2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

anladım canım yaa allah şifa versin sıkı sıkı tutunsun sana ... benimde enfeksiyon var ondan korkuyorum ama doktorum henuz bişi demedi ultrasonda sorun olsa gorurdu demi daha onceki kontrollerimde cunku ben hamıle kaldıgımdan beri asırı akıntım oluyoo

amin canım, inşallah... evet ama arada oturuyorum. dr bi şey demedi. yemeği falan yatakta yiyorum. bana da her şey yasak. 2 defa dışarı çıktım, sulu akıntı oldu, ödüm koptu. şimdi gerekmedikçe kalkmıyorum. bu zor süreçte yaşadıklarımızı, öğrendiklerimizi paylaşım, belki moral belki fikir olur. bu arada protein ağırlıklı beslen canım, bebeğin daha hızlı büyür. hergün yumurta yiyorum ve sebze yemeğine bile et koyuyoruz. çok şükür 2 haftada toparladı yafrum. sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

amin... allah bebegini korusun kucagına almayı nasip etsin cok gecmıs olsun

amin... allah bebegini korusun kucagına almayı nasip etsin cok gecmıs olsun

Çok sağol arkadaşım, inşallah benimle olmaya devam eder oğlum. her şey yolundayken aniden çıktı. şok,şaşkınlık,korku her şeyi yaşadım. ama şimdi sakinim. sadece dua ediyorum. dayansın diye. hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımza almak nasip olsun..

aklına kötü şeyler getirme cnm ok mi hamilenin duası makbulmuş dua et çocuğuna hem erken olsa bile yaşama şansı şu anda çok yüksek

Gecmis olsun canım...sen neden yatıyorsun sıkıntı ne...Allah yardımcın olsun...ben bı wc ye kalkıyorum...bide Dr giderken evden çıkıyorum...

biliyomusun ben et asıgı biriydim ama beni bi tiksindirdii hamileleğimde agzıma suremedim
b12 takviyesi verdi et yemezmisin hiç dedi vitaminle destekliyodum et ihtiyacımı
kokusunu duyunca öğürüyodum yemegi gördugumde iğrenc bişey gormus gibi tepki veriyodum
ama şimdi yiyebiliyorum hamd olsun bende pekmez aldırıyorum şimdi
hergun sut yumurta et ne bulduysam yicem kilo falan dusunmeden
dedigim gibi 1 gun 1 gram bile kar kzıımla benim için
o iyi olsun annesi zayıflar guzelleşir ama o yanımda yanımızda olsun yetrki..

kızlar cıkmam lazım benim öpüyorum hepinizii Allah'a emanet olun..

Sana da geçmiş olsun pares, ben de aynı durumdan müzdaribim. 3 haftadır sürekli nst ye bağlıyım. sancılarım vardı. sonunda normale döndü. ama benim dr n rahim ağzına ne de açıklık olupp olmadığına baktı. ya da baktı ama bir şey demedi bilmiyorum. ama geçmeyen bel ağrısını dokturuna mutlaka söylemeni tavsiye ederim. benim haftasonu bel ağrım olduğunu, karnımda 2 sancı olduğunu söylediğimde ki ben bunları kabızlığa yoruyodum dr hemen nst ye aldı. sancılarım olduğu ortaya çıktı ve o anda ben hissetmiyordum bile. o yüzden haber vermeni önerdim. sanırım oldukça sıkıntılı zamanların da olmuş. benimde hareket ettiğimde sulu akıntım oldu. nasıl ayyırt edebileceğim akıntı ile suyu bilmiyorum. bir daha olursa hemen gel dedi dr. her gün dua ediyorum bugünde olmadı diye. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. bebeklerimize sağlıkla kavuştursun.

Gecmis olsun canım...sen neden yatıyorsun sıkıntı ne...Allah yardımcın olsun...ben bı wc ye kalkıyorum...bide Dr giderken evden çıkıyorum...

Rahim kasılmalarım başladığı için erken doğum riskim varmış. o yüzden yatıyorum canım ben de.

Son düzenleme:

Çok güzel maşallah annesi bu süpriz prenses kocaman olucak inşallah. sana da iyi akşamlar.

canım 28. haftan bitmiş allah zamanında kucagına almayı nasip etsin ama bundan sonra allahın izniyle erken dogum olsada yasar... alllaha emanet

canım 28. haftan bitmiş allah zamanında kucagına almayı nasip etsin ama bundan sonra allahın izniyle erken dogum olsada yasar... alllaha emanet

çok şükür bugüne kadar geldik. ama anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi bebek için. dileğim olabildiğince benle kalması. acele etme diyorum oğluma. dışarısı sandığın kadar güzel değil diyorum. umarım dinler annesini. aminnn hepsi rabbime emanet. desteğin ve ilgin için de teşekkürler canım. senin nasıl gidiyor?

menzil, pares83, martim çok geçmiş olsun.. Allah vaktinde, sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, bu dönemde çektiğiniz sıkıntıları bebişlerinizin gülücükleriyle unuttursun..

Ben bugün çarşıya bir-iki tulum almaya gittim ve şok oldum.. konyada 3 tane han var yanyana çarşı,pazar misali 7,5 tl dan flexinin 2 tane tulumunu aldım. bu hanların çok yakınında da bi alışveriş merkezi var aynı marka aynı tulum bi bebek mağazasında adam 22,5 tl istio kar marjına bakar mısınız? resmen tutturabilene... gene hanlarda bi dükkanda idilbebenin 20'li setini adam 80tlye bıraktı, tek kalmış yeşilli beyaz ağırlıklıydı kibrdı, bu fiyatı daha önce duymamıştım, izmirde gezdiğimde 120-130, konyada 110u duydum ama kocamdan korktum almadım, bu ay artık bişey almamız lazım..
Bi de dükkancılardan öğrendim 17 ocakta istanbulda anne-bebek fuarı varmış en geç ocak sonuna yeni modeller getireceklermiş, o yüzden şimdi ellerindekini nakit, sıkı bi pazarlıkla çok uyguna bırakabiliolar.. Yani bugün öğrenmiş oluyorum ki bebeklerde de yeni modeller, moda akımları oluomuş :))
bu fuar halka da açıktır herhalde istanbuldaki arkadaşlara duyrulur.. Benim kardeş istda belki ona git derim...

fuara davetiye ile giriliyor. bazı bebek mağazalarından alışveriş yapınca ücretsiz veriyorlar.yada kapıda giriş ücreti ödüyorsun.10 tl civarı

benimde şimdilik herşey iyi gibi canım pazartesi doktor kontrolum var bakalım umarım bi aksilik yoktur

kızlar benim mide yanmam yine başladı bugünü kusmadan kapatmak istiyorum, gidip yatayım beceremezsem bana tuvalet yolu görünür sonra da gelir nurda gece nöbetini devralırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…