşşşşşşşş pazar günü Düzcesin

evet cnm ya hatta daha az yani, 39. haftada alırız dedi ya dr..
39. haftanın son günü 28 mart, eşimin doğum günü, o tarihi istioruz ama sanmıyorum sezeryanda 39. haftanın son gününe kadar bekleteceklerini..
28 olmaz derse dr 23 mart için anlaştık babamızla..bakalım bi dahaki kontrolde kesin tarih vercek dr...bu hesaptan ben başladım bile gari plakalara:))

günaydın kızlaar,
bizde de gündem aynı ya bacak ağrısı ve mide yanması..inat ettim içmiyodum bugun sonunda rennie içtim..mideden yana azcık rahatladım..ama bacak ağrısı tam gaz devam..

dün de bi kriz yaşadık normalde bebişin hareketleri düzenli gibi..akşam yemeğindes sonra cosuyo sabah da benimle kalkıyo..neyse dün öğlen çok yedim diye akşam az bi pırasa yedim ..bizim kız küstü kıpırdamaz bütün gece uyumadım, kalktım çukulata yedim az bi pıt edince dalmışım..sabah kalktım gene yok..allahım kafayı oynatıcam taa işe gelince oynadı..

bana da ders oldu valla şuncacık haliyle bile düzeni bozmaya gelmiyo sen onunkini bozarsan o da seninkini bozuyo..

bi tane kitap varmış bebek bakımlarına mucize çözümler diye bunlarla ilgili onu okuycam ben

Günaydın kızlar. Çok yorulduk bugün, kilimler, çarşaflar yıkandı. Banyo baştan aşağı dezenfekte edildi. Daha yerler silinip, süpürülecek, o sırada da elmalı kurabiye pişirilecek. Bugün baya yoğun programımız.

Bizim kız bütün gün duruyor. Babası gelince sesini mi duyuyor artık hissediyor mu bilemeyeceğim pat pat tekmelemeye başlıyor. Hele yatağa girmeye dursun zilli. Babasının poposundan tekmelemeye alıştı. Ne zaman sarılsam arkasından tekmeleyip duruyor babayı. Hafta sonu zaten tam bir komedi desem yeridir. 1 saatcik rahat durmadı, babası yanında ya azdı durdu içeride beni de uyutmadı tatlı cadım

Aynen canım. Azıcık üzülsem suratım asılsa direk kasılıyor, hissediyor bebiş. Bir keresinde kavga etmiştim, sinir krizine girdim. Bebişim içerde tir tir titredi. Çok korkmuştum.

Benim doğumgünüm 21 Mart eşiminki 1 Nisan eşimin babasının 31 Mart. Bizim normal doğum tarihimiz 13-20 Nisan arasında görünüyor bu durumda sezaryen olacaksa Nisanın ilk haftası olması lazım eşim de tutturdu 1 Nisan olsun sezaryen olacaksa aynı gün olsun doğumgünlerimiz diyor. Amaaa 1 Nisan da Pazar gününe denk geliyor :) Ve bence bebek anne karnında ne kadar fazla kalırsa o kadar iyi o yüzden ben en erken 6 Nisan diyorum. Bakalım şartlar ne gösterecek. Buarada 21 Martı da düşünebilirsiniz hem Koç burcunun ilk günü, hem gece gündüz eşit, hem de benim doğumgünüm

geçmiş olsun canım

evet bende duydum o kitabı izine çıkınca okucam bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…