2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Hmmm peki öyle olsun bakalım yazdık bunu hanene :))
canm dinlen tabi ya maksat karın doyurmak değil mi da her şekilde olur..
senin sicil temiz bu konuda sıkıntı yok..

ben kumsala sorayım.
Kumsaaaaal ne yiyoz bugün??

kızlarrrrrr biz geldikkk özledik hepiciğiniziii

Nerelerdesin bakem sen ??
Alanya nasıl sel var mı oralarda??

bence korkmakta haklısın canım,doğum yapmasına sayılı günleri kalan arkadaşımı gördüm geçen hafta,resmen şişmiş karnı,evde artık patlıycam gibi hissediyorum dedi,geceleri uyuyamıyomuş,sabah 5 te falan uykuya dalıp öğlen uyanıyorum,nasıl oturacağımı,yatacağımı şaşırdım dedi,7.,8, aylar bile hiç bi şeymiş,hele öncesinin hiç bir zorluğu yokmuş dedi,tırsmadım desem yalan olur

e

amin
allah beterini göstermesin yatarım napıyım diyorum gerçekten çok acı çektik allah bi mucize gönderdi çok şükür

ama ama ama tam biz çıkıoduk
hadi bai bai

kuzum internetimiz kesikti bugün açıldı ondan yok idim
emme artık burdayım
alanyaa fenaaa kaç gündür yağmur çamur fırtına..
ama sel yok Allaha şükür..sizden nabersiniz bakalım??

be yiyoz kuzu biliyon mu patates püresi köfte ve pilav yanına da tuşuylan yoğuuurt

müfettiş amca ne dedi bana biliyouz mu :BENCE ÖĞRETMENLER YAZIN DOĞURCAK ŞEKİLDE ÇOCUK yAPMALI.ŞİMDİ BU ÇOCUKLAR İKİNCİ DÖNEM ÖĞRETMENSİZ Mİ KALCAK dediiiiii

oooldu canım deseydin,peki hamilelikten sonra kazara hemen hamile kalmamak için nasıl korunalım,aydınlatın bizi diye de sorsaydın,tövbe tövbe yaaa,sana mı sorcam ne zaman çocuk yapıcam,hayret bişi bu müfettişler de bazen hadlerini bilmiyolar yani

canım ben kullanıyorum elevit,komferfol,ayrıca birgün kalsiyum birgün magnezyum kullanıyorum rahat ol

kuzum internetimiz kesikti bugün açıldı ondan yok idim
emme artık burdayım
alanyaa fenaaa kaç gündür yağmur çamur fırtına..
ama sel yok Allaha şükür..sizden nabersiniz bakalım??

Bizler de bıraktığın gibiyiz..
okulların kapanmasına az kaldı onun mutluluğu içindeyiz

be yiyoz kuzu biliyon mu patates püresi köfte ve pilav yanına da tuşuylan yoğuuurt

abooooooo!!! Sormasaydım keşke

slm kızlarrr, bugün evim temizlendi, mis gibi oldu, çok mutluyum :) insan tertemiz bi eve ne kadar sevinio.. yazdıklarınızı biraz okumaya çalıştım, o müfettişlere gıcık oldum :) çatlaklar için ben de çok düzenli olmasa da baby die bi krem kullanıom, çok memnunum, sıkıntım yok, balsenlerinize, bacak içlerinize de sürün, benim arkadaşımın oraları çatladı!!!!!! Şimdi bi yemek molası verelim, sofrayı kuralım, öptm hepinizi...

maşallah o göbeğe ve berat efeye :))
annem haklı galiba erkekler 8 aya kadar çok büyür
kızlar da asıl 7. aydan sonra büyür diyor.
ben de hala çok göbek yok da beni mi teselli ediyor acaba

neden kuzu begenmedin yoksam

yok be yavrum bayıldıııım
benm özel menümdür o ne zamandır yapmıyom bak o üçlüyü..
annemler gelince yapayım bari..

kızlar benim bir süredir gece terlemelerim başladı resmen çamaşırım ıslanıyo özellikle göğüslerimin arasından şıp şıp damlalar akıyo sizdede oluyor mu:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…