kasıklarıma bişey saplanıyo
ilk kalcama bacagıma oluyodu burdaki kızların cogunun bacagında kalcasında var
sonra kasıgıma gectii
o kasılma girince bacagımı uzatmam gerekiyoo mesela wc gidiyorum
klozete oturuyorum çişimi yapmaya baslıyorum birden bi saplanıyo devamını yapamıyorum gecene kadar uzatıyorum bacagımı
öyle elimi karnımı koyunca elimin içinde toplanma falan degil ben resmen yasıyorum canımı yakıyo
allah bu sefer kucagına almayı nasıp etsin inş bebegini korusun .. çok uzuldum
Selam canım zilli sürpriz yaptı işte bize :)
gecmiş olsun canım cok zor bi dönem Allah yardımcımız olsun..
hep mi yatıyosun cok sıkılıyorum ben yanlarım agrıyo yatmaktan
oturmakta acaba zararlı mı sordun mu sen ben bi onu sormadım
hersey yasaklandı
Allah hayırlısıyla dogurmayı nasip etsin hepimize
Selam Menzil, geçmiş olsun. aylar önce senle yazışmıştık burda. tabii senin de oğlun olacağını sanarak. hayırlısı olsun prensesin. tam süpriz olmuş. ama ne tesadüfki yaşadığın sıkıntının benzerini ben de yaşıyorum şu an. erken doğum riskiyle hastanede yattım, şimdi yatak istirahatindeyim. enfeksiyon yok ama neden olduğu da belli değil. Allah sağlıkla kucağımıza alayı nasip etsin.
amin... allah bebegini korusun kucagına almayı nasip etsin cok gecmıs olsun
Çok sağol arkadaşım, inşallah benimle olmaya devam eder oğlum. her şey yolundayken aniden çıktı. şok,şaşkınlık,korku her şeyi yaşadım. ama şimdi sakinim. sadece dua ediyorum. dayansın diye. hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımza almak nasip olsun..
amin canım, inşallah... evet ama arada oturuyorum. dr bi şey demedi. yemeği falan yatakta yiyorum. bana da her şey yasak. 2 defa dışarı çıktım, sulu akıntı oldu, ödüm koptu. şimdi gerekmedikçe kalkmıyorum. bu zor süreçte yaşadıklarımızı, öğrendiklerimizi paylaşım, belki moral belki fikir olur. bu arada protein ağırlıklı beslen canım, bebeğin daha hızlı büyür. hergün yumurta yiyorum ve sebze yemeğine bile et koyuyoruz. çok şükür 2 haftada toparladı yafrum. sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
amin canım, inşallah... evet ama arada oturuyorum. dr bi şey demedi. yemeği falan yatakta yiyorum. bana da her şey yasak. 2 defa dışarı çıktım, sulu akıntı oldu, ödüm koptu. şimdi gerekmedikçe kalkmıyorum. bu zor süreçte yaşadıklarımızı, öğrendiklerimizi paylaşım, belki moral belki fikir olur. bu arada protein ağırlıklı beslen canım, bebeğin daha hızlı büyür. hergün yumurta yiyorum ve sebze yemeğine bile et koyuyoruz. çok şükür 2 haftada toparladı yafrum. sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
26haftalik olduk bugün,,,benim ağrılarım sertleşme oluyor belum ağrıyor ama o yatmaktanda olur...benim rahimagziboyu24 mm seninkiyle aynı...Dr erken dogum riskin var diyo ama 1 mm bile son iki ay dayanan bile var diyor....bende bı sayfada okumuştum 14 mm ikizlerini dünyaya getirmiş zamanında ...dikkat etmiş
Gecmis olsun canım...sen neden yatıyorsun sıkıntı ne...Allah yardımcın olsun...ben bı wc ye kalkıyorum...bide Dr giderken evden çıkıyorum...
biliyomusun ben et asıgı biriydim ama beni bi tiksindirdii hamileleğimde agzıma suremedim
b12 takviyesi verdi et yemezmisin hiç dedi vitaminle destekliyodum et ihtiyacımı
kokusunu duyunca öğürüyodum yemegi gördugumde iğrenc bişey gormus gibi tepki veriyodum
ama şimdi yiyebiliyorum hamd olsun bende pekmez aldırıyorum şimdi
hergun sut yumurta et ne bulduysam yicem kilo falan dusunmeden
dedigim gibi 1 gun 1 gram bile kar kzıımla benim için
o iyi olsun annesi zayıflar guzelleşir ama o yanımda yanımızda olsun yetrki..
kızlar cıkmam lazım benim öpüyorum hepinizii Allah'a emanet olun..
Çok sağol arkadaşım, inşallah benimle olmaya devam eder oğlum. her şey yolundayken aniden çıktı. şok,şaşkınlık,korku her şeyi yaşadım. ama şimdi sakinim. sadece dua ediyorum. dayansın diye. hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımza almak nasip olsun..
canım 28. haftan bitmiş allah zamanında kucagına almayı nasip etsin ama bundan sonra allahın izniyle erken dogum olsada yasar... alllaha emanet
menzil, pares83, martim çok geçmiş olsun.. Allah vaktinde, sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, bu dönemde çektiğiniz sıkıntıları bebişlerinizin gülücükleriyle unuttursun..
Ben bugün çarşıya bir-iki tulum almaya gittim ve şok oldum.. konyada 3 tane han var yanyana çarşı,pazar misali 7,5 tl dan flexinin 2 tane tulumunu aldım. bu hanların çok yakınında da bi alışveriş merkezi var aynı marka aynı tulum bi bebek mağazasında adam 22,5 tl istio kar marjına bakar mısınız? resmen tutturabilene... gene hanlarda bi dükkanda idilbebenin 20'li setini adam 80tlye bıraktı, tek kalmış yeşilli beyaz ağırlıklıydı kibrdı, bu fiyatı daha önce duymamıştım, izmirde gezdiğimde 120-130, konyada 110u duydum ama kocamdan korktum almadım, bu ay artık bişey almamız lazım..
Bi de dükkancılardan öğrendim 17 ocakta istanbulda anne-bebek fuarı varmış en geç ocak sonuna yeni modeller getireceklermiş, o yüzden şimdi ellerindekini nakit, sıkı bi pazarlıkla çok uyguna bırakabiliolar.. Yani bugün öğrenmiş oluyorum ki bebeklerde de yeni modeller, moda akımları oluomuş :))
bu fuar halka da açıktır herhalde istanbuldaki arkadaşlara duyrulur.. Benim kardeş istda belki ona git derim...
çok şükür bugüne kadar geldik. ama anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi bebek için. dileğim olabildiğince benle kalması. acele etme diyorum oğluma. dışarısı sandığın kadar güzel değil diyorum. umarım dinler annesini. aminnn hepsi rabbime emanet. desteğin ve ilgin için de teşekkürler canım. senin nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?