onun da öncesi 47'ydim cicikom yaa..
hamile kalmadan önce durduk yere bayılıyordum tansiyonum düşüyordu falan doktora gittim bi dünya ilaç kullandım onlarla bi başladım şişmeye.. düzenli bi hayatım yoktu misafirhanelerde 6 ay kaldım.. evim eşim ankarada ben istanbulda.. her akşam tost pizza ekmek arası şeyler yiyip tek başıma olunca da sıkıntıdan akşam 8 'de yatardım..
7-8 ayda 47'den 55'e çıktım.. yani ben zaten kendi çapımda şişko başlamıştım hamileliğe..
yanee ben şimdi doğumdan sonra 55 de olsam o benim için fazla oluyorr.. bi de kalıyormuş ya 3-5 kilo doğumdan sonra 60 kilo olursam yaa..
sen de umutsuz olma kuzucum veririz inşallah hep beraber..
kilo dışında hepsi çok sıkıntılı şeyler canım ya...walla imkanın varsa bi yardım alabilirsin bence zira çocuk yetiştirmedim hiç ama etrafda arkadaşlardan vs. duyduğum bi çocukta en sıkıntılı durumlardan biri bu tv izleme olayı...
üsküdarda
takma canım ya..bence zayıf hamile kalanlar zaten öyle 15-20-25 kilo alabilio..
ama verirkende onlar daha çabuk verio..yani bence öyle...benim aldığım 2 kilo senin 5 kilona eşdeğer bence...
doğumdan sonra açcaz bi yopik doğurduk şimdide kilo veryoz die..gitsin kilolar:)))
hıı başladımı artık çatlaklarcanım benim bende 47yle başladım şuan 57 kiloyum 27+1im bugün birtek sen değilsin ki takma bu kadar.ayrıca göğüslerim çatlaktan kıpkırmızı oldu çatlak kremine geç başladım sanırımama olsun bebiş iyi olsunda napalım
hıı kızlar bi de bu 15 kilonun 6'sı son 1,5 ayda alındı yani..
süper mesai yapmışım.. şimdi ben doğuma 20 kilo ile gider miyim sizce yoksa geçer mi 20'yi
benim 11 kiloma dün doktor
feci bir tepki verdi yaaa
artık herşeyi haslama yiyorum
başladım kızlar çatlaklarınızzz
bende şimdilik bişi yok. bişide kullanmıyorum hala:26:
son haftalara doğrumu çatlarımki acep
hay bin kunduz, ben dr a gitmeye korkuyommm ama napcezzbenim 11 kiloma dün doktor
feci bir tepki verdi yaaa
artık herşeyi haslama yiyorum
hıı başladımı artık çatlaklar
bende henüz yok ama düzenli yağlanıorum aklıma geldikçede krem sürüyorum
veeeeeeeee hiç istemiorum çatlamayı((
geçersin bence...dün face de 2. kez anne olacak 2 kişi vardı
son 2 ayda en çok lio alınyo dediler...biri 7 biri 9 kilo almış son 2 ayda..sen hesapla..
şu aşamada bence alcandan çok doğumdan sonra vercene konsantre olmaya çalış:))
canım oluşan çatlakları düzeltmek çok zor diyorlar, o yüzden önemli olan oluşmasına mani olmak... yinede bi araştır istersen nette...valla başladı canım ya bişey yoktu birden bire çatladılar
karnımda filan bişey yok ama çatlıcak bence kaşınyo çünkü
var mı bildiğiniz bişey bu çatlakları düzeltmek için
canım oluşan çatlakları düzeltmek çok zor diyorlar, o yüzden önemli olan oluşmasına mani olmak... yinede bi araştır istersen nette...
ben mustela kullanıyorum 200ml almıştımi bitmek üzere şimdi, bide arkadalım lireac verdi onun içinde çok az vardı, kullandım hepsini.
valla başladı canım ya bişey yoktu birden bire çatladılar
biliyorum cnm orayı..oralara çok gitmem ama yolum düşerse aklımda olsun..saolasınkartal-kadıköy arası bi yerde optimum outlet var ya kzu orda batikte bi reyon var 2.90 hbrin olsun süperleer 40 tlye aldığım bluz 2.90
valla başladı canım ya bişey yoktu birden bire çatladılar
valla canım benim bildiğim kadarıyla olduktan sonra yapacak bişey yok çatlamadan önce önlemini almak gerekiyo, ben 3. ayımdan itibaren sabah akşam düzenli olarak krem kullanıyorum, şimdilik hiç bişey yok ama olurmu olmazmı bilmiyorum, sen yinede kremini ihmal etmeden kullan daha fazla çatlamasını önlersin belki...
ben de 57 ile başlamıştım şimdi 67yim(( dr kilomu duyunca maşşallah dedi (( dalga geçti benleee
gögüslerime de karnıma yağ sürüyorum düzenli olarakwalla başladı canım ya..
benim göğüslerim çok hızlı büyüdü 75ti şimdi 85 kullanıyorum karnıma krem sürdüm göğsüme sürmemiştim ben kaşındım sanırım
birden bire kırmızı çizgiler belirdi bişi yoktu aslında
şimdilik başka yerde yok bakalım:18:
sıkma canını emin ol emzirirsen 1 sene içinde verirsinhıı kızlar bi de bu 15 kilonun 6'sı son 1,5 ayda alındı yani..
süper mesai yapmışım.. şimdi ben doğuma 20 kilo ile gider miyim sizce yoksa geçer mi 20'yi
ben de bebek yağı ve kakao yağı kullanıyorum badem yagı da almıstm ama kullnmıyorum onu kıllanma yapıyomuş ne zamn baslıyo catlaklar?
kişinin cilt yapısına bağlı cnm ama son iki ay bebek çok hızlı geliştiği için asıl o zaman tehlike çanları çalmaya başlıyo ama ben taaa 2.5 aydan beri fln kullanıyorum yani bakalım şimdilik bişey yok ama zamanla ne olcak
züpersin çok moral oldu..hıı başladımı artık çatlaklar
bende henüz yok ama düzenli yağlanıorum aklıma geldikçede krem sürüyorum
veeeeeeeee hiç istemiorum çatlamayı((
geçersin bence...dün face de 2. kez anne olacak 2 kişi vardı
son 2 ayda en çok lio alınyo dediler...biri 7 biri 9 kilo almış son 2 ayda..sen hesapla..
şu aşamada bence alcandan çok doğumdan sonra vercene konsantre olmaya çalış:))
canım kantoran yağı her türlü cilt deformasyonlarına iyi geliyormuş.. eline yüzüne jiletle faça atarlar ya o izleri bile hafifiletiyormuş..valla başladı canım ya bişey yoktu birden bire çatladılar
Allahım 9.ayda ne halde olacağız merak içindeyim.anladım yarın bende gelip dr. dan yediğim fırçaları anlatıp ağlıycam((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?