günaydınlarrrr
bisde kahvaltısını evde yapanlardanız....çayımızı içioz şimdi miss gibi:))
günaydın kızlar
ben bugun bebeğin kıyafetlerini yıkayıp valizlemek istıyorum erken dıyodum ama hem ağırlaşıyorum hemde kızımla uğraşıyorum fazlaca yoruyo benı yapsam hazır durur 2 buçuk ayım kaldı hemen hemen??
siz ne dıyosunuz????
bence erken ya ne biliym taze taze yıkayıp giydrmek varken ne gerek var erkenden ama tabii sen kendin bilirsin kendi gidişatını ilk çocuk die bi çoğumuz heyecan yapıyos sanırsam
yok canım erken tabi yani ilk bebeğimde 3. haftada yapmıştım hep ozman oda almıştık dolabını beklemiştim
ama şimdi b eklıcek birşeyım yok eksık ne var ne yok bı bakarım dedim kemıklerım çok ağrıo benım ya(
alt tarafımda kemıklerımden öluyorum nerdeyse
oh afiyet olsun kuzu yaramasın eritsin yağları ok mi kuzu sen ne zaman measiye başlıyon
olsun cnm 1 hafat değilmiydi az kaldı işte biliysn pancem gibi hamileliği boyunca 10 gün görenler var şükret haline
neden kuzu kalsiyum magnezyum fln kullanmıyon mu sen
günaydın kızlar
ben bugun bebeğin kıyafetlerini yıkayıp valizlemek istıyorum erken dıyodum ama hem ağırlaşıyorum hemde kızımla uğraşıyorum fazlaca yoruyo benı yapsam hazır durur 2 buçuk ayım kaldı hemen hemen??
siz ne dıyosunuz????
9 da başlıo cnm da ben 8:30 gibi gelirim işime...erkenciyimdir az:)
yok canım ne bir haftası.. 2 ayyyyy..
Olabilir, hurçlara koyarsan sıkıntı olmaz bence :)
Çünkü son zamanlarda kızın seni daha çok yoruyor olacak, ağırlaşacağından.
Ama ben Mart 15 gibi düşünüyorum, Allah tan bir şey çıkmazsa....
En son granüllü detarjan erimiyormuş diyorduk.
Peki ne alacağımıza karar vermişmiydik.
Benim yeni doğum yapan arkadaşım, almamış bebek detarjanı, doktor kendinizinkinden devam edin demiş...
Sonra çok hassas oluyorlarmış.
Bilemedi hiihihi :)
Biraz rahat mı olmak lazım acep?
bu arada gaz sorunu yaşayan varmı aranızda bu gazdır arkadaş
günaydın nisanın güzel anneleri
istanbulda buz gibi bir havaya kalktık.kış gelmiyo gelmiyo dedik geldiiii
benim kemik ağrılarım için doktor magnezyum vermiyo,her söyleyişimde 'san verdiğim egzersileri yap' diyo.ama ben üşeniyorum.
gaz olayı dün beni mahvetti. 2 tabak mercimek çorbası içtim resmen yatana kadar davul gibiydim.
canım ben hem roxy hem hacı şakir alıcam 2sini de deniycem sanırım suyun sertliğiyle de ilgiliOlabilir, hurçlara koyarsan sıkıntı olmaz bence :)
Benim yeni doğum yapan arkadaşım, almamış bebek detarjanı, doktor kendinizinkinden devam edin demiş...
dün akşam bende eve gittim eşim makarna yapcak die beklerden yanına mercimek yemeğide yapmış..karaşimşeği yiyince fişek gibiydim gece boyunca bende...günaydın nisanın güzel anneleri
istanbulda buz gibi bir havaya kalktık.kış gelmiyo gelmiyo dedik geldiiii
benim kemik ağrılarım için doktor magnezyum vermiyo,her söyleyişimde 'san verdiğim egzersileri yap' diyo.ama ben üşeniyorum.
gaz olayı dün beni mahvetti. 2 tabak mercimek çorbası içtim resmen yatana kadar davul gibiydim.
vay vay ben hep en son dakkada giderim ya biraz erken gelince ark.lar diyolar hayırdır die şaşırıyolar bravo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?