2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

o kantaron yağının çok faydalı olduğunu bir sürü şeye faydasının olduğunu bende duymuştum, çatlağa faydasını duymadım bak, olursa deneyebiliriz.............

o zman artık duzenlı kullanmaya baslamak gerek sanırım genetıkte olabılıyomuş annen de warsa sende de oluyomş dıye duydum

çatlak olayının genetik olduğuna inanıyorum..annemde hiç çatlak yok mesela.. sanki annem çatlak kremimi kullandı.bir sürüde kilo alıp vermiş.. bende inşallah anneme çekerim.

başladım kızlar çatlaklarınızzz

bende şimdilik bişi yok. bişide kullanmıyorum hala:26:

son haftalara doğrumu çatlarımki acep

benim 11 kiloma dün doktor
feci bir tepki verdi yaaa
artık herşeyi haslama yiyorum

ben de 57 ile başlamıştım şimdi 67yim(( dr kilomu duyunca maşşallah dedi(( dalga geçti benleee

Selamlar biz geldikkkk!!!!!!!!!!!

Eğitim grubumun sınavlarını da bitirdim yettim garii napıyorsunuz?

Menzilim her bebek aynı kiloda olacak ya da bu sitelerde verilen kiloya uygun olacak diye bir şart yok doktorlar ya da site yetkilileri bu konunun özellikle altını çiziyorlar. Önemli olan doktorunun bebeğinin kilosunu iyi bulduğu. O yüzden hiç endişe etme.

Maşallah kuzucuğa

Kilolarımızla başımız dertte, dün yarım saat / kırk beş dakika yürüyüş yaptım eşim ya bu soğukta yürümeyelim diyor biraz desteklese beni inanın her gün yürürüm Beylikdüzünde oturunca anam burada yağmur yağsa bizim oraya dolu düşüyor daha sert havası var anlıyorum onu da ama destek olmak lazım dimee hastalıkta sağlıkta, soğukta sıcak lafı bile vaaaa

Ben de 6 kilodayım bakalım yakında şişerim yakalarım sizi

Doğumdan sonra kurduk mu topiği hep beraber veririz kilonun çoğu doğum esnasında veriliyormuş öyle diyorlar minumum 7-8 kilo sonrası zaten uykusuz geceler, emzirme etkinliği normal kilosunun altına bile düşenler var o yüzden ümitlerimizi yitirmeyelim. Bende de takıntı haline gelmeye başladı yediğim her şeyin kalorisine bakıyorum eşim de endişeli gözlerle beni takip ediyor

Bu arada ben de jilet önceden üstleri makina yapıyordum şimdi makinaya devam edicem bir yerden başlamam lazım en azından üstleri

tamam canım çok sağol denemekte fayda var artık doğumdan sonra denicem herbişeyi

ama ama ben moralini bozmak için demedim..
yani zaten almışsın son 2 ayda 3 ayda alsanda stres yapma, alınyomuş çünkü hep öyle diolar....verme kısmını düşün, verrim hertürlü de rahatla anlamında söylediydim
yoksa hamile bi kadının bi güzellik bi kilo konusunda moralini bozmam hiç

kızlar ben çıkcam dua edin kaymadan düşmeden gidyim evime bide yarın sabah şeker yüklemem var onada dua edin sorunsuz atlatıyım bunuda ,,hepinize iyi akşamlar.............

kızlaaaar çok hastayım ((
geldim birz yattm ama uyuyamadm kalktım yine..

ya ben bu aralar gazmandan beter oldum ya
var mı sizde de bu durum?? ömrüm tuvalatte geçiyor.
Allahtan şu klozet denen şey var yoksa ne ederdim

selam kizlar.biz geldik.kizimla gezmelere gittik bugun.cok yorulmusum hem dinleneyim hem sizlere katilayim dedim
yaa catlaklar bendede basladi.sol tarafimda sagimda bisey yokta.ve ben hic bir onlem filan almiyorm.vazelin filan
rahatsiz ediyo beni yagli yagli.doktoruma solesem bi krem verirmiki.ama catlayacagi varsacatliyormus
krem filan engel olmuyomus.

canm bendede kabizlik var bu ara.o kadarda su filan iciyorm ama yok.gaz bi ara bendede cok oluyodu.bu ara yok sukur

az kaldı evimize gitmeye kocişe de kızgınım hala çok konuşuyormuşum hamilelikte çene kaslarını ölçtürelim diye dalga geçti benimle bende kısdım üff biss kadınlar konuşmayıs ki

Adam gülerek söledi ama ben baya ciddiye aldım çok alınganlaştım iyice

canım çatlayacağı varsa çatlıyor diye düşünme bence.
ne kadar azaltsak o kadar iyi. cilde nem takviyesi yapalım ya gerilirken işi kolaylaşsın.
ben aktardan karışım aldım doktora yazdrmadım ve çok memnunum.
kakao yağı+ badem yağı+vazelin. tavsiye ederim..

arkadaşlar sağlık ocağı bakanlıktan gelen yazıya göre ilk şeker yüklemesini 22-24.haftalar arası yapıyormuşancak bnm doktorum şeker yüklemesinin 26.haftadan önce yapılmasının hiçbir anlamı olmadığını söyledi.tıbben de açıklamıştı ama şimdi tam aklımda kalmadı.bi hormon varmış geliba 26.haftada salgılanmaya başlayan o yüzden o hormon salgılanmadan şeker yüklemesi yapılmasının bi anlamı olmuyormuş

amann canımmmm
boşverrr

gülerek söylemiş işte adam

kızlar bu seneki müfettiş kontrolümü atlattım yupppiiiii acayip kar yağıyo buraya böyle giderse okul yarın tatil olar kesinnnn

evet canım benim doktorum da aynen öyle dedi bana
ve 28. haftada yapıcaz biz şeker yüklemesini....

müfettiş amca ne dedi bana biliyouz mu :BENCE ÖĞRETMENLER YAZIN DOĞURCAK ŞEKİLDE ÇOCUK yAPMALI.ŞİMDİ BU ÇOCUKLAR İKİNCİ DÖNEM ÖĞRETMENSİZ Mİ KALCAK dediiiiii

evet canm dogrusun aslinda.ole die salivermekte iyi degilki.ben yurtdisindayim.dedigin karisimi ayri ayri alip evde kendim olustursam.ole hepsi bi arada bulamam.bide badem yagi killanma yapiyomus dogrumu bende zaten var ufak tefek killar.iyiceartmasin sonra.kremi hergece yatmadan oncemi surucez.

kızlar ben çıkcam dua edin kaymadan düşmeden gidyim evime bide yarın sabah şeker yüklemem var onada dua edin sorunsuz atlatıyım bunuda ,,hepinize iyi akşamlar.............
hayırlı haberlerini bekliyoruz, dualarımız seninlee

ohh ne güzel vallaa siz gezin biss burda çalışalımm
çatlayacağı varsa çatlar tabide, seninde elinden geleni yapman gerekiyor en azından ben öyle düşünüyorum.bunun için cildiini nemli tutman gerekiyor. yağ karışımı olaylarına hiç girmedim ben uğraşamam sıkıntılı insnaın ben yok gramlarını ayarla yok pamuğa dök sonra sürün sonra p pamuğu çöpe at vs vs çok uğraşmalı.. ben nette araştırdım baya, sonra dr sordum hangi kremi önerirsiniz die bana duymadığım bi krem söyledi beğenmedim yine buradan öğrendiğim mustela yı kullandım 3.aysonra ara ara sürdüm hep... hamile olduğu öğrendiğim ilk günden beride duştan sonra vucut losyonu kullandım.... artık çatlarsamda çatlarım en azından ben elimden geleni yaptım derim... sende çok geç kalmadan sana uygun olanı kullanmalısın bence ve bol su içmek lazım...

canm bendede kabizlik var bu ara.o kadarda su filan iciyorm ama yok.gaz bi ara bendede cok oluyodu.bu ara yok sukur
son zamanlarda bende de başladı kabızlık... aman tanrım ne illet bişimiş o... şimdi sabahları aç karnına bi tane karakurukayısı atıyorum ağzıma üzerine su içiyorum. ii gibiyim bu aralar...

Benimki 22 hafta yaptırdı, bende 25 ten sonra deye okumuştum, ama bebek sat a göre büyük falan deyince bi şey deyemedim.
Şimdi 28 de gene yaptıracam, mutlaka yaptır deye tembihledi. Ama o 2 saat geçmek bilmyor hastanede.

Çatlakları önlemek için chicconun Mamma donna kremini kullanıyorum, ve memnunum şimdilik, fiyatı da diğerlerine göre çok uygun. Bide duş sonrası bebek yağı sürüyorum.

Kabızlığa kivi de iyi geliyor, diğer yöntemler başarısız kalırsa denemekte fayda var. Bende kivi çok etkili.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…