2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın.........
çalışan hanımlar gelmeye başlıyo, ev hanımlarıda uyuyo şimdi ohhhh miss..........
neyse bugün perşembe yarın cumaaaaaaaaaaa..............

Günaydın annecikler,

Bizde bugün 99 olduk 100 den düştük.

Çok acayip bişi :)

Şu bebek fuarı için bilet bulabilir miyiz bi yerlerden acaba?

günaydın.........
çalışan hanımlar gelmeye başlıyo, ev hanımlarıda uyuyo şimdi ohhhh miss..........
neyse bugün perşembe yarın cumaaaaaaaaaaa..............

Ohh öbür gün de cumartesi. Cumartesi yarım gün bizimmm

Biz de 87 olmuşuz
iki haneli rakamlara düştük ne güzell

aklına kötü şeyler getirme cnm ok mi hamilenin duası makbulmuş dua et çocuğuna hem erken olsa bile yaşama şansı şu anda çok yüksek

Aynen öyle kumsalcım, dua ediyorum ve düşünmemeye çalışıyorum. Rabbim yavrularımızı her daim korusun...

aminnn inşallah canım, bu arada bizim de o kadar çok şeyimiz eksik ki. sadece giyim grubundan var biraz ama daha hastane çıkışını almadım. ben de fuara gitmeyi çok istiyordum. malum gezmeyi de pek severim ama sanırım kısmet olmayacak. gideceklere tavsiyem kalabalık olur ama özellikle son gün ellerindeki malları çıkarmak isteyen firmalar peşin alımlarda baya indirim yapabiliyormuş.

bu arada herkese de günaydınlar..... güzel, mutlu, sağlıklı, bol tekmeli bir gün dilerim

günaydın kızlar..
biz yine geldik işe ama gözümüz hala yatağımızda kaldı resmen...çok uykum var...

Günaydın anneler...
çok şükür yarın son iş günü artık bitsin evde yatmak istiyorum şu doğum izni de gelse bol bol yatarık artıkın ta ki bebişlerimiz gelene kadar

Bende yatıyorum. 12. Haftamda dikiş atldi...ağrılarım oluyo ...Allah yüzümüze gülsün ...benim iki kaybım var bu üçüncü gebeliğim insaallh Allah yüzüme güler bu sefer...

rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Allahım korusun bebişlerimizi. bize bağışlasın.

günaydınlar herkese.
rabbim hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin. zamanında kolay doğumlar nasip etsin.
kızlar bebişler bu haftalarda dokunuşlarımızı hissediyolar diye okumuştum.
ve dünden beri deniyorum doğru sanırım. sizlerde denermisiniz? hareketsiz olduğu zamanlar elinizi koyun bekleyin. tekme atıyolar ya. çok güzel bir duygu.sabah eşiminde elini koydum. onada bir tekme savurdu. bu arada biz pek yakalamıyorduk tekmeleri rabbim anne olmak isteyen herkese tattırsın bu duyguyu inşallah.

çok tatlılar ya... benim kızımda iki gündür iyice hareketlendi.. eşim elini koyunca duruyo ama bizimki..bende diyorum ne de olsa kız çocuğu çekiniyor babasından :)

amin canım....
hareketliyken ilk elini koyunca zaten birden kesilio hareketi...korkuo sanırım garibim:))
sonra ben elimi ileri geri sürtüom biraz sonra hareketsiz bekletiom elimi o zmn daha kuvvetli vuruo, deneyin çok komik oluo:))

ANOMMMM
benim kızım çizelgedi son börtlenleri yiyo sanırım
ondan sonrakini yerken büyük ihtimalle biz burda olmucaz..tatlı bi telaş heycan içinde olca ya girebilcez ya giremiycez...siz bizi yadedin taammı o zmn:)))

bide akşam hürremde hürremi o düştüğü yerden kim bulup kurtardı...
ben bölük bölük izledim çamaşır topla çamaşır as banyo yap, yokluğumda eşim sürekli zaping yaptı felan hürrem yalan oldu bu hafta:26::26::26:

anladığım kadarıyla sülüman kurtardı. bende komşudaydım. kızı da zapingledi durdu. sinir oldum. ama ses etmedim

gece hç uyuyamadım resmen oğlum kendini aldı aldı çarptı karnıma.ya normalmi?tüm gece elim karnımdaydı ama bi sakinleşmedi sıpaaa ,çok uykum varrrrrrrrrrrrrrrrr

sülüman buldu ,çok güzel bölümdü amaaa ,heecanlıydı.kıydı nikahı mis gibi sülüman birde öptü alnındn ohhhh resmen senin doğurmana az kaldı bu gittiğinde doğum tarihini alırsın.bakalım biz ilk 10 a girecez mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…