2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

55 e fazla diyosan ne deyim sana ben ya kzu 47 mişsin daha ne yani bünyen müsait demek ki eee srn ne o zaman eski kilona geri dönersin o zaman şartlar normale dönerse

kartal-kadıköy arası bi yerde optimum outlet var ya kzu orda batikte bi reyon var 2.90 hbrin olsun süperleer 40 tlye aldığım bluz 2.90

hıı başladımı artık çatlaklar
bende henüz yok ama düzenli yağlanıorum aklıma geldikçede krem sürüyorum
veeeeeeeee hiç istemiorum çatlamayı((
hıı kızlar bi de bu 15 kilonun 6'sı son 1,5 ayda alındı yani..
süper mesai yapmışım.. şimdi ben doğuma 20 kilo ile gider miyim sizce yoksa geçer mi 20'yi

geçersin bence...dün face de 2. kez anne olacak 2 kişi vardı
son 2 ayda en çok lio alınyo dediler...biri 7 biri 9 kilo almış son 2 ayda..sen hesapla..
şu aşamada bence alcandan çok doğumdan sonra vercene konsantre olmaya çalış:))

başladım kızlar çatlaklarınızzz

bende şimdilik bişi yok. bişide kullanmıyorum hala:26:

son haftalara doğrumu çatlarımki acep

heç bişee sürmüyon muu

ben sürmesem gerim gerim oluyom, hemencik sürüyoum kremimi yumuşatıyo hafifliyom sanki...

benim 11 kiloma dün doktor
feci bir tepki verdi yaaa
artık herşeyi haslama yiyorum
hay bin kunduz, ben dr a gitmeye korkuyommm ama napcezz :18:

valla başladı canım ya bişey yoktu birden bire çatladılar
karnımda filan bişey yok ama çatlıcak bence kaşınyo çünkü
var mı bildiğiniz bişey bu çatlakları düzeltmek için

kızlar kiloları hiç dert etmeyin...doğumdan sonra gidecek onlar rahat olun kendinize stres yapmayın. çatlaklar için aynı şeyi söyleyemiycem bende çok korkuyorum çatlamakdan.şimdilik birşey yok...aklıma geldikçe krem sürüyorum ama daha çok var doğuma.

canım oluşan çatlakları düzeltmek çok zor diyorlar, o yüzden önemli olan oluşmasına mani olmak... yinede bi araştır istersen nette...
ben mustela kullanıyorum 200ml almıştımi bitmek üzere şimdi, bide arkadalım lireac verdi onun içinde çok az vardı, kullandım hepsini.
şimdilik görünen yok ama inşallah olmaz.. kocamm sank çatlamaaa kafanı kırarım diyoo, her akşam kendi elceğizleri ile yağlıyoo :))))))

Son düzenleme:

bende lierac kullanıyorum canım ama göğüslerimi çok önemsememiştim çatlamaz diye
yani artık bu kırmızı çizgiler ömür boyu benimle demek Allahıııııııııııımmmmmmm

valla canım benim bildiğim kadarıyla olduktan sonra yapacak bişey yok çatlamadan önce önlemini almak gerekiyo, ben 3. ayımdan itibaren sabah akşam düzenli olarak krem kullanıyorum, şimdilik hiç bişey yok ama olurmu olmazmı bilmiyorum, sen yinede kremini ihmal etmeden kullan daha fazla çatlamasını önlersin belki...

kartal-kadıköy arası bi yerde optimum outlet var ya kzu orda batikte bi reyon var 2.90 hbrin olsun süperleer 40 tlye aldığım bluz 2.90
biliyorum cnm orayı..oralara çok gitmem ama yolum düşerse aklımda olsun..saolasın

bende her banyo öncesi her bi yerime bakıom varmı bişi die...
kaşınmada yok henüz...ama çatlamaya çok müsaitim gibi gelio...
3. ayın sonundan buyana bayodan sonra bi yağ karışımım var onu süryom..2 aydırda çatlak kremi aklım aklıma geldikçe sbhları işe gelirken sürüom..soğukta uğraşması çok zor oluo çok düzenli kullanamıom ama yinede haftada 1-2 kere değiniyorum..

kullanıyorum canım bari bu kadarla kalsa karnım filan çatlamasa

ben de 57 ile başlamıştım şimdi 67yim(( dr kilomu duyunca maşşallah dedi(( dalga geçti benleee

ben de bebek yağı ve kakao yağı kullanıyorum badem yagı da almıstm ama kullnmıyorum onu kıllanma yapıyomuş ne zamn baslıyo catlaklar?

gögüslerime de karnıma yağ sürüyorum düzenli olarak
çatlamak istemiyorum
çatlak yok diye sürmemezlik yapmayın
bir anda pötlerse sonraaaa

hıı kızlar bi de bu 15 kilonun 6'sı son 1,5 ayda alındı yani..
süper mesai yapmışım.. şimdi ben doğuma 20 kilo ile gider miyim sizce yoksa geçer mi 20'yi
sıkma canını emin ol emzirirsen 1 sene içinde verirsin
bak doğumdan 1 hafta-10 gün sonra 6-10 arasında gtmiş olacak

ben de bebek yağı ve kakao yağı kullanıyorum badem yagı da almıstm ama kullnmıyorum onu kıllanma yapıyomuş ne zamn baslıyo catlaklar?

kişinin cilt yapısına bağlı cnm ama son iki ay bebek çok hızlı geliştiği için asıl o zaman tehlike çanları çalmaya başlıyo ama ben taaa 2.5 aydan beri fln kullanıyorum yani bakalım şimdilik bişey yok ama zamanla ne olcak

o zman artık duzenlı kullanmaya baslamak gerek sanırım genetıkte olabılıyomuş annen de warsa sende de oluyomş dıye duydum

züpersin çok moral oldu..

canım kantoran yağı her türlü cilt deformasyonlarına iyi geliyormuş.. eline yüzüne jiletle faça atarlar ya o izleri bile hafifiletiyormuş..
bi arkadaş doğum yaptı geçen cuma bebek görmeye gittim.. (bu arada çok yakışıklı bi bebekti) kadıncağız bi çatlamış anlatamam..
şok oldum.. piyasada kullanmadığı krem yağ kalmamış.. veee 24'ten sonra başladım çatlamaya dedi..
ona demişler kantoran yağı diye.. aktarlarda bulunabiliyormuş.. onların bi akrabası yapmış tamamen yok olmazmış ama hafifletirmiş en azından..
tabi emzirirken kullanılabilir mi onu bilmiyorum tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…