2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
artık zaten inat oldu onlar beğenmiyor diye sırf reyyan koycam yani....ama eşim de biraz etkilenmiş gibi geldi. sen bir isim söyle diyorum sen ne istersen o olsun diyor. kafam karışıyor.

canım ne güzel ya sen ne istersen o olsun demesi harika bence :))
biz didişip duruyoruz hala.. reyyan bence de güzel içine sindiyse takma kimseyi.
ama emin değilsen araştr birz daha.
ben azra koyacağım.. cemre beril begüm sare beğendm birkaç isim.
fikir verir belki..

canım benim sıkma canını bende aynı durumdaydım jiletle bile alamicak duruma geldim geçen kuaföre gittim aldırdım canım yandı ama sonuçta temizlendi onlar işini biliyo pratikçe yaptılar

sağol canım...anladım ki ben reyyan ismini sevdim çünkü dönüp dolaşıp buna geliyorum. hem kızımda beğenir. kötü bir isim değil bence....di mi ama di mi..hatta bazen reyyoşum diyorum. reyyan reyyan canım kızım..seslenince güzel oluyor:)

canım Reyyan diyince gözümün önüne çok naif aynı zamanda olgun bi tip geliyo bence çok güzel benim kızım olsaydı aklımda eylül ela vardı...

kızlar bugün dr'a gittik ordan da anneanneye eve geç geldik. geçmişi okumayı anca bitirdim birazdan da yatcam. sayfanın gece bekçisi oldum garii

kızlar bugün dr'a gittik ordan da anneanneye eve geç geldik. geçmişi okumayı anca bitirdim birazdan da yatcam. sayfanın gece bekçisi oldum garii

günaydın canım...bu arada 28 haftalık olmuşsun allahım ya zaman bu aralar daha hızlı geçiyor sanki. ne zaman 4 aylık olacak ne zaman 20 hafta dolacak derken doğuracaz yaaaa....

günün ilk günaydını benden olsun erkenden kalktık yine ve kocişe kahvaltısını hazırladık akşamdan menüyü söyledi patates kızartması yum urta sıkma portakal ve çay neyse ki kızartmayı ve çayı o ocağa koymuş da diğerleri zor olmadı ama daha uyuycaktım uyku muyku kalmadı

Günaydın,

Keşke benim eşimde kahvaltı yapabilecek saatte çıksa da beraber kahvaltı etsek :)
En büyük hevesimdir.
Ama çok erken gittiği için bişi yiyemiyor sabahları

Günaydın bu arada herkese sanırım biz bugün 100 den düşüyoruzzzzz....

günaydınlar
biz kahvaltı yapmadan çıkmayız
eşim 6.50 de kalkar hazırlar sonra biz kalkarız
hamile kalmadan önce hazırlamazdı ama
şimdi yardım ediyo ne güsellll
biz oğlumla kalkar kahvaltımızı yaparız
7.30 da o evden çıkar 8 de ben
öğlen 12 oldu mu ve akşam 6 oldu mu yemek yeriz

bu arada eşim sigarayı buraktı
çok sevindim bugün 6 gün oldu
inşallah bir daha içmez

ben zaten hamile kalmadan günde 1 tane içiyordum o da akşamları zevkime işte
eşim bırakırsa onu da içmem emzirme bittikten sonra rahat ederiz ailecek

günaydınn biz geldik..
öpüyos her bi yerinizden..
ben daha da garibanım aranızda ne kahvaltı hazırlayanım var ne de kahvaltı hazırlayacağım bi koca
yaw zabah zabah aklıma geldi yine ufff..

günaydınlarrrr

bisde kahvaltısını evde yapanlardanız....çayımızı içioz şimdi miss gibi:))

günaydınn biz geldik..
öpüyos her bi yerinizden..
ben daha da garibanım aranızda ne kahvaltı hazırlayanım var ne de kahvaltı hazırlayacağım bi koca
yaw zabah zabah aklıma geldi yine ufff..

olsun cnm 1 hafat değilmiydi az kaldı işte biliysn pancem gibi hamileliği boyunca 10 gün görenler var şükret haline

bizimki de 7.15 gibi gibi çıkıyo kuzu çok erken ama napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…