2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

kuzu çmaşır kurutma makinasını şiddetle tavsiye ederim hijyen açısından da çok iyiymiş çok rahat oluyo ya eskiden almadığıma çok pişmanım

gece hç uyuyamadım resmen oğlum kendini aldı aldı çarptı karnıma.ya normalmi?tüm gece elim karnımdaydı ama bi sakinleşmedi sıpaaa ,çok uykum varrrrrrrrrrrrrrrrr

normaldir canım sanırım. pozisyon değiştirseydin. bazen değişik şekilde rahat ediyorlar. ben 5 gün öncesine kadar eşimle ayrı yatıyordum. hamileliğimin ilk 3 ayından itibaren. ama 5 gün öncesinde çok kabus görmeye başladım. şimdi eşimle birlikte yatıyoruz inanın gece hep karnım ağrırdı. bebek çok uyandırırdı. çok hareket ederdi. şimdi 2 defa falan uyanıyorum. sanırım benim korkularım bebeğe geçiyordu. çünkü düşünüyordum bana bişey olsa seslensem kocam beni duyamıcak diye korkuyordum. ama şimdi çok şükür nerdeyse mışıl mışıl uyuyorum. tabi döndüğüm oluyor. ama artık onları önemsemiyorum. yalnız yatınca insan sanırım daha savruk uyuyor.nazar:

anladığım kadarıyla sülüman kurtardı. bende komşudaydım. kızı da zapingledi durdu. sinir oldum. ama ses etmedim

nikah kıydığı yerini izledim...içimin yağları eridi walla..ne gadınmış beaaa
o bulunma sahnesini izlemedimişte..sülüman hissederekmi buldu, az bi detay ver bağlım..canlı canlı yaşamak istiom o anları
kuzu çmaşır kurutma makinasını şiddetle tavsiye ederim hijyen açısından da çok iyiymiş çok rahat oluyo ya eskiden almadığıma çok pişmanım

evet öyleymişde...benim makinam 10 yıllık makina, zangır zangır yani:))) o bi gün bana elveda derse makina ve kurutma makinasını birlikte alcam kısmetse:))
58 metrekare evimde üst üste koymaktan başka çarem yok...bu makinanın üstüne bide kurutma makinası koyarsam.....allah korusun

hımm evt o zaman ikisi bir arada olanlar var kuzu onlardan alırsın o zaman hem yıkıyo hem kurutuyo 58 metrekareye nassı sığıyonuz kuzu ya biz 140 a sığamıyos çok eşyamız olmadığı halde

petuş çizelgede öyle yazmıyo ama aslında 60 lara düştük farkındamısın yani son iki ay diyebiliriz 8.aya girdik sayıyorum artıkın

çok tatlı çıkmışsınız kuzu hani 79.5 olduydunuz inan ki belli değil sen benim facedeki resmimi gördün mü seksi elbisemlen
79,5 bitti gari..80 ide doldurdum ben 81 leri zorluom:)))
canım benim totom küççük ve bacaklarım incedir tipime göre..kollarım gögsüm ve yüzüm büyükçedir..resimde bunların hepsi kırpılmış durumda görüldüğü gibi:)))
bide çok şükür ben 7 kilo aldım..şimdi 8 kiloyu almaya başladım...ama göbem dışımda hiç bi yere yayılmadı o kilo...
hımm evt o zaman ikisi bir arada olanlar var kuzu onlardan alırsın o zaman hem yıkıyo hem kurutuyo 58 metrekareye nassı sığıyonuz kuzu ya biz 140 a sığamıyos çok eşyamız olmadığı halde
üst üste alt alta koyyon sığyon cnm iş başa düşünce...düşün daha bide yağmur glecek, onun eşyaları falan..hepsi sığacak inş:))
kumsalım face da var mı nasıl bulucaz onları link falan atsana cnm
cnm bana özelden msj atabilirsin ismini ben eklerim seni..
petuş çizelgede öyle yazmıyo ama aslında 60 lara düştük farkındamısın yani son iki ay diyebiliriz 8.aya girdik sayıyorum artıkın

yani 84 görünyo kalan 5 nisana göre benim...ama 23 martta anlaşırsak dr la sezeryan için kalan 71 gibi bişi oluo

şimdi kızlar ben personel bölümüne bakıyorum. bizde kişi 32. haftada ya istirahatini başlatır. yada sağlık durumu iyi ise son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu getirir. bu getirilen rapordaki günler doğumdan sonraya eklenir.
şimdi bi de biz doğum izinlerinde maaşımızı tıkır tıkır alırız (idari kadro). sgkdan aldığımızı işverene veririz.
buraya kadar herşey normal dimi?
ama şimdi ben sezeryan olcak isem, son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu aldıktan sonra.1 haftam kalıyor çünkü sezeryanda 10 gün önce alınıyor bebek.
şimdi ben bir 4 haftam kalsın istiyorum doğumdan önce. bunun için ne yapmak lazım. doktorlarınıza sorarmısınız? benim daha 3 haftam var gitmek için. çalışabilir raporu alıp bozdurulabiliyormu bu arada onu öğrenelim ve haberleşelim.
birde sgkdan para alcaklar eğer sezeryan olursa 2 haftaları yanıyor bilginiz olsun.

yanıo yani dimi....yani 37 nin sonuna kadar çalıştım dielimki....39 da doğurdum...hakettiğim 13 hafta(8 hafta doğum sonrası+5 hafta çalışabilri raporu aldığım dönem) doğurduğum anda başlıo yani..40 . haftanın sonunda başlamıo dimi????

cnm ben ona baktım 37. nin sonuna kadar çalışabilir raporu alıosun ya...dielimki 35 bitti artık gidemicek oldun işe o anda bırakabilirsin işi...3 hafta çalışmış oldun ya o zmn doğum sonrasındaki 8 haftana o 3 hafta çalıştığın dönem eklenio yalnızca...yani raporu alıosun ama rapor bitimini beklemedende istediğin zmn bırakabilirisn işi...

bak şimdi kuzu çalışabilir raporu aldıysan ve o zamanda erken doğum yaptıysan o zaman 37 haftaya kadar olan kısım yanıyo ama sen kendi doktoruna doğum tarihini ona göre ayarlatabilirsin doğum tarih belgeni ya da erken doğum yaparsan da torba yasaya göre artık o zaman sonraya ekleniyo geçen yıl bi arkadaş yaşadı bizzat ama benim bahsettiğim memurlarda sgklılarda farklı mı bilmiyom petuşlar sgkya yok demişlerdi ama arayıp sgkyı sor istersen belki cevap verirler

kızlar bu hamilelik hormonları beni mahvetti ya dün akşam ne oldu anlatayım

Eşim eve geldi dün akşam bana balık almış bende daha acıkmadım sonra yerim dedim .. neys tv izliyooz aklıma nerden geldiyse ben şimdi balık yemicem lahmacun yicem dedim o da bana.. ben sana balık ye diyee aldım aşkım neden yemiyorsun onu dedi ... ay ben bi alındım bi ağlamaya başladım şaşırdı adam neden ağlıyorsun noldu ne dedim sana diye :S dedim bana bağırıyorsun halbuki hiç bişi yapmadı hakketten belki 1 saat ağlama komasına girdim sarıldı etti bide haksız gibi ozur diledi kıyamam ya hemen soleyelim lahmacun ben dusunemedim alınacagını diyip sipariş verdi sonra bende cok uzuldum durduk yere niye bole yaptım diye eşim şok oldu ilk defa bole bi tavrımla karsılastı o da benim ...

çünkü 8 kilo alan kendi kilo almamış oluyo kuzu ama ne iyi ya benim de tam tersidir kalçam çok geniş ve basen var ama üst tarafda bişiycik yok ama zayıflasam dahi kalça küçülmüyo çünkü kemiği geniş

bak bak bak sen hamileliğin ardına saklanıp naz yapmışsın kocişe tamam mııı o da yemiş numarayı ah bu kadınlar yok mu biz şeytanı bile şaşırtırız haa

bak bak bak sen hamileliğin ardına saklanıp naz yapmışsın kocişe tamam mııı o da yemiş numarayı ah bu kadınlar yok mu biz şeytanı bile şaşırtırız haa

aahahaha yeminle ole bişi yapmadım zaten beni kesseler ole durduk yere aglatamazlar hayatımda bu donemde agladıgım kadar hıc bi zaman aglamamıstım insan kendını tutamıyoo resmen ya aglamamak icin o an cok uzuldum kafaya taktım sankı beni dovmuş sovmus gibi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…