2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bak hala köylü görmüş masum ufoyu oynuyo

bak bak bak sen hamileliğin ardına saklanıp naz yapmışsın kocişe tamam mııı o da yemiş numarayı ah bu kadınlar yok mu biz şeytanı bile şaşırtırız haa

ahahaha kumsal sen beni öldürecen ya çok komiksin sen ya seni tanımak isterdim valla D

bunu merak ediyordum sağol aydınlattığın için. yani koca göbekle nereye kadar sonuçta. bide sandalye üstünde oturmaktan heryerim ağrıyor.
yani yatırılan primle alakalı büyük ihtimal. kızlar hastaneden aldığınız her evrakı saklayın. çünkü bizimi şirket artık sgkya evrak göndermiyor. 50 kişi üstü olduğu için. hastanede çalışabilir raporunu bulamayınca kızın parası yandı. biz işyeri verdiği için parayı pek ilgilenmedik .
ben şu raporları bir inceleyeyim. size bilgi vereyim. bakalım nasıl hesaplamışlar. bu arada resmi tatilleri saymayarak rapor veriyolar bilginiz olsun. yani 23 nisan, 1 mayıs 19 mayıs dahil olmucak

Günaydınlar koca göbiklerrr

çoook tatlııııııııııııııııııııı göbiş onun içindeki de nasıl yenir nasıl
hayırrrr yime biziiiiiiii
ahhhaaa işte benimde en korktuğum hareketler bunlardı..sebepsiz ağlamayı çok ii beceririmde eşime:)) ama hiç olmadı hamilelikte, hep dio umduğundan daha ii bir performans sergiliosun die:26::26::26:
ama bence sen dün akşam dayağı haketmişsin benden söylemesi

evet canım..malesef kalça geniş olunca napsanda gitmio, yaşayan arkadaşlarım var...ama gitmio işte boşyere takılma, fücudunu ezme boşyere

yanlışlıkla göbüşlere yazmışım dur buraya da yapıştırayım
petuya ve kumsal
kızlar maşallah sizene tatlı olmuşsunuz ya..
ben resim ekleyemiyom beyim kızıyo..bu günlerde herkes anaa çok büyüdün diyo..
tip kadının biri de asansörde ay sanki fazlaca şişmişsin dedi yanımda yeni anne bi arkadaşım vard kadının üstüne cengaver gibi atladı valla sen ne diyosun hamileyle böyle mi konuşulur moralini bozuyosun falan diye..ben fazla sallamamıştım ama kadın süper bozuldu he he

heheheee siz 3 biz 5 gün daha mı kurtarmış oluyoz yani gün hesabı mı yapıyolar ya hafta değil mi 8 hafta

kızlarrrrrrrrrrrrrr
morhipoda days in colorsta çok güzel bebek nevresim takımları var......................

cnm oluyo öle arada..sabah arabada gelirken banada oldu öyle.. ama ben haklıydım. bebeğe ne alıcaz ne edicez diye konuşurken eşim ters bir laf etti daha alırız gibilerinden bende bir sinirlendim.verdim veriştirdim.arabadan ,inerken özür diledi. bebeğime birşey denildiğinde de alınıyorum sinirlerim tepeme çıkıyor..

heheheee siz 3 biz 5 gün daha mı kurtarmış oluyoz yani gün hesabı mı yapıyolar ya hafta değil mi 8 hafta

heee gün hesabı yapan hastanede var. hafta hesabı yapan hastanede. valla hepsi bir değişik hastanelerin. siz uyanık olun diye dedim.
sonuçta ilk hamileliğimiz yemesinler günlerimizi.
gerçi bişey olursa ben sgk arayıp hallederim. ne de olsa parası yatmayanlarınki ben çözüyommm
sizede danışmanlık yaparım. eklersiniz facenize bakar yorum yaparız

rapormu izinmi?
yani benim doğum izninde olduğum dönemde 1 mayıs ve 23 nisan denk gelio...o 2 günü 13 haftamın bitimine ekleyemiyormuyum?

saol cnm...
öyle patavatsız insanlara deli oluom ya..
bizim işyerindeki mutfak görevlisi kadında öyle sürekli benim göbem 9 aylıkken bu kadar yoktu, patlıcak gibisin, nasıl yürücen, nasıl gidcen gelcen....sananeeeeeeeeeeeee

ya benim görümcemde geçen yüzün şişmiş dedi. ne sinir oldum. o hamileliğinde çok şişmişti. çünkü yaza gelmişti ve tuzlu yiyordu. ama bende şişlik mişlik yok. kilo var kiloooo

işte bende normalde hayatta naz yapamam ole aglayamam ottan boktan seylere hatta doktorum her gidişimde soruyordu durduk yere aglıyormusun diye hayır diyordum bu gidişimde de sorcak kesin evet dicem bu sefer D: yaa deme ole ama ben bunca zaman bole hiç davranmamıstım hatta canım sunu ıstıyoo getir bile demedim tmm dun aksam abarttım biliyorum ama suan biliyorum o an duygularım oledi malesef :26:

tüm alışveriş sitelerini gezdim hiç bebiş için bişy yokkk,offff .dün aldıklarıma baktım kıyafetlere.yetmezz çok eksik var.al al bitmiyo sanki

prnss CNM BİRAZ ÖNCE YAZDIM ARAYA KAYNADI SANIRIM..FACE ÜYELİĞİ İÇİN BANA FACEDEKİ İSMİNİ YAZARSAN ÖZELDEN MSJ LA BEN EKLEYEBİLİRİM SENİ..YADA SEN BENİ EKLE FACE DEN ÖYLE GRUBA EKLİM.....SOLMAZ YAŞAR AYTAÇ...

Günaydın hepinize!!!

Maşallah 29. haftaya da girdik çoğu gitti azı kaldı. Dediğin gibi maşallah hem az kilo almışsın yalnız bence kilonu göstermiyorsun da. Beşik yatak falan hala almadık biz ısrarla şu fuarı bekliyoruz. Duvarları bile boyamadık hem diyorum ki yaparız az kaldı bir yandan da telaş ediyorum

Lolllypopcum hormonlar işte kimimiz her şeye gülüyoruz bazen kimimiz ağlıyor kimimiz sinirleniyor ya da alınıyor böyle bir günmüş demekki şu anda bunun farkında olman bile aslında yapmak istemediğin anlamına gelir bundan sonra daha kontrol altına almaya çalışırsın kendini eşinin şu durumda bile sana anlayışlı davranıyor olması da çok güzel bence şanslı olduğunun bir kez daha farkına var ne kendin ne de eşin üzülsün değil mi?

yok canım eklencek. hatırlat ama sen yine. 19 mayıs ta var sanırım onu unuttun.
şu karın olayı fena ya herkesin farklı sonuçta. rahmi geniş olabilir yada bizim kadar dikkat etmiyodur yemesine içmesine. öyle diyenlere ben bebeğime iyi bakıyorumda ondan büyük karnım diyorum.

tüm alışveriş sitelerini gezdim hiç bebiş için bişy yokkk,offff .dün aldıklarıma baktım kıyafetlere.yetmezz çok eksik var.al al bitmiyo sanki

canım kıayfeti denk geldikçe alıoz ya...bende ucunu kaybetmiştim..
geçen aldıklarımı tek tek yazdım...
eksikler pat die çıktı ortaya...fazla aldıklarımda tabi:)))
10 tane kolsuz çıtçıtlı body almışım mesela 1 tane eldiven var??????
sonra 3 ün altında olanları 3 e tamamladım...üstünde olanlarıda almak yok die söz verdim kendime..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…