canım ya bende 10 kilo aldım haftamızda aynı seninle, yarın kontrolüm var bakalım benim dr. ne diycek, sen kaç kiloyla hamile kalmıştın, ben 57 dim şimdi 67(((
züpersin çok moral oldu..
canım kantoran yağı her türlü cilt deformasyonlarına iyi geliyormuş.. eline yüzüne jiletle faça atarlar ya o izleri bile hafifiletiyormuş..
bi arkadaş doğum yaptı geçen cuma bebek görmeye gittim.. (bu arada çok yakışıklı bi bebekti) kadıncağız bi çatlamış anlatamam..
şok oldum.. piyasada kullanmadığı krem yağ kalmamış.. veee 24'ten sonra başladım çatlamaya dedi..
ona demişler kantoran yağı diye.. aktarlarda bulunabiliyormuş.. onların bi akrabası yapmış tamamen yok olmazmış ama hafifletirmiş en azından..
tabi emzirirken kullanılabilir mi onu bilmiyorum tatlım..
o zman artık duzenlı kullanmaya baslamak gerek sanırım genetıkte olabılıyomuş annen de warsa sende de oluyomş dıye duydum
ççoookkkk tatlısııınnnn..
çoookk teşekküürr ederimm...
o kadar moral oluyo ki su sözleriniz, desteginizz..
Allah hepimize o mutlu gunleri tattırsınn, onların ve kocişlerin acısını yaşatmasın..
slm arkdslar dr dan geldık şimdi normal de 27 haftalık hamıleyım bebişimz 1 hafta
önde gidiyo hatta 10 gün ultrason da 28+3 cıktı 1.185 kılosu da masaallah tosuncuguma :)
şeker yuklemesı yaptırdm 50 mg yuksek cıktı cuma gunu de 100 luk yaptırcaz rısk war dedı dr
bakalım inş bi problem cıkmaz
allahımm yaaa
ben neden altıncı ayımı 15 kilo ile tamamladım yaa.. 55 kilo ile başladım valla 70 çıktım son kontrolde..
yeni bi doktora başladım ya tartısı boozuktur onu desem çizmelerim vardı ayağımda desem onu desem bunu desem 5 kilo atsam geriye kalır 10 kilo.. yani ne yaparsam yapayım
ben küçük bir ayıcığım..
başladım kızlar çatlaklarınızzz
bende şimdilik bişi yok. bişide kullanmıyorum hala:26:
son haftalara doğrumu çatlarımki acep
benim 11 kiloma dün doktor
feci bir tepki verdi yaaa
artık herşeyi haslama yiyorum
ben de 57 ile başlamıştım şimdi 67yim(( dr kilomu duyunca maşşallah dedi (( dalga geçti benleee
canım kantoran yağı her türlü cilt deformasyonlarına iyi geliyormuş.. eline yüzüne jiletle faça atarlar ya o izleri bile hafifiletiyormuş..
bi arkadaş doğum yaptı geçen cuma bebek görmeye gittim.. (bu arada çok yakışıklı bi bebekti) kadıncağız bi çatlamış anlatamam..
şok oldum.. piyasada kullanmadığı krem yağ kalmamış.. veee 24'ten sonra başladım çatlamaya dedi..
ona demişler kantoran yağı diye.. aktarlarda bulunabiliyormuş.. onların bi akrabası yapmış tamamen yok olmazmış ama hafifletirmiş en azından..
kızlaaaar çok hastayım((
geldim birz yattm ama uyuyamadm kalktım yine..
ya ben bu aralar gazmandan beter oldum ya
var mı sizde de bu durum?? ömrüm tuvalatte geçiyor.
Allahtan şu klozet denen şey var yoksa ne ederdim
selam kizlar.biz geldik.kizimla gezmelere gittik bugun.cok yorulmusum hem dinleneyim hem sizlere katilayim dedim
yaa catlaklar bendede basladi.sol tarafimda sagimda bisey yokta.ve ben hic bir onlem filan almiyorm.vazelin filan
rahatsiz ediyo beni yagli yagli.doktoruma solesem bi krem verirmiki.ama catlayacagi varsacatliyormus
krem filan engel olmuyomus.
az kaldı evimize gitmeyekocişe de kızgınım hala çok konuşuyormuşum hamilelikte çene kaslarını ölçtürelim diye dalga geçti benimle bende kısdım üff biss kadınlar konuşmayıs ki
Adam gülerek söledi ama ben baya ciddiye aldım çok alınganlaştım iyice
arkadaşlar sağlık ocağı bakanlıktan gelen yazıya göre ilk şeker yüklemesini 22-24.haftalar arası yapıyormuşancak bnm doktorum şeker yüklemesinin 26.haftadan önce yapılmasının hiçbir anlamı olmadığını söyledi.tıbben de açıklamıştı ama şimdi tam aklımda kalmadı.bi hormon varmış geliba 26.haftada salgılanmaya başlayan o yüzden o hormon salgılanmadan şeker yüklemesi yapılmasının bi anlamı olmuyormuş
canım çatlayacağı varsa çatlıyor diye düşünme bence.
ne kadar azaltsak o kadar iyi. cilde nem takviyesi yapalım ya gerilirken işi kolaylaşsın.
ben aktardan karışım aldım doktora yazdrmadım ve çok memnunum.
kakao yağı+ badem yağı+vazelin. tavsiye ederim..
hayırlı haberlerini bekliyoruz, dualarımız seninleekızlar ben çıkcam dua edin kaymadan düşmeden gidyim evime bide yarın sabah şeker yüklemem var onada dua edin sorunsuz atlatıyım bunuda ,,hepinize iyi akşamlar.............
ohh ne güzel vallaa siz gezin biss burda çalışalımmselam kizlar.biz geldik.kizimla gezmelere gittik bugun.cok yorulmusum hem dinleneyim hem sizlere katilayim dedim
yaa catlaklar bendede basladi.sol tarafimda sagimda bisey yokta.ve ben hic bir onlem filan almiyorm.vazelin filan
rahatsiz ediyo beni yagli yagli.doktoruma solesem bi krem veriramiki.ama catlayacagi varsacatliyormus
krem filan engel olmuyomus.
son zamanlarda bende de başladı kabızlık... aman tanrım ne illet bişimiş o... şimdi sabahları aç karnına bi tane karakurukayısı atıyorum ağzıma üzerine su içiyorum. ii gibiyim bu aralar...canm bendede kabizlik var bu ara.o kadarda su filan iciyorm ama yok.gaz bi ara bendede cok oluyodu.bu ara yok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?