müfettiş amca ne dedi bana biliyouz mu :BENCE ÖĞRETMENLER YAZIN DOĞURCAK ŞEKİLDE ÇOCUK yAPMALI.ŞİMDİ BU ÇOCUKLAR İKİNCİ DÖNEM ÖĞRETMENSİZ Mİ KALCAK dediiiiii
müfettiş amca ne dedi bana biliyouz mu :BENCE ÖĞRETMENLER YAZIN DOĞURCAK ŞEKİLDE ÇOCUK yAPMALI.ŞİMDİ BU ÇOCUKLAR İKİNCİ DÖNEM ÖĞRETMENSİZ Mİ KALCAK dediiiiii
evet canm dogrusun aslinda.ole die salivermekte iyi degilki.ben yurtdisindayim.dedigin karisimi ayri ayri alip evde kendim olustursam.ole hepsi bi arada bulamam.bide badem yagi killanma yapiyomus dogrumu bende zaten var ufak tefek killar.iyiceartmasin sonra.kremi hergece yatmadan oncemi surucez.
arkadaşlar sağlık ocağı bakanlıktan gelen yazıya göre ilk şeker yüklemesini 22-24.haftalar arası yapıyormuşancak bnm doktorum şeker yüklemesinin 26.haftadan önce yapılmasının hiçbir anlamı olmadığını söyledi.tıbben de açıklamıştı ama şimdi tam aklımda kalmadı.bi hormon varmış geliba 26.haftada salgılanmaya başlayan o yüzden o hormon salgılanmadan şeker yüklemesi yapılmasının bi anlamı olmuyormuş
geçmiş olsun...kızlaaaar çok hastayım((
geldim birz yattm ama uyuyamadm kalktım yine..
ya ben bu aralar gazmandan beter oldum ya
var mı sizde de bu durum?? ömrüm tuvalatte geçiyor.
Allahtan şu klozet denen şey var yoksa ne ederdim
canım bizim kullandığımız kremlerden kullan..eczanede reçete olmadan satılıo burda onlar...selam kizlar.biz geldik.kizimla gezmelere gittik bugun.cok yorulmusum hem dinleneyim hem sizlere katilayim dedim
yaa catlaklar bendede basladi.sol tarafimda sagimda bisey yokta.ve ben hic bir onlem filan almiyorm.vazelin filan
rahatsiz ediyo beni yagli yagli.doktoruma solesem bi krem verirmiki.ama catlayacagi varsacatliyormus
krem filan engel olmuyomus.
gözün aydınkızlar bu seneki müfettiş kontrolümü atlattım yupppiiiiiacayip kar yağıyo buraya böyle giderse okul yarın tatil olar kesinnnn
3 aylık bebesini bırakacakların ne suçu var acebahöyyyyt dellendirmesin beni :))
deseydin petuşla zeynep kızıyo zaten bi de siz çıkmayın diye
ben çocuğu yazın doğurup 2 aylık çocuğu bırakıp okula mmı gidecem yani??
hıh kendi karısı ne etti acaba sormak lazım...
ben de kıllanma yapmadı canm. göbeğimde vardı zaten biraz
onlaarla takılmaya devam
ben her gün kullanmıyorum 2 günde bir duş alıyorum duştan sonra sürüyorum..
ayrı ayrı da mantıklı canm neden olmasın..
aaaa biz 25. haftamızda yaptık şeker yüklemesni... olmadı mı şmdi.. sonuçlar doğruyu göstermedi mi?
höyyyyt dellendirmesin beni :))
deseydin petuşla zeynep kızıyo zaten bi de siz çıkmayın diye
ben çocuğu yazın doğurup 2 aylık çocuğu bırakıp okula mmı gidecem yani??
hıh kendi karısı ne etti acaba sormak lazım...
ben de kıllanma yapmadı canm. göbeğimde vardı zaten biraz
onlaarla takılmaya devam
ben her gün kullanmıyorum 2 günde bir duş alıyorum duştan sonra sürüyorum..
ayrı ayrı da mantıklı canm neden olmasın..
anam konuştuk biz patronla şimdi
bana söylediklerini yazıyorum yorum yapabilirsiniz...
4 ay uzun bir süre..
benim ve işlerimin de mağdur olmaması gerekiyor açıkçası
siz yokken dışarıdan bir grafiker ile idare etmeye çalışıcam
bir ay duruma bakıcam oluyor ise tamam
olmaz ise yapacak bişey yok başka bir arkadaş bakıcam
geçmiş olsun...
canım bizim kullandığımız kremlerden kullan..eczanede reçete olmadan satılıo burda onlar...
gözün aydın
3 aylık bebesini bırakacakların ne suçu var aceba
müfettişlerede laf yok taamı...adamı hasta etmeyinnn
cnm nette 24-28 arası yapılyo yazıo..dr una güven bence...sonuçta bazı dr lar hiç yaptırmaya gerek bile duymuo
anam konuştuk biz patronla şimdi
bana söylediklerini yazıyorum yorum yapabilirsiniz...
4 ay uzun bir süre..
benim ve işlerimin de mağdur olmaması gerekiyor açıkçası
siz yokken dışarıdan bir grafiker ile idare etmeye çalışıcam
bir ay duruma bakıcam oluyor ise tamam
olmaz ise yapacak bişey yok başka bir arkadaş bakıcam
yani?????????????
başka bi arkadaşa bakınca seni napcakmış?
sen zaten çıkmıcakmıydın bide ama diosunki 4 ay izin sonrada çıkarsınki işsizlik maaşı alim..o onudamı yapmıo
canım benim borsa müfettişlerine laf yok
zira onlar pek cici oluyorlar
amaaa eğitim müfettişlerine var
nasssı yani işe başkasını mı alacak??
ee sen başlayınca nolcak peki?
o kadar detaylı konuşmadım kapıyı kapatmamak için canım..
valla 4 ayın içinde başka arkadaş alırda beni çıkartırsa anında açarım mahkeme ....
beklemek zorunda daha fazlasını ödememek için..
Eğer 4 ayı beklerse de yine de diycem siz bana çıkışımı verin işsizlik maaşı için...
Şimdi pusuya yattım...
beklemiycek hayatım
fıtık ameliyatında yaptığı şeyi yapacak...
1 ayda geri gel diycek gelemeszen sen bilirsin diycek
bende sıkıysa işten çıkar diycem
çıkarırsa dava açıcam...
özel sektörde bu işler nasıl olur hç fikrm yok ama
ill ki kanunlar çalışanın yanındadır ve seni mağdur etmez.
bence de ara hakkını. topik olarak rahatlayalım
şu patrona bir gooool atalım
yok yeaaa ona mı sorcakmışız.gerizekalı adam yaaaamüfettiş amca ne dedi bana biliyouz mu :BENCE ÖĞRETMENLER YAZIN DOĞURCAK ŞEKİLDE ÇOCUK yAPMALI.ŞİMDİ BU ÇOCUKLAR İKİNCİ DÖNEM ÖĞRETMENSİZ Mİ KALCAK dediiiiii
sinir oldum yaaa
bu ne kadar bencillik
halbuki her fırsatta bana senden çok memnunuz
içimiz rahat diyip duruyodu
yalancı pislik ....
:44::44:
züpersin çok moral oldu..
canım kantoran yağı her türlü cilt deformasyonlarına iyi geliyormuş.. eline yüzüne jiletle faça atarlar ya o izleri bile hafifiletiyormuş..
bi arkadaş doğum yaptı geçen cuma bebek görmeye gittim.. (bu arada çok yakışıklı bi bebekti) kadıncağız bi çatlamış anlatamam..
şok oldum.. piyasada kullanmadığı krem yağ kalmamış.. veee 24'ten sonra başladım çatlamaya dedi..
ona demişler kantoran yağı diye.. aktarlarda bulunabiliyormuş.. onların bi akrabası yapmış tamamen yok olmazmış ama hafifletirmiş en azından..
tabi emzirirken kullanılabilir mi onu bilmiyorum tatlım..
yeri doldurulmuyacak hiç kimse yoktur zeynebim..bunu hiç unutma..onlar patron olmadan önce ilk bunu öğreniolar canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?