aahahaha yeminle ole bişi yapmadım zaten beni kesseler ole durduk yere aglatamazlar hayatımda bu donemde agladıgım kadar hıc bi zaman aglamamıstım insan kendını tutamıyoo resmen ya aglamamak icin o an cok uzuldum kafaya taktım sankı beni dovmuş sovmus gibi :26:
bak bak bak sen hamileliğin ardına saklanıp naz yapmışsın kocişe tamam mııı o da yemiş numarayı ah bu kadınlar yok mu biz şeytanı bile şaşırtırız haa
bak hala köylü görmüş masum ufoyu oynuyo
yanıo yani dimi....yani 37 nin sonuna kadar çalıştım dielimki....39 da doğurdum...hakettiğim 13 hafta(8 hafta doğum sonrası+5 hafta çalışabilri raporu aldığım dönem) doğurduğum anda başlıo yani..40 . haftanın sonunda başlamıo dimi????
cnm ben ona baktım 37. nin sonuna kadar çalışabilir raporu alıosun ya...dielimki 35 bitti artık gidemicek oldun işe o anda bırakabilirsin işi...3 hafta çalışmış oldun ya o zmn doğum sonrasındaki 8 haftana o 3 hafta çalıştığın dönem eklenio yalnızca...yani raporu alıosun ama rapor bitimini beklemedende istediğin zmn bırakabilirisn işi...
hayırrrr yime biziiiiiiiiGünaydınlar koca göbiklerrr
çoook tatlııııııııııııııııııııı göbiş onun içindeki de nasıl yenir nasıl
ahhhaaa işte benimde en korktuğum hareketler bunlardı..sebepsiz ağlamayı çok ii beceririmde eşime:)) ama hiç olmadı hamilelikte, hep dio umduğundan daha ii bir performans sergiliosun die:26::26::26:kızlar bu hamilelik hormonları beni mahvetti ya dün akşam ne oldu anlatayım
Eşim eve geldi dün akşam bana balık almış bende daha acıkmadım sonra yerim dedim .. neys tv izliyooz aklıma nerden geldiyse ben şimdi balık yemicem lahmacun yicem dedim o da bana.. ben sana balık ye diyee aldım aşkım neden yemiyorsun onu dedi ... ay ben bi alındım bi ağlamaya başladım şaşırdı adam neden ağlıyorsun noldu ne dedim sana diye :S dedim bana bağırıyorsun halbuki hiç bişi yapmadı hakketten belki 1 saat ağlama komasına girdim sarıldı etti bide haksız gibi ozur diledi kıyamam ya hemen soleyelim lahmacun ben dusunemedim alınacagını diyip sipariş verdi sonra bende cok uzuldum durduk yere niye bole yaptım diye eşim şok oldu ilk defa bole bi tavrımla karsılastı o da benim ...
çünkü 8 kilo alan kendi kilo almamış oluyo kuzu ama ne iyi ya benim de tam tersidir kalçam çok geniş ve basen var ama üst tarafda bişiycik yok ama zayıflasam dahi kalça küçülmüyo çünkü kemiği geniş
bunu merak ediyordum sağol aydınlattığın için. yani koca göbekle nereye kadar sonuçta. bide sandalye üstünde oturmaktan heryerim ağrıyor.
yani yatırılan primle alakalı büyük ihtimal. kızlar hastaneden aldığınız her evrakı saklayın. çünkü bizimi şirket artık sgkya evrak göndermiyor. 50 kişi üstü olduğu için. hastanede çalışabilir raporunu bulamayınca kızın parası yandı. biz işyeri verdiği için parayı pek ilgilenmedik .
ben şu raporları bir inceleyeyim. size bilgi vereyim. bakalım nasıl hesaplamışlar. bu arada resmi tatilleri saymayarak rapor veriyolar bilginiz olsun. yani 23 nisan, 1 mayıs 19 mayıs dahil olmucak
kızlar bu hamilelik hormonları beni mahvetti ya dün akşam ne oldu anlatayım
Eşim eve geldi dün akşam bana balık almış bende daha acıkmadım sonra yerim dedim .. neys tv izliyooz aklıma nerden geldiyse ben şimdi balık yemicem lahmacun yicem dedim o da bana.. ben sana balık ye diyee aldım aşkım neden yemiyorsun onu dedi ... ay ben bi alındım bi ağlamaya başladım şaşırdı adam neden ağlıyorsun noldu ne dedim sana diye :S dedim bana bağırıyorsun halbuki hiç bişi yapmadı hakketten belki 1 saat ağlama komasına girdim sarıldı etti bide haksız gibi ozur diledi kıyamam ya hemen soleyelim lahmacun ben dusunemedim alınacagını diyip sipariş verdi sonra bende cok uzuldum durduk yere niye bole yaptım diye eşim şok oldu ilk defa bole bi tavrımla karsılastı o da benim ...
ahahahaha allah ne etmesin seni inanmıyoo yaaD valla naz yapmıs olsaydım acıkca derdim azcık işkence ettim diye sizlerden saklıcak diilim
heheheee siz 3 biz 5 gün daha mı kurtarmış oluyoz yani gün hesabı mı yapıyolar ya hafta değil mi 8 hafta
rapormu izinmi?bunu merak ediyordum sağol aydınlattığın için. yani koca göbekle nereye kadar sonuçta. bide sandalye üstünde oturmaktan heryerim ağrıyor.
yani yatırılan primle alakalı büyük ihtimal. kızlar hastaneden aldığınız her evrakı saklayın. çünkü bizimi şirket artık sgkya evrak göndermiyor. 50 kişi üstü olduğu için. hastanede çalışabilir raporunu bulamayınca kızın parası yandı. biz işyeri verdiği için parayı pek ilgilenmedik .
ben şu raporları bir inceleyeyim. size bilgi vereyim. bakalım nasıl hesaplamışlar. bu arada resmi tatilleri saymayarak rapor veriyolar bilginiz olsun. yani 23 nisan, 1 mayıs 19 mayıs dahil olmucak
yanlışlıkla göbüşlere yazmışım dur buraya da yapıştırayım
petuya ve kumsal
kızlar maşallah sizene tatlı olmuşsunuz ya..
ben resim ekleyemiyom beyim kızıyo..bu günlerde herkes anaa çok büyüdün diyo..
tip kadının biri de asansörde ay sanki fazlaca şişmişsin dedi yanımda yeni anne bi arkadaşım vard kadının üstüne cengaver gibi atladı valla sen ne diyosun hamileyle böyle mi konuşulur moralini bozuyosun falan diye..ben fazla sallamamıştım ama kadın süper bozuldu he he
yanlışlıkla göbüşlere yazmışım dur buraya da yapıştırayım
petuya ve kumsal
kızlar maşallah sizene tatlı olmuşsunuz ya..
ben resim ekleyemiyom beyim kızıyo..bu günlerde herkes anaa çok büyüdün diyo..
tip kadının biri de asansörde ay sanki fazlaca şişmişsin dedi yanımda yeni anne bi arkadaşım vard kadının üstüne cengaver gibi atladı valla sen ne diyosun hamileyle böyle mi konuşulur moralini bozuyosun falan diye..ben fazla sallamamıştım ama kadın süper bozuldu he he
hayırrrr yime biziiiiiiii
ahhhaaa işte benimde en korktuğum hareketler bunlardı..sebepsiz ağlamayı çok ii beceririmde eşime:)) ama hiç olmadı hamilelikte, hep dio umduğundan daha ii bir performans sergiliosun die:26::26::26:
ama bence sen dün akşam dayağı haketmişsin benden söylemesi
evet canım..malesef kalça geniş olunca napsanda gitmio, yaşayan arkadaşlarım var...ama gitmio işte boşyere takılma, fücudunu ezme boşyere
ANOMMMM
benim kızım çizelgedi son börtlenleri yiyo sanırım
ondan sonrakini yerken büyük ihtimalle biz burda olmucaz..tatlı bi telaş heycan içinde olca ya girebilcez ya giremiycez...siz bizi yadedin taammı o zmn:)))
bide akşam hürremde hürremi o düştüğü yerden kim bulup kurtardı...
ben bölük bölük izledim çamaşır topla çamaşır as banyo yap, yokluğumda eşim sürekli zaping yaptı felan hürrem yalan oldu bu hafta:26::26::26:
kızlar bu hamilelik hormonları beni mahvetti ya dün akşam ne oldu anlatayım
rapormu izinmi?
yani benim doğum izninde olduğum dönemde 1 mayıs ve 23 nisan denk gelio...o 2 günü 13 haftamın bitimine ekleyemiyormuyum?
saol cnm...
öyle patavatsız insanlara deli oluom ya..
bizim işyerindeki mutfak görevlisi kadında öyle sürekli benim göbem 9 aylıkken bu kadar yoktu, patlıcak gibisin, nasıl yürücen, nasıl gidcen gelcen....sananeeeeeeeeeeeee
tüm alışveriş sitelerini gezdim hiç bebiş için bişy yokkk,offff .dün aldıklarıma baktım kıyafetlere.yetmezz çok eksik var.al al bitmiyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?