artık zaten inat oldu onlar beğenmiyor diye sırf reyyan koycam yani....ama eşim de biraz etkilenmiş gibi geldi. sen bir isim söyle diyorum sen ne istersen o olsun diyor. kafam karışıyor.
inş. canım..tosuncuğumuzada maşallah..allah sağlık versin.
yiter ama yiterrrrr
kapanmayecekmi bu konu bugün.
jilletle alıom siz böyle ağda dedikçe kendimi pis gibi hissediom
cmt bi banyo yaptım 1 saat geçti hala banyoya başlayamadım ya.
eşim sürekli kapıyı çalıo iimisin die..
dedim değilimmmmmmm, göremiom oramı buramı kescem, aynaya bak, duşakabine sığama
resmen tansiyon hastası oldum yeaa
çok pişmanım ilk hamile olduğumda keşke ağdaya gitseydim şimdiya kadar alışırdı..
şimdi zoruma gidio...jiletlede göremeiom artık..napcam ben yaa
pofffffffffffffffff
canım ne güzel ya sen ne istersen o olsun demesi harika bence :))
biz didişip duruyoruz hala.. reyyan bence de güzel içine sindiyse takma kimseyi.
ama emin değilsen araştr birz daha.
ben azra koyacağım.. cemre beril begüm sare beğendm birkaç isim.
fikir verir belki..
anammmm ben yarın 99 oluyommmm
sağol canım...anladım ki ben reyyan ismini sevdim çünkü dönüp dolaşıp buna geliyorum. hem kızımda beğenir. kötü bir isim değil bence....di mi ama di mi..hatta bazen reyyoşum diyorum. reyyan reyyan canım kızım..seslenince güzel oluyor:)
canım Reyyan diyince gözümün önüne çok naif aynı zamanda olgun bi tip geliyo bence çok güzel benim kızım olsaydı aklımda eylül ela vardı...
99 derken? kilo mu yoksa?
ama 40 haftayı bekleyemez bence benim oğlan.38 de falan doğarsa 90 gün varabowwwwww
kızlar bugün dr'a gittik ordan da anneanneye eve geç geldik. geçmişi okumayı anca bitirdim birazdan da yatcam. sayfanın gece bekçisi oldum garii
günaydınn biz geldik..
öpüyos her bi yerinizden..
ben daha da garibanım aranızda ne kahvaltı hazırlayanım var ne de kahvaltı hazırlayacağım bi koca
yaw zabah zabah aklıma geldi yine ufff..
Günaydın,
Keşke benim eşimde kahvaltı yapabilecek saatte çıksa da beraber kahvaltı etsek :)
En büyük hevesimdir.
Ama çok erken gittiği için bişi yiyemiyor sabahları
Günaydın bu arada herkese sanırım biz bugün 100 den düşüyoruzzzzz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?