2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar benim bir süredir gece terlemelerim başladı resmen çamaşırım ıslanıyo özellikle göğüslerimin arasından şıp şıp damlalar akıyo sizdede oluyor mu:44:

evet canım ben de çok terliyorum ve hep üstümü açıyorum.
ve sanırım bu yüzden hasta oldum
ben silikon yorgandan diye düşünüyorum. pamuklu kullnmak lazım galiba.
hamilelikte bu da normal olabilir tabi:))
ama göğüslerimiz arası benm de ıslanıyo eeee kocaman oldular tabi

walla canım doktoruma söylüyorum önemsemiyor uyuz oluyorum ne dsem normal sensin normal dicem bigün
valla damlaların aktığını hissediyorum resmen demek dr haklıymış

kızlar benim bir süredir gece terlemelerim başladı resmen çamaşırım ıslanıyo özellikle göğüslerimin arasından şıp şıp damlalar akıyo sizdede oluyor mu:44:

evet evet bendede bikaç gündür gece terlemelerim başladı ve ben hiç yatamıyorum rahat yaa kalçam bacaklarım ve sırtım iyce ağrır oldu
vee kan hapı çoook midemi bulandırıyor artık..

evet evet bendede bikaç gündür gece terlemelerim başladı ve ben hiç yatamıyorum rahat yaa kalçam bacaklarım ve sırtım iyce ağrır oldu

allahım yalnız değilmişiiiiiiiimmmmm:124:bacaklarım özellikle ayağa ilk kalkarken gökdelene yürüyerek çıkmışım gibi ağrıyorbelimi zaten söylemeye gerek yok nurtopu gibi fıtığım var

benim de kan hapını günde 2 ye çıkardı.
ama ben mahvoldum 2 kez içince.
zaten ilk 4 ay çok çektm bulantıdan yine çekmek istemiyorum.
yatarken içiyorum sadece o zaman bulantı yapmıyo.
sabah akşam da bir kaşık pekmez içiyorum bakalım ne olacak...

benm de belim çok kötü kızlar ya..
arkama destek arıyorum sürekli.
okula yastık götürcem neredeyse

allahım yalnız değilmişiiiiiiiimmmmm:124:bacaklarım özellikle ayağa ilk kalkarken gökdelene yürüyerek çıkmışım gibi ağrıyorbelimi zaten söylemeye gerek yok nurtopu gibi fıtığım var

yaa evet ama benim popom kaba etim ordaki kemikler çok canımı acıtıyo kalkınca yürükende aynı şekilde..umarım geçer ya..
bide benim oğluş hep ama hep solda yaa

yaa evet ama benim popom kaba etim ordaki kemikler çok canımı acıtıyo kalkınca yürükende aynı şekilde..umarım geçer ya..
bide benim oğluş hep ama hep solda yaa

ya aynen,ben de nasıl yatacağımı bilemiyorum geceleri,uykuya dalana kadar 1 saat geçiyo,tam uyuyacakken çişim geliyo bu sefer de,e tabi 1 saat yatakta o yama bu yana dönünce Benim sıpanın tam bir yeri yok,bazen sağ boşluğumda yukarda hissediyorum bazen de sanki içimde zıplıuyo gibi derinlerden vuruyo keşke kamera olsa da gün içinde izlesek neler yapıyo,ne güzel olurdu

kızlar ne o mesaiden sonra yazmazdı kimsecikler buraya burdasınız hala hayırdır kocişler nöbette fln mı yoksam

uzun zamandır giremedim canım...sen neden erken doğuracaksın bir problem mi oldu...geçmiş sayfalarda okudum ama sebebini okuyamadım..

kızlar bugun pek ilgilenemedim burayla misafir vardı ogleden sonra herkes iyidir umarım

uzun zamandır giremedim canım...sen neden erken doğuracaksın bir problem mi oldu...geçmiş sayfalarda okudum ama sebebini okuyamadım..

şu gecirdigimiz lanet enfeksiyonlar sayesinde rahimde incelme ve hunileşme oldu
bu yuzden de doguma kadar yatak dedi dr
bugunde konustuk cok meyillisin erken doguma inşallah 32. haftaya kadar durur dedi
inşallah başarııcaz kızımla umutluyumm
sizlerde dua ediyosunuzz sagolun başarıcazzz Allahın izniyle biliyorumm..

geçmiş olsun canımmm....istirahat et o zaman sürekli. hiçbir şey senden ve bebeğinden önemli değil. boşver ev işlerini filan...dualarım sizinle canımm

geçmiş olsun canımmm....istirahat et o zaman sürekli. hiçbir şey senden ve bebeğinden önemli değil. boşver ev işlerini filan...dualarım sizinle canımm

ev işi umrumda değilkii zaten bu cok baska bi psikolojii
su an benle aynı sorunu yasayanların yazılarını okuyorumda içim daraldı resmen cıglık atmak geldi içimden
cok farklı bi psikoloji Rabbim kimseye yasatmasın
Allah razı olsun annem hiçbişi yaptırmıyo o böle koşturunca yoruluncada cok üzülüyorum
anne olmak zor zanaatmış arkadaslar
ben yavrum için cırpınıyorum annemde kendi yavrusu için..
çok sagol canım eksik olmayın..
ben cıkıyorum şimdii hoşçakalınn

kızlar kızımın ismini REYYAN koymak istiyorum ama çoğu kişi diyor ki kimse ona reyyan demez herkes reyhan der...eşim görümcelerie de söylemiş onlarda beğenmemeişler. gerçi onların fikri çok da tınnnnn....ama olumsuz tepki alınca da üzülüyorum...OFF YAAA ne koycam bu kızın ismini isim de beğenemiyorum sanki hiçbiri kızıma yakışmıyor. çok güzel kız isimleri var ama kendi çocuğuma gelince isim bulamıyorum...ne olur bana fikir verin

benim 2 kizim var birinin adi gunce digerinin adi cagla cok severek ve begenerek koyduk o sebeple paylasmak istedim...

kendi içine sindiyse koy cnm ... bnmkinin adıda poyraz olacak ama yaslı jenerasyon pek begenmiyo ama bn tınlamıyorum simde bnde cok sevdk baska işimlere bakasımız gelmiyo yok sert olurmus rüzgar ismiymiş fln biz ulu yüce die okuduk anlamını ondan koyduk bizim niyetimiz o :) neyseki gençler begeniyo begenmesede en cok annesi babası olarak biz kulncaz bn diyorumki bebek olarak güzel bir isim ee genclktede havalı dede oluncada poyraz dede pekte sirin oluyo her daim güzel işte sennkide ole cnm reyyan basta reyhan mı die soran olacak aman hangimizin ismi bi kerede dogru soyleniyoki

artık zaten inat oldu onlar beğenmiyor diye sırf reyyan koycam yani....ama eşim de biraz etkilenmiş gibi geldi. sen bir isim söyle diyorum sen ne istersen o olsun diyor. kafam karışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…