2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın kızlar
ben bugun bebeğin kıyafetlerini yıkayıp valizlemek istıyorum erken dıyodum ama hem ağırlaşıyorum hemde kızımla uğraşıyorum fazlaca yoruyo benı yapsam hazır durur 2 buçuk ayım kaldı hemen hemen??
siz ne dıyosunuz????

bence erken ya ne biliym taze taze yıkayıp giydrmek varken ne gerek var erkenden ama tabii sen kendin bilirsin kendi gidişatını ilk çocuk die bi çoğumuz heyecan yapıyos sanırsam

bence erken ya ne biliym taze taze yıkayıp giydrmek varken ne gerek var erkenden ama tabii sen kendin bilirsin kendi gidişatını ilk çocuk die bi çoğumuz heyecan yapıyos sanırsam

yok canım erken tabi yani ilk bebeğimde 3. haftada yapmıştım hep ozman oda almıştık dolabını beklemiştim
ama şimdi b eklıcek birşeyım yok eksık ne var ne yok bı bakarım dedim kemıklerım çok ağrıo benım ya(
alt tarafımda kemıklerımden öluyorum nerdeyse

neden kuzu kalsiyum magnezyum fln kullanmıyon mu sen

neden kuzu kalsiyum magnezyum fln kullanmıyon mu sen

magnessi calsi var içtiğimde hiç işe yaramadı, bend ebıraktım calcimax var onu içiyorum bırtek
kızımın kafası aşşagıda o çok zorlar demişti dr ondan galıba kiloda çok var hiç dınlenemıyorum
mart gelseydı hayırlıısyla:)

günaydın nisanın güzel anneleri
istanbulda buz gibi bir havaya kalktık.kış gelmiyo gelmiyo dedik geldiiii
benim kemik ağrılarım için doktor magnezyum vermiyo,her söyleyişimde 'san verdiğim egzersileri yap' diyo.ama ben üşeniyorum.

gaz olayı dün beni mahvetti. 2 tabak mercimek çorbası içtim resmen yatana kadar davul gibiydim.

Günaydın güzel annişler .....
Bugün bir ilki yaşattı oğluşum beyefendi büyümüşte annesinin karnında keşfe çıkmış tepiklerini hissediyordum ama bugün otobüste resmen hareket ettiğini farkettim göbüşümün az üstünde kımıl kımıl ayy otobüste bi sırıtıyorum ya bi de hep sol tarafta mı olur ya azcık sağa git di mi yok sabah akşam sol tarafımda arka arkaya geliyor tepikler

Olabilir, hurçlara koyarsan sıkıntı olmaz bence :)
Çünkü son zamanlarda kızın seni daha çok yoruyor olacak, ağırlaşacağından.
Ama ben Mart 15 gibi düşünüyorum, Allah tan bir şey çıkmazsa....

En son granüllü detarjan erimiyormuş diyorduk.
Peki ne alacağımıza karar vermişmiydik.
Benim yeni doğum yapan arkadaşım, almamış bebek detarjanı, doktor kendinizinkinden devam edin demiş...
Sonra çok hassas oluyorlarmış.
Bilemedi hiihihi :)

Biraz rahat mı olmak lazım acep?

ben de aynı şeyi düşüyrm cnm özel detrjan almıycam yani kendimize neyse o yoksa sakınılan göze çöp batıyo ve fena oluyo sonrası

bu arada gaz sorunu yaşayan varmı aranızda bu gazdır arkadaş

günaydın herkeslere..ya sormayın arkadaşlar ne gazmış yaa..bi de beni göğğüsten sıkıştırıyo..eşim masaj uzmanı olcak valla sırtımı ova ova..
canım ben hem roxy hem hacı şakir alıcam 2sini de deniycem sanırım suyun sertliğiyle de ilgili

dün akşam bende eve gittim eşim makarna yapcak die beklerden yanına mercimek yemeğide yapmış..karaşimşeği yiyince fişek gibiydim gece boyunca bende...
benim önceki dr um magvital vermişti..
hafta sonunda yeni dr a başladım..o dediki magvital ağır bi ilaç ben magnezyum ihtiyacı için bi magnezyum pastili veriorum dedi..
adınıda söyledide hatırlayamadım.
dedi evdeki magvital az ise onu bitir sonra buna başla yada kes onu direk bunu al..
ben reçeteyi hastanede unutmuşum:))) o nedenle magvitale devam ediorum ama kafam karışmadıda değil...

parsi almış denemiş granüllüyü erimiş problem çıkmamış..
bende öyle düşünyorum aslında..ne kadar bizim çamaşırlardan ayrı yıkanabilirki..
3 yaş..4 yaş..onra bizim detarjana illaki geçecek bi noktada.
o zmn tenini iice hassas yaptıysak ya dimi???

canım bende kızımın ilk zamanlarında çamaşırlarını elde kalıp bebek sabunları ile filan yıkıyordum.sonra bizim deterjanlarla yıkamaya başlamıştım.yani özel bi deterjan almamıştım
gerçektende çok hasasslaştırmamak lazım.
önce kendi deterjanlarınızı deneyin alerji... olduğunu hissederseniz özel bebek deterjanlarından alın.
ne olursa olsun hiçbiri gerçekten doğal değil,içerikleri az çok aynı

pzt.kızımı cildiyeye götürdüm saç derisi kuru biraz,onun için ne yapayım'sebamed... alayımmmı' dedim
'gerçekte içerikleri aynı ha dalin,ha canbebe,ha jonhson. önemli olan çocuk şampuanı kullan marka önemsiz' dedi

vay vay ben hep en son dakkada giderim ya biraz erken gelince ark.lar diyolar hayırdır die şaşırıyolar bravo valla

ben inanılmaz dakiğimdir cnm..vede çok planlı programlı..öyle son dakikalrın gadını değilim yani:))

bide karlı yerlerde olan kimse yok topikte yanlışmıyım..paris, gosenay, sbilyana nerdelereki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…