2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

hem bak duaların kabul olyo banada dua etde normal doğum yapıyım böle çatır çatır doğurayım olurmu...........

cnm ben atlamışım demek ki..doktorun neden sana sezeryan dedi ki?
cnm plesenta aşağıdaydı benim çıkmamış dr artık çıkmaz dedi...normal doğuma engel bi durum..
hem bak duaların kabul olyo banada dua etde normal doğum yapıyım böle çatır çatır doğurayım olurmu...........

yapmammı heççç....doğurun çatır çatır

kızlar sizlerle konuşmayı aranızda olmayı çok özledim ama
felaket yogun bir zaman
bugün evin ön kaporasını yatırdık
eft hesaba geçmedi banka banka dolaştık canım çok sıkıldı
işe geri geldim baktım ki hesaba gelmiş
dellendim
bebeğim çok iyi sanırım
doktora gidecektim bugün olmadı
kısmet artık en kısa zamanda gdip bebeğimi görmek istiyorum 6 ocak da gitmiştim en son

şimdi sizin bu telaş beim bir de öteki var onun telaşı sıkıntısıda ayrı
tv ye çok bakıyor
kreşe giderken iyiydi kış diye babm geldi onun yanınd aduruyor ama tv aşkı beni bitirdi onda da bende de takıntı oldu ne yapacağım bilmiyorum

psikoloğa mı gitsem diyorum

bu düşünceler arasında karnımda kine haksızlık mı yapıyorum diyorum
vs vs

bu sabah tartıldım 5 kilo almışım toplamda sevindim
6. ayımı 2 kilo alarak tamamladım ne güzellll

konyada kar yağıyor, acaba kar tatili verirlermi, yani hani haberlerde söylüyo ya okullar tatil bide engellilerle hamileler tatil diye, öle bi tatil yani, vardı di mi öyle bişey yoksa benim canım mı öyle istiyo da uydurdum.....

az önce bende arkadaşlara diyordum..var evet öyle bir tatil..özel sektörde olmaz ama tatil sanmıyorum.

ya sus söyleme bari ya 2 kilo neki ben neden böyle olamadım ya amaaan beea söylemeyin böyle haberleri

alemsin petuş haaa aman ben de jilet yapıyom şimdi kendim yapıyom jilet sonra da kociş yapar ama annemlere gidince ne olcak bilmiyore benn demek sen normal istiyodun haa biz pek hatırlamıyos ama neyse bakalım korkulur senden haaa bu arada sen nerde oturuyodun kuzuu

allahımm yaaa
ben neden altıncı ayımı 15 kilo ile tamamladım yaa.. 55 kilo ile başladım valla 70 çıktım son kontrolde..
yeni bi doktora başladım ya tartısı boozuktur onu desem çizmelerim vardı ayağımda desem onu desem bunu desem 5 kilo atsam geriye kalır 10 kilo.. yani ne yaparsam yapayım
ben küçük bir ayıcığım..

öncesinde bari 55 mişsiz kuzu o da güzel ben yıllardır 55i hedefliyom ve ne yapsam olamıyom yani önceden 55 olabiliyosan doğumdan sonra da olursun benim gibi umutsuz olmazsın en azından yani boşveer

bende 10 kilo aldımmm napcazzzz böylee yaaaa... nereden kesip kırpsakk... hiç böyle bir şey söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama su içsem yarıyor yahuuu

canım benim bende 47yle başladım şuan 57 kiloyum 27+1im bugün birtek sen değilsin ki takma bu kadar.ayrıca göğüslerim çatlaktan kıpkırmızı oldu çatlak kremine geç başladım sanırımama olsun bebiş iyi olsunda napalım

ben karnıma falan çatlak kremi sürerken göğüslerimede sürüyorum. çok şükür yok şimdilik birşey...

başladım kızlar çatlaklarınızzz

bende şimdilik bişi yok. bişide kullanmıyorum hala:26:

son haftalara doğrumu çatlarımki acep

öncesinde bari 55 mişsiz kuzu o da güzel ben yıllardır 55i hedefliyom ve ne yapsam olamıyom yani önceden 55 olabiliyosan doğumdan sonra da olursun benim gibi umutsuz olmazsın en azından yani boşveer

onun da öncesi 47'ydim cicikom yaa..
hamile kalmadan önce durduk yere bayılıyordum tansiyonum düşüyordu falan doktora gittim bi dünya ilaç kullandım onlarla bi başladım şişmeye.. düzenli bi hayatım yoktu misafirhanelerde 6 ay kaldım.. evim eşim ankarada ben istanbulda.. her akşam tost pizza ekmek arası şeyler yiyip tek başıma olunca da sıkıntıdan akşam 8 'de yatardım..
7-8 ayda 47'den 55'e çıktım.. yani ben zaten kendi çapımda şişko başlamıştım hamileliğe..
yanee ben şimdi doğumdan sonra 55 de olsam o benim için fazla oluyorr.. bi de kalıyormuş ya 3-5 kilo doğumdan sonra 60 kilo olursam yaa..
sen de umutsuz olma kuzucum veririz inşallah hep beraber..

kilo dışında hepsi çok sıkıntılı şeyler canım ya...walla imkanın varsa bi yardım alabilirsin bence zira çocuk yetiştirmedim hiç ama etrafda arkadaşlardan vs. duyduğum bi çocukta en sıkıntılı durumlardan biri bu tv izleme olayı...
üsküdarda

takma canım ya..bence zayıf hamile kalanlar zaten öyle 15-20-25 kilo alabilio..
ama verirkende onlar daha çabuk verio..yani bence öyle...benim aldığım 2 kilo senin 5 kilona eşdeğer bence...
doğumdan sonra açcaz bi yopik doğurduk şimdide kilo veryoz die..gitsin kilolar:)))

başladım kızlar çatlaklarınızzz

bende şimdilik bişi yok. bişide kullanmıyorum hala:26:

son haftalara doğrumu çatlarımki acep

walla başladı canım ya..
benim göğüslerim çok hızlı büyüdü 75ti şimdi 85 kullanıyorum karnıma krem sürdüm göğsüme sürmemiştim ben kaşındım sanırım
birden bire kırmızı çizgiler belirdi bişi yoktu aslında
şimdilik başka yerde yok bakalım:18:

hıı kızlar bi de bu 15 kilonun 6'sı son 1,5 ayda alındı yani..
süper mesai yapmışım.. şimdi ben doğuma 20 kilo ile gider miyim sizce yoksa geçer mi 20'yi

yok artık yaa bole kıllı kıllı mı gidicez :S:S gercekten tetikliyormu yoksa denk mi geldi ole acaba :26:

bence hic agda yaptirmayip doguma yakin yaptirilan agda cani cok yaktigi icin belki tetikler :26: ama duzenli olarak 3-4 haftada bir agda yapiliyorsa zaten alisiyor vucut cok da acimiyor dolayisiyla etkiletecegini dusunmuyorum ben
ben de kimseye acamiyorum seyimi hep kendim aliyorum sir ile ama gecen seder bacagim icin gittigimde kiz ikna etti beni tam acmasam da yarim yamalak aldirdim birdagakine mecburen acarim dedim ama yine cok cekindigim icin dunaksam ayna karsisinda esimin de yardimiyla kendim aldim sirf agdaciya acmaya cekindigim icin. Uzun surdu ah cekinmesem 10 dk ya hallediyorlar ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…