günaydın.........
çalışan hanımlar gelmeye başlıyo, ev hanımlarıda uyuyo şimdi ohhhh miss..........
neyse bugün perşembe yarın cumaaaaaaaaaaa..............
aklına kötü şeyler getirme cnm ok mi hamilenin duası makbulmuş dua et çocuğuna hem erken olsa bile yaşama şansı şu anda çok yüksek
menzil, pares83, martim çok geçmiş olsun.. Allah vaktinde, sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, bu dönemde çektiğiniz sıkıntıları bebişlerinizin gülücükleriyle unuttursun..
Ben bugün çarşıya bir-iki tulum almaya gittim ve şok oldum.. konyada 3 tane han var yanyana çarşı,pazar misali 7,5 tl dan flexinin 2 tane tulumunu aldım. bu hanların çok yakınında da bi alışveriş merkezi var aynı marka aynı tulum bi bebek mağazasında adam 22,5 tl istio kar marjına bakar mısınız? resmen tutturabilene... gene hanlarda bi dükkanda idilbebenin 20'li setini adam 80tlye bıraktı, tek kalmış yeşilli beyaz ağırlıklıydı kibrdı, bu fiyatı daha önce duymamıştım, izmirde gezdiğimde 120-130, konyada 110u duydum ama kocamdan korktum almadım, bu ay artık bişey almamız lazım..
Bi de dükkancılardan öğrendim 17 ocakta istanbulda anne-bebek fuarı varmış en geç ocak sonuna yeni modeller getireceklermiş, o yüzden şimdi ellerindekini nakit, sıkı bi pazarlıkla çok uyguna bırakabiliolar.. Yani bugün öğrenmiş oluyorum ki bebeklerde de yeni modeller, moda akımları oluomuş :))
bu fuar halka da açıktır herhalde istanbuldaki arkadaşlara duyrulur.. Benim kardeş istda belki ona git derim...
Günaydın annecikler,
Bizde bugün 99 olduk 100 den düştük.
Çok acayip bişi :)
Şu bebek fuarı için bilet bulabilir miyiz bi yerlerden acaba?
sana da günaydın canım, e bebek e mail atarsan yolluyormuş sanırım.
Bende yatıyorum. 12. Haftamda dikiş atldi...ağrılarım oluyo ...Allah yüzümüze gülsün ...benim iki kaybım var bu üçüncü gebeliğim insaallh Allah yüzüme güler bu sefer...
günaydınlar herkese.
rabbim hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin. zamanında kolay doğumlar nasip etsin.
kızlar bebişler bu haftalarda dokunuşlarımızı hissediyolar diye okumuştum.
ve dünden beri deniyorum doğru sanırım. sizlerde denermisiniz? hareketsiz olduğu zamanlar elinizi koyun bekleyin. tekme atıyolar ya. çok güzel bir duygu.sabah eşiminde elini koydum. onada bir tekme savurdu. bu arada biz pek yakalamıyorduk tekmelerirabbim anne olmak isteyen herkese tattırsın bu duyguyu inşallah.
günaydınlar herkese.
rabbim hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin. zamanında kolay doğumlar nasip etsin.
kızlar bebişler bu haftalarda dokunuşlarımızı hissediyolar diye okumuştum.
ve dünden beri deniyorum doğru sanırım. sizlerde denermisiniz? hareketsiz olduğu zamanlar elinizi koyun bekleyin. tekme atıyolar ya. çok güzel bir duygu.sabah eşiminde elini koydum. onada bir tekme savurdu. bu arada biz pek yakalamıyorduk tekmelerirabbim anne olmak isteyen herkese tattırsın bu duyguyu inşallah.
ANOMMMM
benim kızım çizelgedi son börtlenleri yiyo sanırım
ondan sonrakini yerken büyük ihtimalle biz burda olmucaz..tatlı bi telaş heycan içinde olca ya girebilcez ya giremiycez...siz bizi yadedin taammı o zmn:)))
bide akşam hürremde hürremi o düştüğü yerden kim bulup kurtardı...
ben bölük bölük izledim çamaşır topla çamaşır as banyo yap, yokluğumda eşim sürekli zaping yaptı felan hürrem yalan oldu bu hafta:26::26::26:
ANOMMMM
benim kızım çizelgedi son börtlenleri yiyo sanırım
ondan sonrakini yerken büyük ihtimalle biz burda olmucaz..tatlı bi telaş heycan içinde olca ya girebilcez ya giremiycez...siz bizi yadedin taammı o zmn:)))
bide akşam hürremde hürremi o düştüğü yerden kim bulup kurtardı...
ben bölük bölük izledim çamaşır topla çamaşır as banyo yap, yokluğumda eşim sürekli zaping yaptı felan hürrem yalan oldu bu hafta:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?