elma muz ve hurma yiyeceksin bol bol rahatlar baya
hayır hayır hurma yemeyin henuz... hurma erken doğuma sebeb oluyormuş... 38. haftadan sonra doğumunuzun kolay olması için yenmesi tavsiye ediliyor. hatta yine ocak annelerinde mi neydi doğum yapanlarda okumuştume . 32. haftadan sonra yemeye başlamış ve erken doğum yapmasına neden olmuş bir annenin...
hatta doğum çantasına koymayı düşünüyorum ben. doğumdan sonra hem süt yapıyormuş hemde enerji verip anneyi dinç tutuyormuş. çok tavsiye etmişler...
anen cnm...hep diorum çok şükür..
o her kalçamdan ötürü ayağımın üstüne basamayınca diorum allahım 8 de 9 da sen yardım et...
az kaldı inş. ya..sağlıkla kucağımıza alalım hepsi geçio
insan neleri unutmuyoki:26::26:
rahatlarsa yerim valla hatta şu an elma yiyorum,saol canım....
Bu bahsettiğiniz hurma hac hurması değil di mi meyve olan hurma. Buara heryerde çok faydalı deniliyor geçen 1 tane yiyeyim dedim ama hiç sevmedim tadını çok tatlı geldi bana.
dayanıo walla
yok....ben yürüken hissetmiyorum yatakrekn yada oturunca hissediorum, bide mutfak tezgahına dayanınca:))
günaydınlar güzel anneler rüyamda bebeğim olmuş onu emzirdim bütün gece rüyası bile çok güzeldi
petuşşşşşşşş pazar günü Düzcesin
dertlenmiom cnm çok şükür diom yinede...yani bugünlere gelmek zaten en büyük mutluluk...neler yaşandı bu topikte yani çok şükür halimize...
ben gelsin istiom..akşam babamıza sarılyoz...tepiklio babamızı dötünden..
babası gülyo sürekl,
diom seneye bu zmnlar aramızda yatıcak:))
işteeeee burdaaaa
bunada çok şükür canım ya...ben evi taşımadan önce sadece gelişim 2,5 saati bulyodu düşünsene günde 4 saat falan yoldayım...offf...çok şükür bin şükür....
ayy not aldım cnm ya....geçen hafta oldu bi geçti...bu hafta yine oldu dudaklar kupkuru bide sadece üst dudağımda 3 tane uçuk var
Kızlar üzülüp ağladığımda sanki bebeğim karnımın bi tarafına toplanıyor kasılıyorum sizde de böle olan var mı ? İster istemez illa ki bi sebepten ötürü oluyoreşime uyusss oldum gıcık hıh arkasından böle söleyimde akşam keyfim yerine gelsin
gerçeği nekadar güzeldir kimbiblir hayal bile edemiyorummm
evet cnm ya hatta daha az yani, 39. haftada alırız dedi ya dr..
39. haftanın son günü 28 mart, eşimin doğum günü, o tarihi istioruz ama sanmıyorum sezeryanda 39. haftanın son gününe kadar bekleteceklerini..
28 olmaz derse dr 23 mart için anlaştık babamızla..bakalım bi dahaki kontrolde kesin tarih vercek dr...bu hesaptan ben başladım bile gari plakalara:))
geçmiş olsun canımgünaydın kızlaar,
bizde de gündem aynı ya bacak ağrısı ve mide yanması..inat ettim içmiyodum bugun sonunda rennie içtim..mideden yana azcık rahatladım..ama bacak ağrısı tam gaz devam..
dün de bi kriz yaşadık normalde bebişin hareketleri düzenli gibi..akşam yemeğindes sonra cosuyo sabah da benimle kalkıyo..neyse dün öğlen çok yedim diye akşam az bi pırasa yedim ..bizim kız küstü kıpırdamaz bütün gece uyumadım, kalktım çukulata yedim az bi pıt edince dalmışım..sabah kalktım gene yok..allahım kafayı oynatıcam taa işe gelince oynadı..
bana da ders oldu valla şuncacık haliyle bile düzeni bozmaya gelmiyo sen onunkini bozarsan o da seninkini bozuyo..
bi tane kitap varmış bebek bakımlarına mucize çözümler diye bunlarla ilgili onu okuycam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?