kızlar benim bir süredir gece terlemelerim başladı resmen çamaşırım ıslanıyo özellikle göğüslerimin arasından şıp şıp damlalar akıyo sizdede oluyor mu:44:
kızlar benim bir süredir gece terlemelerim başladı resmen çamaşırım ıslanıyo özellikle göğüslerimin arasından şıp şıp damlalar akıyo sizdede oluyor mu:44:
evet evet bendede bikaç gündür gece terlemelerim başladı ve ben hiç yatamıyorum rahat yaa kalçam bacaklarım ve sırtım iyce ağrır oldu
vee kan hapı çoook midemi bulandırıyor artık..
evet evet bendede bikaç gündür gece terlemelerim başladı ve ben hiç yatamıyorum rahat yaa kalçam bacaklarım ve sırtım iyce ağrır oldu
vee kan hapı çoook midemi bulandırıyor artık..
allahım yalnız değilmişiiiiiiiimmmmm:124:bacaklarım özellikle ayağa ilk kalkarken gökdelene yürüyerek çıkmışım gibi ağrıyorbelimi zaten söylemeye gerek yok nurtopu gibi fıtığım var
yaa evet ama benim popom kaba etim ordaki kemikler çok canımı acıtıyo kalkınca yürükende aynı şekilde..umarım geçer ya..
bide benim oğluş hep ama hep solda yaa
canım ablamda öyle diyodu hep solda diye yani buda normal
yaa evet ama benim popom kaba etim ordaki kemikler çok canımı acıtıyo kalkınca yürükende aynı şekilde..umarım geçer ya..
bide benim oğluş hep ama hep solda yaa
uzun zamandır giremedim canım...sen neden erken doğuracaksın bir problem mi oldu...geçmiş sayfalarda okudum ama sebebini okuyamadım..
şu gecirdigimiz lanet enfeksiyonlar sayesinde rahimde incelme ve hunileşme oldu
bu yuzden de doguma kadar yatak dedi dr
bugunde konustuk cok meyillisin erken doguma inşallah 32. haftaya kadar durur dedi
inşallah başarııcaz kızımla umutluyumm
sizlerde dua ediyosunuzz sagolun başarıcazzz Allahın izniyle biliyorumm..
geçmiş olsun canımmm....istirahat et o zaman sürekli. hiçbir şey senden ve bebeğinden önemli değil. boşver ev işlerini filan...dualarım sizinle canımm
kızlar kızımın ismini REYYAN koymak istiyorum ama çoğu kişi diyor ki kimse ona reyyan demez herkes reyhan der...eşim görümcelerie de söylemiş onlarda beğenmemeişler. gerçi onların fikri çok da tınnnnn....ama olumsuz tepki alınca da üzülüyorum...OFF YAAA ne koycam bu kızın ismini isim de beğenemiyorum sanki hiçbiri kızıma yakışmıyor. çok güzel kız isimleri var ama kendi çocuğuma gelince isim bulamıyorum...ne olur bana fikir verin
kendi içine sindiyse koy cnm ... bnmkinin adıda poyraz olacak ama yaslı jenerasyon pek begenmiyo ama bn tınlamıyorum simde bnde cok sevdk baska işimlere bakasımız gelmiyo yok sert olurmus rüzgar ismiymiş fln biz ulu yüce die okuduk anlamını ondan koyduk bizim niyetimiz o :) neyseki gençler begeniyo begenmesede en cok annesi babası olarak biz kulncaz bn diyorumki bebek olarak güzel bir isim ee genclktede havalı dede oluncada poyraz dede pekte sirin oluyo her daim güzel işte sennkide ole cnm reyyan basta reyhan mı die soran olacak aman hangimizin ismi bi kerede dogru soyleniyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?